Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Gyilkos vs Agresszív Vicsor

Go down 
SzerzőÜzenet
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Gyilkos vs Agresszív Vicsor   Vas. Júl. 25, 2010 2:07 am

Véget ért a rettenetes harc. A két rivális fészek tartalékai kimerültek, a felek visszavonultak. Csak két Idegen kószál a csatatéren.Egy a folyó fölött átívelő kidőlt fán próbálnak átjutni, mivel mindkettőjük fészke a túloldalon van. A két xenomorph tudja, a hídon csak egyikük juthat át élve.A kék-piros folt Gyilkos, a fehér- piros folt Vicsor.

Ezúton szeretnék kipróbálni egy új rendszert is. A lényege az, hogy nekem külditek el a hsz-t PM-ben, és ha mindkettő megvan, egy hsz-be bemásolom mindkettőt, az új hsz-emmel együtt. Ezzel az a célom, hogy elkerüljük azt, hogy a felek látják, mit írt előtük a másik, és az alapján írnak. Remélem nem gond nektek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Gyilkos vs Agresszív Vicsor   Hétf. Aug. 02, 2010 3:47 am

Agresszív Vicsor:
Ellenséges társam pofáról csurgott a nyál. Átjárta testememet a győzni akarás, előjöttek a túlélési ösztönök. Felmértem a helyzetet. Elég kevés időm volt rá,mert ellenfelem bármeik pillanatban támadhatott. Hátrahőköltem a farönkről, leugrottam a fűre, majd farkamat minden dühömből a fatörzsbe vágtam. Figyeltem rá, hogy ne a legvastagabb részbe döfjem,és lehetőleg szálirányba,hogy átszakadjon ,és a másik fenevad a vízbe zuhanjon.

Gyilkos:
Hosszú nap volt a mai. Egyenlőre mind mi, mind az ellenséges fészek visszavonúlt, de a háborúnak még nincs vége. Épp a fészkebe indúltam vissza, amikor szembetaláltam magamat a másik boly egyik harcosával. Ekkor már tudtam, hogy a mai eseményeknek, még korán sincs vége. Két xenomorph, egy híd.
Milyen cselhez, vagy taktikához kellene folyamodnom? Egyből nekirontsak? Vagy pedig várjam ki az ő támadását? – miután a gondolatmenetem végére értem, már eldöntöttem. Megvárom az ő támadását, aztán meglátjuk. Minden esetre, ha felém ugrik, a farkammal lecsapom, hogy egyenesen a vízbe essen. Ha pedig futva/mászva támad, elkapom valahogy és átharapom a nyakát.


Vicsor kidönti a hidat, várakozó ellensége alól, aki így a vízbe zuhan.
Gyilkos a vízbe zuhanva lassan sodródik lefele a folyón, ami rövidesen vízesésben foyltatódik, így a folyón leúszva nem kerülheti el az összecsapást. A szétrepedt fatörzs is a vízben úszik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Gyilkos vs Agresszív Vicsor   Kedd Aug. 10, 2010 5:13 am

Gyilkos:
Nagyon meglepett, ellenfelem cselekedete, ám gyorsan kimásztam a partra, majd az ellenségem felé fordultam. Bármire is szánhatta el eddig magát, előtte kell hogy legyek egy lépéssel. Így egy félkört teszek körülötte, majd nekirontok. Ha viszont ő támadna rám, akkor megvárom, hogy közel érjen hozzám, majd a farkammal, egy jól irányzott mozdulattal, lecsapom. És ha már a földön van, gyorsan végzek vele a belső állkapcsom segítségével.

Vicsor:
Ellenfelem arcán a teljes meglepettség vélt látszani. Végiggondoltam az esélyeimet, ha utána ugrok a folyóba, de nem sok sikert saccoltam volna magamnak. Szóval maradtam a szárazföldön. Attól tartottam, hogy amint kijut a földre, megpróbálja a széttört fatörzset eszközként használni ellenem. Követtem lassan a folyó folyási irányát, és hamarosan megpillantottam a csurom vizes dögöt. Megálltam tőle kb. 20-25 méterre, majd a parttól 1-2 méterrel hátrébb jöttem, nehogy a mosott part leszakadjon alattam. Lehúzódtam a fűbe, ugrásra készen. Ha oldalról támad a vízbe vetem magam, ha szemből vagy hátulról akkor pedig kigurulok oldalra.

Gyilkos oldalról kerüli meg Vicsort, aki a manőverre úgy reagál, ahogy eltervezte, azaz beugrik a vízbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Gyilkos vs Agresszív Vicsor   Szer. Dec. 15, 2010 11:02 am

Agresszív Vicsor:

Amint a vízbe csobbantam, eltökéltem magamat arra, hogy kivégzem ezt a mocsodékot. A vízbeérés utén, egyből a folyó meredek partjához tapadtam, azon az oldalon, melyen ellenfelem is tartózkodott. Karmaimat az iszapos falba mélyesztettem, nemhogy a folyó sodra engem is elvigyen. Vártam ellenfelemet, hogy fejét egy kicsitis kidugja a parttól. Ha kigudja a fejét, karmaimat a fejébe vésem, majd lerántom, a testét átdöföm farkammal, majd ha már így megbínítottam belső szájammal szétloccsantom az agyát. De gondolnom kellett arra az esetre is, ha a feje előtt a farka érkezik meg. Szóval ha a farkáva sujt le, felém, akkor balra kifordulok, majd jobb kezemből egyből rákapva megmarkolom, másik kezemmel is ráfogok, egy erőteljes mozdulattal a vízbe rántom, a kivégzés pedig a szétmarcangolás volna, de persze a farokdöféses bénitás nem maradna ki belőle. Ha óvatos lenne, és maradna a helyén, akkor pedig rögvest megfordulok(arcal a folyópart felé) majd egy jól irányzott ugrással ellenfelemre vetem magam. A meglepetést kihasználva felnyársalom, majd a kivégzés ugyanaz volna. Természetesen számolnom kell azzalis, hogy ha felugrok, a farkával megsebezhet, ezért hát nem ugrok túl magasra, ha pedig szúrni próbálna, vagy a saját testébe irányítom el a szúrást egy farokcsapással, vagy kilépek előle, a farkát megfogom, a közelébe férkőzök és úgy ölöm meg. Mind eszt villámgyorsan kell lezavarnom, ha esélyt szeretnék látni tervem megvalósításához.

Gyilkos:

Ellenségem a vízben. Furcsa déjà vu érzés öntött el, hasonló volt a helyzet, amikor még én voltam a vízben. De most fordult a kocka, én vagyok az előnyösebb helyzetben és ezt most ki is akarom használni. Ha megpróbál kimászni a parton, egyszerűen bedöntöm alatta, hogy egyenesen visszabucskázzon a vízbe. És ha benne van, rávetem magam és felnyársalom a farkammal. Ha a másik parton akarna kimászni, akkor is így teszek, de mielőtt felérne, átugrok a másik oldalra és megint csak a tervem szerint járok el. De ha kiugrik a vízből(úgy mint az Alien4-ben, amikor a létrára ugrik fel a xeno), egyszerűen elkapom, és a földbe vágom, majd belső álkapcsomat a koponyájába mélyesztem. Viszont, a a másik oldalra ugrik ki, akkor rávetem magam(a levegőbe megpróbálom elkapni), majd ha földet értünk végzek vele. Ám ha a vízben marad…megvárom, amíg csinál valamit. Nem akaorm kockáztatni, az előnyös helyzetemet.


A parton álló idegen némán várja ellenfelét, aki hamarosan ki is ugrik a vízből. A száraz xenomorphnak több sem kell, még a levegőben megragadja az idegent s a földhöz vágja. Már készülne a kivégzésre, de állkapcsa a másik farkán csattan, amit amaz még időben maga elé tartott védekezésül. A két idegen most egymásba kapaszkodva földharcot vív. Gyilkos van fölül, szájában Vicsor farkával. A fogak körülbelül középen fogják a farkat, a szabadon álló vég körülbelül egy méter hosszú.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Gyilkos vs Agresszív Vicsor   

Vissza az elejére Go down
 
Gyilkos vs Agresszív Vicsor
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kalandok :: PvP-
Ugrás:  
Fórum készítése | Art, Culture and Leisures | Mangas | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | www.sosblog.com
mobil avptrinity