Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Alien egyéb

Go down 
SzerzőÜzenet
Halál
Admin
avatar


TémanyitásTárgy: Alien egyéb   Pént. Júl. 09, 2010 6:35 am

A lepra és az idegenek:

A lepra nagyon különös hatással van a megtermékenyített gazdatestekre. A fajt magát nem bántja, de ha beadjuk egy olyan egyednek, akibe / amibe egy arctámadó belepetézett, akkor megállítja az embrió növekedési ciklusát, így időt nyerve a kioperáláshoz, amíg ezt nem ismerték, addig csak a hibernációban bízhattak. Míg a folyamat leáll az kb. 1-2 óra szóval egy kitörni készülő mellkasrobbantót már nem lehet megfékezni, de egy frissen implantált egyedet meg lehet menteni. Az egyed teljesen egészséges lesz, leszámítva a leprát, amivel megfertőzték. Egy idő után persze érdemes ellenszert beadni a megfertőzött alanynak, hogy ne fejtse ki hatását rá a betegség. Az ily módon megfertőzött, majd leprával „kezelt” embereket nem támadják meg a dolgozók, mivel a fészek egy újszülöttét hordozza, még a királynó parancsára sem ! Csak a királynő képes megtámadni, ha rájön a turpisságra.

Fekete Penész:

Egy nagyon egyedi anyag, amit eddig csak egy RLW-1289 kódjelű bolygón találtak. A matéria semmi hatással nincs az emberekre, ellenben a xenomorphokkal, akikre halálos betegségként hat. A penész megtapad a fészek falán az idegenek páncélján, bárhol. A fészek szinte rohadni kezd, a dolgozók elerőtlenednek, kifáradnak, az arcmászók terméketlenek lesznek, a tojások elhalnak, a tojócső rohadni kezd, a királynő is hamarosan követi. Egy átlagos fertőzés 1 hónap alatt írt ki egy fészket, ám ha a királynői kamrát fertőzzük meg, akár napokra is ledegradálódhat az idő. A többi életformára még csak nem is mérgező az anyag.
Csak azon az egy kolonizálatlan bolygón találták eddig, és nehéz előállítani, ritka elem. Azt valószínűsítik, hogy az anyag egyszerű célja miatt, valószínűleg a titokzatos pilóta faj kísérletezte ki.

Xenoborg

A katonaság egyik félbehagyott kísérlete az volt, hogy a xenomorphokat irányíthatókká tegyék. Ennek az egyik legkézenfekvőbb módszere ezen lények felturbózása kibernetikus beültetésekkel. De kísérleti alany hiányába sajnos nem sikerült teljesen ezért leállították. A projektet Livermore Evestone a gátlástalan üzletember vitte tovább. Ő neki sikerült egy idegen DNS-ét klónoznia és megcsinálni a főbb bővítéseket. Ezeknek a xenoborgoknak kiegészítették az agyát, bizonyos processzorokkal így irányítva őket. De Machiko Noguchi és az androidja Attila leleplezte Evaston tervét és a yauthákal és bolygón lévő idegen vadászokkal szövetségben megrohanták Evaston biolaborját. Evaston a xenoborgokat küldte ki. De azok fellázadtak. Machikoék végeztek velük és felrobbantották a biolabort
A Weyland Yutani hamarosan újra megnyitotta a projektet. De nem tudni meddig mentek benne.

Nagyobbak, mint a normális rovarok, jóval magasabbak a ragadozóknál. Kiborgexcsontvázzal és számos extra végtaggal kibővítve. … Egyesek inkább a királynőre hasonlítanak, pengeéles fogaik közül csepeg a nyál… Mások a karmoktól a tépőfogakban végződő cső alakú fejformáig sokkal inkább egy közönséges Kemény Húsúra (egy Idegenre) emlékeztetnek. Ezeknek azonban fémburkolatú mesterséges látószervük van. … Ennek ellenére mindannyian szögletesen mozognak, nem olyan olajozottan, mint természetes hasonmásaik

Ez a lény a genetikusok szerint már egy kutya intelligenciájával rendelkezik. Csakhogy a kutyákkal ellentétben nem idomítható.” Hiperneurológiai transzduktor van beléjük építve, géphez kötve rádióirányítású programmal töltötte fel őket, fegyvereket és páncélt tervezett nekik. “Az eredmény: a jövő hatékony, szinte teljességgel megállíthatatlan harcosai. Olyan hadsereg, amellyel az egész világot meg lehet hódítani. … A lény feje otromba ötvözete volt a rovar kitinpáncél koponyájának és egy komplex kiborg krómötvözet burkolatának.
A lény képes fegyvert használni és nagyon érzékeny.

Újszülött

Ha egy xenomorph királynőt más DNS-el kezelünk akkor egy ilyen lényt hoz a világra. Feltéve ha az másmilyen DNS eleven szülő lénytől származik. Így felvetődik a kérdés, ha pl. tojás rakó lény DNS-ével kezelik akkor olyan tojást rak mikből kel az új szülött? Mivel átveszi a másik lény reprodukcióját. Az ebből létrejövő lény a kérdéses teremtmény és az xenomorph keveréke. Ez a lény sápadt bőrű. Hasonlít az emberi bőrszerkezetre de kibírja az idegenek vérsavját. (feltéve ha ember DNS-sel kezelték a királynőt) Nincs második állkapcsa. A nyelve nem olyan mint az idegenekére. Az állkapcsában sok fehér fog található. A kezén öt ujj van és nagyon erős. Nincsenek légző csápjai.
Nem születik természetesen. Kísérletek melléktermékeként jön létre nagyon ritka esetben.

Vörös sereg

Amikor egy egyedül álló fészek (vagyis, egy bolygón, vagy nagy területen csak egy fészek van) királynője valami oknál fogva elpusztul, akkor a genetikailag torzult tojásokat nem semmisítik meg, mivel a fészek az új királynő kifejlődését várja.
Az ilyen genetikailag módosult egyedek, elhagyják a fészket, ha eltudják. És új fészket alapítanak. Mivel genetikailag torzultak, és egy új „fajtát” képviselnek, a normál idegenek megtámadják őket, mert nem fajtársak és ezért veszélyt jelentenek rájuk nézve.
Eddig csak egyszer észleltek ilyen genetikai torzulást, de orbitálisbombázás után nem sok minden maradt belőlük.
Az ilyen genetikai torzulásokat rendszerint még tojás formában megsemmisítik. (a királynő nem érzékeli az ilyen tojásokat sajátja ként)
Fajta tiszta idegenek, csak nagy ritkán támadnak egymásra.
/megjegyzés: a „vörös” jelző az Aliens: Királynő nevében, című regényben csak a két fészek megkülönböztetése véget használták./

Felső EF-sáv

Eddig csak erre a sávra bizonyított, hogy az idegenek ezen IS képesek mentálisan kommunikálni. Eddig csak akkor észlelték, ha egy királynőnek kihívója lett volna. (ilyen természetes úton nincs vagy csak nagy ritkán. Lásd.: pilótából kikelt alien.)

Idegnek szaga

Jó régi záptojást sütni ki tudja hány éves romlott zsíron… bár ez csak a „kedvesebb” leírás eme a bűznek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avptrinity.hungarianforum.com
 
Alien egyéb
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános :: Adatbázis :: Az Alien fajról-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblog
mobil avptrinity