Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Weyland Yutani alapító fejei

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Weyland Yutani alapító fejei   Hétf. Jún. 14, 2010 7:59 am

Charles Bishop Weyland

A Weyland iparvállalat tulajdonosa. Őt tartják a modern robotika ősatyának. (és tovább is él eme módon) 2004-ben az antarktiszi expedíció során, az expedíció maradékáért (két fő) feláldozza magát, egy predátor végez vele.

"Ez az utolsó lehetőségem. Ez az expedíció. Ha most nem, akkor már soha többé nem hagyhatok nyomot magam után. Meg kell tennem!" – Bishop


Még két éves sem volt, mikor anyja meghalt. Dadák nevelték fel apja szigorú kívánságai szerint. Sosem ismerhette meg a valódi szülői szeretetet, és hitet sem. Így nem remélhetett semmiféle emberfeletti segítséget. Megesküdött, hogy az emberi faj érdekeit tartja szem előtt. Kiterjeszti annak határait, mely nem más, mint az ismeretlen űr.
Huszonegy évesen harvardi diplomával a zsebében, örökölte apja kicsi cégét. Műholdas térképészet, több, mint a semmi. Két év múlva felvásárolt, egy kisebb kábeltévé hálózatott, majd Nevadában egy telekommunikációs céget. És ez csak a kezdet volt. Tíz évig tartó folyamatos fejlődés végeredménye, egy hatalmas cégóriás.
Kettős életet élt. Nyilvánosság előtt gazdag gondtalan milliárdos. Fényes szállodákat vásárolt, partikat rendezett. Kaszinót épített Las Vegasban. Mindig volt mellette egy gyönyörű nő. Golfütő is volt mindig nála, amolyan hóbort gyanánt.
És? Mit csinált valóságban? Az álmát, mely az emberi faj álma is egyben.
Miközben megnyitotta a Weyland West Hotelt San Franciscóban, az emberei titokban megszerezték a Szilikon-völgy egyik nanotechnológiával foglalkozó cégét. Amikor részt vett egy londoni szinházi bemutatón, az ügyvédei megvásárolták a Pittsburgh közelében lévő robottechnológiai üzemek egyikét. Amikor Párizsban, az egyik divatrendezvényen szórakozott, a cége meglehetősen erőszakos eszközökkel bekebelezte Seattle egyik gyógyszergyárát. Ugyanezen a napon az övé lett egy kyotói génkutató központ. Mire betöltötte a negyvenedik évét, az egész világon ő biztosította a legnagyobb támogatást a különböző tudományos kutatásokhoz. Mikor betöltötte negyvenedik életévét, kedvezőnek tűntek a dolgok, akár negyven év múlva a Holdon felépíthető egy állandó bázis. De nem sokkal később megállapították, Bishopnak tüdőrákja van. Először évek, majd hónap, végül napok, a halál elkerülhetetlen.
Utolsó reménysége volt az antarktiszi expedíció, hogy neve fennmaradhasson… de elbukott. Az expedíciót nem hozták nyilvánosságra. Ám a cég tudomást szerzett a xenomorphokról, és a predátorokról.

Charles Bishop Weyland 2004ben hunyt el… de akkor kicsoda Dr. Michael Bishop?

Dr. Michael Bishop a L. BISHOP 341-B kódnevű android teremtője. Fiorianára utazik, a cég „utasítására” (de valójában elvileg ő a cég feje), hogy Ripley ismerős arcot lásson és így megszerezze a királynőt. De nem sikerül neki. Ripley az olvasztóba veti magát. Aaron (fegyőr) fejbe vágja egy fémcsővel. Majdnem leszakad a füle, és vérzik… de nem igazi vért. Egy másodgenerációs android. Ezt az ütést egy átlag ember nem ilyen könnyen úszná meg.
Michael Bishop egy android, ráadásul másodgenerációs.Pontosan nem tudni, mi folyik a Weyland – Yutani cég felsőbb köreiben a Vörös Óriáson.
Michael Bishop talán nem más mint Charles Bishop Weyland, csak éppen android ként. A cég komolyan vette, és így Bishop neve fent marad, mint ő maga is. Álmát tovább folytathatja.
Jogosan merül fel a kérdés: Ennyi világ és ember élete árán? A válasz egyszerű: Nem minden információ jut el hozzá, a kudarcokat a WY rendszerint próbálja elrejteni, még vezetőjük elől is.

Ms. Yutani

Japán cég feje. Ő állhat a hátterében jó pár kísérletnek, hogy szert tegyenek a predátorok technológiájára, vagy egy élő példányra. Végül 2004ben az USA egy ezredese a megszerzett váll-löveget átadta neki. (valószínűleg beépített ember volt)
Ms Yutaniról nem tudni túl sokat, azt sem, hogy jelenleg „él”-e.
Vissza az elejére Go down
 
Weyland Yutani alapító fejei
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános :: Adatbázis :: Előtörténetek-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Have a free blog with Sosblog
mobil avptrinity