Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Esőerdő (Dzsungel)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Chiva

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Hétf. Jan. 03, 2011 5:14 am

A rádióból sokáig nem érkezett válasz, egészen addig amíg egy női hangot nem kezdett el recsegés közepette adni a vevő.
krrsss..Véte....krsss Hall engem valaki?
Vigyorogva az arcodon hallgatod, hogy a fajtádból valaki válaszolt, ráadásul egy nő!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jester

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Hétf. Jan. 03, 2011 8:40 am

A fa törzsének döntött hanggal figyelem a recsegő adást. Hirtelen csak úgy elkezdek rajta virulni. Végig nyalom a szám boldogan, majd lenyomom a gombot.
- Mennyei harangokként zeng fülembe bársonyos hangod, édes... Meg tudhatom, hogy ki a tulaj? - Kicsit gyanús a szitu, de miért ne, mézes mázos hangon válaszolok a kérdésre, amit a nő tett fel. Remélem, hogy nem kell faggatni a többiről és amint azonosítja magát,, már regéli is a tény állást. Közben amíg válaszra várok kicsit körbe nézek a fán lapulva, mielőtt megint meglepetésként ér valami finomság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiva

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Hétf. Jan. 03, 2011 9:22 pm

Krsss....a ragadozók...táborától...méterre ÉK irá...a vízesésénél va...
Hozzád csak ennyi jut el a nő válaszából, majd megszakad az adás.
Baljós előérzeted ezen a bolygón minidig helyesnek bizonyul, ugyanis 4 fős csapatban rád támadó gorillacsoport ereszkedik alá az ágakról. Rossz helyen vagy, ez a gorillák területe...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jester

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Jan. 04, 2011 5:25 am

Amikor hallom, hogy milyen gány a hang jobban a fülemhez tapasztom és figyelek tátott szájjal. ~ Aszondja: a ragadozók táborátol, az fogalmam nincs hol van. A gyíkom tudja hány méterre, nagy segítség. Észak-Kelet irányban a vízesésénél van. Az én bajbajutott hölgyem... Repülök cica, muhahaha. Mé röhögök magamba, para.~ Magamban összegzem a dolgot, majd számhoz emelem a rádiót.
- Sietek hölgyem. Addig vetkö...-készüljön. - Egy kicsit egybefolynak a frappáns szövegek. Hiszen épp körém ugrik pár gorila bá', így csak sietve fejemzem be. A kezemben lévő kardra nézek, majd a legközelebbi majomra. Kicsit feldobom, hogy megforduljon a kard és úgy kaphassam el, de előbb kirántom a helyéről, pontosabban a bokámról a katonai kést és az irányban megfelelő makiba vágom, hogy ezzel részben elvonjam a figyelmüket, majd a ragadozótól szerzett zsákmánynak is nagy sebességet adjak jobb kézből és megcélozza ezzel az ajándékkal a nagy szőrös fejét, majd kivont kardokkal indulok futva az ágon, egyenlőre csak, hogy ne nyújtsak túl könnyű célt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiva

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Jan. 04, 2011 6:22 am

A megmaradottak utánad indulnak az ágon, de egy a szembe lévő fáról érkező sikoly miatt visszafordulnak, és pillanatok alatt kámforrá válnak; ennek oka egy a te ágadra átrugaszkodó Idegen, aki nyáladzó vicsorgó pofával mered Rád, mint leendő áldozatára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jester

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Jan. 04, 2011 6:39 am

A sikolyra én is fékezek, egyből a sikoly forrását keresem, mikor hirtelen egy sárkány landol előttem. Automatikusan az egyensúlyom megörzése az első, ki is csapom gyorsan a kezeimet, de akkor végig fut az agyamon az infó, felfogom, egy meglepődött arc és egyből ebből a lepra helyzetből próbálok átrugaszkodni egy tőlem oldalra lévő ágon. De végig fut az agyamon, hogy ha már hátat fordítok a lénynek akkor nem tehetem meggondolatlanul. Úgy ugrok az ágra, hogy azt a fejem felett kapjam el, így egy még lentibbre lendülve vagy a földre ha nincs több ág, így is úgy is fordulok előrántva hátamról a két pengét és ott várom be az ugró idegent, viszont amint elrugaszkodik felém én megindulok, hogy így ne ott legyek ahol számította és így gyorsan megpróbálok kettőt hasítani felé a karddal és a machetevel, sebes léptek között, kerülve a sav maró érzését. Ha ez megvan még párat túl lépek és megfordulok, felmérem az idegen helyzetét, mennyire harcképes még, de eközben is jobbra-ballra lépdelek kicsit, erősen fókuszálok rá és lihegek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiva

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Jan. 04, 2011 6:48 am

A macheted alig okozott valami kárt az Idegenben, ennek ellenére hatalmasat visít, majd feléd indul: tarajokkal csipkézett éles farkával kicsapja a kezedből a kardod, ami után nem tudsz menni, túl messze került Tőled.
Viaskodásod közben a rádiód önálló életre kell és hangosan elkezdi adni a nő hangját:
fffffsssss...Raktam....fff.....az égen a füstöt krss zzzzz onnan....hallani a vízesés....krrzz...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jester

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Jan. 04, 2011 7:42 am

~ Fene azt a piszok vastag bőröd, pikkelyed vagy mi az anyádat, pápá japán acél... Stílus váltás szükségeltetik. Örülhetek, hogy csak az távozott a messzi ismereltlenbe. ~ Orrból szippantok egy erőteljeset, felszívom magam. Majd fellendítem a jobb alkrom az idegennel szemben, felhíváskép.
- Sssszíjad ki a gyíkom! - Próbálom az elején egy vicsorral a sziszegésük is kicsit utánozni, majd a kard helyett jelentőségteljesen aktiválom az alkat pengém, ami nagy erővvel csapódik ki. Készen állok a játékra. Tudom, hogy egyes szemetek nem csak az artériákból spriccelik a savat, hanem csak úgy csuláznak is olyat, szóval én indulok meg felé kivárás helyett. Inkább stabilan mint gyorsan közelítek, hogy ha köpne oldalra szökkenve kerülhessem azt el, ugyanígy ha rám akarná vetni magam, csak akkor még az alkar pengével felé is csapnék miközben jobbra térek ki neki lendítem a karom. Hasonlóan ahhoz ha közel érek, akkor se teljesen frontális a támadás, nem akarok kiszámítható lenni, így akkor is úgy cselekszem, mint a kitérésnél. Majd neki lendülök egy rugaszkodással, hogy a balkezemmel a hátát betámasztva könnyedén átugorjak felette és oldalról az arcába vágjam ismét az karomon lévő pengét, ha a farkával támadom akkor vágással hárítom egy kis kitérés mellett és ha sikerülnek a vágások a várt spricc irányból megpróbálok kitérni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiva

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Jan. 04, 2011 8:06 am

Rohamod közepette további Idegen sikolyokat hallasz az erdőből, valamelyeket halálhörgések, diadalüvöltések és visítások kísérik, azonban egyes sikolyok egyre közelednek Feléd.
Az Idegen reagálva kezdeti mozdulatodra elrugaszkodik a talajtól és egyenesen neked ugrik, karmait előreszegezve, hogy véget vessen szánalmas kis játékodnak, majd a Királynője elé vigyen így biztosítva a további utódok születését. .
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jester

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Jan. 04, 2011 9:47 am

Az idegen nekem ugrik és nem is tudja valószínű, így milyen kiszolgáltatott lett, bár így is vigyáznom kell vele, mielőtt egy porcokám mozdítom már tudom, hogy ez egy kényes helyzet, ami egyfontolt lépést igényel. De nincs időm fontolgatni. Reflexből lépek előre, majd jobb lábból adva a lendület nagy részét vetődök egyet, így megpróbálok bal oldalam felé pördülni és így használni az alkar pengém amennyire erőmből telik, hogy azzal sebesítsem meg ellenfelem. De ezután a landolás miatt visszahúzom a karmokat, hogy úgy landoljak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiva

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Szer. Jan. 05, 2011 1:10 am

Bár sikerül megsebesítened az ellenfeledet, annak vére a ruházatodra jut a lendület miatt és , ha ez még nem lenne elég, az idő is sürget: hamarosan egy csapat Idegennel találhatod szemben magad, ha nem hagyod el a helyszínt időben. Ennek jele, hogy a hangok egyre inkább közelednek.
Talán ez az Idegen őrszem pont olyan áldozatot keresett, mint Te; aki megfelel keltetőnek, már csak be kell várnia a többieket és amíg vár, feltart, de nem öl meg. Kellesz. Az utódok a legfontosabbak. Ha szükséges feltétel nélkül adja életét a a Királynőért és a testvéreiért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jester

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Csüt. Jan. 06, 2011 7:29 am

A gurulásból még fel sem pattanok, mikor reflexszerűen kapok a ruha széléhez a marásnál, hogy egy határozott mozdulattal leszakítsam magamról. Elvileg a páncélnak már nem jelent gondot a zöld trutyi. De ez most olyvá tűnik a legkisebb gondommá avanzsált, hiszem már határázottan tudom, hogy erre fele közelednek a gyíkok és bár a büszkesség mardossa az épp elmém azért észre veszem magam. Eszembe jut a rádió üzenet. ~ Kell erre lennie egy füst oszlopnak... vagy valami tűzre valló jelnek, valószínű nem a poén kedvéért említette a csaj.~ Gyorsan megpróbálom megtalálni, miközben fél szemem az idegenen tartom és ha megvan hirtelen indulok el arra. Tudom, hogy a lény követni fog és hosszú távon elkapni, de nálam az irányítás egyenlőre... Ha rám akarja magát vetni, akkor elsőre csak kitérek és futok tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiva

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Pént. Jan. 07, 2011 10:16 am

A fák lombjai kevés kitekintést engednek a kék égre; bár füstöt nem látsz, sok madár-szerű lény repül el a fejed felett valami elől menekülve.
Ez az apró és gyors pillantásod elég volt arra, hogy az Idegen gyilkos rohamot indítson Feléd, amit te sikeresen kicselezel és futásnak eredsz.
Menekülés közben rengeteg állattal találkozol, mind gyilkos lények, de most cseppet sem foglalkoznak Veled; ők is menekülnek, veszélyérzetük magasra hág, hiszen füst terjeng az erdőben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jester

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Jan. 09, 2011 12:33 am

Az arzenálom kicsit megfogyatkozott a kis meglepi harcok alatt, de most nincs időm ezzel foglalkozni, csak kósza gondolatok ként törnek elő, hogy eléggé benyalhatom az aludttejet ha találkozok még pár ilyen helyi gyerekkel vagy a turista vadászokkal. De a többségben a gondolataim a szemből siető állatok körül cikázik. Kicsit túlzásnak érezném, hogy ennyi és ilyen nagy állatok fussanak egy kis tűztől. Van egy sejtésem, hogy van ott még valami. Talán sikerül vissza futnom ahhoz a nagyhoz ami a táborban volt az őrizetem alatt. Bele se gondolok, milyen jó referenciákat nyertem ebből a küldetésből. Csak ugrálok a nagy ragadozók elől és suhanok a növényzetben, a kisebb akadályokat inkább ugrással kerülve, a nagy állatokat viszont nagyobb ívben. Bár igencsak csapatom előre valahogy érzem, hogy a híg fos tengere vár az epicentrumban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiva

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Jan. 09, 2011 8:41 am

Ruganyos szökelléseid közepette egy csípést érzel a nyakadon, majd egyre instabilabbá válsz, végül tested elhanyatlik az avarban.
Míg nem voltál magadnál, egy barlangba kerültél: hallod, ahogy a víz csobogása visszaverődik a falakról, a levegő kellemesen meleg, párás s egy finom hang megköszörüli a torkát; egy fiatal nő az. Sok heg borítja a testét, haja hosszú és kócos, ruhája néhol katonai néhol pedig állatbőrből készült.


A helyszín:

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jester

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Jan. 09, 2011 10:06 am

Nyammogással ébredek, a mellemet vakarom, még a szemem kinyítása előtt meghallom a csobogást, ami szépen vízhangzik. Látszik, hogy a szemhéjam alatt ide-oda kapom a szemem. A levegőbe szagolok és a köszörülésre a jobb karom csapom felé, aktiválva az alkar pengém, ha tudom. A várt eredmény szerint pár centivel lenne az álla alatt a penge, ha minden frankó. Közben próbálom felismerni az előttem lévő alakzatokat, ha sikerül meglepve szólalok meg felé, hunyorogva.
- Rádiós Maca? - Kezdem feldolgozni az elém táruló képet, de inkább vissza fekszem és a barlang falát nézem.
- Hol vagyok és mi kábított el? Azt hittem Céges Cica vagy... - Csak magam elé mondom, miközben ébredezek és végig tapogatom magam, hogy milyen fegyvereim vannak meg, miután vissza húztam a pengét, ha megvolt persze.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Vas. Jan. 16, 2011 10:42 am

Tervem sikerült, keményen megsebeztem a fenevadat, amaz vonyítva a bozótba menekült. Akár csapda is lehet, ezért célszerűen nem egyenesen utána futottam. Már úgy se húzza sokáig, inkább várom a társait, vagy pedig elvtársait egy kis szalonnasütéshez. Majd utána szólok nekik hogy én nyersen szeretem. A fa törzséhez mászok lassan. Lassan, óvatosan. Majd mikor a törzséhez értem, villámgyors mozdulatokkal felkúszok pár lépést. Az ágak még messze vannak, én egyelőre itt maradok. Olyan magasra kúszok, hogy egy 3-4 méteres dög kezei se érjenek a lábam vagy farkam közelébe. Szép csendben várok, és figyelek. Nem nagyon van mitől tartanom, de azért figyelek fölfele is. Az est meleg és párás. Jól érzem magam.
Vissza az elejére Go down
Chiva

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Jan. 18, 2011 5:54 am

/Agresszív vicsor, ez biztos ide jött?/

A lány halk, ijedt sikolyt ejtett, mikor azt hitte elmetszed a nyakát.
A rémisztő eseménynek kérdésed vetett véget, és az, hogy a látszat szerint nem áll szándékodban megölni őt.
A lány bátortalanul, de megválaszolja kérdéseid:
- Az, amúgy Veszelina- ezután beleharapott a szájába és fürkészően tekintett Rád.
- Én kábítottalak el, túl veszélyes terepen voltál, egyszerűbb volt így megoldanom..de örülök, hogy így cselekedtem, Ugharddal hamar kihoztunk onnan.
Jó lenne, ha még sokáig életben maradnál, amióta tudom, hogy itt vagy, reményt látok arra, hogy élve kijussak innen. Tervem szerint rádiójelet adnék le a Ragadozók hajójáról a Cégnek, akik majd értünk jönnek. Nem messze innen van egy roncs hajó, ott tanultam meg felszínesen belépni a rádiócsatornájukba, igaz azzal csak venni lehet az adást. De ha lenne egy működő hajó, aminek jó a kommunikációs rendszere, már meg tudnám oldani, hogy segítséget hívjak...
Kacéran indult el a barlang egy kamrája felé, miközben vidáman dúdolgatott.
...és amúgy, van pár fegyverem, aminek biztos örülnél, majd intett neked, hogy kövesd.

Kacéran indult el a barlang egyik kamrája felé, miközben vígan dúdolgatott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jester

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Jan. 18, 2011 6:38 am

/ Vicsor asszem Glah'doral játszik itt, előző oldalon még legalábbis úgy volt:D/

Először nem igazán izgatom magam amiatt, hogy majdnem sikoltozásban tör ki a csajszi, nem mintha lenne másodszor. Csak fekve hallgatom a szöveget.
- Veszelina... - Ismétlem utána a barlang teteje felé nézve, izlelgetem a nevet. Azon gondolkodom honnan származhat ez a kis vad virág. Már amennyire név alapján belőhetem. De azután a kis gagyogásából több minden is vonja el egymás után a figyelmem. A szintén furcsa hangzású Ughard név, pláne, hogy senkit nem látok itt, majd a fogalmazása. Az életem hosszával kapcsolatban, nem mondott semmit mégis olyan... tárgyias hangzása van a dolognak. De a továbbiak alapján egymásra lehetünk utalva.
- Ezek szerint az ősgyík mindenkit felzabált... - Még mindig csak úgy felfele mondom, mikor felindul viszont szinte vele együtt hasizomból emelkedek egyből fel és nézek utána rezzenéstelen, közben a kezeim végig az ölemben tartottam, miközben egyikkel a másikhoz tartozó csuklóm fogtam. Minden mozdulatán elemzem az alakját, a fejem a csípője mozgását követi, azzal egy ritmusban billen.
-...Baba. - Kaján mosoly, majd amint elindult a kamra felé dúdolgatva, egy kis kéz segítséggel feltápászkodok. Miközben fontos kérdések merülnek fel bennem.~ Vajon Ughard féltékeny típus? A haja direkt raszta vagy egyáltalán nem mosakszik? Illendő most vagy megkéne várni míg a ragadozók hajójára érünk? Azok a valamik tartanak ágyat a hajón?... Az örülös résznél miért nem fogalmazott sejtelesebben? Miért csak a harc?~ Közben azért megindulok a csajszi után kényelmesen lépdelve, de a szemem még nem veszem le róla.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiva

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Szer. Jan. 19, 2011 6:07 am

A kamrába érve a csaj meggyújt néhány fáklyaszerűséget, hogy lássatok. Erre reagál Ughard hosszú sziszegéssel.
- Jaj életem, ne haragudj, de ez most fontos ~ majd megcsóválja a fejét és elkezd neked magyarázkodni.
- Tudod pici volt még mikor rátaláltam, ő volt az egyetlen barátom itt. Olyan komodói sárkány féle lehet, csak nem zabál fel.
Valóban, Ughard gyík volt, testmagassága több mint 1,5 méter lehetett,a hossza ennek sokszorosa volt. A halvány fényben szemei világítottak, mint a macskáknak a Földön. Ezek a szemek pásztáztak Téged, fürkészve, hogy mik a szándékaid. Végül Ughard felhagyott a kémleléssel és kiment a kamrából úgy, hogy közben szorosan hozzád simult jelezve; egyenlőre te csak alsóbbrendű lehetsz.
Társnőd ezen a jeleneten kuncogott.
- Nem fontos, majd megszok téged, persze csak akkor, ha élhetőbb külsőt veszel fel.. - ekkor gondolkodott el rajta, hogy tulajdonképpen tudod-e mire is gondol ő. Végül úgy látta, inkább kiegészíti ezt a mondatát:
- Túl tiszta vagy, nem illesz bele a közegbe.
Majd egy vállrándítással lezártnak tekintette a témát.
A kamrában szanaszét mindenféle hasznos holmi hevert: ruhák, mellények, kések, dárdák, kötelek, gránátok, éjjellátó, jelzőrakéták és fegyverek. Fegyverek, amelyek valamikor még védelmezni próbálhatták előző gazdájukat, ennek sikertelenségéről az árulkodott, hogy mindegyiket alvadt vér fedte és nem utolsósorban, hogy a tulaj személye is megváltozott.
Ez a személy fordult feléd egy igen egyszerű eldöntendő kérdéssel:
- Akkor maradsz és haza telefonálunk, vagy maradsz és megöleted magad a szagoddal?
Ha az utóbbit választanád, nem sértődöm meg, amint meghalsz visszaszerzem azokat amiket elvittél és azt is ami a tiéd. Az előző lehetőséggel pedig kicsit élhetőbbé teszlek.
Majd Rád kacsintott.


[Tetszőlegesen vehetsz magadhoz dolgokat, és lényegileg mindegy most, melyik lehetőséget választod ]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Szer. Jan. 19, 2011 9:25 am

Igen, én Glah'hal vagyok bocsi:D
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jester

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Csüt. Jan. 20, 2011 12:37 am

Kicsit hátra hökölök a felcsillanó szemekre és majdnem elő is kapom az alkar pengét, de aztán mindent megtudunk, csak egy fintort eresztek meg a közjáték alatt.. De az el is tűnik az arcomról, miként a gyík is a teremből. Közben a nőci folytatja, a megszokos meg ilyesmi dolgokat, fel is vonom a szemöldököm és kérdően nézek, rá amíg nem egészíti ki.
- Aha, szóval be kell épülnöm, mint rambonak az iszapfalba vagy a helyi srácok kiközösítenek? - Kérdem kevdtelenül, miközben a harcos amazon felé lépdelek, de ahelyett, hogy lyukat égetnék a ruhájára vagy arra amivel kecses testét takarja, inkább a körítést nézek. Az arzenált amit felhalmozott a kis cserkész lány, mint odahaza a sütiket szokás, úgy teríti a cuccot. Gyorsan kiszúrom ami nekem kell, hogy észben tarthassam, hogy az is aakdt az élés kamrában a csokik mellett, majd az újabb megjegyzésre az immár séta közben hátam mögé került lányra nézek vissza, az ujjaimmal a borostámon simítok végig az államon, felhúzom az egyik szemöldököm.
- A tied vagyok Vesze... - ~ Na b.szki, ezek a hülye nevek... ~
-... Te Vadmacska. - Megerestem a megjegyzés után a kéjes mosolyomat, majd vissza fordulok az arzenálra, mintha csak úgy beszélgetnénk, kíváncsi vagyok mi lesz a következő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiva

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Kedd Jan. 25, 2011 8:46 am

Több napon át, keményen edzettél a Vadmacskáddal: megtanított osonni az ágakon, megismertetett pár gyógynövénnyel, amiből szépen el is raktározol (főleg a kis vörösből, amitől a sebek nagyon gyorsan gyógyulnak), feltérképezted a dzsungel egy részét, főleg a vízesés környékét.
Egyik este, mikor vacsoráztok, Vadmacska elmondja Neked, hogy a következő alvás utáni napciklus tökéletes lenne a terv végrehajtására...

Másnap elindultok a "gyíkkal" együtt, egy vonalban több méteres távolsággal egymást közt.
A csajnál 5 adag C4 volt, hogy biztos feltűnjön a vadászoknak, a tőlük távolabb lévő domborzat robbanása - így sikerülhet talán rövid időre elvonni a figyelmüket és jelet küldeni az egyik kompjukról.
Ahogy haladtok előre, az ágak apró rezdüléseit lehet hallani: és fura apró hangokat, amik majdnem olyanok, mint a madarak a fákon..
...majdnem. A "gyíkotok" ordít majd beront a növényzetbe, ahol leterít egy Velocy Raptort és hevesen küzd vele.
Ezzel egy időben még 3 Raptor vesz titeket körül, vicsorgatva a pofájukat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jester

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Szer. Jan. 26, 2011 9:08 am

Mikor már elég férfias szagom volt úgy döntött a jó mentorom, hogy ideje haza telefonálni. Ezt ő úgy gondolta, hogy a C4 tökéletes macska csalinak. Nem vitatkoztam, itt én vagyok a maugli ő meg valamelyik erdei forma. Bár asszem ott nőstény tanítok nem voltak. De sebaj, nem is tudom miért filozok én ilyeneken, mikor arra sincs időm, hogy kettőt tüsszentsek. Mert jönnek az őslények, amikről még régen divat volt beadni, hogy kihaltak a redvásba. Azt most fél másodperc alatt négy jön velünk szemben. A kommandó sárkény bevállal egyet öntörvényüleg, majd maradnak a többiek.Egy kis előedzésnek, ha véletlen egy tucat ragadozó várna minket a fotocellás ajtó előtt. De "laza vagyok, lesz.rom" mondhatnám. De igazából csak ilyen hidegvérű alak vagyok, mint ezek a gyíkok. Szal kivonom rögtön két kardom, amit a jó leányzó hagyott rám. Egykezes rövid kardok ezek, amiket szét tárt karjaimat díszítik. Fél szemmel még a csajra nézek.
- Egy kis kalauz a turistának, szivi? - Várom a gyenge pontokat vagy valami tippet, hogy mit érdemes, ha épp nem sajátból kell gazdálkodnom. De a tetalkatuk alapján gyors rohamra számítok és nyak nyújtás után harapásra vagy pedig a lábukon lévő karmukat használhatják, egy ugrás után. Ha az előbbit látomvalószínűnek az első megmozdulásból, akkor a harapás elől oldalra lépek és a kis lendületem a csapásba adom amit nyakra mérek. Ha az utóbbi a téma, akkor simán elvetődök előle és szúrással próbálkozom ahova érek, miután kihátrálok a gyűrűjükből. Minden esetbe a mozdulásom után megpróbálok egyre koncentrálni és annak a közelébe maardni, hogy ha a többiek támadnak kitéréssel a társukra irányíthassam őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiva

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   Szomb. Feb. 05, 2011 10:16 am

/Elnézést beteg voltam/

A nyakra mért csapásod elég mélyre hatolt ahhoz, hogy elvágjon egy fontos eret a dögben, így az elborult majd az avarban elvérzett.
A hölgyeményed elegánsnak felhúzott egy koponyát dárdája végére, mindeközben halkan kuncogott.
Az utolsó Raptor vicsorgott majd elrugaszkodott a talajtól, hogy Rád vesse magát; ekkor a levegőben összetalálkozott a gyíkotokkal aki oldalba harapta és cincálta a testét.
Míg a megmentőd lakmározott, a társnőd feléd fordult:
- Közeledünk, ideje lenne felfrissítenünk az álcánkat, szóval kend be magad sárral meg miegymással.
A "gyík" elviszi a C4-t a domboldalba, majd mi távirányítással robbantunk. Utána rögtön megkeressük a kompot és reménykedünk...

A csaj egy csomagba rakta a C4-t és a "gyík" szájába helyezte, aki elindult, hogy elvégezze az elterelő hadműveletet.

Miközben tovább haladtok az eget moraj rázza meg. Veszelina intett hogy fára másztok. Behúzódtatok jó sok nagy lapu-falevél alá, majd nem sokra rá szakadni kezdett az eső; olyan ütemben, amilyet még sosem láttál. A dzsungel most békésnek tűnt, a friss eső illata kifejezetten megnyugtató volt; valakinek annyira, hogy nyakon csókolt.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Esőerdő (Dzsungel)   

Vissza az elejére Go down
 
Esőerdő (Dzsungel)
Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: Blior-
Ugrás:  
Saját fórum a HungarianForum-on | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog
mobil avptrinity