Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Darakon vs. James Raynor

Go down 
SzerzőÜzenet
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Darakon vs. James Raynor   Vas. Aug. 29, 2010 3:03 amHűvös délután volt. Az alakulat többi személyét lemészárolták az idegenek. Az utolsó túlélő épp a hajó felé tart, mikor egy rhino alien az utját állja.

A piros pötty Darakon, a kék paca J. Raynor. Remélem a rajzon minden egyértelmű, ha nem akkor szóljatok. James, tekintve az erőviszonyokat, viheted az egész felszerelésed, hogy egyenlő esélyekkel induljatok.
Ja és még annyi,hogy marad a randszer,ha megvan a hozzászólás,mind2en nekem külditek el,én meg majd az enyémmel együtt bemásolom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Darakon vs. James Raynor   Hétf. Aug. 30, 2010 2:34 am

James Raynor:
Első és legfontosabb szabály, hogy mindig szemmel tartani. \\Ha jól látom a rajzon, akkor perpill egy szikla mögött van, ha látom, akkor://A távcsöves Enfimmel leadok pár lövést a fejére, eggyes lövésre állítva. Úgy három négy lövést adok le a szájára és utána az egyik fa mellé állva tartom szemmel. A felszerelésem úgynéz ki rajtam, hogy jobb combomon a pisztoly, mellkhasomon felvannak sorakoztatva a jelzőfáklyák, és bal combomon a kés, minden könnyen elérhető helyen, felkészülve mindenre. Ha látom hogy közeledik, akkor a fa előtt a földet jelzőfáklyákkal borítom el, hogy a füst eltakarjon, és átfutok feltűnsmentesen a másik fához és onnan figyelem. (kb 3 fáklyát teszek csak a fa elé, ha elég, ha a füst kevés akkor még 1et)


Darakon:
A táj csendjét lövöldözések, és ordítások zaja töltötte meg. Nagy harc dúlt az idegenek és egy maroknyi ember között, akik próbáltak épségben kijutni ebből a zöld pokolból. Azt a parancsot kaptam, hogy találjam meg a járművüket, és ha netán menekülni próbálnak, akadájozzam meg bármi áron. Feláldozható gyalogként nem is vágytam másra, minthogy akár halálommal is úrnőnket szolgálhassam, még ha csak pár ember szétszaggatásáról is legyen szó. Mikor a gépezetet már látótávolságból megközelítettem, egy kisebb tisztásnál haladtam el. Közben hallottam az emberek halálsikojait, robbanásokat, majd a csendet, ami azt jelzi hogy az emberek kilehelték a lelküket, és győzelmet arattunk. Azonban még egy élő ember feromonjait éreztem. Nem messze tőlem megláttam amint kétségbeesetten próbál vissza jutni a hajóra. Hangosan ráordítottam, majd felkaptam egy jókora követ és felé dobtam. Mivel sehol sincs ideális fedezék, nyíl egyenesen nekirontottam.
Ha sikerült elkapnom, felöklelem és letépem a fejét.
Ha mellémenne a támadás újra próbálkozok, bízva hogy a kemény páncélom megvéd a lövedékeivel szemben.

A lövésekből kettő talált, egyik melkason érte a fenevadat, a golyó csak lepattant vastag bőréről. A másik töltet a nyakába fúródott, a lény megingott, majd tovább futott feléd.Raynor elhajította a jelzőfákjákat, de ez nem zavart meg az idegent, mivel feromonokkal tájékodódik. James a fa mögé bújt, Darakon pedig elfut a két fa között.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Darakon vs. James Raynor   Kedd Aug. 31, 2010 8:01 am

James Raynor:

Két lövésem talált, egyik lepattant másik nyakába fúródott. Nem rossz arány, de lehetne jobb is.
~ Gondolkozz James! ~ pörög végig az agyamban ~ Megvan!
A szikla elé futok és ellenségem felé fordulok. Becélzom, és beleeresztek jó pár lövedéket, felhergelem hogy felém kezdjen futni. Mögöttem a szikla olyan 4-5 méterre van, nem túl közel, de nem is messze. Amikor felém fut, előveszem bal kezembe a harci késemet, jobb kezemben meg az Enfi marad. Folyamatosan lövöm, az egész tárat megpróbálom rálőni és mikor előttem van, megfelelő időzítéssel arrébb ugrok és a kést megpróbálom a nyakába döfni. Miközben a sziklának nekiment, villámgyorsan tárat cserélek, és bal kezembe előveszem a pisztolyt, jobb kezemben marad az Enfi, és amint megfordul teljes erővel lövöm a fejét. Remélem sikerül.


Darakon:

Éreztem ahogy a golyó lepattan rólam, majd a következő a nyakamba áll. A fájdalommal nem törődtem, mégis a testem jelezte hogy megsérültem. Majdnem orra is buktam, de ennyivel nem intézhetnek el. Elfutottam a két fa között, majd megfordulva ismét támadtam. Ha nemsikerül elkapnom az embert, a fát attól még megpróbálom kidönteni, de ha nemmegy, nem fecsérlek rá sok időt.Darakon a fát kicsavarta, majd tovább rohanva ellenfele felé vette az irányt, aki félreugrott, és tette amit eltervezett. A kés a lény vállát találta, majd a töltények sorra pattogtak le a fenevadról. A kés kb 3 centi mélyre hatolt, a lény szürnű visítást hallatott, majd megrogyott,de rögvest feltápászkodott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Darakon vs. James Raynor   Szomb. Szept. 04, 2010 2:34 am

Darakon:

A lövedékek olyanok voltak mintha csak kövekkel dobáltak volna. De mikor a kést a vállamba állította az ember, a testem megroggyant, de ennek köszönhetően épp a szikla előtt álltam meg, pár centire az ütközéstől. A vállamból folyt a sav, a kés pengéje elolvadt, a markolata pedig a földre esett. Hihetetlen düh lett urrá rajtam. Most úgy éreztem hogy maga a királynőm sem állíthatott volna meg. Láttam hogy jópár méterre van az embertől minden fedezék. Amilyen gyorsan az izmaim bírták, felé fordultam, és a testem legmélyéről feltörő, hetek óta érlelődő savból jópár litert tiszta erőből ráköptem. A sav mindent beterített, majd ha ez sem lenne elég, elrugaszkodtam és rávetettem magam.
Ha elkapom és még él, úgy fogom darabokra szaggatni, hogy semmi sem marad, ami emberre emlékeztette volna.


James Raynor:

A cselem sikeres volt, a kést bele is vágtam a nyakába, de a lövedékeim lepattantak róla. Nincs mit csinálni, kockáztatni kell. Kihasználom az időt míg a földön van és tárat cserélek, majd kicsit hátrálok hogy a farkával ne érjen el, és amint felém fordul a fejét teljes erővel lövöm pisztollyal és az Enfi-vel egyaránt, figyelve arra, hogy ha megfordulás helyett ugrani akarna. Ezesetben kitérek és megint várom hogy felém forduljon.


Az alien fékezhetetlenül a sziklának csapódik, késsel a nyakában. A sav megmunkálja az acél pengét, majd még pár golyó a sebbe csapódik. A bestia megofrdul, majd egy adag savat köp ellenfele arcába. Az próbál kitérni, de a fele ígyis a vállára, és az arcára megy.
A savvérű még ráveti magát, mire a katona halálfélelemmel küzdve lövi, de az idegen nem kegyelmez. A humán vére szétfröcsög, és beborítja a harmatos pázsitot..

Győztes:Darakon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raynor

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Darakon vs. James Raynor   Szomb. Szept. 04, 2010 2:57 am

akkor most meghaltam?

najó vicceltem:)
Gratulálok Darakon! A jobbik győzött! *kezem nyújtom neki*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.rawspeech.fw.hu
Darakon

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Darakon vs. James Raynor   Kedd Szept. 07, 2010 5:08 am

Huh nehéz dió voltál Very Happy *Vigyorogva kezetráz.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Darakon vs. James Raynor   

Vissza az elejére Go down
 
Darakon vs. James Raynor
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kalandok :: PvP-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblog.com
mobil avptrinity