Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Szellőző és szervizalagutak

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Kíméletlen Lékelő

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Szellőző és szervizalagutak   Hétf. Júl. 04, 2011 5:07 am

A probléma szépen megoldódni látszik. Bélrágó, mint egy kutya, engedelmesen kilohol szájában a képzeletbeli csonttal, ami most inkább egy veszélyes tárgy az idegenekre nézve. Szerencsére nem robban. Bélrágó még kint van.
A fészekre újra csend telepedik, Kíméletlen Lékelő ismét elmélyül az események kusza szálaiban és megpróbálja kinyomozni, hogy ez alatt Kaszással mi történhetett. Remélhetőleg még megvan az idegen. Igen, érzékeli jelenlétét az állomáson és pont amikor Kíméletlen Lékelő szeretné kinyomozni társánál, hogy mi történt, mi a helyzet, éppen akkor jelentkezik be Kaszás feromonok útján, hogy az emberek és a vadászok találkoztak.
Kérdés mi lesz? Szövetség köttetik?
Akárhogy is, eme pillanatnyi megtorpanást kihasználva, míg a két faj eldönti mi legyen, Kíméletlen Lékelő megpróbálja visszahívni Kaszást a fészekbe. Hiszen társának valószínűleg semmi esélye a vadászok ellen és, ha az emberek fogják a vadászok furcsa jelbeszédes magyarázatát és szövetségre lépnek ideiglenesen, vagy talán örökre, úgy Kaszásnak semmi esélye sem lesz. Szóval inkább jöjjön vissza Kaszás, amilyen gyorsan csak tud.
Közben ismét mozgolódik egy ember a falon. Engedetlen embere! Kíméletlen Lékelő dühösen szisszenve egy villámgyors lépéssel próbálja a távolságot kettejük között semmissé szelni és belső állkapcsát elemi erővel belelőni az ember koponyájába, vagy hasába.
Bármily hirtelen mozdulat az áldozat részéről annak életének végét jelentheti. Ha bármilyen egyéb veszélyes tárgy kerül elő, Kíméletlen Lékelő megpróbál elhúzni onnan, de amíg ez nem történik meg, addig végezni próbál az emberrel a fent leírtak alapján.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Szellőző és szervizalagutak   Hétf. Júl. 04, 2011 9:46 pm

Lékelő elküldi a feromonokat Kaszásnak, az majd meg is kapja őket...
Ezután a mozgolódó delikvenssel foglalkozik, mikor közel ér láthat egy teljesen kinyílt, üres tojást, és, hogy az ember rángatózik. Terve szerint, biztos, ami biztos, Kíméletlen Lékelő, kíméletlenül meglékeli az ember fejét, és ezzel meg is kíméli a szenvedéstől. Ugyanis fél perc múlva az ember mellkasa felszakad és egy kígyó szerű lény mászik ki belőle, egy xenomorph.
Eközben Bélrágó is visszaér a kis magán akcioóról, és várja az újabb parancsokat.

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kíméletlen Lékelő

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Szellőző és szervizalagutak   Kedd Júl. 05, 2011 12:07 am

Tudomása szerint az idegeneknek nem fontos, hogy a gazdatest életben legyen. Kíméletlen Lékelő dühösen sziszeg, hogy csak azért volt a felhajtás, mert az áldozatból éppen kibújt egy idegen társa. Remélhetőleg ez az idegen nem halt meg amiatt, mert Kíméletlen Lékelő meglékelte az embert.
Nagy veszteség lenne az új idegen, mert most mindenkire szükség van, szóval reméli él a most világra jött társ.
Kaszás megfogja kapni az üzenetet, helyes.
Bélrágó visszatért, ez is helyes.
Most már foglalkozhatnának azzal a témával, hogy nyugodt körülményt teremtsenek a Királynőnek. Sajnos a Királynő kiléte még mindig nem tisztázott. Egy arctámadó lesz az egyik tojásban az új Királynő, vagy éppen pont Kíméletlen Lékelő?
Ha ő maga, akkor jó lenne, ha megkezdődne az átalakulási folyamat, annál is inkább, mert az állomáson a helyzet lehet tűzvészként fog végig söpörni és nem sok idejük lesz akármire is... lehet majd menekülniük kell. Majd kiderül minden.
De harcosokra van szükség a háború megnyeréséhez és most még kevesen vannak.
Akár Királynő lesz Kíméletlen Lékelőből a közeljövőben, akár nem, parancsnak a fészek őrzését adja ki Bélrágónak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Szellőző és szervizalagutak   Kedd Júl. 05, 2011 10:54 pm

Hamarosan Lékelőt valami különös álmosság foglya el, lekuporodik az egyik fal zugába majd szépen lassan, egy egész nyálkaburkot von maga köré, miközben hibernálódik.
Nyugalmát Bélrágó őrzi, aki becsületesen járőrözik, és figyel minden falra tapasztott ember és tojást. Közben várja Kaszás visszaérkeztét. Most csend honol, csak néha hallható egy kis neszezés. Úgy tűnik, hamarosan sokkal többen lesznek a xenomorphok, tekintve a nyitott tojások számát.

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kíméletlen Lékelő

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Szellőző és szervizalagutak   Kedd Júl. 05, 2011 11:42 pm

Miután ez a kis incidens is megoldódott, nevezetesen az áldozat mozgolódása csupán vaklárma volt, ezért aztán végre nyugodt körülmények között élheti életét tovább és reméli sor kerül a Királynő kérdés kilétére is. Ő annak is örülne, ha Kaszás, vagy Bélrágó kapná a megtiszteltetést, hogy átalakuljon valamelyikük Királynővé.
De nagyon szeretné, ha ő lenne az, Kíméletlen Lékelő, számára ez hatalmas megtiszteltetés lenne... mondjuk melyik idegennek nem?
Kicsit fel-alá mászkál, majd megáll egy helyben, lenyugszik, megpróbálja kiűzni fejéből eme terhes gondolatokat és a feladatra koncentrálni, hogy faját felvirágoztassák... és sok harcos legyen... és egy nagy fészek... és azt veszi észre Kíméletlen Lékelő ezek a gondolatok alatt, hogy álmosság lesz rajta úrrá.
Lekuporodik, Bélrágó úgy is tudja a dolgát, Kaszás szintén, ha visszaér és miért ne érne vissza... és, ha lenne szeme az idegennek, behunyná és aludna most. De így csak hibernálja magát akaratán kívül, valami belső ismeretlen erő készteti őt most erre és tudja Kíméletlen Lékelő, hogy számára ez a legjobb megoldás. Közben egy nagy nyálkaburok épül/fejlődik köré, ami bevonja őt. De erről már lehet nem tud, mert hibernálva van.
Lehet a fenti faj fenntartásos gondolatoknak köszönhetően, lehet csak egyszerűen simán... és úgy tűnik eljött az idő, hogy átváltozzon Királynővé, amiről nem gondolta volna olyan teljességgel komolyan, de meglepi majd bizonyára, mikor kifejlődik teljesen és örülni fog neki, hogy az idegeneket ő irányíthatja és küldheti csatába a harcosokat az állomáson lévő emberek és vadászok ellen.
De most hibernálva van nyugodt körülmények között.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Szellőző és szervizalagutak   Szomb. Júl. 09, 2011 10:31 pm

Bélrágó őrködik a fészek felett míg Lékelő szépen álomba merül... hamarosan majd visszatérhet mint királynő, de addig még el kell telnie egy nagyobb időnek, amit Bélrágó is türelmesen kivár. Kaszásról egyenlőre semmi hír, úgy tűnik itt egy jó darabig nem lesz sok változás, hacsak az emberek meg nem találják őket.

//Most ezen a fronton kicsit megfagy a kaland, sajnálom, túl sokan szállnak ki, plusz meg kell várni a királynővé "érést"//

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kíméletlen Lékelő

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Szellőző és szervizalagutak   Vas. Júl. 10, 2011 3:46 am

Kíméletlen Lékelő hibernálva lett és nem is tudja mi folyik körülötte. Tudata teljesen kikapcsolt és teste védtelen, csakúgy, mint egész lénye. De nem kell aggódnia, igaz, ezt sem tudna most, semmire sem képes ebben az állapotban. De a lényeg, hogy ott van mellette Bélrágó és figyeli őt és védi és közben a Fészekre is koncentrál és azt is ellenőrzése alatt tartja.
Bélrágó nagyon jó fészek őrző, de biztos nagyon jó harcos is.
Kaszás meg... Kíméletlen Lékelő lehet idegeskedne "ébren", hogy ott bénázik az idegen és kicsit veszélybe került eléggé, mondhatni lehet életveszélybe... de talán megússza... ám így hibernált állapotban erről se tud semmit és teljesen nyugodtan fejlődik.
Nem is tudja, hogy fejlődik a teste és hamarosan, vagy talán picit több idő kell, de átfog alakulni Királynővé.
Jó lesz ez, nagyon fog örülni neki, mert akkor végre lesz egy vezető és ő úgy gondolja, hogy jó Királynő lesz belőle, vagyis ezt gondolná, de még hibernálva van ugyebár.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Szellőző és szervizalagutak   

Vissza az elejére Go down
 
Szellőző és szervizalagutak
Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: Gateway-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblog.com
mobil avptrinity