Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Destiny csempészhajó

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Pént. Nov. 12, 2010 10:53 am

Nos akkor nem leszünk szupermenek. Egy jó hír, hogy a végtagjaik gyengék. Ez nem nyugtatott meg. De legalább van kiindulás.

-Vettétek? Helyes.A gázról meg csak annyit,hogy látszólag jobban bírják mint mi...úgyhogy kapcsoljátok fel a létfenntartást..Egyenesen haladjatok,ott egy lépcső vezet végig a gépházon.Azon keresztül juthattok el a létfenntartóig.-*majd kivár picit Freez.

- Oké.

A következőkből megtudtuk, hogy itt tele lesz Xenokkal. Ettől a vérnyomásom megnőtt. Sajnos ahogy vettem a levegőt, megszédültem egy pillanatra. A hülye gáz baszakodik velem. Ellenőriztem, hogy jól meg van töltve a pisztolyom. Majd bólintottam Bisurnak hogy menjünk.
- Csak óvatosan.- majd ránéztem, mintha öregedett volna egy cseppet. Biztos a gáz tehet róla. Ez a hely. A fegyvereimet mellkasomnál tartottam. A folyosón végig néztem. Kerestem, hogy merről jöhetnek a dögök.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Pént. Nov. 12, 2010 7:26 pm

Megkaptuk a pontos eligazítást is.
~ De jó... csak a végtagjaik... a nyakuk. Talán.
-Shade,Aim.Hogy állunk?
-Lassan elérjük a pontot,de van egy rossz hírünk..
-Rossz hír nektek Iván pajti!...A dögök látszólag nem itt vannak ahol mi...Egyel se találkoztunk eddig...
-Úgy látszik ti kerültetek a tánctérre..Hamarosan leszereljük ez a..jelforrást vagy mi ez...ha megtaláljuk..Shade kilép.
~ Ez az... pont bele a fészekbe.

Majd Iván bólint, hogy induljunk.
- Csak óvatosan.
- Rendeben. -vetek egy vigyort-
Majd elindulok a folyosón, kicsit lankadt figyelemmel.
~ Sándor, Sándor... most képen verlek...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szomb. Nov. 13, 2010 11:51 pm

*A folyosón végig érve,a konzolt kicsit megtisztítja Bisur a nyálkától.Ezután már semmi nem akadályozza,hogy kinyíljon az ajtó.Ami eléjük tárul az..a sötétség,ha még nem gyújtottak fáklyát.Ha ez megtörtént,akkor egy nagy terem amibe egy lépcső vezet le,kitágítva annak a magasságát.Az egész nyálkával van körülvéve,így nehezen megmondható mi micsoda,de a gépek monoton zúgása jelzi,hogy itt valami még működik.
A teremben 3 ajtó nyílik,bár inkább csak átjárók,hisz ajtó nem zárja el őket.
Iván nagyot szippant a levegőbe amint a lépcsőn lefelé haladnak.Friss,avagy frissebb.Az ok ki is derül azonnal,mikor Bisur az éppen hogy térd alá érő víz előtt áll meg.
A létfenntartó hűtőrendszer és cirkulálórendszere beadta kulcsot,így egy adag folyadék eltávozhatott a gépezetekből.Az bizonyos hogy már nem folyik,mert a víztükör sima.
A magas terem plafonjáról,egy szigetelt légelosztó cső halad végig ami lefelé a falon 3 kisebb csőbe válik szét.Ezek a kis csövek a középső átjáró irányába haladnak tovább.

Iván és Bisur még a lépcsőn állnak és szemlélik a terepet,mielőtt döntenek hogyan tovább.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Vas. Nov. 14, 2010 12:14 am

Beléptünk az ajtón. Lefelé mentem a lépcsőn. Fáklyával világítottam. Meglepet, hogy itt a levegő tisztább volt. Meg álltam egy picit és nagyokat szippantottam belőle. Jóleső érzés töltött el. Egy nagyobb helységbe érve Bisur megállt. A lába előtt víz volt. Valahonnét szivárgott. 3 ajtó közül választhattunk. A középsőhöz csövek vezettek a falon. Jobban megnéztem, hogy elbírná-e a súlyunkat. Ha igen, akkor oda megyek Bisurhoz és súgok pár mondatott a fülébe.
- Nem tetszik nekem ez a víz. Sőt a csövek sem tetszenek. Legyünk nagyon, de nagyon óvatosak. Te mit gondolsz? Menjünk a vízen? Én a csőre tippelek.
Ki tudja milyen a padló. Lehet, hogy egy verembe esek. Nos? Menjünk szerintem a középsőbe, mivel oda csövek vezetnek és biztos szállítanak valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Vas. Nov. 14, 2010 7:34 am

A konzolt megnyomtam... egy lépcsőház volt. Minden nyálka.
~ Közel a fészek szíve...
Majd egy terembe értünk. A padlón vízvolt.
- Nem tetszik nekem ez a víz. Sőt a csövek sem tetszenek. Legyünk nagyon, de nagyon óvatosak. Te mit gondolsz? Menjünk a vízen? Én a csőre tippelek.
Ki tudja milyen a padló. Lehet, hogy egy verembe esek. Nos? Menjünk szerintem a középsőbe, mivel oda csövek vezetnek és biztos szállítanak valamit.
- Nekem se úgy úsznak... jól érzik magukat. Szellőző csövek. De kérdezzük meg Freezt.
Ezután elkérek Ivántól egy fáklyát és beledobom a vízbe, biztos ami biztos, hátha megvilágítja utána felmászok a csőre, megkapaszkodok és mászni kezdek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Hétf. Nov. 15, 2010 5:04 am

A terem jó 5 méter magas és a cső a plafon közepén fut be egy lyukba.Elég vastag,így átérni nem lehet és túl közel fut a plafonhoz.Így "sétálás rajta" is kizárt.A cső a falon fut lefelé a terem velük szembeeső oldalán,és egy elosztón,3 kisebb csőre bomlanak ami a középső terembe fut be.A középső terem márcsak olyan 2 és fél méter magas lehet.//Ergo ez egy magasabb terem a lefelé vezető lépcső miatt//

A felmászás így fizkai képtelenség jobban körültekintve,bár ha sikerül se lehet rajta csimpaszkodni,csak a kisebb csöveken a nagy terem végében.Bisur a fáklyát a vízbe dobja ami kis ideig még világítani fog,majd megindulnak a terem felé amiből a csövek futnak.Bisur és Iván,óvatos léptekkel placcsog a vízben,egymás mellett körbe körbe tekintve.A sötétnek köszönhetően ha van is dög a falakon azt nem tudják kivenni.Elérve a bejáratot a két falhoz simulnak majd óvatosan benéznek a folyosóra.látszólag a folyosó kicsi és egy nagyobb terembe vezet a végében lévő ajtó.A víz a folyosón is tovább tart,valószínű az egész szint beázott.*

Bisur próbálkozására Freez nem reagál.Feltehetőleg valami interferencia miatt a kimenő adásaik,átmenetileg nem funkcionálnak.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Hétf. Nov. 15, 2010 6:00 am

Iván a sötétben alig látott. Szemét hunyorítva tartotta. Két kezében a pisztolyai várakoztak, hogy ha a baj jön, azt gyorsan megállítsák. Hátra szól Bisurnak.
- Hé Bisur világíts ide.- mondja társának, akin az öregség jelei már meglátszottak. Kezében egy vadászpuskát tartott. Iván jól tudta, hogy az ilyen fegyverek közelről nagy sérülést okoznak. Az ő revolverje is ilyen fajta fegyver.

Ahogy megyünk tovább egy folyosóhoz érünk, ami tovább vezet egy ajtóhoz. Iván úgy dönt, hogy kinyitja. Oda fordul Bisurhoz.
- Fedezd az ajtót.- majd válla felett át nézz, hogy minden tiszta társa hátánál, utána, ha meggyőződött biztonságáról, megpróbálja kinyitni az ajtót. De megnézi, hogy milyen zár van rajta. Remélhetőleg konzolos, így nem kell elraknia a szolgálati pisztolyát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Hétf. Nov. 15, 2010 7:35 am

Ott álltunk a vízes folyosó előtt.
~ Nagyon nem tetszik, hogy nem tehetek semmit.
- Hé Bisur világíts ide.
- Rendben.
Szépen megyünk a folyosón.
~ Ezek a dögök még meddig engednek? Az se lepne meg ha valami inteligens fajta a szolgálatába akarna állítani Tp53... emberi génállomány.
Majd az ajtóhoz érünk.
- Fedezd az ajtót.
- Te meg légy óvatos.
Majd minden fele igyekszek figyelni. Puskámmal a kézben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Pént. Nov. 19, 2010 2:27 pm

*Az ajtó konzolos.Iván rácsap a konzolra és az ajtó a sziszegős hangjával felnyílik,de a sziszegés nem marad abba.Felülről nyálka csöppen le majd hirtelen egy farok csap ki akár egy dárda.Pont a két katona közt süvít el,majd visszarántódik és ismét csend lesz,mire összeszedik magukat.

A szituáció szerint az alien az ajtón túli terem plafonján mozgott,de nem lehet rálátni közvetlenül,mer azt takarja az ajtó kiépítése..A látási viszonyokon nem javít a sötét és a mindent belepő nyálka sem...//Lásd: A benti terem plafonja magasabban helyezkedik el mint amekkorára az aktuális folyosó magassága,így az ajtó csak addig nyílik amekkora a folyosó volt.(belül legalább 1 méterrel magasabban van a plafon) Így nem tudtok közvetlen mögé látni csak ha bementek a terembe,vagy kidugjátok a fejeteket.agy kiokoskodtok valami értelmeset.//

Bisur és Iván 3-4 lépést kénytelen volt a folyosó két széléhez tapadva hátrálni.Bisur bal,Iván jobb oldalon a falhoz közel szemeznek a már nyitott ajtóval...Bentről semmi hang.Talán hallucináltak...De mennyi az esélye hogy egyszerre ugyan azt?...A rádió pont rosszkor recseg fel,megrémisztve aki ilyen esetekben ijedős.*
-Itt Freez....-*köhögi.*-..remélem már közel vagytok..a Doki szerint hamarosan beadjuk a kulcsot..Hé hallotok?!..Őrmester..gond van...-*majd megszakad a vonal.Bármit is válaszolnának az nem hallatszik a túloldalon.

Ivánnak feltűnhet, hogy Bisur orrából lassan de biztosan vér kezd szivárogni.Az idejük hamarosan lejár...A szó szoros értelmében.*

//Bocs srácok csak kicsit kidőltem Very Happy most már mehet a napi 1-3 reag megint időtöktől függően//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Pént. Nov. 19, 2010 8:41 pm

Az ajtó kinyílik, és érdekes hangon sziszeg. Sziszeg? teszi fel magában a kérdést Iván. Lehet, hogy hallucinál, majd Bisurra néz, hát ha ő is hallotta. Ekkor a plafonról nyálka csöpög. Egy farok vágódik ki az ajtó túloldaláról. Ijedtében hátrálnak a két katona. Pár lépésnyire az ajtótól. Sajnos a lényt nem lehet látni. Nagy a sötét. Iván megremeg ijedtében, amikor a kommunikátor megszólal. Az adás megszakadt. Bisur orrából feltűnően folyik a vér. Az előbb megtudta az adásból, hogy kevés idejük van.

- Hé Bisur. Jól tudsz lőni?- kérdezi tőle a katona, kétségbe esett arccal. Ha azt jelezte, hogy igen, akkor Iván elteszi a szolgálati pisztolyát. Nála van a revolver jobb kézben. Bal kezében meggyújtott egy fáklyát.
- Nem biztos, hogy a plafonon van, de ha igen, akkor letudod szedni.- majd a katona letépi a dögcéduláját és oda adja társának. Majd bólint egyet. Nekifutásból ugrik be az ajtón. reméli társa hamar leszedi a lényt. Iván közben világít és ő is keresi a lényt. Amikor az ugrásból a lába talajt ér, gyorsan jobb, majd balra cikázik, hogy a lényt össze zavarja, ezzel minimalizálva a farok csapás pontosságát. Ha meglátja a lényt, akkor tüzelni kezd, a melle fölött lévő gyenge nyaki részbe. Lehetőleg olyan pontot eltalálva, ami megbénítja ellenfelét.

// Bisur ha van valami jobb ötleted, akkor még idejében ránts vissza engem Very Happy ! Azon is gondolkodtam, hogy bekukucskálok pillanatra a fejemmel a terembe.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Pént. Nov. 19, 2010 10:53 pm

Iván rácsap a konzolra majd az ajtó sziszegéssel kinyílik.
~ Ez az sziszegés olyan mintha...
Majd egy fekete lándzsa szerű dolog csap kettőnk közé.
~ Bazdmeg. Már nem játszanak velünk.
Majd a falhoz húzódunk és figyeljük a járatot. Semmi.
-Itt Freez....-köhög.-..remélem már közel vagytok..a Doki szerint hamarosan beadjuk a kulcsot..Hé hallotok?!..Őrmester..gond van...
Iván megijed a kommunikátor hangjától. És ekkor érzem meg, hogy folyik a vér az orromból.
~ Francba már nagyon kecés időnk lehet hátra.
- Hé Bisur. Jól tudsz lőni?
Fejemmel bólintok.
- Nem biztos, hogy a plafonon van, de ha igen, akkor letudod szedni.
~ Ott van az nyugodj meg.
Majd Iván letépi a dögcéduláját és felé nyújtja. Bisur és letépi az övét majd a shotgunnal együtt Iván kezébe nyomja.
- Figyelj, de értesz a gépekhez, én nem, te jobban is lősz. Nincs értelme meghalnod. Lehet én már túl sok gázt kaptam. De én még túl is élhetem ha netán rámvetné magát. Szóval adj egy fáklyát és fedezd a seggem.
Majd letörlöm a vért az orromról.
Amint megkapom a fáklyát, bedobom a folyosóra majd pisztolyal és tőrrel a kézben berohanok a folyosóra, majd egyet pördülök és úgy várom az idegen támadását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Pént. Nov. 19, 2010 11:42 pm

Majd Iván letépi a dögcéduláját és felé nyújtja. Bisur és letépi az övét majd a shotgunnal együtt Iván kezébe nyomja.
- Figyelj, de értesz a gépekhez, én nem, te jobban is lősz. Nincs értelme meghalnod. Lehet én már túl sok gázt kaptam. De én még túl is élhetem ha netán rámvetné magát. Szóval adj egy fáklyát és fedezd a seggem.
Majd letörlöm a vért az orromról.

Iván add egy fáklyát és a revolverjét tele tárral ( 6 db golyó). Nagyobb sebzés.
- Bízom benned.- mondja Iván és ráteszi Bisur vállára a kezét, majd tisztelet tudóan meghajtja a fejét. Ezek a mozdulatok nagyon gyorsan történnek.

Amint berohant Bisur Iván a shotgunnal fedezte. Remélte, hogy a váll lámpája működik, mert felpöccintette, amikor Bisur bevetette magát a mély vízbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szomb. Nov. 20, 2010 3:47 am

*Bisur befut és akár egy isteni sugallat azonnal orra bukik egy kiemelkedésben,amit a víztől nem láthatott.Ez menti meg az életét egyenlőre,hisz a dög erre számított,hogy utána erednek.Arra viszont nem,hogy egy véletlen folytán megbotlik a behatoló.
A farokcsapás így is végigszántja személyi páncéljának a hátrészét.Nagy toccsanásal az oldalára pördül Bisur és látja amint a terem plafonján ugrásra készül a lény.

Ekkor lép be Iván is.A reakció ideje tökéletes volt,egy emberhez képest,hisz csupán pár szívdobbanásnyi idő kellett neki,és már be is lép az ajtó mögé.Látta honnan jött a csapás és nem habozik,lő.Bisur kedvenc fegyvere,ismét nem okoz csalódást.A plafonon lévő a találattól elveszti a kapaszkodóját és jó 4 métert zuhan miközben a bal irányba is kisodorja a lendület.A találat test tájékon érte,nem volt idő célozgatni.A sav ami kifröccsen igencsak kevés,jelezve hogy nem szenvedett nagy kárt a dög, de legalább elkerüli a két embert.

Ahogy leérkezik Iván felhúzza a fegyvert,Bisur pedig tüzet nyithat.A nyakrésznél eltalálni igen nehéz a dögöt,de látszólag a végtagok könnyebben szakadnak le.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szomb. Nov. 20, 2010 3:57 am

Ekkora szerencsétlenséget, vagy szerencsét? Bisur megbotlott és a lény farok csapását eltudta így kerülni. Iván látta, hogy honnét jött a támadás, így belépet és meghúzta a shotgun ravaszát, ami ólmot okádott a lénynek. Az leesett. Iván kereste szemével a dögöt. Várt. Nem akarta elkapkodni a dolgot. Amikor felhúzta a puskát ki tekintett oldalra. Bisur még feküdt.
- Talpra!- kiáltotta keményen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szomb. Nov. 20, 2010 5:29 am

Amint elkezdtem rohanni elestem.
~ Francba most kivégez.
De pont ellenkezőleg, ez mentett meg. A lény farka csak a páncélomat súrolta.
~ Fenébe gondolhattam volna, hogy erre számít, nem tudok már gondolkodni. De az időnk is kevés volt... most is az.
Iván belép és a lényre tüzel, az leesik de nem hal meg.
- Talpra!
Dühösen felállok és a VP70nel tüzet nyitok a lényre, ha a lény nincs sehol akkor is tüzet nyitok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szomb. Nov. 20, 2010 3:22 pm

*Iván habozik a lövéssel,így az idegen fel tud kászálódni.Bisur már kevésbé elővigyázatos,de ezúttal ő teszi jobban.A lövések eltalálják a dögöt aki felbőszülés és támadás helyett nagyon gyors mozdulattal a terem közepén lévő,oszlop szerű irányítókonzol mögé fut.Elég vaskos hozzá a konzol, hogy eltakarja az alient és ne lássák mit művel mögötte.
Bisur tisztán látja ahogy a sav kifröccsen a lényből,jelezve hogy talált,de a tára legalább félig kifogyott.

Talán a sors akarata miszerint a fekete rém a tekintetüket pont arra terelte,hisz a nyálka mögött az oszlopszerű konzolon,az elektromos veszély jel alatt az áll hogy:Létfenntartás vészkapcsoló.
A hozzá tartozó kapcsoló pedig alatta van.A rossz hír hogy pont ez mögött bújt meg a xeno is.

Az oszlop szerű konzol kiépítése négyszög alakú és egészen a plafonba vezet.Olyan mintha ezen keresztül futna a légáramoltatás,és a konzolok rajtuk a vezérlők csupán.Ez így is van hisz ez maga a létfenntartó egység is.A három kisebb cső,egyenesen ebbe a gépezetbe torkollik.

A teremben ezen kívül végig a falon nyálkát látni,már amennyire képesek bevilágítani.A fal mellett kisebb generátor szerű gépezetek vannak,amik bizony egyáltalán nem működnek.Egyenlőre.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szomb. Nov. 20, 2010 9:35 pm

Egypárszor eltalálom a dögöt. Sav fröccsen ki belőle.
~ Jó, na gyerünk, gyere te, te szánalom.
De a lény befut egy konzol mögé, amikor éppen darabokra akarom szaggatni a konzolt és a mögötte rejtőző lényt is meglátom a feliratot.
~ Létfentartás?! Ez az! Reméljük nincsenek itt sokan. Meg, hogy a hangokra majd nem ébrednek fel. A fenébe még azt az egyet is el kell intézni.
Felhúzom a símaszkom, biztos ami biztos alapon, majd szólok Ivánnak.
- Ugye te is látod? Akkor most előbb kinyírjuk a dögöt vagy bekapcsoljuk a cuccost? Ki fedezzen kit?
Közbe betárazok és várom Iván válaszát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szomb. Nov. 20, 2010 10:08 pm

Pillanatnyi habozásom meghozta a gyümölcsét. A dög elbújt egy oszlop mögé. Pont oda, ami a létfenntartás felirat volt. Bisur már felállt és rám nézet.
- Ugye te is látod? Akkor most előbb kinyírjuk a dögöt vagy bekapcsoljuk a cuccost? Ki fedezzen kit?
- Az első választás, közben megpróbálom bekapcsolni.


Majd megszorongatom a shotgunt felhúzom és lejelezem Bisurnak, hogy két oldalról kerítsük be. A plafonon nyálka van. Ez nem sejtet bizalmat a jövőre nézve. Megálljt mutatok, majd a plafonra bököm a puskát, hogy lássa mi van felettünk.Egy egy fáklyát feldobok, hogy világítsa a terepet. Megint vállmagasságban van a fegyver. Két oldalról közelítjük meg. Amikor meglátom a lényt tüzelek, de úgy, hogy ha tehetem, akkor a konzol részét ne érje a találat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Vas. Nov. 21, 2010 2:35 pm

Két oldalról indultok meg.Jobb Bisur,bal Iván.Közelítve a konzol felé minden nyomasztóan csendes.Iván felfelé bök jelezve a nyálkát,de semmi érdekes nincs benne igazán.Főleg hogy nem alien szájból jön.Persze jól tette mert biztos ami ziher.
A fáklyák sisteregve kiröppennek ismét megvilágítva a terepet.Látszólag a falak "tiszták" semmi gubózó mozgolódó feketeség nincs.
Minden lépésük toccsan egyet a vízben,ami a jelen helyzetükben csak növeli a feszültségüket.Tudják, hogy az ellenségük várja őket...és ő is tudja...

...Hirtelen vágódik ki az oszlop mögül a farokcsapás,és a hozzá tartózó lény is. Egyenesen a shotgun és az azt kezelő Iván felé.A reakció idő jó,sőt tökéletes...egy embernek.Elsül a fegyver de a csapás eltéríti kissé,így a dög fél karja száll le,és Iván száll el,neki a falnak.Hatalmas visítást hallat a dög, de Bisurnak se kell több.Vérszemet kapva nyit tüzet.A Xeno nyaki részét találja el ahonnan újabb adag sav fröccsen ki.A lény teste megtántorodik,látszólag súlyos sebet kapott.Bisur már érzi hogy most megdöglik a rohadék,mikor meghallja azt a hangot amit általában minden akció közben elesett gyalogos utoljára hall."Katt!"....Elfelejtett tárazni....A Xeno, Ivánnal nem is törődve vetné rá magát az új célpontjára,de hirtelen hátulról újabb sorozat hallatszik egy pisztolyból,ami végül elválasztja a fejet a már szinte élőhalott lényről....

...Az ajtóban Ghost áll,még füstölgő fegyverrel.Az arca előtt egy biztonsági légzőmaszk van,amit a fene tudja honnan szerválhatott.A fegyvert nem ereszti le még mindig,hanem Iván felé fordítja.*
-Egy nagy lóf...t kapcsoljátok be! Ezek a rohadékok mind felkelnek akkor!Tűnés a konzoltól seggfej!-*Úgy látszik mégse a felmentő sereg jött.*-Szépen segítetek nekem eljutni a mentőkabinhoz..Amíg éltek addig jók lesztek csalinak.-*ebből ki is derül hogy nem szándékozik megosztani a kabinját,bár feltehetőleg perceken belül meghalnak a gáztól amúgyis.Bisurra nem tartja a fegyvert,tudja hogy kifogyott,de elég távol van,hogy célpontot váltson ha az megindul felé.

Iván a falnak csapódva erősen beverte a vállát,de csak úgy mint a Szibériai tél,ez sem rendíti meg igazán.Viszont a helyzete igen rossz.A shotgunt fel kéne húzni.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Hétf. Nov. 22, 2010 2:35 am

Két oldalról, közelítjük meg a konzolt kicsit izgatott vagyok, nem tudom biztosra mi fog történni.
~ Egy sérült, elbújt xeno és be kell másznunk a csapdájába. Na mindegy, Sanyi gyere szépen ide...
Majd hallom, hogy Iván felé támad, Iván elkapja a dögöt, én pedighátba.
Egyszer csak... klik, klik.
~ Klik kilik bumm.
Már készültem, hogy a pisztolyt a dögnek vágjam, így magamra terelve a figyelmet nyerek egy kis időt Ivánnak. De ekkor egy sorozat kivégzi az idegent.
~ Mi a fene?
-Egy nagy lóf...t kapcsoljátok be! Ezek a rohadékok mind felkelnek akkor!Tűnés a konzoltól seggfej!
Hangján hallattszik gázmaszk van rajta.
~ Ghost, mi a fene, a kis speciális, biztos a weyland yutanisok embere, nem akarja, hogy kiderüljön valami is a kísérletről.
-Szépen segítetek nekem eljutni a mentőkabinhoz..Amíg éltek addig jók lesztek csalinak.
~ Igen? Az én taktikámat veted be te szemét láda. Két dudás nem fér meg egy csárdába... Háttal vagyok neki ezt kéne kihasználnom.
Ekkor veszem észre, hogy pisztolyom a faromon, martyrdom nincs nálam.
~ Nem igaz, nehogy már semmit ne tudjak tenni... Sándor, Sándor gyere szépen van egy ajánlatom számodra... na jó ez nem válik be. Mit is tegyek, mit mit mit? Hogy is volt... elestem, védő angyal? -Bisur fején pár pillanat alatt összeáll egy kép, mintha a jövőbe látni-
- Iván tedd le azt a kibaszott puskát...
Majd elesek, beleplaccsanok a vízbe, remélem Ghost nem lő. Próbálok úgy esni mintha véletlen lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Hétf. Nov. 22, 2010 5:57 am

A terv jónak tűnik. Iván bal oldalról közelíti meg. Bisur jobb oldalról. A lény hirtelen kicsap az oszlop mögül farkával, úgy, hogy ő is kilátszódjon. Ivánnak nem kellett sok. Meghúzta a ravaszt. Eltalálta a lényt, de a csapás eltérítette, így csak az egyik karja szakadt le. Iván a falnak esett és beverte a vállát. Igen erős ütés érte, de őt nem rendítette meg. Bisur szét lőtte a szörnyet, de kifogyott a lőszerből. A lényben még volt annyi erő, hogy ráugorjon és végezzen vele, de ezt egy hangos durranás előzte meg. Nem Iván volt. Neki még nincs felhúzva a puskája. Szétnézett a helységben, amennyire csak lehetett. Meglátta Ghostot. Örült, hogy társa túlélte a kabinos dolgot.
-Egy nagy lóf...t kapcsoljátok be! Ezek a rohadékok mind felkelnek akkor!Tűnés a konzoltól seggfej!
- Oké. Nem akarom felébreszteni őket.- mondja Iván, aki nem érti társa viselkedését. Még mindig a vizes részben feküdt.
- Szépen segítetek nekem eljutni a mentőkabinhoz..Amíg éltek addig jók lesztek csalinak.- mondja Ghost.
- Hogy hogy?- kérdi tágra nyílt szemekkel Iván, a megdöbbenéstől. Furcsa neki ez az egész.
- Iván tedd le azt a kibaszott puskát...- kiáltja Bisur.

Csak annyi lett volna, hogy feltölti és meghúzza a ravaszt. De nem tehette, mert őt célozta Ghost. Eldobja a fegyvert Bisurhoz, de úgy, hogy Bisur ne érje el. Csak ha gurul 2-3mat érte.
- Mi van veled ember? Miért csinálod ezt? Gyere velünk. Túl fogjuk élni!- ordít Ghostra kétségbeesett arccal. Majd a fejét a vízbe engedi úgy, hogy arca kint legyen és bámulja a plafont. Nem tudni mi játszódik le benne. A víz hideg. Érzi, hogy a nyakát éles pengék vagdossák. Szája remegni kezd. Kívülről úgy látszik, mint akinek elment az esze.
- Kérlek maradj velünk.- nézi a plafont ahogy izzik. Közben a víz alatt a pisztolyát ( szolgálatit) keresi, úgy, hogy észre ne vegyék. - Nem értelek. Te tengerész gyalogos vagy. Felesküdtél. Társainkat nem hagyjuk cserben. Hol van benned a becsület?- 2 másodperc hatás szünet- Tisztelet? - megint szünet-Odaadás? - Csak reméli, hogy pisztolyát ki tudja venni és az még működő képes. A terve az, hogy húzza az időt a szöveggel, közben fura arcokat vág, aki nem akarja elhinni, hogy ez történt vele. A furcsa grimaszok 1-3 másodpercig csinálja, majd kérdezget. Amikor ki mondja az odaadás szót. Felül a vízen, de úgy, hogy kezei a víz alatt vannak, egyikben a pisztoly. Ránéz Ghostra és lokalizálja annak helyzetét, ha a szemét sötétség fedi el, akkor is tudja, hova kell lőnie. Csak vár. Azt várja, hogy a fáklyák kialudjanak ezzel is megdöbbentve társát. Majd fegyverét elő kapja és tüzelni kezd. Csak reméli, hogy terve sikerül és a golyó eltalálja ellenfelét.

Ha ezzel végzett. Akkor fel áll és meg gyújt egy fáklyát. Kezében a pisztolya. Bevárja Bisurt.
- Fedezz.- mondja neki.
Megpróbálja bekapcsolni az ellátást. De Ghost szavai az eszébe juttatják a szörnyeket, hogy felébredhetnek. De a parancs az parancs.
- Shotgun, és a revolver.- kiálltja Bisurnak. Jelezve, hogy adja oda neki a pisztolyát. Majd megtölti.
- Miért is kell bekapcsolni a létfenntartást? Jah igen ott a maszk vedd fel, majd felváltva cserélgetjük egymáson.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Hétf. Nov. 22, 2010 1:39 pm

*Ghost verejtékezik.Feltehetőleg ő is kapott a gázból de a maszk még órákig életben tarthatja.*
-Azt kérded miért?!-*nevet fel.*-Lövésetek sincs mi ez az egész mi?-*erre a szóra kicsit kivár Bisur és Iván is a tervükkel.Beleszólni nem tudnak mert már folytatja is a monológját Ghost.*
-Ehhez semmi köze nincs a gyalogságnak.Ti csak bábok vagytok a sakkjátszmába...Ez a hajó egy csali,hogy teszteljék a dögöket,amit ezek a balfaszok kitenyésztettek..De elbuktak.Már vagy 20 perce halottnak kéne lennetek...Én csak kikapcsolnám a jeladót ami blokkolja az adásokat,a dögök szépen elalszanak a gáztól,és szépen kiröppenek a géppel.A Verloc maradékának azt mondok amit akarok.Vagy megölöm mind...-*tart egy kis szünetet.*-..de ti beleugattatok a tervembe!..már 5 éve gürcölök és miért?! Hogy a sav szétmarjon és élve elrohadjak egy döggel a mellkasomban?! Egy fenét!-*Iván mondókáján felhorkan.*
-Ne hergelj!-veszi célba egyenesen Iván fejét.Ghost 5éve a leghalálosabb küldetéseket csinálja,sötétben se hibázik.*
-Ne is próbálkozz!-*Iván lebukott,de a fény lassan kialszik,mikor hirtelen Bisur dob egy hátast a vízbe.Ghost elrántja a fegyvert,feltehetően az idegeit kikészítette Iván prédikációja.Mégiscsak egykor Ghost is közéjük tartozott.Ez Ivánnak elegendő idő hogy kapásból tüzeljen.

A sötétben először egy, aztán kettő... és végül 3 torkolattűz villan fel.

Iván tüzelt de a lövés Ghost vállát, és az azt védő felszerelést találta el elsőnek.Ghost viszonozva a tüzet Iván testére lőtt,ami hatalmas ütődéssel csapott bele a páncélba,megzúzva a bordáit.Ettől Iván lövései félrementek.
Bisurnak a faránál volt ezúttal a meglepetés fegyver, teli tárral...Akár a karácsony... Három gyors lövés a távolabbi torkolattűz forrására, majd egy placcsanás jelzi,ahogy a célpont a vízbe zuhant.Bisur megússza sérülés nélkül ezúttal.

Pár pillanatnyi jeges csend és sötétség áll be....de talán még mindig nincsenek egyedül.

Iván ha nyökögve is, de fáklyát gyújt,láthatja Ghost eldőlt testét.A vízbe vér keveredik,a test nem mozdul.Elég messze van, hogy ne lássa pontosan hol vannak a sebek.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Kedd Nov. 23, 2010 2:17 am

Egy kísérlet volt. Istenem, mondta Iván magában. Ezért vannak itt. Már 20 perce halottnak kellene lennie. Ezek szerint jó esélyeik vannak.

A fények kialudtak. Bisur reagált és huppant egyet. Iván tüzelni kezdet Ghostra, aki közben Bisurt akarta célozni. Eltalálta Ghostot, de nem halt meg. Az viszonozta a tüzet és Iván páncéljába csapott, aki felordított fájdalmában. Szerencséjére társa párlövéssel elnémította ellenfelét. Pár másodpercig feküdtek a sötétben, majd Iván nyögve elővett egy fáklyát. Meggyújtotta, és látta, hogy a víz vérrel keveredett. Hirtelen páncélját kezdte tapogatni, és kiderült, hogy a lövés nem hatolt át a páncélján. Majd megkönnyebbülve fel kelt.
- Hé Bisur minden oké?-

Nem várta meg a választ pisztolyát előre tartva ment egyenesen. Kereste ellenfelét, hát ha még szorult belé annyi élet, hogy kéréseket tegyen fel. Nah meg persze elvegye tőle a maszkot.

Ha halott Ghost, akkor felkapcsolja a létfenntartást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Kedd Nov. 23, 2010 2:51 am

-Azt kérded miért?!
~ Úgy is megfogsz halni, ember még nem élte túl, hogy fegyvert fogott rám. Ez egy egyetemes törvény.
-Ehhez semmi köze nincs a gyalogságnak.Ti csak bábok vagytok a sakkjátszmába...Ez a hajó egy csali,hogy teszteljék a dögöket,amit ezek a balfaszok kitenyésztettek..De elbuktak.Már vagy 20 perce halottnak kéne lennetek...Én csak kikapcsolnám a jeladót ami blokkolja az adásokat,a dögök szépen elalszanak a gáztól,és szépen kiröppenek a géppel.A Verloc maradékának azt mondok amit akarok.Vagy megölöm mind...
~ Ó hát a kedves Weyland Yutaninak jó szokása ez... de nehogy azt hidd kijtsz élve...
..de ti beleugattatok a tervembe!..már 5 éve gürcölök és miért?! Hogy a sav szétmarjon és élve elrohadjak egy döggel a mellkasomban?! Egy fenét!
- Hát erre már nem lesz idő barátom, NINJA jól fogja tenni a dolgát, csak hergeld magad még...
-Ne is próbálkozz!
Bisurnak se kellett több... a lövöldözésben a víz alá bukott... Iván telán még látta, hogy Bisur szeme ördögien csillan fel. Majd a vízalá bukik.
~ Hol van ez a pisztoly -majd megakad a keze-
Hirtelen bukott fel a vízalól gyorsan és pontosan lőtte le Ghostot.
- Hé Bisur minden oké?
Erre kicsit ideges leszek, talán ezdek bedilizni...
- Nem nincs rendbe -lövök Ghost testébe ahányat csak tudok, közbe hangosan mondom- 20 perce halottnak kéne lennünk mi?! Az állam szerint már 40éve halottnak kéne lennem, a predátorok szerint meg 2hete te te meg 20percet adsz nekem. Mit hiszel ki vagy te? Fegyvert fogsz rám te büdös áruló!
Abba hagyom amikor a táram kiürült ha Ghost még nincs cafatokban tárazok is. Majd nagy levegőket veszek... próbálok lenyugodni.
- Nyugi Iván, csak nem szeretem ha hátba akarnak támadni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Kedd Nov. 23, 2010 3:46 am

*Bisur a sötétben a fél tárat mellélövi,mivel csak a torkolattüzet látta.Mihelyt Ghosté kihunyt már csak félőrülten üvöltözve vaktában lövöldöz,majd táraz.Utolsó tár.
Iván kénytelen kivárni amíg Bisur befejezi a tombolását,utána fényt csinál.Ghostot megközelítve végül látja, hogy Bisur összevissza lövöldözése nemcsak megölte az egyetlen információ forrást arról ki is állhat a háttérben,de még a maszkot is hazavágta.

A nagy őrjöngésbe és zihálásába Bisur arca hirtelen eltorzul.Lábai megremegnek és négykézlábra rogyik.A víztükörben látja amint az orrából a vércseppek egyenes ívben záporoznak.Fejét a mellette lévő falnak vetve elveszti az eszméletét....

Iván teste is megrándul,de az orosz már szokta a fájdalmat..Nincs más kiút..Visszafelé kezd futni a kapcsoló felé,és mielőtt motorosképességei felmondnák a szolgálatot rácsap a létfenntartó gombra.A világ megfordul vele és háttal a vízbe esik.Pár szívdobbanásnyi ideig a nyálkás plafont látja,majd elsötétül minden....

....Mindketten akár a partra vetett halak kapkodnak az éltető levegő után,mikor a gép beindul.Pár örökkévalóságnak tűnő másodperc után a szellőzőkön keresztül friss levegő árad be és tüdejük megtelik vele.legalább fél perc,amíg a mérgeket felváltja a friss levegő.Szervezetük ettől még nem tiszta de új erőre kapnak...ők is..

A rádió süketsége leáll,és hirtelen fények kezdenek felvillanni a folyosókon,és a gépházban is.A fények erősségét nagyban tompítja a plafonon lévő nyálka is.A kinyíló tekintetek egy angyali fénynek látják a jelenetet.
-Itt Coopman! Jelentést!-*hallatszik egy ismerős hang,és egészen biztos lehet benne a két katona, hogy nem a mennyországba kerültek.Ivánék jelenthetnek.
-Itt Shade...Megtaláltuk a jeladót és kiiktattuk..De van itt majd valami amit látnia kell Őrmester!-
-Talán menjek oda érte?-
-Ha megtenné...-*hallatszik bele Aim is.*
-Haha. Hozza el ha tudja,ha nem akkor picsába vele! Freez!-*közli röviden és üvöltve a őrmester,majd Freez váltja fel.*
-Most hogy van cirkulálás a rendszerek ismét működnek.A jeladó se blokkol többé,így szabad utunk van kifelé.-*jelent Freez.*
-Rendben emberek!Mindenki visszavonulás a....Mi a...Freez a járathoz!-*hallatszik és lövöldözés hangja szakítja meg az adást.*
-Itt Shade! Mozgás van!Visszavonulunk!-*hallatszik amint a pulzus fegyverek ropognak ott is.

Nem telik el sok idő és Bisur meg Iván azt láthatja hogy a termen kívül eső falakon vagy több mint egy tucat Xeno mozdul meg,végig a folyosón ahol eddig jöttek.Ha kutakodnak kijárat után találhatnak a nyálka mögött egy panellel nyitható szellőzőt.Hogy hova visz..nem tudni,de talán van más megoldás is ahogy a kirívóan szigetelt csövekre tekintenek, az elektromos panelekkel teli helyen.

A lőszer mennyiségét nézve a shotgun még olyan 2-3 lövés lehet,de a töltények még mindig Bisurnál.Ráadásul a vízbe hajították a fegyvert is...A magnum üres,töltények Ivánnál,míg a szolgálati pisztolya két tárral virít.Bisur már csak azzal az egy tárral büszkélkedhet ami a pisztolyában van.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   

Vissza az elejére Go down
 
Destiny csempészhajó
Vissza az elejére 
5 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: Űr-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog
mobil avptrinity