Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Fan-fiction

Go down 
SzerzőÜzenet
Dragon
Admin
avatar

Tartózkodási hely : Néha itt,Néha ott...

TémanyitásTárgy: Fan-fiction   Kedd Júl. 06, 2010 4:35 am

Az első írásom,tudom h kicsit régimódian hangzik,de nincs mit tenni,falusi vagyok.XD:


Chuck Norris esete az idegenekkel.
Chuck norris éppen karatézott mikor megjött a riasztás,hogy valaki behatolt a birtokára.Ő odasietett és így sikeresen megvédte testőreit.
Szemügyre vette a tetemet,(egy alien volt)majd egy pörgőrúgással darabokra robbantotta.A sav ráfröccsent,de a víz,és minden álló ruháján nem tudott átmarni.
Gyorsan felvett egy reklámot a szuper-mosóporáról,majd elindult a városba.Útközben találkozott egy csapat predatorral,de egy pár pörgőrúgással elintézte őket.
Beért a városba és egy "Wtf.." kíséretében lerúgott pár arcmászót majd elindult be a fészekbe.Megtámadta egy pár drone,de azokat is le-pörgőrúgta.
Összegyűjtötte az összes tojást és rántottát csinált belőlük,amit helyben elfogyasztott.Közben a királynőt berakta egy zsákba és visszarúgta az Archeon-ra.
Ezt még pár fészekben eljátszotta,és mikor jóllakott,elindult Európába,hogy megtisztítsa az idegenektől...


Folyt.köv.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Fan-fiction   Vas. Szept. 12, 2010 4:13 am

A másik világ
Kezdetek

A nagy vadász éppen egy faágán gugolva kémlelte a tájat. Rengeteg elemzőkészüléke volt, és éppen egy préda után kutatott. Ekkor szenzorai egy érdekes lényt mutattak, mint egy ember de gép, ekkor kivillant egy figyelmeztetés neki, réges régen ez a személy intézte el a legendás vadászt.
~Az nem lehet az a lény biztosan ember volt ez pedig egy gép.
Mire újra odanézett látta, hogy a gépezet látja őt, pedig álcázója sokkal fejlettebb akármeiknél, mégis látja. Miután farkasszemet néztek, predator kikapcsolta az álcázóját, majd normál látásmódban leugrott a gép elé. Két nagyot hörgött, meglepetésére a gép értette mit mond.
- Terminator a nevem nem pedig fiatal vér.
Ezen úgy meglepődött nem is akart már harcolni, inkább… de mi előtt akármit tehettek volna egy nyíl fúródott keresztül a gép testén. Predator csak ekkor pillantotta meg a háttérben a humanoid kék alakot. A gép megfordult majd kitépte magából a nyilat.
Vadászunk eközben becélózta a plazmavetőjével az alakot és lőni akart de nem tehette valami letépte az ágyúját. Megfordult majd karmolóival az ismeretlen ellen felé sújtott ekkor egy igen fura alakot pillantott meg egy humanoid, egy ember páncélban, vörös, sárga páncélban. A karmolói egyszerűen lepattantak róla. Aztán egy lövést hallott, majd a különös páncélos felszállt a levegőbe.
-Most akkor velem vagy ellenem?!
Mikor megfordult látta a gép egy hihetetlen fegyverrel szétrobbantotta a kéklényt. Annyira meglepődött az Elder ezen a szituáción hogy nem gondolkodott csak azt hörögte:
- Ki vagy? Mi ez? Talán veled igen.
A gép alak tüstén válaszolt:
- Mi nem ide tartozunk, a dimenzió elméletetek helyes, de az emberek elszúrták, hogy ne halljanak ki és most nagy a zűrzavar.
Ezután a két alak elindult a dzsungel sötétjébe.

Eközben valahol a végtelen erdőben, egy igen erős lény, egy mutáns sétált, csontjai fémből voltak és három karom lökődött ki kezeiből. Zajt halott elindult a hang irányába… Talált egy csomó embert, körben álltak. Középen egy ember harcolt egy valamivel. Az a valami egy nagy böhöm feketeség volt, rasztái nyálkásak voltak. A tömeg üvöltött:
- Achilles!!! Achilles!!!
A harcos kardjával meglepő sebességgel darabolta széjjel a lényt és a lény savas vére egyáltalán nem hatott rá. Farkas befutott a tömegbe és beszélt a harcossal az elmondta neki honnan és miként került ide. Farkas rájött, hogy itt nagy kulimász van mert ezek a múltból vannak. Építettek egy tábort éjszakára.

Az éjszaka az erdőben sok különös zajjal járt. Az elder kicsit már megfáradt az egész napos járásban és le akart táborozni de nem akart gyengének látszani. Odaszólt terminatornak:
- És ha csak az ő kitalációjuk vagyunk akkor nem pusztulunk el mi is ha vége annak az embernek?
- Nem az az ember egy projektben vett részt, a lényeg az hogy az ősrobbanást próbálták rekonstruálni egy részecske gyorsítóban és a muksó fejéhez volt csatlakoztatva a gép és amikor újra teremtette a világot akkor ez lett, ha megöljük ő száműződik a saját világába.
Hirtelen zajra lettek figyelmesek, egy alak, egy gép vagyis félgép lépett elő a bozótból és valami letartóztatásról hablagyolt. Robocop volt, terminator már találkozott vele úgy látszik vissza építette magát.
- Hasta la vista!
Predatorunk csak nézte ahogy a barret 50.cal egy lövésével darabokra robbantja a szerzetet.
Az elder kezdte magát rosszul érezni, azt hitte ez csak egy rémálom de rájött nem lehet. Mivel az agya csak abból tud álmot kreálni amit látott, sok mindnet látott de ilyen lényeket biztos nem.
- Én is gondolkoztam már ezen.
Az elder meglepte, hogy olvas a gondolataiban.
- Biotechnológiád teljesen kompatibilis az enyémhez.
Utuk közben megvitatták az élet fontos kérdéseit, de mindketten megakadtak egy sarkalatos pontnál… mi lesz a halál után? Tény hogy mindkettük hite csődött mondott. De mi előtt a sötétben észre vehették volna az Eldelre egy hatalmas nagy lény ugrott rá, látszólag egy fekete párducra hasonlított de semmi nem jelezte ki, amikor az elder próbálta a karmolóival megölni egyszerűen fekete porrá vált majd 5méterre előttük megjelent egy alak.
Talpig fekketében, bal karján egy köpeny, páncélzata hasonlít a görögökéhez de teljesen fekete, nem látszik a bőre. Fején is egy klasszikus görög sisak Hátán egy lándzsa, a sisakban nem látszott az arca csak ha levette.
-Bocsánat azt hittem ellenségesek vagytok, nevem Zwaxar én vagyok a legnagyobb pusztító hatalom, de ugyanaz a célom mint nektek.
Mielőtt válaszolhattak volna ismét egy nyíl állt bele Svarciba, ám most a háttérban farkasokon ülő fekte lények orkok jelentek meg. Száguldottak feléjük, Zwaxar eltolta a két lényt majd balkezét kitartva egy nagyon fura mondatot mondott. A harcosok húsa fekete porrá vált mint az előbb ő aztán a csontvázuk is, a fekete por pedig semmivé lett.
Az elder mostmár elhitt mindent elhitte amit mondtak neki tudta akármi is ez nem foghatja fel az eszével, rögtön meg is kérdezte Zwaxart:
-Lennél a mesterem, magam se tudom miért mondom ezt, mintha nem tudnám magam irányítani.
Zwaxar hamar észrevette a hatalmas rákot az elder agyában majd eszébe jutott, hogy nukleárisan sugárzó oda rakta az elder feje elé a kezét, fekete por szált ki a kezéből és az elderen elpárolgott.
- Ez az életed, ez a halálod amíg, kívánod megtalálod!
Terminator már ismerte az adatbázisból Zwaxart, ő maga a fantázia, az az ember aki létrehozta ezt a világot Zwaxart magának képzelte de nem jött neki össze. Megvizsgálta a predatort majd nyugtázta neki:
- Büdös dög vagy te az biztos de már részben hallhatatlan is.
Miközben terminator és az elder a fán ülve beszélgettek, Zwaxar levette a sisakját és várt, egyszer csak csillámló fény lett és egy nő alak jelent meg. Mint egy angyal, a nőn fehér fágyol volt odament Zwaxarhoz és egy csókot adott neki utána megint fényeséggel eltűnt.
Az elder teljesen elkeveredett, idegesen és meglepettn nézett terminatorra.
- Na jó ezt nem értem, ez most mi volt?!
- Az én kedvesem, neked talán nincs? Attól még hogy egy ilyen lény vagyok kaphatok valakit.
- Nyugodjatok meg – szólt terminator – Zwaxar az alvilágg legmélyebb részéből van egyenlő a halállal de több is nála, de megtért, jó útra tért mint Darth Vader, és mivel az ellentétek vonzák egymást egy angyal belé szeretett.
- És akkor mégis most minek kell megölni azt a muksót ha ő találta ezt ki és ez lett a valóság akkor nem akar minket elpusztítani, élhetnénk így.
- Elpusztítana ha tudna de mivel én vagyok ő is és ő én, elkell pusztítania engem de nem tud mert elpusztíthatatlannak tervezett de én se tudom őt. Mindketten keresünk egy kiskaput amin át megölhetjük a másikat.
- És ez a kiskapu mi lenne?
- Egy valódi lény, egy igazi lény ami a valóságban és ebben a világban is létezik. – mondta nyugodtan svárci.
- Az lennél te barátom, te a valóságban is léteztél de ezt ő nem tudja mert csak filmen látott, pedig tényleg létezel. Ezért vagy annyira összekavarodva, a másik dimenzió emlékei kavarognak benned.

Egy hatalmas nagy üvöltésre ébredt Achilles, sátrából kifutva egy hatalmas lényt egy Spinosaurust látott.

Hatalmas fej óriási fogakkal, bőre nagyon vastag mint egy tökéletes biológiai tank. Achilles inkább a csapatát akarta menteni. Farkas és Achilles nekirontottak a hatalmas lénynek de az egyszerűen elhajította őket. A táborban lévő zűrzavar hihetetlen volt, mindenki össze vissza rohangált és üvöltözött, egyesek pedig még a páncéljaikat is eldobták és az erdőbe menekültek. A lény percek alatt romhalmazzá változtatta a tábort végül egy kis csapat állt a szörnyel szembe, szemübke ott volt a halál félelem, tudták most meghalnak. Ekkor farkas egy gerendát lelökve magáról a lény felé futott de a kiíserlétevél csak annyit ért el, hogy a lény farkával ismét 30méter távolságba repítette. Achilles a dárdáját a lény fejébe állította de ez nem nagyon érdekelte. Hatalmas és gyors léptekkel megindult ám egyszer csak megtorpant. Egy darabig idegesen szaglászott majd két lépést hátrált, a dzsungelből hirtelen egy fekete T-rex lépett elő, mellette fekete Deinenchusok. A Spinosaurus egy hatalmas kiálltással jelezte, hogy ez az ő területe. A T-rex kísérteties módon fekete porrá vált majd a raptorok is, a másik lény idegesen forgolódott, talpa alatt recsegtek a romok. Egy szer csak pont vele szembe megjelent a fekete por és össze állt az előbbi lényekké. A Spinosaurus agyaraival a T-rex oldalába vágott amire a lény egy egyszerű üvöltéssel válaszolt. Achilles és csapata a szörnyetegek lába között futkározott, féltek mert a kisebb szörnyek követték őket, mintha csak figyelnék őket. Amikor megálltak mert már nem bírtak tovább futni, látták, hogy a T-rex egy mozdulattal akkorát roppantott a nála kétszer nagyobb szörnynyakán, hogy annak még egy halálsikolyra se jutott. Beálltak védekező formációba, szépen körül fogták őket a szuperraptorok. Egyre közelebb jöttek, majd az egyik egy fura hangot hallatott. A legfélelmetesebb a helyzetben az volt, hogy a lények teljesen feketék voltak. Csillogó fekték.

Vasember ruhája jelezte, hogy hamarosan lemerül, ezért leszáltt egy helyre ahol életjelenségeket látott. Sajnos egy ligetbe jutott, a fák világítottak, amikor hozzá ért az egyikhez ruhája rendszere megzavarodott és gondolatok árasztották el a fejét. A Navi fajjal már találkozott de most kellő tudást szerzett róluk. Mire észbe kapott dühös kék humanoidok voltak körülötte. Egy öreg sámán lépett elő majd kérte az idegent, hogy jöjjön vele.

Az elder rémálmából ébredve, a levegőt hatalmas egységekben vette, majd tisztázta hogy minden rendben. Hinta ágyából kikelt ezután lement a hatalmas lépcsőkön. Lent terminator egy asztalnál játszott néhány különös humanoid, félig gyík, félig ember lénnyel valami kártyajátékot. Ezek a gyíkemberek is teljesen feketék voltak. A teraszon egy feketepárduc tisztogatta magát, az elder nagyon érdekesen vizsgálta Zwaxarnak ezt az alakját. A másik alakjából akkora rádió aktivitás sugárzott, hogy maga is csodálkozott miért nem vette észre mikor először találkoztak. De ez az alakja teljesen természetes volt, sőt mitöbb a tisztaság megtestesítője. Ránézett majd miután látta, hogy Zwaxar egy hatalmas ásítás után leugrik az erkélyről, röpke 200méter zuhanás után eltűnik a dzsungelbe, teljesen nyugodtan elsétált abba a terembe ahol fegyvereit múlt éjszaka lerakta. Már nem lepődött meg semmin, sőt inkább természetes volt, hogy minden furcsa. Fegyverei élesítesgetése közben azon gondolkodott, hogy az esetleges rémálmai jelenthetnek e valamit, de csak arra jutott, hogy végül semmi értelme fejtegetni mert sehova nem jut. Egyszer csak sikollyal párusuló sziszegés szerű ismerős hangot halott. Kirohant a teraszra majd látásmódját xeno érzékelőre kapcsolta és látta, hogy több mint kétszáz sav vérű rohan a vár felé. Hátralépett majd vállágyújával a hatalmas tömegbe lőtt, ami nem igazán használt. Csak lassította őket. Egysziréna szerű hangot halott majd látta hogy 3 fekete páncélos alak jelenik meg a vár lábánál. Szamurájok voltak, kardjuk is fekete volt az elder már egészen irtózott ettől a színtől, ami itt fekete az szinte legyőzhetetlen. A szamurájok befutottk a tömegbe. Majd párpercel később csak annyi látszott hogy minden savvérű egy pont felé egyikszik majd miután elérik azt a pontot a kavalkádban kettő kilométer repülés után szétplacsannak valamin. A szamurájok 100savvérűt percek alatt intéztek el a maradék pedig visszavonulót fújt. De a hihetetlen az volt amikor az elder látta, hogy a menekülő savvérűek futás közben esnek darabokra. A három harcos ezután fekete porrá vált és egy hatalmas nevetés kíséretében elpárolgott. Már sejtette hogy fémes barátja melette lesz és megmagyarázza mi történt most itt.
- Ezek a harcosok Zwaxar elit katonái, ő képezte őket, gyorsabbak mint az idő így tehát teljesen legyőzhetetlenek szinte bármiylen ellenséggel képesek végezni azelőtt, hogy az felfogná halott, az idő úgymond lemarad és ha szétvágnak valakit még az is megtörténhet hogy csak évekkel később szakad szerteszéjjel, de álltalába pontosan 60másodpercre igazítják a „késleltetést”.
- De ők miért nem harcolnak Zwaxar oldalán?
- Csak a várat védik, nem hűségből hanem a háremjük miatt. Elég érdkes szerzetek.

Achilles csapat rettegett, amikor farkas is megkezett és rávetette magát az egyik raptorra az egyszerűen porrá ált és farkas karmai a földberagadtak és tehetetlenné vált. Akár hogy próbáltak velük harcolni egyszerűen „arréb porladtak”. A lények egyszer csak eltűntek a semmibe és egy feketepárduc jött elő a dzsungel sötétjéből. A macska hirtelen átváltozott de mielőtt akármit mondhatott volna az egyik katona dühében neki rontott. Mi előtt két méter közelségbe kerülhetett volna a teste fekélyessé vált, lemállot a csontjárol a földön egy nagy sárga ocsmánysággá vált, közben még hörgött és segítségért kiálltott. Farkas ekkor kétépte a karmait a földből és az ismeretlen felé rontott, mielőtt közel ért volna szörnyen rosszul lett, le kellet ülni, bár hiperimmunrendszere bírta a surgárzást de ez olyan mértékű volt, hogy még ő sem bírta szónélkül. Zwaxar ujjaival intett, hogy kövessék őt, majd visszaváltozott a kevésbé káros alakjára. Ekkor egy fény suhant végig a katonákon, a „holtest” pedig fénnyé vált, Achilleséknek pedig elmúlt a hányingere.

Folytatás következik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Fan-fiction   Csüt. Szept. 16, 2010 8:26 am

~ Ezt a fura állatot, jó trófea lesz…
Egy riasztást kapott az elder, a csipogás elijesztette a lényt.
- A fenébe is, remélem fontos!
A riasztást terminatortól kapta, magas szintű, azonnal el is indult a vár felé.
A várban már Achilles és csapata állt harcra készen, terminator és farkas hátrébb voltak.
Zwaxart nem látta de hamarosan feltűnt az ismerős cicus. A sereg ami csak egy csapat volt elindult a Navik falva fele. Elég érdekes csapat volt, az elején egy fekete párduc akiket görög katonák követnek hátul pedig egy ember melette egy látszólag ember és hátul egy humanoid maszkos harcos.
~ Most nagyon nagy baj lehet, hogy ekkora sereget viszünk, Zwaxar önmagában is egy tömegpusztító dolog, ráadásul még a többi lény is, és a fekete por hadseregét is biztos hozza.
- Terminator ez nekem nagyon nem tetszik. Minek ekkora had.
- Orkok, rajtuk nem túl sok dolog fog, inkább fizikálisan sebezhetők, és vasember hívott.
~ Vasemeber… hát a bemutatkozása nem volt túl rendes, nem egy olyan mindennapi dolog az a plazma vető. Na mindegy.
A csapat egy úton robogott, amikor felértek egy dombra füstött láttak és kiááltásokat halottak. Ezután futásnak eredt az osztag. Mikor felértek a hágóra, látták a Navik fája romokban áll rengeteg ork igyekszik az erődbe. A trollok a fát roncsolják.
- Ezek Uruk-Haiok képzettek, páncélosok, látok nyilasokat, de a legveszélyesebbek a fáklyások, azok élő kamikaze bombák.
- Még jó hogy te ilyen sasszem vagy, én megyek nőzők.
A mondat végére Zwaxar elmosojodott majd egy nagy ugrással a görögös alakjában felugrott egy sárkányra a boszit lelökve megülte azt és légi harcot kezdett.
Achilles és csapat egyenesen a tömegbe futott, terminator nagyon stílususan egy minigunt vett elő szószerint a semmiből, persze ez is fekete porból volt. Az Elder nem nagyon értette miért veszik ennyire lazára, ez a csata a biztos halál.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Az elder arra eszmélt hogy egy izzó vasdarab tart felé, azt hitte a fejébe csapódott, mert fekete-fehéren látott, olyan érzése volt mint amikor nagyon wcre kell mennie, ebben a helyzetben kicsit arréb tántorgott de nem bírta tovább úgy döntött akármiylen megalázó, bepisil de ahelyett, hogy pisilt volna a látása újra színes lett és látta éppen fekete porból újra lesz a teste.
- Na erről nem is tudtam, erről regélt terminator. HARCRA!

Vas ember ruhája lemerült, le is vetette, amikor végleg feladta a hágón furcsa alakokat pillantott meg. Egy csapat azonnal a tömegbe rohant amire nagy zűrzavaz lett. A sárkányok is összezavarodtak, az egyikük ellenük harcolt. A trollokat terminator szószerint fűzelékké darálta. A Navik is nagyon lelkesek voltak, bár néhányan idegesek lettek amikor a dombtetőn lévő alakot látták arréb porladni egy száguldó tüzes vas elől. A csata heves volt, igaz az orkok is fogytak és a hőseinknek semmi baja nem lett, de az orkok nem fogytak el, a Navik pedig igen.
- A fához, írtsátok őket! – szólt Achilles csapata igen meg csappant az Uruk-Haiok keményfiúk voltak…
Az elder szó mi szó nagyon jól mulatott az elfogyhatatlan ellenségen de amikor már fegyvereit elvesztette és kettő lépést se tehetett meg anélkül, hogy valaki ne „kényszerítse porba” belátta ez nem lesz jó.
Zwaxar se boldugult a boszorkányokkal mert őket csak egy nő ölheti meg, ő pedig nem az és a „barátője” pedig nem arról híres, hogy pusztít.
~ Legalább lekötöm őket! Addig se csinálnak bolondságot…
A fa nagy része iszonyú csatanással ledőlt, a Navik sorai megbomlottak, bár az orkok csak feleakkorák voltak mint ők, szívóságuk nem vetekedett, szégyenítette a xenomorphokat.
A harc hevében két furcsa alak csapott össze egy Uruk Hai kardos parancsnok és egy magas, palástos ember akinek denevér volt a ruháján. Egy kisebb sziklán verekedtek, az ork ütéseit jól hárítottam batman, amikor egyszer az ork elütött melette egyetlen egy mozdulattal végzett vele. Az ork orcsontját a jobb tenyerével feltolta az agyába. Ez minden humanoid veszte. Ezután összetalálkozott farkassal majd hátat a hátnak harcoltak.
Amikor már úgy tűnt, hogy minden veszve van, akkor az égen egy fekete hajó jelent meg, egy gömb alakú test, két oldalra két meghajló szárny áll ki. Egy TIE vadászgép, szüntelenül forog, szárnyai alapján parancsnoki vagy még magasabb rangú. A zuhanó forgást egy becsapódás zárta, több száz végtag repült szerteszéjjel. A csata nem állt meg csupán kicsit meghökkent a hajó körül de miután az orkok ismét rendezték soraikat, a végtelen roham tovább folytatódott.
A hajó hirtelen furcsa hangot adott ki, erre megtorpant a harc, még a sárkányosok is csak lebegteg, Zwaxar egyik régi barátja volt. A hajóból három droid robbant ki és megtisztította a hajó környékét. A piros sugarak játszi könnyedséggel intézték el az orkokat. Aztán füst lövelt ki a hajóbol, hirtelen kipattant egy ajtó. Aztán egy magas, fekete alak lépett elő, csizmái kopogtak, ruhája azt az érzést keltette, hogy még Zwaxarnál is gonoszabb lehet. Sisakja önmagában félelmetes, csillámló fekete. Az övéhez nyúlt elővett egy kis fogót amiből piros zsík jött elő. Aztán egyetlen kézmozdulattal 90orkot repített a levegőbe. Utána egy különös mély levegővétel, kísérteties.
Az elder megvizsgálta műszereivel a humanoidot majd megállapította, hogy lényegében ember. Bár tudta, hogy ez a csillámló fekete azt jelenti, hogy nem egy puhány alak.
- Vader! Ami fekete és nyáladzik azt lehet ölni.
- Régen találkoztunk hóó psóó most még a hajóm is tönkre ment… most meghalnak.
A csatát Vader nagy mértékben befolyásolta, mivel az erővel rengeteg orkal tudott egyszerre csatázni és persze nem kegyelmezett a remény visszatért. De ekkor még egy hangot halottak, a föld megrengett villámok csaptak pontosan egy pontba és látszott, hogy a villámok egy fekete felhőből jönnek. Pár perc múlva a föld alól egy hatalmas háromlábú robot jött elő. Egy fura hangott adott ki, majd porlasztó fegyvereivel az orkok oldalára állt, az egyik lövés a maradék Navik felével és Vader bal karjával is végzett, Vader dühösen próbálta a robotot támadni de nem sikerült neki. Zwaxar leugrott a sárkányról és a robotra ugrott de nem volt pillanat nyilag abban a helyzetben, hogy kárt okozonn benne. Fekete párduc alakjában Vaderig ugrált, majd mentális utón figyelmeztetett mindenkit, a végre.
- Akkor most jöhet a halál járat.
- Mint régen Vader, tied a lyuk enyém a többi.
Vader a másik karját egyenesen tartva az erő segítségével egy jukat vágott a földbe. A lyukat akkorára növelte, hogy a robot beleesett. Vader térdre esett kimerítette ez az akció.
Ekkor Zwaxar is előre nyujtotta a kezét és mostmár tisztán halatszott határozott hangja egy különös nyelvet beszélt:
- They are vultures circle round the deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaad!
A dead végénél már megtelt a lyuk fekteséggel és feketeséggel, és fekete füst csápok nyúltak ki, őrületes szél fújt a lyuk felé. A robot rögtön eltűnt, az orkokat behúzta a lyuk, a Navik a fánál kapaszkodtak. A nap elkezdett villogni, egy másodperc világos egy másodperc sötét majd a nap villogó fénye vörössé vált, ördögi kacajt lehetet hallani. Egy villanás, végtagok, egy sárkány, a boszorkánynak csak a keze látszik. Sötét, halál sikolyok és az őrítő nevetés. A villanásokban a pokolhoz nagyon hasonló képet láttattakk akik még nem kaptak sokkot vagy nem húzta őket be a feketelyuk vagy nem fulladtak meg, azok rettegve nézték. Ebben a helyzetben még Zwaxar se tudott semmit tenni, elengette az erejét nem olyan egyszerű kontrollálni. Elérkezett egy pont amikor a sötétben hirtelen világító csont vázak jelentek meg. És egy repülő hatalmas tűzkoponya, az ördögi nevetés átment még az alienek halálsikolyánál is rosszab sikításba. Az orkok nagy részét behúzta a juk. Farkas a karmait a földbe sülyesztette, batman pedig a ruhájába kapaszkodott. Transformert felkapta egy szél és belezuhant a fekete lyukba. Vas ember a Navikkal együtt a fához bújtak. Darth Vader és Zwaxar pedig a dombtetőn teljesen nyugodtan álltak és nézték a „mesterművüket” Vader nem is törődött a hiányzó karjával.
Az eldert ez az egész armageddon úgy megdöbbentette, hogy else bújt vagy keresett fedezéket. Ott mászkált a csontvázak között. Közben közeledett a lyukhoz.
Amikor már a síkítás olyan hangos lett, hogy nem lehetett kibírni. És a villogás is olyan gyors lett, hogy belelehetett őrülni. A föld csonthalmazzá vált a táj vörös színű lett és tüzes, a csontvázak mostmár tudtak ártani a megmaradt lényeknek. Batman megsérült de farkas védte őt. Amikor vasember felfogta, hogy ez amit lát valós annyira megrémült, hogy el is feledkezett a ruhájáról, feltöltött. Maradék erejéből belemászott.
Aztán ismét erősödött a hang, batman dobhártyája szétpattant, az elder fegyverzete is eltört.
Egy zöld villámlás a két pokol fajzat mögött, majd megjelent a fekete Trex egy hatalmas ordítás.
- DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
Az ordítás süvöltéssé vált majd amikor elérte azt a pontot amikor már hangosabb nem lehetett a lyuk hirtelen összehúzódott, egy hatalmas fekte robbanás.
Két órával később Achiles felébredt egy roncs alatt volt, amikor a pokolba jutottak akkor a 80fokos hőségtől elájult. Körbenézve látta csapatából öten élték túl. Nem igazán fogta fel mi történt. Amikor körbenézett megdöbbent, hogy egy hatalmas lyuktól csupán tízméterre volt. A táj lekaszálva, csak a navik romos fája és egy hajó. A hajóhoz kúszott látta, hogy egy robot egy magas fekte félkarú akármit javít. Távolabb ment a fához, ahol már volt egy rögtönzött kórház. A Navik mindegyike sokk hatás alatt volt, terminator elég vicces volt ahogy gyógyított. Ő is sok hatásban lehetett.
- Terminator, rosszul érzem magam, azt hiszem elkaptam valamit.

Eközben szauron udvarába eljutott a hír. A nagyúr dühöss lett. Ám mielőtt dühöngeni kezdett volna az ork hatsereg sorai málottak egy fekete alak sétált át. Egyenesen a toronyhoz ment.
- Szauron, soha többé ne merd betenni a lábad a területemre, mert különben annak oylan következményei lesznek, hogy ahoz képest a mai történtek csak egy kellemes nyugalmas és élvezetes délutánnak fognak tűnni!
A fekete alak eltűnt, majd Szauron kiadta az utasításokat.

Kér ótával később már minden túlélő a Zwaxarerődjében volt.

Terveim szerint egy tényfeltáró kevésbé armaggeddonos rész következik majd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Fan-fiction   Szomb. Szept. 18, 2010 9:00 am

A Navik idegesek és szomorúak voltak, fájuk oda, létszámuk megfeleződött. Vader az űrhajójából egy siklót készített és „vígan” parancsolgatott a droidjainak.
- Az egész galaxys üres, egy droidszálítón kívül semmit nem találtam, aztán belefutottam egy vacak aszteroida mezőbe.
Te ott munkára!
- Ez érdekes, de a mostani ellenség az orkok, szauron nem az a fajta akinek ha megmondom, hogy nyugi van akkor az is van.
- Különösen erős az erő szauron területén, ha oda építenénk egy központot akkor előnyben lennénk.
- Ez hülyeség Vader, hogy tervezed a kifüstölését, fénykardal meg a maradék seregemmel, erősen megcsappant a haderőm.
- Alábecsülöd az erőt, én hiszek a technológia hatalmában, ellentétben veled.
- Ne vesszünk ezen össze, főleg, hogy jön a predator, nézzünk ki az ablakon a semmibe és tegyünk úgy mintha gondolkoznánk, az menő…

~ Talán majd ő válaszol néhány kérdésemre…
- Zwaxar, van egy kis időd?
Zwaxar és véder pont egyszerre fordul és pont úgy néznek ki…
~ Egyik sötétebb hatalom mint a másik, mégis kijönnek, mi pedig az emberekkel nem tudtunk, mi lett a vége majdnem kipusztultunk a savvérüektől.
- Azt szeretném kérdezni hogy elmondanád-e mégis mi folyik ebben a világban.
Mi előtt választ kaphatott volna Vader egy hatalmas lélegzett vételt vett ami egy pillanatig megszakította az eseményeket. Az elder Zwaxarra majd Vaderre nézett, Zwaxar sisaknélkül egy elég jóképű 20év körüli férfi volt, viszont Vader maszka pszichólógiai csapás bármely ellenségre.
~ Micsoda lény ez, egy félig robot, félig ember aki ráadásul még úgynevezett Sith is, hozzá képest Zwaxar egy angyal, látszik rajta, hogy nem érdekelem, könyörtelen, nem mondhatni lélektelennek csak semmi nem érdekli.
- Persze, de itt a nagyteremben nem akarok beszélni, gyere fel a kilátóba.
Zwaxar ezzel elrobogott köpenye lobogott, Vader megfordul és a semmibe tekintett ismét, majd egy hatalmas lélegzett vétellel jelezte az eldernek, hogy takarodjon.
Az elder megértette az üzenetet, átérezte az erőt, és meg is rémítette ez a hihetetlen sötét folt.
A lépcsőzés után egy kis hangulatos szobában találta magát, Zwaxar leült egy székre, majd intett az eldernek ő is tegye ezt.
- Nos, a nagyját már tudod, én csak pontosítanék. Ebben a világban kicsit hiányos a fizika és nagy szerepe van a zenének. Igen a zenének.
- Mégis ezt hogy érted, a fizkát még értem de a zenét nem.
- Huu hát a fickó sokféle zenét hallgatott és persze belekeveredett a világba, a lényeg az ha hallasz egy zenét szólni annak nagy jelentősége van.
- És az mit jelent, hogy én vagyok a kiskapu?
- Te ölheted meg őt csak.
- Kit?
- Őt, nincs neve nem mondjuk ki mert így gondolta.
- Értem és ezt hogy tervezitek?
- Egyenlőre sehogy, még a saját részünkön sincs rend, valamint át kell majd menni a kétkapun.
- Vadert ismered, de ő nagyon gonosz. Benyomásom, hogy ki akar használni…
Zwaxar nevetett ami olyan lehetetlennek tűnt.
~ Ez a Zwaxar különös egy alak.
- Nem dehogy, régi barátom, legjobb haverom, a muksónak a legjobb haverjának a megtestesítője… még emlékszem a „gyerekkorunkra” kicsit unott nekem mindegy stílusú volt, kiváló tanuló.
- Akkor ő megbízható?
- Nos aki nagyon közel van a másik világhoz mint én meg te meg Vader azoknak onnan vannak az emlékei, Vader csak az igazat mondja, soha nem hazudik.
- Rendben, és mégis van valami tervetek?
- Persze, orkokat lecsapjuk, hatalmunkat kiterjesztjük, egy bázist építünk azután hadsereg, Vader amikor még nem Vader volt értett a technikához, tizenéves hacker profi volt… még a googlelt is feltörte a kínijakon kersztül. Ha ő azt mondja felhúz neked egy akármit 2perc alatt akkor az 1perc 59mpre kész is van.
- Érdekes, a másik világ jobb?
- Nem.
~ Olyan erőteljes volt a válasz, az elder kicsit megfagyott.
- Gyere… mutatok valamit.
Zwaxar felált és a falak átlátszóvá válltak kivéve az egyik részt.
- Nézd ott van Szauron területe, arra a szószerint végtelen erdő, a puszták, a jégbirodalom, és a hegység.
~ Hmmm elég fura terület, bár a végtelen erdő elég otthonos.
- Menjünk le! – szólt a Zwaxar
A lépcsőn lefelemenet, az elder fejébe sok gondolat kavargott.
~ Vajon miért nem mutatta meg azt a részt Zwaxar? Igaz amit mondott nekem? Magányos vagyok, csak én vagyok itt magányos, még Zwaxarnak is van egy kedvese…
Gondolatát egy zene szakította meg, eszébe is jutott ez valami fontos lehet. ( a zene https://www.youtube.com/watch?v=dIOxl-d7Pp0&feature=related)
A zene stílusos volt, illet Vaderhez határozott, hatalmat sugárzó, az eldernek ismerős volt de nem tudta honnan, Zwaxar arcára enyhe mosoly ült.
Az elder azt hitte káprázik a szeme, Vader egy fém panelen állt a zene szólt, odakint egy csomó katona, droid sőt harci gépek, lépegetők is voltak. Két TIE fighter is körözött. Egy pillanatra azt látta, hogy oda kint az űr van, sok hajó harcol de csak egy pillanatra látta azt utána a rendes sereget látta. Mire a zene a fináléhoz ért egy hajó szállt le és Terinator szált ki belőle. A zene fináléára két fehér ruhás kommandós állt Vader bal oldalán. Az elder tátott szájjal nézte.
~ Hihetetlen az első kérdésemre máris választ kaptam… ezért nem mutatta ezt a részt, tudta nem bízok Vaderbe, fantasztikus 15 perce még csak három droidja meg egy vacak hajója volt, most meg, de mit keres ott terminator, ahogy ismerem elvitte egy fuvarra a gépet… mostmár értem a zene hatalmát.
Gondolatait ismét megszakítják.
- Látom régi formádban vagy.
- Négy óra és repülni fog az egység hat óra és harcképes. Ifjonc látod, ne becsülj alá.
Ezután Vader elrobogott köpenye lobogott. Az elder csak most jött rá, hogy ő az ifjonc.
~ Röpke 600 éves mi az Vadernek, -ekkor látta meg azt is hogy az egész vár egy hiper szuper űrbázis lett-, 15 jó hogyha 10percre fent voltunk.
- Ne kérdezz ez a Magyar precizitás…
- Ehhez képest a puhahúsúak híres német precizitása semmi…
Zwaxar elmosolyodott majd megfordult és úgy tűnt a szemei kiugranak a helyéről.
Az elder is megfordult, majd látta, hogy Vader ott dirigál egy körülbelül kétszáz méter átmérűjű gömb körül, a gömb egy félkész szonda volt. Ott dirigált, mutogatott a droidok nyűzgöttek körülötte, még terminator is ott hordta a csöveket. Az erdőből előmászott a savvérű Vader ránézett majd az alien odament a szondához és dolgozni kezdett.
Az elder oldalra nézett és látta a megdöbbenést Zwaxar mindig jéghideg arcán, ám hamar rájött nem Vader munkamorálját nézte.
- Tíz másodperc vagy még annyi se. Félelmetes.
Az elder csak most vette észre milyen nagy a szonda, és hogy azóta már majdnem kész van, legalábbis a váz meg a külseje.
- Zwaxar a lépcsőkön körülbelül 5másodperc míg leér, ezt 5másodperc alatt dobta össze.
- A végén még visszatér 1996os formájába.
- Miét mi volt akkor?
- Még nem Vader volt, Dubaj akkor kezdett virágozni, fogadott egy helyi olajmágnással, hogy felhúzneki egy működő kutat amíg elképzel egy virágot, ki mentek a semmi közepére nála egy csavarhúzó volt, több száz kamera vette az eseményt. A mágnás becsukta a szemét amire kinyitotta már működött a fúró, a világ legnagyobb olajfúráját 2másodperc alatt egy 15ös csavarhúzóval húzta föl.
- Szerintem már tultett azon is!!!
Mire észbe kaptak VAder megint a hídon volt.
- Ezek a mai droidok… méghogy nem lehet…
- Vader elnézést ha tiszteletlen voltam veled, nem ismerem az erő sötét oldalát.
Vader egy hatalmas levegő vétellel ismét tudtára adta az eldernek nem vesz róla tudomást, majd elrobogott közben mégegyszer „belerúgott”
- Inkább vadásszgass…
~ Grrr csak egyszer verekedhetnénk.
- Pépé verne utána megállapítaná, hogy mennyire kétszínű és ostoba vagy.
Terminator ismét szívesen felvilágosította haverját.
- Engem ugyan nem. - Ezután a hirtelen eszébe jutott az eldernek, hogy ő volt tiszteletlen és Vader nem akart rosszat, 2 méter magas és ahogy elnézte lehet még akkor se élné túl vele a harcot ha csalna…
- De de.
- Megyek meditálok.
Zwaxar hirtelen megjelenik a semmiből.
- Csak nehogy a sötét útra lépj Vaderrel való találkozás nagy hatással van mindekire, rád is ha most a gyülöletbe lépsz nem találsz ki.
Ezután az elder elment meditálni… éppen bűnbánást tartott amikor kopogtak az ajtón…

Lesz itt még minden!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Fan-fiction   Hétf. Szept. 20, 2010 8:16 am

Az elder még lebegett amikor Achilles benyitott.
- Bocsáss meg, hogy zavarlak de te látszol itt az egyetlen épelméjűnek.
- Ezt hogy érted?
- Ugyan már Zwaxar nem százas Vader egy sötét diktátor, a Navik ősmágusok, terminator csak poénkodik, vasember nagyon tudóskodik Zwaxar teremtményei pedig gonoszak, itt valami nem stimmel, hát nem érzed?!
- Tudod a „hajam” egy fajta mentális érzékelő és elég furcsa dolgokat jelez, Vader nagyon nem tetszik nekem.
- Igen, itt semmi nem stimmel valami nincs rendben főleg ez a sztori, hogy hogy kerültünk ide…
- Ezt hogy érted?
Ekkor kopogtak az ajtón, farkas jött be és mégegy katona, fehér rohamosztagos páncél volt rajta.
- Biztonságos? –kérdezte farkas-
- Az…
- Mégis mi folyik itt?
- Egy zendülést akarunk szervezni… nem az folyik itt amit mondanak nekünk… Alexnek kapcsolata van Vaderrel, valami rosszban sántikálnak.
- Az árulás nem becsületre méltó, inkább legyetek hálásak…
- Én se akarok elárulni senkit de ez most más… külső ellenséggel szövetkezni értelme nincs… ez a Vader egy darab karóból is felhúz neked egy hadsereget, ő még az orkoknak is nagy falat lenne… félelmetes ami kint történik 5percenként duplázódik a serege… mostmár emberei is vannak, klónozza őket…
- Mocskos gazemberek hazudnak…
- Farkas higgadj le.
Az elder nagy nyomás alatt volt, elárulja Vadert és Zwaxart vagy ne mi a helyes út, próbált a megérzésre hallgatni de nem segített… végül úgydöntött a sötét útra lép és elárulja őket.
- Segítek!
- Rendben akkor Alex ismerteti a terveket…
- Vader terve a…
Sok óráig tanácskoztak predator rejtélyes szobájában, egyetlen hely ahol nincs megfigyelő berendezés…
Egyszer csak kopogást halottak, hirtelen csönd lett.
Az elder újra érezte azt az erőt szíve hevesen verni kezdte a verejték ömlött róla...
~ Vajon tudja, vagy érzi az erejével, múltkor is olvasott az agyában… most vége lesz késő már megbánni ezt.
Hirtelen kinyílt az ajtó és egyerőteljes Vader féle szippantást halottak, az elder már szívroham közeli állapotban volt, amikor belépett, mindenki sápadt lett, főleg Alex, szerencsére Vader nem kutatott az erőben és már megszokta hogyha valakire ránéz az sápadt lesz.
- Elnézést, hogy megzavarom a kártyapartit.
És ekkor mindenki megkönyebbült, kártyákkal csinálták a tervet, hogyha valaki mégis látná őket…
- Zwaxar hívat titeket a hídra.
Mindenki felált és elindultak, az elder pont vader háta mögött volt… Alex Vader mellet mint testőre. Achilles ódasúg az eldernek:
- Előbb még nem volt hídja, basszus.
~ Vajon miért kell oda mennünk?
És ekkor bevillant az eldernek… 6 óra múlva harcra kész lesz, te jó ég 5 órán át tanácskoztak!
Mire feleszmélt újra halotta azt a határozott zenét… érezte most valami hihetetlen tárul a szeme elé. Ahogy ki értek a hídra, Vader Zwaxar mellé állt és együtt néztek a semmibe…
Amikor az elder oda ért tátva maradt a szája, na ezt még őse képzelte volna.
Az erő nagy része már város szerű volt, mindenhol rohamosztagos zászlóaljak, volt 10 furcsa hatalmas négylábú, gép, lassan de határozottan mozogtak… az égen 4 háromszög alakú hajó sorakozott… körölüttök töbszáz kisseb Vader eredeti siklójához hasonló gép repült, a rohamosztagosok pontosan egyszerre mozogtak… sok más gép is volt mindenhol.
Amikor a zene kicsit elhalkult az elder levette a maszkját
~ Ezt nem hiszem el, saját szememmel kell látnom.
És csak ekkor szúrta ki a csillagrombolók felett lebegő hatalmas gömböt, még nem volt teljes gömb, látszatra is 16km hosszú volt, az eredeti 200méterhez képest hihetetlen volt.
Amikor az orkok részére nézett, látta ott is nagy a nyüzgék, védelemre készülnek.
Társaira nézve látta mindenkinek akkora a szeme mint egy kisebb alma, az árulás gondolata mindenkinek a fejében megszűnt.
- Azt a büdös… - farkas szája tátva maradt a mondat után-
Amikor az elder kicsit jobb állapotba került és körülnézett a hídon, újra lefagyott a híd tele volt emberekkel, gépekkel, kompjúterekkel, mindeki mozgott.
~ Mi pedig nem fordítottunk elég erőt a technikába tessék ez meg 5óra alatt teremt egy civilizációt, te jó ég.
- Nos félóra múlva támadunk, az orkok a célpont, Vader ismerteti a tervet.
- A lépegetőkkel támadunk először, farkas és achilles a 14es S lépegetőbe mennek, a Navik is velünk tartanak, ők a birodalmi lovasággal lesznek, én és te! – ekkor Vader egyetlen egy ujjával beledöf az elderbe- siklókkal repülünk, te fedezel, mi után szétvertük a vonalaikat, a lovasság és a gyalogság támad, 15perc mire a halál csillag ráfordul szauron tornyára, ez idő alatt fel kell őket tartanunk. Fő célpontot a mágusok akik elvihetik Szauron lelkét. Ő csak az utolsó pillanatban akar lelépni, Zwaxar is siklóval jön tehát hárman leszünk repülőn, a TIE sereg fedezni fog… a vezérsiklómat könnyű megismerni. Minden csatorna hozzám jön be, csak tegyék amit mondok. Ralf admináris!
- Igenis!
- Ön fog a hídon helyettesíteni, ön felel mindenért, nyugodtan alkalmazhatja a módszereimet!
- Munkára!
- Mindenki a helyére!
~ Halálcsilag? Szépnév ahogy ismerem Vadert találó név… ez őrültség, bemegyünk a sárkányok közé + még ő is nem félti magát.
Ekkor az elder az ablakon kitekintve látta, hogy az egész légió hadrendbe állt. Amikor Vader elindult a hangárba ő is utána ment. A hangárba fekete ruhás alakok álltak sorba, egy piros válcsíkost megszólított Vader.
- Elvárom, hogy ön és a flottája fedezzen parancsnok
- Igenis!
~ Ez a Vader nagy hatással van bárkire, most burkolva azt mondta, hogy haljanak megérte vagy olyan büntetést kapnak, hogy azt kívánják haltak volna meg odakint. Az tény hogy nem szórakozik…
Ezután egy magaslatra mentek és beszáltak a három vadász gépbe, a gépek jobbak voltak a többinél de Vaderé volt látszólag a legjobb, talán még ő is tervezte. Az eldernek a gép szokatlan volt, sok kapcsoló, sok kar, de legalább a fő irányító és tüzelőkar működésével tisztában volt, vagy legalábbis azt hitte.
- Vader nagyúr mindne csapat készen áll!
- Köszönöm admináris, egyenlőre még tartok egy gyorstalpalót, mert új barátunk még nem ült TIE-ben főleg nem parancsnokiba. Akkor lássunk is neki, a fönti kapcolókat nem kell használnod azok csak abban az esetben kellenek ha le vagy felszállsz vagy valami precíz műveletet végzel, ezt megcsinálják helyetted a hídról, a jobb oldali karokkal aktiválhatod a funkciókat, elsőkar az extra hajtás, második a szárnyak helyzete, harmadik a támadó pozíció, eddig világos?
- Persze, tiszta.
- Akkor a negyedik a hiperhajtómű azt ne nyomd meg mert fénysebességgel kenődsz fel a legközelebbi hegyen, ötödik a védő pajzs, a többihez ne nyúlj. A karokat sorba húzd meg amikor majd mondom te a hiper hajtót hagyd ki. Bal oldalon látsz egy holokivetítőt és kommunikációs pultot, itt tudsz üzenni. Tőle balra vagyis feléd vannak gombok meg képernyő, ezt ne nyomkodd mivel egy parancsnoki hajóban ülsz egy pillanat alatt átrendezhetsz mindnet, ami nem lenne túl jó.
- És ha nagy baj van?
- Akkor fent van a katapult kar, de a stratégiai pulthoz és a hiperhajtáshoz ne nyúlj.
- Értem.
- És akkor a legfontosabb a tüzelő kar, alul látod a képernyőt középen villog és sípol a célpont akkor tűz, a két kisgomb a lézerágyú, a baloldali nagy a rakéták, a jobboldali pedig repülő droidokat lő ki, a többi gomb az ágyúk típusa. Piros a pusztító, sárga a sorozat ez ajánlott, kék a normál, fekete a gömbös löveg, a karon hátul van egy tekerő… az autómata bemérődet állítod vele, balra tekered pontos, jobbra akkor egyre pontatlanabb és végül inaktív.
- Ez megvan.
- Akkor minden tudsz, ha baj lenne próbáld mentális úton irányítani, az is működik.
- Rendben.
- Gyerünk Vader, vagy megvárjuk míg az orkok meghalnak az unalomban?!
- Parancsnok, indítsa a flottát, földi csapatok induljanak, Ralf a csillagrombolót indítsa.
Ekkor miden hajó a hangárból megindult szépen protokol szerűen, Vader hajója elöl mögötte Zwaxar és az elder, akinek elsőre sikerült a kommunikációs panelen visszavonulunk, mentsék a bőrüket kódot beütni, szerencsére a hídnál egy elég rendes tiszt ült és letiltpotta az üzenetet, vállalva azt h ez kitudódik Vader „megjutalmazza” az erő sötét titkaival a torkát.

Kövi rész Star Wars csata utána meg egy várva várt jófajta, nem kispájás armageddon és most nem csak ilyeszgetés lesz!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Fan-fiction   Szer. Szept. 22, 2010 8:22 am

A hatalmas sereg egy tökéletes egységként mozgott. Mint egy tökéletes élőlény, mindeki tudja mi a dolga. És a tökéletes stratéga, Vader, hozzá képest Nagy Sándor semmi, olyan készsége volt hozzá mint az építéshez és a vezetéshez.
- Légi egységek, kiérünk a pajzsból, hajtóműveket turbóra, védő pajzsot aktiválni és szárkanyat helyzetbe. Földiek teljes sebesség, a terv szerint, a flotta marad terv szerint.
~ Melyik kar is az? Te jó és az ötös vagy a hatos a hiperhajtás?
~ Négyes az… te…
Az elder úgy meglepődött a válaszon megint sikerült a jobb oldali panelen riasztást küldenie. A hídon a tiszt ezt is figyelmen kívül hagyta.
Amikor már közeledtek a TIE vadászok és mögöttük a közepes csata hajók, már látszottak az orkok védvonalai. Egy árok, mély és teli csapdával aztán egy sereg agyonpáncélozott ork, néhány ostromgép és trollok utána egy kisebb fal tetején ijászokkal, és tüzekkel. Utána rengeteg lyuk valószínűleg robbanószerrel és öngyilkos fáklyás orkok százai. Utána egy hatalmas egybe acélfal, megmászni nem lehet, tetején kisebb hadsereg. Belső védelmi vonalak még keményebbek voltak. Oldalról a hegyek fogták közre, a csillagrombolók nem sokat tehetnek ilyen helyzetben.
- Ereszkedés, földi egység jelentést!
- Itt Achilles, közeledünk, periszkóp szerint pár kilométer.
- Admináris jelentést kérek.
- Nagyúr a 75ös fekete osztag nem tud indulni, és a kék sem, késnek, technikai gondok.
- Vader most jön a kedvenc részem!
Amikor az elder kinézett egy hatalmas fekete felhőt látott maga előtt, mind sárkány és repülő hárpia, ők akarták feltartani a repülőket.
- Akkor most minden repülő egység kapcsolja ki a pajzsot, átrapülünk köztük.
A parancsot mindenki követte, még az elder is aki egyenes öngyilkosságnak tartotta de Vader hangjában érezte ez is rutinos rész. Az is volt amikor nagysebességgel összeért a két raj a szörnyek rögtön szétszéledtek és kikerülték a gépeket. Egy kettő oda lett de azoknak a robbanása szétcsapta Szauron légi erejét. Vagy legalábbis a nagyobb részét. A repülő sereg ezután szépen beállt formációba, pár kilométer és az első hullámnál lesznek, a trollok már készültek tüzes katapultokkal.
- Híd, rajformáció, vadászok kezeket a tüzelőre, megsorozzuk őket.
A vezér ork már pontosan kiszámolta, mit hova kell lőni, bombázásra számított. Éppen kiadta a tűzparancsot amikor rájött rettenetes hibájára. A közepes hajók fent maradtak de a TIE vadászok ereszkedni kezdtek. Már szinte szemmel is lehetett látni a túlhajtott energia pajzsaikat, harminc méterre voltak a földtől.
Az elder már lecsavarta a célzót és minden erejével a manőverre koncentrált.
A vadászok felett száguldtak el a tüzes golyók aztán végig sorozták a sereget, Vader lövése pont a vezért érte. Miután a híd átadta az irányítást a vadászok egy sorfalba álltak, majd
- Most!
És a vadászok egyszerre felemelkedve, turbulenciájuk a rendeződő sorokat felrepítették a levegőben.
Az elder egészen belejött, bár azért igencsak a hídon lévő segítségre támaszkodott.
~ Ez a Vader féle gyorstalpaló bejön, tényleg tudom mit kell csinálni.
Mire az elder észbekapott már egy kész légi csata volt, sárkányok mindenütt. Nagyzürzavar, Szauron meglepte Vadert a másik flottával, de még mennyire.
- T csapat azonnali csapást kérek, mindeki élesítse, Zwaxar maradj mögöttem.
- Eltaláltak.
- Katapult.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A rádió tele volt zajjal. A hídon az admináris törte a fejét, mit is tehetne, mielőtt még valami elromlana de nagyon.
- B és V cirkálok, kullancsdroidokat ki.
A kullancsdroidok leírtották a Vadert támadó flottát, ami szép huzás volt.
- Jó volt admináris.
Ekkor az orkok első védvonala zajra lett figyelmes lett, egyenletes hang, rengéssel párosul, az egyik ork ezredes egy távcsőt vett kezébe, a képen húsz birodalmi lépegető látszott. Achiles már látta a teleszkópon az orkokat, de várta Vader parancsát.
A földi egységek már csak egy kilóméterre voltak egymástól. A levegőben nagycsata folyt, és igen jól fedezték a három vezér repülőt, bár az elder már aggódott mi lesz mert látta az orkok erős védelmi vonalait.
~ Szinte áttörhetetlenek, bár Vader serege se piskóta és ahogy én ismerem van még egy rakat b terve. De ha…
Amikor feleszmélt Zwaxar hajóját leszedte egy sárkány, övét pedig eltalálta egy katapult golyó.
- Eltaláltak!
- Katapult, Zwaxar kiszáll.
- Francba, tönkre ment a fedélzeti droidom.
- Nyugodj meg, nem lesz semmi, beállítom neked.
Vader nyomkodott valamit a panelján amire az elder hármas szárnyú vezér TIE-je stabilizálódott és beállt.
Zwaxar katapultja nem működött ezért inkább tudatosan belevezette a gépet a belső vonalakba.
- Zwaxar, Zwaxar mond hogy… zwaxar.
De hiába üvöltözött az elder, hajóját, a roncsok fölé vitte és keresni kezdte barátját de nem találta. Félpercel később Vader megszólal:
- Betörés!
Egyszer csak Zwaxar hajójának roncsai darabokra robban. És egy alak jelenik meg a füstből, sisakja nincs rajta, szemei vörösek, sértetlen, elmosojodik majd az elder ismét hall egy zenét és felemelkedik a géppel, gondolván valami nagy dolog következik. ( a zene https://www.youtube.com/watch?v=AOfiziY-htU)
Egy ork Zwaxar feléfut, de Zwaxar csak nyugodtan áll, amikor az ork lesújtana Zwaxar félkézzel felemeli, fekete porból lévő felhő veszi körül, oylanok mint a lángnyelvek, Zwaxar ideoda kezdi forgatni az ork fejét, kiszedi a testéből gerincestől az ork még pislantott egyett mielőtt üveges lett a szeme, Zwaxar eldobta a testet és a fejet elfordította a fejét a mereven álló orkok felé enyhén elmosolyodott majd kardja a kezébe csúszott. Az orkoknak esélye se volt Zwaxar semmi trükköt nem használt, de mégis olyan gyors volt, az orkok darabokra estek, lehetett látni a sávot a belső épületeknél ahol Zwaxar járt.
Az elder eközben igen szorult helyzetbe került, a zenének és a pillanatnyi meglepődésnek vége ért, és a TIE flotta megfogyazkodott bár Vader úgy írtotta a repülő szörnyeket , hogy hozzá képest az egész flotta egy szúnyognak tűnt.
- Földi egységek, tűz.
A lépegetők, tüzeltek és a földi egységek össze csaptak, az orkok vonalai meglepően stabilak voltak, ezek az orkok a halálba mentek és az ároknál a lépegetők is sebezhetőek voltak.
Vader már Szauron tornyánál volt és az elderen kívül senki nem fedezte, és egy rakat hárpia üldözte őket. Úgylátszott Szauron nyert, Vader serege erősen fogyatkozott.
- Uram a halálcsillag pozícióban!
- Kiváló, 0,02% töltést.
- Igenis.
- Töltés kész.
- Tűz!
A halálcsillagon már mindenki az ünneplésre készült amikor nem sült ki az ágyú.
- Uram, nem sül ki, nem tudunk lőni.
- Növeljék 4%ra a töltést, tűz!
- Uram nem sül ki, nem tudjuk miért?
~ Úristen, minden veszve nem működik a terv most mi is meghalunk, nem akartam egy gépben meghalni, de talán Zwaxar megvéd, ugyan elszabadult, talán még meg is ölne ha találkoznánk.
~ Nyugodj meg, ez enm segít!
- Amináris, küldje az F8-15t.
- Igenis.
- Húzd fel a gépet, utánam.
Vader ezzel elindult a halálcsillagra, mögötte az elder, aki még mindig enm sejtette mi lehet ez a hang a fejébe.
Az ork vezér már az utolsó álló lépegetőre adoot ki támadási parancsot amikor egy fura zajra lett figyelmes, mint egy zugás, a távcsőben egy repülő motor szerű barna járműven egy embert pillantot meg, karakteres arc kezében egy gépágyú, hamarosan több ezer motoros tűnt fel, mögöttük lépegetők százai és a meszziből látott repülőket is. Mire észbekapott terminator már halomra lőtte, az ork vonalak percek alatt estek szét a motoros rohamtól, mögöttük a lépegetők már a hatalmas falat szedték szét. Szauron idegesen morgott és már a mágusait hívta, de a TIE befogók már ott is voltak. A TIE befogok látszatra is nagyon félelmetesek voltak, szárnyaik négybe törtek és a szárnyaik végéről kék sugár jött amivel maguk elé foghattak szinte bármit, a tehetetlen sárkáyokat darabkra tépték.
Eközben a halálcsillagon már dokkolt Vader hajója, kirohant belőle, egyensen a vezérlőbe ment, az elder követte.
- Uram, nagyúr nem vártuk…
Szava elakadt fulladozni kezdett majd összerogyott, Vader a vezérlőhöz ment és öt másodperc múlva megszólalt
- Blokkolják az adást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Fan-fiction   Csüt. Szept. 23, 2010 8:19 am

Pár percel később már fel is tűnt egy hatalmas űrhajó az égen, benne egy civilizáció, sáska idegenek, humanoid alakjuk van, fejlett inteligencia, minden bolygót elhasználnak utána tovább állnak, most ezen volt a sor. A halálcsillaggal nem törődtek, leblokkolták minden adásukat. Vader tehetetlen volt, teljes blokkolás miatt semmit nem tudtak tenni. Az óriás hajóról több hatalmas a csillagrombolóknál nagyobb hajó vált le és tartott a bolygó felé, ők is csatllakoztak a csatához. A földön és levegőben mindkét sereg szétverődött, és az idegenek könnyen rajtuküthettek. Több ezer cirkáló repült ki a hajókból, a hajók pedig szuperlézerekkel hatalmas területeket taroltak le. Gyalogos egységeik csáposak, nagy fejűek voltak, testükön egy biomechanikus ruha volt, a belsejében lévő lény szeme acél színű, szája nincs mentálisan kommunikáltak.
Gyorsan átvették a fölényt, Zwaxar eközben a földön írtotta az orkokat egy hatalmas nagy fekete medve alakban, a medvének is lángvörös szeme volt. Néha normál alakjában is harcolt ekkor még kegyetlenebb volt. Orkok tömegét végezte ki, feltámadt benne ismét a gonosz könyörtelen gyilkos. Pillanatokon belül azt vette észre, hogy a harc egyoldalú lett, úgy tűnt az idegenek győztek, az orkoknak már se híre se hamva, Szauront még eltudták csempészni a mágusai de az orkoknak már vége volt. A birodalmiakat szétcsapták az idegenek. Már Zwaxar erődjét is támadták amit szépen bevédtek a szamurájok és Vader energia pajzsa. Bár a hídon szinte minden kommunikáció blokkolva volt, akkor is folyt tovább az irányítás.
- Maga és maga ott, gyerünk, mindeki védelemre, visszavonulót fójunk.!
- Igenis!
- Adja ki a fény jelzéseket.
Eközben a halálcsillagon, Vader próbálta elmagyarázni az eldernek, hogy most ennek nem lesz túl jó vége.
- A betörés szónál, valójában Zwaxar elszabadul vagyis ez egy ige amit megfelelő helyen az erő sötét oldalán használva sötét energiák törnek be Zwaxar testébe, elszabadítva benne a gyilkost. Olyan mint egy gyilkos droid, minél többet gyilkol annál többet akar és annál erősebb lesz.
- Akkor ezt miért kellet aktiválnod?
- Ő kért rá, csak így nyerhettünk ha ő a belsővanalakon megfelelő erőt szerez, szerencsére ezeket a lényket is el tudja intézni mert ezeknek már nem csak fizikálisan lehet ártani.
- Akkor csak várunk amíg végez mindennel.
- Ha tényleg elszabadul akkor nagy baj lesz itt.
Majd egy fura tárgyat dobott az eldernek, a tárgy egy ezüst színű fogó volt amin több gomb volt, az elder nem tudta melyiket nyomja meg, de megérezte és amint megnyomta a gombot egy piros lézer csík, néhány suhintás után megállapította:
~ Tökéletes, könnyű, erős és elégeti a savvérűeket nincs több savas seb. Rögtön elsüti a sebet.
- Érezd a kardod, majd sújts le rám.
~ Nem értem mit akarhat, de nem féltem az öreget.
Ezután lesujtot Vaderre aki már ki is tért a kard elől és sajátját bekapcsolta, majd párbajoztak.
Forogtak a kardok, Vader többször eldobta az eldert.
- Tudom, hogy utálsz, most kidühöngheted magad.
Az elder megérezte a régi párbajokon lévő, „vér szagot” teljesen elborult az agya.
Zwaxar csak azt vette észre, hogy idegenekkel lett körülvéve, normál alakjában vérszomjasan mérte fel az idegeneket. Majd felhúzta bal ajkát és kivillantak az acélos fogak. Hirtelen odalépett az egyik nála kétszer nagyobb idegenhez, kitépte a biotestből az igazi idegnet, fél karjéval a levegőbe emelte majd a rángatózó idegen fejét balkezével megfogta majd letépte az arcát és eldobta eközben a többi idegen lőtte őt, de ezzel nem foglalkozott. Amikor az idegenek látták ez nem működik mentális támadást intéztek, mind ezt harsogták gondolataikban.
- Halál!
Zwaxar felemelte a fél fejet, lógótt belőle az agyvelő majd a szájából egy xenomorph száj robbant ki és tépte szét a húst. Ekkor minden mentális üzenetet felül írt.
- DIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Hirtelen fekete porrá robbantak az idegenek 30méteres körzetben, majd fekete porból gyíkemberek jelentek meg és elkezdték felzabálni az idegen sereget.
- Meghalsz Vader!
Vader csak játszadozott az eszét vesztette elderrel, már biztosra vette, hogy átállította az ő oldalára. A lézerkardok zaja betöltötte a hatalmas termet amiben csak egy emelvény volt amin egy rohamosztagos volt, nem mozdult csak szemlélte a párbajt. Az elder egész jól mozgott a kardal de Vaderhez képest semmi nem volt. Olyan trüköket tudott a kardal, mintha csak semmit nem tett volna, nem tűnt úgy mintha harcolna, még most is olyan hatalmasnak tűnt.
- Gyerünk, csak ennyit tudsz?
Az elder őrülten kezdett hadonászni majd hirtelen a földre került fegyvertelenül és Vader állt fölötte.
~ Most megöl ez a szemét, és azt mondja Zwaxarnak a csatában haltam meg. Itt nem véd meg semmi.
Majd Vader a kezét nyújtotta. Az elder megragadta, az elder volt a klánban a legerősebb kezű és az ő klánja akármelyik klánt verte, de Vader kezének szorítása majdnem összeroppantotta a kezét.
- Állj fel! És állj mellém.
Az elder felállt majd kezét a kardja felényújtotta, ami egy szempillantás alatt a kezébe repült, ezután eltett, pont Vader melett áltt, ekkor belépett a terembe egy fekete ruhás alak, csukjája alatt feket-piros csíkos szarvakkal rendelkező, ördögi fej még a szeme is vörös volt.
- Lord Maul, az új mestered.
Eközben a bolygón a harc egyre véresebbé vált már csótány szerű lényei is voltak az idegeneknek amik pedig a gyíkembereket ették, de még akkor is Zwaxar volt fölényben. Már iszonyú kivégzéseket rendezett. Az idegenek egy hatalmas hajót irányítottak Zwaxar fölé, ami egy szempillantás alatt intézte el a várát, ezzel minden birodalmi egységet elintézve, sőt Zwaxar főbb energia forrásait is. Ezzel a húzással az idegenek azt hitték nyertek, már csak a Halálcsillagot kell elintézni és vége. De Zwaxar ekkora már dühbe gurult és nem tudta magát irányítani. Hirtelen hatalmas nagy fekete porvihar jelent meg körülötee, és az égre nézve üvöltött:
- YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hirtelen csönd lett, majd ismét hallani lehetett egy igét, hasonló volt a másikhoz de ez erősebb volt: ( az ige, 2:14től https://www.youtube.com/watch?v=GU4K7YHC_50&feature=related )
- Whisper,whisper, don´t make a sound.
Your bed is made, it´s in the ground.(x2)
Whisper,whisper, don´t make a sound.
Your bed is made, it´s in the ground.(x4)
Ezután hirtelen hat hatalmas csontváz szobor emelkedett ki a földből egy kör alakba álltak, kinyújtották karjaikat. Az űrben hirtelen egy husszukás fekete meteor jelent meg, pntosan a hatalmas idegen űrhajó mellett haladt el ami fekete porrá vált. Lehetett látni, hogy lassul.
A szobrok közé szépen beállt, a halálcsillagról a látvány félelmetes volt, mintha egy a bolygó fele nagyságú fekete tüske állt volna ki a bolygóból. Amikor a meteor elérte a szobrok kezét azok elkezdtek beszélni, ismét hallani lehetett:
- Whisper,whisper, don´t make a sound.
Your bed is made, it´s in the ground.(x2)
Whisper,whisper, don´t make a sound.
Your bed is made, it´s in the ground.(x4)
Aztán a meteor darabokra esett belőle fekete fény áradt, minden fekete-fehér lett, a darabok egyre távolodtak. Mindenki az eseményt figyelte, még Vader sem hitte, hogy ez fog történni, ezt még ő se látta. A darabok hirtelen összeestek és egy hatalmas nagy robbanás.
Utána csak csend, semmi zaj, csak csend, néma, hideg gyilkos csend.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Fan-fiction   

Vissza az elejére Go down
 
Fan-fiction
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános :: Társalgó-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Free blog
mobil avptrinity