Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Esőerdő (Dzsungel)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Halál
Admin
avatar


TémanyitásTárgy: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Ápr. 27, 2010 2:33 am

Hatalmas kiterjedésű erdő. Sok búvóhellyel, mind a Yautják, mind az Emberek, mind pedig a Xenomorphok számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avptrinity.hungarianforum.com
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Aug. 24, 2010 10:00 am

// Malakh'aij kalandja //


Reggel a megszokott ritmusban ébredtél. Mikor kinyitottad a szemed, még pár percet henyéltél, majd frissen felpattanva a felszerelésed felé vetted az irányt. Vállpáncélod felkaptad, majd leellenőrizted a csuklópengét. Kint egy kissebb tömeg állt egy kupacban, gondoltad meglesed mi okozza az érdeklődést. Az egyik Elit épp vadászni indul, és erre keres 2 jelentkezőt. Az egyiket már kiválasztotta, az egyik elder fiát. A vadász körülnézett morcos arccal, majd rajtad megállt a tekintete. -Legyél te a másik!- Mutatott feléd a nagy harcos. Zavarodottan visszarohantál, felkaptad dárdádat, magadhoz vetted kedvelt naginatadat, majd a vállágyúdra néztél, de a dicsőség nevében lemondtál róla, majd a vezetődhöz siettél aki már sürgetett...Egy völgy felé indultatok, vezetőtök kiadta, hogy amit csak dicső prédának éreztek nyugodtan vadásszátok le.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Pént. Aug. 27, 2010 8:50 am

Menet közben átvizsgáltam még egyszer a fegyvereimet. Mikor elindultunk még a kardomat is magammal hoztam, egy hálóvetőt, 2db shurikent, meg 3db lézeres aknát. Miután megvolt a felszerelés vizit, eszembe jutott hogy megkérdem a vezetőm nevét meg a társamét is mer bemutatkozni az elfelejtettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Pént. Aug. 27, 2010 9:20 am

-A nevünk érdekel?- nézett megvetően az elder fia. -újonc- biccentett az elit. -Az én nevem Dar'negan, az övé pedig Les'warganor- bökte oda a vezető. Na elég a szófecsérlésből! Karját a sűrű felé nyujtva egy ösvényre mutatott. Les'warganornak ez az első, beavatást megelőző vadászata, így megilletődve előremegy. Int a főnök, hogy menj másodikként, majd ő jóval távolabb mögötted figyel titeket. Pár száz lépés után, a völgy előtt, egy kisebb sziklás táj maradt meg a néhai őserdőből. Az egyik kiemelkedő szirten, egy kardfogú tigris pihent meg.- adjunk neki!- suttogta Les. De ekkor a kezét egy erős kéz markolta meg, majd hátranézve látta az ifjú harcos, hogy Dar'megan áll mögötte. Mosolyogva nézted végig az izgatott ifju meggondolatlan ötletét. Majd halkan hátrasúgod neki:- többen is vannak-. Dar'megan bólintott egyet, majd néma csend következett. Hirtelen a bestia felpattan helyéről, ordít egyet, mire még 3 társa felbukkan a sziklák mögűl. Az egyik eszeveszetten nekiszalad Dar-nak, aki kiugrik a fenevad elől,így az a másik vadászra veti magát. A másik 3 Dar'negan-ra meg rád jut, egyből nektek is rohannak, kettő egyenesen feléd..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Pént. Aug. 27, 2010 9:39 am

Mikor letisztult bennem a helyzet, gondoltam Dart nem kell félteni a másik zöldfülű meg jár ahogy jár most magamért kell aggódnom. A két beste felém rohan sebesen, de már tudtam is mit teszek. Lekaptam az övemről két lézeraknát. Majd vártam addig a pillanatig amíg a két macsek elrugaszkodik felém a földről és akkor aktiválva az aknákat magamtól alig egy méterre ledobtam a talajra egymástól kb másfél méterre, hátráltam néhány lépést és vártam mi történik közben elővettem kardomat. És aktiváltam sisakom mozgás érzékelő detektorát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Pént. Aug. 27, 2010 10:01 am

Az ötleted részben sikeresnek bizonyult. Az egyik préda forró, félbevágott maradványai zuhantak le előtted pár centire. Vártad a másik cicát is, de sehol nemláttad. Egyszercsak a detektorod jelezte a mozgást, a sziklák irányából. Ahogy odafigyeltél, láttad is a másik tigrist. Az egyik lába hiányzott, óvatosan akart átmenni a lézercsapdán. Hirtelen morgást hallottál a hátad mögül, majd mire megfordulsz, az egyik tigris rádveti magát, és a földreterít. Kezedből kihullt a kard. Ahogy a fegyvered keresed, megpillantod az elder fiát: a torka át van harapva.-Mostmár tudom honnan jött ez a mocsodék-. A kardfogú tigris vicsorogva fenyegető harapásokat tesz az orrod előtt. Bármeik pillanatban megölhet, ha nem vay elég gyors és ügyes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Pént. Aug. 27, 2010 10:20 am

Nem pánikoltam be a támadástól. Két könyökömmel és alkarommal betámasztottam a dög két mellső lábához majd a kezemmel szorosan megmarkoltam a nyakát. Ezzel egy időben a lábammal lerúgtam magamról a bestét át a fejem felett. Abban a pillanatban felpattantam közben magamhoz vettem a kardomat és hegyével pontosan az ekkor már talpon lévő töllem kb 5 méterre lévő és támadáshoz készülő állat szívére célozva kilőttem a hegyet. S mikor még jóformán a hegy el sem érte a vadat kordomat csapásra emelve felugrottam magasba és lesújtottam vele a prémes vadra a biztonság kedvéért hátha a hegy nem találná el. A gerince közepére céloztam a kardal mert ott SZINTE lehetetlen eltévesztenem a csapást. S közben arra gondoltam hogy mi is lesz a következő lépésem ha eltalálom a csapással vagy a heggyel és mi lesz akkor ha nem. De már tudom is...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Szomb. Aug. 28, 2010 12:14 am

A dög végighúzta karmait alkarodon. Húzásáért meglakolt, az egyik hegy a tüdejét találta. A félholt állatnak a kard-csapás, a kegyelemdöfést jelentette: A kard félbeszelte mint a vajat. Ahogy hátranéztél, Dar'negan pattant fel a földről, lerázva magáról az egyik haldokló kardfogút, amit csuklópengéjét aktiválva leszúrt. Végigmért, majd a félbevágott dögökre tekintve megveregete a válladat. Majd Les-t vette alaposabban szemügyre:-itt hagyjuk. Csak lelassítana minket az utunkban. Elrejtjük egy magsabb fára a dögevők elől, majd ha végeztünk visszajövünk érte-javasolta Dar. Lehajolt, elővette ceremóniás kését, majd a te prédád felé vette az irányt. Nem egészen értetted mit akar velük, hiszen három darabban vannak. Majd leguggolva megszólalt:-Itt a sziklafal. Te hogy akarsz lejutni az aljára? Kíváncsi vagyok, mennyire vagy leleményes-...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Aug. 29, 2010 8:27 am

Kérdezte mesterem hogy mi az ötletem, javaslatom a lejutásunkkal kapcsolatban. Gondolkodtam egy ideig, s közben odamentem a halott társunkhoz és elvettem tőle a fegyvereit mondván neki azokra már nem lesz szüksége, míg nekem még hasznomra lehetnek. Gondosan elpakoltam a teleszkópos lándzsát a hálóvetőt, és a karmolójából a pengéket. Majd kezem a homlokára téve leróttam tiszteletem elhunyt testvéremen majd visszavettem magamhoz a két lézer csapdát is és a kard hegyet az elhullt prédából. Szívemben enyhe gyásszal bukott társamért, odafordultam a vezetőhöz és közöltem vele ötletemet a lejutasunkról. Ami nem volt más mint az egyszerűség elvén alapuló terv, szóval mennyünk vissza a kompunkhoz és szálljunk le egy "szintet". Majd vártam a vezetőnk reakcióját.


A hozzászólást Malakh'aij összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 29, 2010 11:08 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Aug. 29, 2010 8:58 am

Énis gondoltam erre. De csak elriasztanánk a fő prédát..amiért igazából jöttünk. Mutasd csak,mik voltak Les-nél..Ugyebár van 2 penge. Ezt ki tudod lőni a te csuklópengédből is, és egy ilyen sebességgel kilőtt penge bennemarad a sziklafalba. Kezded kapizsgálni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Aug. 29, 2010 9:05 am

Erre én is gondoltam hogy a hálóból csinálunk kötelet és azon lemászunk, de az én ötletem tűnt jobbnak. De nem fogok vitába szállni egy magasabb rangúval, szóval nekiálltam kötelet csinálni a hálóból, majd mikor megvoltam odamentem a szikla falhoz belelőttem egy pengét megnéztem hogy elég strapa e, majd gondosan hozzákötöttem a kötél egyik végét a másikat pedig átfűztem az övemen lévő egyik "karabiner" szerűségen a biztonság kedvéért majd oda adtam a kötelet a mesternek jelezve ezzel hogy mennyen ő előre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Aug. 29, 2010 9:15 am

A vezető "mosolygott" egyet a maszk alatt, majd bólintva egyet eltünt a szakadékban. Hamar leereszkedett, ám nagy súlya alatt néhányszor megrezzent a penge. Majd alkari panelján keresztül megmutatta neked a sziklafal hologrammos képét, amin jól láthatóak voltak a veszélyes kiszögellések.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Aug. 29, 2010 9:21 am

Miután leért a mester és tanulmányoztam a hologramot, megigazítottam a pengét a sziklában meg beljebb vertem stabilabbra. Majd gondolva a holón látottakra gondosan én is lemásztam. Leérve vártam a mester instrukcióit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Aug. 29, 2010 9:30 am

-Egyben vagy Malakh'aij?- Akkor jó mert nincs időnk szófecsérlésre. Indulás egyből a Hosszú Síkság fele. -Mik lesznek ott?-kérdezted. -idejében megtudod..-. Megközelítőleg 2-3 mérföldet gyalogoltatok a sűrű dzsungelbe. Volt olyan szakasz is, ahol csak a fákon tudtatok közlekedni. A meleg, páradús övezetben kifejezetten jólesett mindkettőtöknek ez a kis testedzés. Mikor odaértetek, gyönyörű látvány mutatkozott meg, a bolygó kközepén. Két odallról ligetek, középen egy kissebb völgy, háttérben sziklák egy vízeséssel, és még távolabb égbe nyúló hegyek.- A préda a közelben van. Márcsak megkell találnunk. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Aug. 29, 2010 9:40 am

Ott állva csodáltam a tájat, majd ránéztem a vezérre aki csak ennyit mondott.
- Keressük meg, de maradjunk együtt.
Én bekapcsoltam a hőérzékelő vizoromat. Majd rövid keresgélés után ráleltem egy élőlényre tőlünk kb. 30m-el egy szikla mögött de csak a hátsójából lehetett látni egy kis részt. Rámutattam és kérdeztem a mestert hogy az e a kiszemelt prédánk?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Aug. 29, 2010 10:14 am

-Ez? ez lópöcs a mi prédánkoz képest. Na nézz a fenyőfa irányába. Teis látod?- Igen,semmi kétség. Egy Triceratops (az adatbázisban megtalálod ha nem lenne elég egyértelmű) . Hatalmas mélyszürke szarvai az ég felé bámultak. Aggresszív feje megmagyarázta, mért ő van egyedül 20 méteres körzetében. -Na nyomás ,nem szalaszthatjuk el!- suttogta oda neked a vezér. Majd halkan, álcázóját bekapcsolva elindult a fenevad felé, de körbe indult el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Aug. 29, 2010 10:18 am

Én is bekapcsoltam az álcázómat majd kerülve a dínó hátába kerültem úgy hogy ne vehessen észre és a szél se fújja felé a szagomat, majd biztos távolból vártam a társam vajon mit fog tenni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Hétf. Aug. 30, 2010 2:07 am

-A zsákmány a tied. Én innen figyellek(kb 15méterre a triceratopstól). Sok sikert, de vigyázz, ha a fészke közelébe mész, vagy feldühíded nagyon megbokrosodik. A szarvával különösen vigyázz, nem szeretném ha úgy járnál mint Les. Sok sikert testvér, jó vadászatot!- Erre lökött egyet a válladon, jelezvén, hogy indulj. Dar'negan karba tette a kezét, majd fejét fordítgatva figyelte az ifjú yautját, aki megpróbálja elejteni ezt a hatalmas fenevadat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Hétf. Aug. 30, 2010 7:39 am

Mielőtt bármit is tettem volna gyorsan végig olvastam a az adatbázis tartalmát a lényről. Amelyben ez állt.
- 8,5 m hosszú 3,5mmagas, 4 tonna rendkívül rossz a látása valószínűleg színvak, a szaglása erős. Növényevő tojásrakó állat. Diónyi agya miatt elég buta. Egyetlen fegyverei a súlya és a szarvai. Támadáskor nagy lendületet vesz áldozata felé, és rohanvást próbálja bika módjára felöklelni ellenfelét." A tanácsok rész alatt ez állt.
- Ha egyszer lendületből nekiiramodik nagyon nehezen tud csak megállni, több méteres csúszás után." Miután elolvastam a leírottakat rövid ideig fontolgattam mit is tegyek. Neki álltam hát tervem kivitelezéséhez.
Álcázom aktiválva, lassan elindultam a préda felé és kb 30m- előtte megálltam. Még nem vett észre, de szerencsémre a szél nekem dolgozott és pontosan felé fújta a szagomat. Lecsatoltam az övemről két lézer csapdát, leraktam őket aktiválva magam mögé a földre egymástól kb másfél méteres távolságra. Már észre vett engem a szag miatt de még nem tett semmit. Nem is látott csak érezte hogy ott van valami nem messze tőle, mert kissé nyugtalanul kezdett viselkedni, és felém bámult. Eddig jó, gondoltam most már csak azt kell kitalálni, hogy hogy vegyem rá a támadásra. Kikapcsoltam hát az álcázómat, mire a lény láthatóan jobban felizgatta magát és felém fordult fújtatva, és szarvával a földet kaparászva. Előre léptem két lépést majd naginatammal húztam egy csíkot a földre amivel magamnak jeleztem azt hogy ha a dög eléri ezt a vonalat akkor kell ugranom mert akkor még biztonságos de a préda már nem tud megállni a csapda előtt időben. Majd vissza mentem eredeti pozíciómhoz. Felvettem a egy követ és arra gondoltam hogy hozzá vágom a lényhez, de akkor vettem csak észre valamivel mögötte a fészkét amelyben a tojásait őrizte. Ez az, ez pont kapóra jön. Megemeltem kezem és teljes erőmből hozzá vágtam a a követ ami kb akkora lehetett mint egy m'ber feje. A kő el is találta az egyik tojást amitől az hangos placcsanásal beszakadt, majd ordítottam egyet. A mama állat ordítva felbőszülve, neki iramodott. Én befeszítettem izmaimat ugrásra készen vártam a megfelelő pillanatot.
Mikor a dög elérte a vonalat és felugrottam a magasba, pont elkerülve a rohamot majd fegyveremet csapásra emelve a lény nyakát célozva csaptam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Hétf. Aug. 30, 2010 7:51 am

Az állat teljes súlyával nekediramodott. A fegyvert látva mintha visszavett volna tempójából, de rögtön teljes sebességgel szalad. Mikor a vonalat elérte elugrottál, és ahogy eltervezted csaptál. A naginata pengéje az állat bal vállát hasította végig, mire az állat megbillent, így kissé odlalasan futott át a lézercsapdán. Elégedetten kihúzod magad, majd elindulsz az állat megmaradt részei fele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Hétf. Aug. 30, 2010 7:53 am

Lehajoltam a tetemhez majd szertartásosan kimetszettem az állat fogait, és levágtam szarvait. Lenyúztam megmaradt bőrét. Majd zsákmányommal odaléptem a vezetőm elé meghajoltam majd vártam a véleményét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Aug. 31, 2010 12:45 am

-A vadász kezét állához téve végigmérte az állat maradványait, majd morcosan rád tekintett. -Nem rossz, de a taktikát még csiszold.- mondta, majd elfordult, és hosszasan pötyögött valamit az alkari panelján. Értetlenkedve bámultad, majd beborult az ég, és a tisztás felett megjelent a hajótok. -Először visszamegyünk Les-ért, és nyomás haza-. Bólintásoddal jelezted hogy egyetértesz, majd a halott yautjával együtt vissza indultatok a bázisra..

Na a kalandod ezennel véget ért. A hsz-eid hossza nagyon ingadozó, de a legrövidebbe is mindent beleirtál ami értelmet nyert. Nagyjából jól megoldottad a sziruációkat, bár a végén a triceratopsot nemkelett volna húsdarálóba küldeni..szóval ezt összegezve:

Kapsz egy nyakláncot, amit Dar'negan készitett neked visszafele úton a kardfogú tigris fogaiból és karimaiból.
Továbbá A kalandért további 7 sp-t kapsz. (használd egészséggel)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Csüt. Szept. 02, 2010 4:01 am

//Agresszív Vicsor kalandja//

A nap kezdett alászállni a horizonton, így elindultál az éjszakai portyádra. Tisztán érezted környezetedet, a feromonok azelőtt elárulták az élőlények hollétét, mielőtt azok egyáltalán észrevehettek volna. Egyetlen szagminta volt csak, melyet nem tudtál azosítani, így a kíváncsiságtól hajtva követted azt.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Csüt. Szept. 02, 2010 4:13 am

Már régóta vártam, hogy eljöjjön az est. Mikor a hold felütötte a fejét, útnak is indultam, ám az egyik feromonnal nagyon nem voltam tisztában. Először végiggondoltam a lehetséges variációkat, majd óvatosan az egyik fához lopóztam. A fatörzs mellett lelapultam, majd felkúsztam a fára, egészen körülbelül 5-6 méter magasságig. Akkot kikúsztam nesztelenül az ág közepéig, figyelve , hogy nem-e recseg, nehogy leszakadjon alattam és az egész ködbe vesszen. Lefele is néztem, és a vadra gondolva hang nélkül visszacsusszantam ugyanazon az ágon a törzsig, hogy ha a kiszemelt áldozat lőfegyverrel rendelkezne, gyorsan át fordulhassak a fatörzs másik odalára, hogy takarásba legyek.
Vissza az elejére Go down
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Csüt. Szept. 02, 2010 8:27 am

Óvatosan lopakodsz a fák között, mikor végre sikerül azonosítani a behatolót. Egy ronda lény, mely igen ritka a bolygón. Hosszú feje van, feje búbja lapos, hal szerű szemei előre néznek. Maga a lény hüllőszerű, hátán az idegenekéhez hasonló "gallérral", de mintkét oldalon három- három darabbal. Ráadásul ezek a szervek csápokban végződnek. Kicsit nagyobb mint te, és jóval masszívabb felépítésű. Éppen alattad van a bokrok között, de nem rád figyel. Valami még van a közelben, mert a lény magától nem keveredik a dzsungelbe.

//A lényt megtalálod az adatbázisban, a neve Kraahyuei//

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   

Vissza az elejére Go down
 
Esőerdő (Dzsungel)
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: Blior-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Have a free blog with Sosblog
mobil avptrinity