Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Kiképző tábor

Go down 
SzerzőÜzenet
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Kiképző tábor   Kedd Júl. 20, 2010 5:11 am

Lövészet, testedzés, járművezetés vagy kutya kiképzés… minden megtalálható itt. Illetve a katonaságba való belépésért is itt kell jelentkezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Pént. Aug. 06, 2010 11:21 pm

//Wesley Cole kalandja//

Tágas tárgyaló teremben voltál. A falak króm színűek voltak, a padló fekete, márvány szerű. A teremben egy széles asztal volt csak. Az asztal egyik oldalán három széken a felvételi bizottság három tagja ült. Középen egy veterán katona, kopasz, sebhelyes arcú. Bal oldalán egy szemüveges, tüsi hajú jegyző, jobb oldalán egy hosszú, fekete hajú nő, valószínüleg egy ügyvéd. Velük szemben, az asztal túl oldalán egy szék, ahova neked kell ülnöd. Te most az ajtóban állsz, melletted két fegyveres őr.
A kopasz katona a székre int.
-Üljön le!- int a székre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wesley Cole

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Szomb. Aug. 07, 2010 7:25 am

Kicsit meglepett, hogy lehetőséget adnak egy frissen végzett tizedesnek, aki szétverte felettesét, majd 5 évet húzott le a hűvösön. Bár, ha az a pőnzes gyerek rendezte, miután megmentettem a bőrét, akkor érthető. Nagyon sokkal tartozik, nekem. Ha nem is mással, akkor csak az életével. De, ha csak a fele igaz, amit halottam azokról a dögökről, akkor a szörnyű kínhaláltól is megmentettem. Az emberölésről, remélhetőleg nem tudnak. Majd kiderül, de a négyszemű jelenléte nagyon idegesít. Az ilyen idióták, miatt tart ott a Föld ahol. A sebesben, talán segítőre találok. Biztosan túlélt, pár rázós helyzetet. Lehetséges, hogy akar valamit tőlem, elvégre én vagyok valószínűleg az egyetlen túlélője a támadásnak. Fegyvertelenül egy rakás Xeno szorításából kijutni, nem kis bravúr. A nő látvány viszont üdítő volt. Akikkel az elmúlt 5 év során találkoztam, azok még túlzott jóindulattal sem voltak vonzóak. Ez sem volt az ideálom, de mivel régen voltam nővel, így bevállalnám. De ez hülyeség. Egy ügyvéddel, hogy állhatna, össze egy frissen szabadult fegyenc. De talán segíthet az ügyemben. Egy kicsit kedvesebbnek kell mutatnom magam, és megbánást kell mutatnom. Akkor talán, még előző tervem is bejöhet. A szoba eléggé lehangoló volt, de még ez is jobb, mint a cellák fala.
Az őr intett, hogy üljek le, amit nem vettem egyből észre, csak pár másodperccel később reagáltam. Leültem és vártam a kérdéseket. Valószínűleg jó pár lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Szomb. Aug. 07, 2010 8:34 am

Miután helyet foglaltál, a sebhelyes arcú bemutatkozik.
-A nevem Samuel Knight, a hölgy itt mellettem Miranda Colt, az úr pedig David Potter.
Mielőtt szólhatnál, már folytatja is.
-Mr. Cole... Tisztában vagyunk az ön múltjával és khm.. a tisztekhez fűzött jó viszonyával. Mielőtt elkezenénk a beszélgetést, le kell szögeznem, hogy nem állhatna itt, a támogatója közbenjárása nélkül. Mondja csak, megbánta amit tett? A börtön nem egy leányálom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wesley Cole

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Vas. Aug. 08, 2010 8:07 pm

Miután leültem jól láthatóan a 3 tagú ítélőszék minden tagja végig méricskélt. Soha nem voltam lámpa lázas fajta, de ideges voltam. A sebhelyes kezdte a mondókáját. A nevek semmit nem mondtak nekem. Miranda. Hülye egy név, de végülis nem a név a lényeg. Már majdnem, már majdnem belekezdtem a szövegembe, amin elég sokat agyaltam, de Knight nem engedte, hogy bekapcsolódjak. Folytatta. Nem lepett meg az első kérdése. Hogy megbántam e. Szerintem erre mindanyian jól tudjuk a választ. Talán Potter nem tudja, de ő nem is érdekel. Jól meg kell válogatnom a szavaimat. - Igaza van uram. 5 év a börtönben tényleg nem volt túl szép idő töltés. És amit tettem természetesen megbántam.
Ha olyan kemény katona, mint amilyennek látszik, akkor biztosan tudja, ez nem igaz. Ehez még az is hozzá jön, hogy képtelen voltam elrejteni a gúnyt a hangomból. Kíváncsi vagyok erre, mit lépnek.


(Sajnálom, de elromlott a gépem, szóval telórol írok, ami egy kicsit macerás.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Kedd Aug. 10, 2010 12:04 am

A katonatiszt arcán látszik, hogy tudja mennyi igazság van a megbánásodban. A nő írogat valamit, a négyszemű pedig csupasz állát dörzsölgeti. Végül Knight szólal meg ismét.
-Az idegenektől való szökése meglehetősen sok homályos részletet tartalmaz. Felvilágosítana mineket eme relytéjes körlményekről? Kezdjük ott, hogy hogyan szabadult ki a cellájából?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wesley Cole

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Kedd Aug. 10, 2010 6:33 am

A négyszemű már valószínűleg nagyon unja a banánt. Szívesen húznám az időt, de minden bizonnyal én jobban vágyok a távozásra. Aztán Knight folytatta.
Meséljek nekik egy kicsit? Ez ismét egy nagyon kiszámítható lépés.
-A cellák egy elkülönített blokban voltak, aminek egy kijárata volt. A cellámból egy baleset folytán jutottam ki. Az egyik smasszer, akarom mondani őr, gránátvetővel tüzelt. Az egyik gránát a szomszéd cellájában robbant, ami kilyukasztotta a falamat és kinyitotta a másik cella ajtaját. Azon át jutottam ki. A cella blok ajtaja zárva volt, de egy őr meghallhatta a dörömbölésemet. Kinyitotta az ajtót és el rohant. Tudnak követni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Kedd Aug. 10, 2010 8:00 am

Knight érdeklődve figyel, a többiek kevésbé. Mikor mondókád végére érs, Knight már nyitná is a száját, de a szemüveges ingerülten közbevág.
-A többi katonás, menekülős részlettől kíméljen meg mindket, inkább azt mondja meg, hogy jutott hozzá a hadsereg egyik helikopteréhez?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wesley Cole

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Kedd Aug. 10, 2010 7:57 pm

Knight hozzá állása, biztató volt, de tüsifej félbeszakította.
Miért lehet ilyen fontos egy helikopter? Azért, mert katonai? Végülis mindegy, még szolgálatot is tettem nekik, elvégre ha nem hozom el, akkor az idegenek kapják szét.
-A helikopter tudtommal a börtöhöz tartozott. Egy párszor hallottam, hogy azzal repkednek, ezért feltételeztem, hogy ott van a leszálló helyén. És szerencsém volt. Aztán csak be kellett indítani. És ha megkérdezhetem, miért olyan fontos ez? Örüljenek, hogy megmentettem maguknak. Ha otthagyom csak ócskavasat hagynak belőle a xenok. Amúgy meg ki maga?-kérdeztem kissé ingerülten
Csak pár másodperccel később jöttem rá, hogy ez egy kicsit erős volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Szer. Aug. 18, 2010 6:39 am

A a kis kopasz vörös fejjel kiabál veled.
-Hogy ki vagyok?! A hadsereg hivatásos jegyzője. Ha úgy intézem, mehet vissza a hűvösre, gazdag haver ide vagy oda..
Szerencsére a katona a vállára teszi a kezét és lecsillapítja.
-Nyugalom. Ő is csak egy katona- csitítja, majd hozzád fordul - Szóval így talált rá a járműre. Ám van egy érdekes tény. A helikopterben vér volt, a törvényszéki szakik megállapították, hogy fröccsenéssel került oda. Egy üres töltényhüvelyt is találtunk. Ezekre tud valami magyarázatot adni?

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wesley Cole

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Szer. Aug. 18, 2010 7:44 am

Egy kicsit meglepett sünifej reakciója. Azt hittem legalább egy kicsit megijedt, erre elkezd kiabálni. Még jó hogy itt van Knight is, ha nem hűti le sünit, akkor jó esélyem van egy első osztályú jegy megnyerésére, egyenesen a hűvösre.
A következő kérdést vártam a legkevésbé, de tudtam, hogy jönni fog. Erre nem tudtam fedősztorit kitalálni, szóval jön az őszinteség.
- Rendben. A hüvely annak az úrnak a fegyveréből származik, akit kihoztam. Amikor rátaláltam, a biztonság kedvéért elvettem tőle. Amikor felértünk a tetőre, egy fegyenc volt a helikopteren, bár erre valószínűleg rájöttek önök is. A helikopter kétszemélynél többet nem nagyon bír el, így megtettem amit kellet. Szerintem annak kevésbé örültek volna, ha nem őt lövöm le. A fickó amúgy is a halálsoron volt, legalábbis úgy hallottam. Értsék meg, nem kockáztathattam, ha őt is elhozzuk, nem biztos, hogy elérjük a támaszpontot. Szerintem ez volt a leglokisubb út, de ha önök máshogy gondolják, akkor várom a további megoldásokat.
Nem volt túl rózsás a helyzetem , de Knightot talán meggyőzik az észérvek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Vas. Aug. 22, 2010 2:07 am

A tisztnek tetszett az egyenes válasz, a szemüveges kiskrapeknak annál kevésbé.
-Megölt még egy embert? Hiába fegyenc volt, a gyilkosság az gyilkosság. És van pofája a szemüknbe mondani. Saját maga ellen vall. Az ilyen nem kerülhet vissza a hadseregbe, közveszélyes.
Ezúttal a nő szólal meg. Eddig nem hallottad hangját, most azonban egyből kellemesebb lesz a tágyaló terem.
-Ez itt nem a bíróság, ezért amit itt mond, nem vehető vallomásnak, így felelősségre sem vonható. Tudom, hogy a maga fajtája inkább ott halt volna meg, de egy rendes katona nem tehetett volna mást, mint amit Mr. Cole is tett.
Végül a katona is megszólal.
-Igaza van, amit tett, nem volt helyes, de nem volt más lehetősége. Magához Mr. Cole már csak egy kérdésem van. Hogyan találkozott a főmufti fiával?

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wesley Cole

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Vas. Aug. 22, 2010 7:34 am

Süni válasza várható volt. Közveszélyes? Ha nem itt lennénk megmutatnám, hogy kire vagyok veszélyes. Legyek öngyilkos. Csak egy ilyen hülyegyereknek juthat ilyen az eszébe. De a hölgy válasza kicsit meglepett. Úgy látszik az én javamra billen a mérleg nyelve. A hangja megnyugtató volt, és ez még vonzóbbá tette. És végül megszólalt a haverom. Láthatólag tetszett neki a válaszom. Csak katonából van ő is. A következő kérdése után, már láttam az alagút végét. És nagyon úgy tűnt, hogy jó úton vagyok a tgybe. Ez már egyszerű kérdés, ezen gondolkodnom se kell.
- Amikor elindultam a helikopterhez, gondoltam, felugrok az igazgató irodájába, hátha találok hasznosat, például fegyvert, vagy a helikopterhez valamit. Az igazgató halott volt. Az úr pedig ott remegett a sarokban, az igazgató pisztolyával. Aztán úgy gondoltam, hogy abból, nem lesz semmi baj, ha elviszem. Úgy tűnik ez volt életem eddigi legjobb húzásom.
A nőre pillantottam, aki már nem jegyzetelt. Hosszasan néztem, aztán vissza tereltem tekintetemet Knightra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Vas. Aug. 22, 2010 8:25 am

Ismét a tüsifej nyitná a száját, de mielőtt megszólalna Knight leinti. A nővel sutyorog valamit, aki közben egy kósza pillantást vet rád, majd mindketten felálnak. A katona oldalba böki a négyszeműt, aki szintén feláll. Intenek, hogy tégy te is úgy.
-A tárgyalásnak vége- szól a tiszt.- normális esetben nem vennék vissza, ám a helyzetre és az idegenekkel kapcsolatos tapasztalatára való tekintettel ezennel visszahelyezem a Tengerész gyalogság állományában. Köszöntöm újra köztünk, katona! -az utolsó mondant után tiszteleg egyet. A nő és a kis kopasz kisétálnak, ám Knight még marad és int neked is, hogy még ne menj el.


__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wesley Cole

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Vas. Aug. 22, 2010 10:26 pm

Már azt hittem süni megint beszól, de Knight leállította. Amikor felálltunk és meghalottam, hogy vége a tárgyalásnak, nagyon megkönnyebbültem. Annak pedig, hogy visszavettek kifejezetten örültem. Miután elmentek, legszivesebben mutattam volna tüskeblökinek egy nem ide illő ujjmozdulatot, de arra ráfaraghattam volna. Már fordultam volna én is az ajtó felé, de Knight még mondani akart valamit. Megálltam és a kis hatásszünet alatt elgondolkoztam mit akarhat tőlem. Mivel azon a kis takaratlan test felületen is elég sok a sebhely, valószínűsíthető volt, hogy elég komoly harci tapasztalattal bír. És ha nem tévedek túl sokat, akkor van valami különleges egysége. Talán oda akar felvenni, de lehet, hogy csak tüsiről akar beszélni velem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Kedd Aug. 24, 2010 7:29 am

Knight feláll és oda sétál hozzád.
-Maga jó katona Cole. A tüsifejű hülyének nem mondtam, de pont ilyen emberekre van szükségem.
Elismerően hátba vereget, melynek következtében kis híjján kiköpöd a tüdődet.
-Mit szólna hozzá, ha felajánlanám magának a lehetőséget, hogy egy speciális kommandós osztaghpz csatlakozzon a húsdarálóban?

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wesley Cole

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Kedd Aug. 24, 2010 7:42 am

Ez a kis elismerés jól esett. Már több, mint 5 éve nem dícsértek. Hátba veregetés viszont már nem annyira. Azt hittem összeszakadok, pedig én se vagyok egy puhány srác. Aztán az jött amire számítottam. Csartlakozzak az egységéhez. Ezen nem volt mit gondolkodni. Annak idején azért léptem be a tgybe, mert egy kis kalandra vágytam, és ennél jobb kaland akárha kell.
- Köszönöm uram az elismerést. Az ajánlatát örömmel elfogadom, de lenne egy kérdésem. Ez a speciális kommandós osztag mit takar?
Ez nem volt annyira fontos, de ha már belépek a kemény fiúk közé, akkor már tudni akarom hogy milyen fából faragták őket, és hol szoktak játszadozni. Nem mintha félnék, de azért kiváncsi vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Kedd Aug. 24, 2010 7:59 am

A katona tiszt nem kímél, kerek perec megmondja az igazat.
-Ki küldjük magát a pokolba. Maga kérem az Idegenekkel vívott háború frontján fog harcolni. Persze nem a hivatalos fronton. A kommandós egység, melyhez csatlakozni fog, titkos akciókat vezet a Xenomorphok ellen. Nem telepeket véd és menekülteket kísérget, hanem jól alájuk gyújt és megszorongatja a dögök tökeit. Az egység tagjai mint veteránnak számítanak a bogarakkal vívott harcban. Most pedig menjen, vegyüljön el a katonák között. Ha el jön az idő, majd hívjuk.
A zsebébe nyúl és egy kulcs csomót dob oda neked.
-Tizenhármas barakk, hetes szoba. A szállása. A csapat többi tagja is abban a barakkban lakik, de most ne keresse őket, bevetésen vannak. A szobájában megtalálja majd egy katona holmiajit, de ne foglalkozzon velük, rövidesen kitakarítjuk. A régi tulajdonosa aligha venné hasznát. Hamvasztáshoz nem kell ruha.

//Edit: az osztag hivatalos neve:Gyors reagálású parazitasemlegesítő szakasz (RDPEP) , leírás az ember adatbázisban //

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wesley Cole

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Kedd Aug. 24, 2010 8:16 am

Ki küldjük magát a pokolba. Az király. Titkos akciók a xenók ellen. Az se rosz. Ez aztán a kaland. Ennél keresve se találnék, jobb adrenalin bombát. És ez persze nem az kis beszari katonáknak való akik védenek pár telepest. Itt odamehetek hozzájuk és szét rúghatom a seggüket. Miután elmondta teendőket megfordultam, de még volt egy kis elintézni valóm.
-Nagyon hálás vagyok uram. Amikor bedugtak a hűvösre, almodni se mertem volna, hogy visszakerülök még a tengerészgyalogságba. Szóval köszönöm uram.
Újra az ajtó felé fordultam és elindultam az új otthonom felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   Kedd Aug. 24, 2010 8:21 am

A katona biccent egyet, majd elindul a dolgára.

Akkor a kis kaland véget ér. Rengeteget osztottam szoroztam, agyaltam és minden egyéb módon megerőltettem az agyam, de végül arra jutottam, megérdemelsz 2 sp-t, mivel ebből a kis kalandból is sikerült szinte a maximumot kihoznod. A karakter lapodat kérlek készítsd el, addig megnézem, meg tudom -e csinálni ezt a bizonyos 13-as barakkot. Továbbá utána nézek, miylen alap felszerelése van ennek a speciális osztagnak, hiszen az alapcuccukat megkapod. Pénzösszegnek pedig utána kérdezek. Bocsi, hogy ilyen foghíjas az értékelés, de ember dolgokban nem igzán vagyok otthon.

//Edit: elvileg A.P.E. páncélt kapnak az osztag tagjai. Az ember adatbázis páncél részlegén van a leírása. Ha tévedek javítsatok ki//
//Edit2: szállásként írhatsz a barakk témába. A barakkhoz neked jár tv is//

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kiképző tábor   

Vissza az elejére Go down
 
Kiképző tábor
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: Mars-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog
mobil avptrinity