Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Salvaje

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Salvaje   Hétf. Jún. 14, 2010 7:55 am

„Salvaje szól hozzátok, és hírt hoz nektek az Igazi Messiásról. Hallgassatok rám feleim! Tudom, mi hiányzik nektek. Tudom, hogy tökéletlenek vagytok. Tudom, hogy tökéletlenek vagytok. Tudom a választ is. Legyetek az Igazi Messiás Szent Szülői! Mert a messiás fiainak, leányinak elnyerhetitek az üdvözülést. Hallgassatok rám, és tudni fogjátok, hogy a színtiszta igazságot mondom! Hamis istenek és hamis próféták pusztulás szélére sodorták világunkat. A hamis istenek azt akarják, hogy távolból imádjátok őket, miközben ők hidegek, közömbösek és érzéketlenek maradnak irántatok. Az Igazi Messiás egyesülni fog veletek! Érezzétek az Igazi Messiást, érintsétek meg az Igazi Messiást, olvadjatok össze az Igazi Messiással! Ne hagyjátok továbbra is félrevezetni magatokat testvérek! Dobjáták messzire az elnyomás láncait és béklyóit, szabaduljatok meg a régitől és adjatok helyet magatokban az újnak! Az Igazi Messiás már útban van felétek, testvérek. Hamarosan a Kommunikáció is lehetséges lesz, és csak azok, akik megnyílnak a végső élmény előtt, csak azok, fogják túlélni a közelgő teljes pusztulást, amit az ember vont önnön bűnös fejére! Készüljetek az Eljövetelre! Hallgassatok az álmaitok szavára! Hallgassatok és figyeljetek!”
Salvaje egyik prédikációja
Részlet: Aliens – Idegenek a Földön


A Bio-Nat volt alkalmazottja, kilépése előtt titokban lemásolta magának a cég minden adatát a xenomorphokról. Kilépésének két oka van: örökölt egy kisebb vagyont. A másik: Megbabonázták a bogarak. A Messiást látta bennük. Az „Igazi Messiás”- t. Egy profi szakembert fizetet, ki feltörte neki a TV adásokat, így az ő prédikációit adta a TV. Kit fizetett az szimplán a pénzért csinálta, nem zavarta a TV adásban szereplő alien hologram. (nem hitte hogy ilyen lény létezik)
A Bio-Nat mesterséges fészkébe számos követőjével betört, és megfertőzték magukat. (feltehetően más cégek mesterséges fészkeibe is betörtek) Majd szétszéledtek a Földön, és feltehetően, az űrben. A Többi spears segített a fertőzések terjesztésében, mint önként gazdatestnek, vagy gazdatestet szerezni.

Mi is a királynők üzenete? Csupán csak ennyi: „Szeretlek, kellesz nekem! Ne félj. Gyere közelebb” A gyengébb mentális képességű emberek be is dőlnek neki, míg a fejlettebbek vagy a mentális képességgel nem rendelkezők, rémálom ként élik ezt át. (az álmodók, vagyis a mentálisan fejletek, álmok révén, megérzik az alieneket, és behatárolhatják helyüket)
Vissza az elejére Go down
 
Salvaje
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános :: Adatbázis :: Előtörténetek-
Ugrás:  
Fórum készítése HungarianForum-on | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblog
mobil avptrinity