Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Machiko Noguchi

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Machiko Noguchi   Hétf. Jún. 14, 2010 7:50 am

Japán származású nő, ki sok mindent megélt.
Kisgyermekként tanúja volt apja öngyilkosságának. Apja a Yashido cégtől sikkasztott, és inkább gyáván öngyilkos lett, mint azt hogy vállalja bűnét. Noguchi tisztára akarta mosni családja becsületét, és ez is az egyik ok, hogy később a yautják közé került. Barnaöves harcművész, és szinte karnyújtásnyira volt a fekete öv. De a Chigusa társaság Ryushi bolygó irányításával bízta meg. Ő „örömmel” elfogadta, hisz valahol el kell kezdeni a ranglétra megmászását.
Fél éve volt már a bolygón, a bolygó előző vezetője még ott maradt segített neki beilleszkedni. Ő volt Hiroki. Pár napja volt hátra, hogy elhagyja a bolygót. De akkor tanította meg Noguchinak a lényeget. Nem úgy kell elnyerni az a telepesek megbecsülését, hogy egy céges főmuftinak mutatja magát, kinek lelke szinte nincs. Helyette emberi mivoltát mutassa, beszéljen, éljen egyűt a telepesekkel. A telepesek nagy része ezek után elfogadta Machikot.
De nem élhetett így túl sokáig. Felbukkantak a yautják, és a xenomorphok. A káoszban egyik predátor segített neki, Dachande volt a neve. Egyűt megöltek egy királynőt, de Dachande halálán volt már, utolsó erejéből beavatta a nőt. Savval homlokára égette jelét, mely egy villám, és Da'dtou-di nevet adta neki.
A túlélt telepesekkel megvárták míg az űrgárda megérkezik, de ő ott maradt a bolygón. Két évig várt, nem hiába. Egy újabb csapat predátor jött, kik felismerték Törött Agyar jelét, és befogadták.

Összesen egy évet töltött a predátorok közt, és rá kellet jönnie: nem ide való. Lenézték, nem tekintették egyenlő félnek. Sok vadászaton részvett, és királynő elfogásokban is. Lényegében csak egyedül Kontyosra számíthatott.
Bunda Surveynél kellet szembesülnie, hogy a predátorok még sem olyanok, mint elképzelte őket. Az emberek pártját fogva, elkötötte a predátorok hajóját, majd a MAX csapat maradékával menekültek el a bolygóról. Később már bánta hogy Picurka nevezetű predátort nem ölte meg.

Kontyos siklójával menekült el a három MAX csapat túlélőjével.
Teltek múltak az évek, a WY alkalmazta egy bányabolygón. A társaság engedélyezte, hogy vásároljon magának egy androidot saját igényeire szabva. (csak később tudta meg, hogy egy titkos társaság még mellékelt hozzá pár extrát) Attila nevet viseli a szintetikus, nevét a nagy Hun vezérről kapta.
Livermore Evantson kiváltja már kicsit vihar verte nőt a társaság munkája alól, cserébe bolygóján, egy osztag élén ki kell végeznie az alieneket. Blior, a vadászok bolygója, csak álca, persze Machiko sokat tanult eddig, és megérzi a bajt. Attilát majdnem elveszti, a szintetikusnak csak a feje marad meg, de az teljeséggel működő képesen. A vadonba menekül, a predátorokat próbálja felkeresni. Sikerrel jár, de régi ellensége, Picurkával kellet szembe néznie. Attila nélkül nem nyerhetett volna, de a csalást a yautják nem vették észre.
Attila pár óra alatt elsajátította a yautja nyelvet, szemben gazdájával ki egy évet töltött köztük, de csak tőmondatokban tudott beszélni. Attila segítéségével, csak hamar ötven predátor állt „segítő” készen. És Evanstonvilleben is akadt négy katona kik segítettek a szabotázsban.
Bár a sikerült a terv, és a xenoborgok nagy része is elpusztult, de Evanstonvill súlyos károkat szenvedett. Evanston meghalt, miközben el akart menekülni.
Attila lett a bolygó hivatalos kormányzója, függetlenül a Társaságtól.
A Bolygó azóta tökéletes vadász paradicsom. Kiegyezés alapján viszonylagos béke van az ember és predátorok közt.
Vissza az elejére Go down
 
Machiko Noguchi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános :: Adatbázis :: Előtörténetek-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create your own blog
mobil avptrinity