Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Paul Church

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Paul Church   Hétf. Jún. 14, 2010 7:54 am

Szülei a Genesis Projektben vettek részt, mely abból állt, hogy bioszféra nélküli de lakható bolygókat növényzettel benépesítsen. Eme életmód mellet az ifjú Paul állandóan az űrben tartózkodott, de 19 évesen már tudományos körökben is elismertséget szerzett. És tizenkilenc évesen történt a katasztrófa.
RLW-1289 kódú bolygóra vissza tértek. A növényzet buja, mint az édenkerté. Viszont felfedeznek egy csempész hajót, de a csempészeket nem találják meg. A bolygón elhelyezett számítógép adatait letöltötték, és indulni készültek. A már korábban is érzett szaggal nem törődtek, hisz valami rothadó növénynek tulajdonították. De a hangoknak már igen. A bolygón nincsenek állatok… hamar felismerték a valóságot, idegenek vannak a bolygón. Őt, a szüleit, a hajó legénységét… mindenkit elhurcoltak a fészekbe.
Mindenkiét elvesztette, valamivel több, mint egy hónapot töltött a fészekben. Csak azért maradt életben, mert a fészket a fekete penész megfertőzte. Ez az idegenekből furcsa viselkedést váltott ki. Kísérleteztek az emberekkel, hogy gyógymódot találhassanak ellene. De Church, szabotálta ezt… engedelmeskedet a rovarlényeknek, így viszonylagos szabadságot kapott. De egy ember számára szentségtelen dolgot megtagadott, és ezért embriót ültettek belé. (az arctámadó annyira elgyengült, hogy a dolgozók rakták a fejére)
Mire észhez tért, addigra az egész fészek elpusztult, és a melkasrobbantó is benne. A még ép űrhajójukon lévő robot doki kiműtötte belőle. Leadta a vészjelzéseket, saját lábán ment a mentő alakulat elé.

A kormány engedélyezte a teljes rehabilitációt. (kibernetikai beültetések) De mire el tudta mondani hozzá értőknek a történteket részletesen addigra a fészek teljesen megsemmisült.
Később tudósként az Innominata CMC kutató űrbázisra került. Ő vezette a kutatásokat.
Hivatalosan vírusokat elemeztek. Nem hivatalosan az idegenek mentális képességeit és viselkedési szokásaikat kutatták. Paul Church még az állomás legénységétől is titokban folytatott magán kísérleteket, az állomás nem használt területein.

A tengerészgyalogság két személyt küldött az állomásra, egyik Tony Crespi orvos ezredes volt, és segédje McGuinness, hogy segítség Church kísérleteit.
A hivatalos jelentés szerint, az ezredest a segédje megölte és Church-t is meg akarta ölni. Ezért hadbíróság elé állították.

/a valóság: az ezredes már a halálán volt, mert Church által rá küldött alienek halálosan megsemmisítették, a nő a férfi kérését teljesítette. Church meg a valóságban egy elmebeteg, ki egyesíteni akarja a bogarakat az emberrel… De erről senki sem tud…/
Vissza az elejére Go down
 
Paul Church
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános :: Adatbázis :: Előtörténetek-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog
mobil avptrinity