Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Wilks & Billie

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Wilks & Billie   Hétf. Jún. 14, 2010 8:00 am

Wilks földön nőt fel, az USA déli részén egy kisvárosban. Öt éves korában anyja meghalt mellrákba, apja egy évvel ezelőtt hagyta el őket. Davey Arthur Wilksre nagynénje Carrie vigyázott.
Mindene meg volt, de nagynénje nem tudott elég időt rá szánni, ápoló volt egy korházban.
Bár nem beszéltek sokat David (utálja ha Daveynak szolítják) annyit megtudott, hogy anyje egy valóságos szent volt, de apja egy gazember.
Tizennegyedik születés napja után két nappal váratlanul feltűnt Ben, az apja, és ajándékot hozott neki, de épphogy átadta, el is ment. Wilks a csomagot a hamuvödörbe „csúsztatta”

Teltek múltak az évek, belépet a Gyarmati Tengerészgyalogságba, majd egy Preremen található kis kolóniára küldték őket. A kolóniát elpusztították az idegenek, és csak egy kislány élte túl. Ő volt Billie, a szülei egy pilóta űrhajót találtak, a benne található tojásokkal együtt, ennyi elég is volt a szörnyek inváziójához.
Egyedül Billie és Wilks élték túl a bolygót. Visszatértek a Földre, ahol Wilkes börtönbe csukták, Billiet pedig rokonaihoz küldték, majd onnan elmegyógyintézetbe. Billie nem csak sima rémálmoktól szenvedet, hanem az idegen Anyakirálynő mentális üzeneteitől is. Különböző eljárásokkal más személyiséget adtak neki, de az álmok újra és újra felhozták a valódi mivoltát.
Már húszéves volt mikor, új eljárással akarták kezelni. Mégpedig lézersugarakkal kisütni az agyban bizonyos pontokat. De a frissen szabadult Wilks „kirabolta” az elmegyógyintézetből.

Wilks azért szabadult, mert a CMC-nek szüksége volt az idegenekből minta példányra, mégpedig az anyabolygójukról. A parancs legfelsőbb körökből jött, mégpedig Oronától.
Azonban a hajó útján több váratlan dolog történ. Billie Beleszeret az egyik tengerészbe, ami jobb lett volna, ha nem történik meg. A katonai akciót szabotálja a BioNat egy bérence és androidjai. Az egész káoszt csak páran élik túl, majd sikertelenül visszaindulnak a Földre, de megérkezésükkor már az idegenek uralják, és épp a kegyelemdöfést készülnek megtenni.

Egy összeeszkábált automata teherhajóra fellógnak, de nem sejtették, hogy nem csak ők az egyetlen utasok.
A hajó célpontja az őrült Spears tábornok bázisa volt. Fellázítják Spears ellen a tengerészek egy részét, de a lázadást leverik. A fogságból kiszabadulva, fellógnak Spears egyik hajójára. Amikor a Földet megközelítették, nagy nehezen egyességet kötnek Spearsel. Miszerint, ha szabadon elmehetnek, megmondják, hogy hol van a bomba a másik hajón.
Spears természetesen kudarcot vall a Földön.

A Gatewayon Wilk tovább szolgál katonaként. Ripleyvel barátságot kötnek, és segítenek tervében. Embereket toborozni nagyrészt álmodókból, elkötni egy CMC-s hajót, elrabolni az idegenek Anyakirálynőjét, és elereszteni a Földön, majd beélesíteni Orona bombáját.

Billie útja során sok Földről jövő videóüzenetet látott, és volt egy ami rendszeresen volt, néhány ember szerepelt benne és egy lány. Amy. A lány megmentéséért irányuló fanatizmusa végül sikerrel járt, Ripley segítet neki.
Vissza az elejére Go down
 
Wilks & Billie
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános :: Adatbázis :: Előtörténetek-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog
mobil avptrinity