Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Destiny csempészhajó

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 9:12 am

A lyukba beledobtam egy fáklyát. Másfél méter mély és elég széles, hogy elférjünk benn. Bár utáltam az ilyen járatokat, ezért nem időztem felette sokáig. Tex is velem jött. Ő is dobott egy fáklyát, így világosabb lett a másik járat.

Bisur megint alkotott. Kezdek felnézni rá. Egyre jobb ötletei vannak. Aim dobott neki egy öngyújtót. Társam az eszközt használta, és ellenőrizte a gáz szintet a folyosón.

Bisur pár lépéssel előttünk van T elágazásnál a lyuk másik oldalán. Ghost a lyukhoz közel ahonnét jöttünk, és néhány lépésnyire Aim és Shade helyezkedik el.

Az esemény gyors fordulatot váltott.

Hangokat hallottunk és behorpadt fent a szellőző oldala, természetesen alattunk. Sziszegés.
-Ezek...-*mondja Tex,kissé elhűlve,hangja rekedtes a kiszáradtságtól.*
- Baszki. - testem meg remeg az idegességtől. Eljött aminek jönnie kell. Meg ragadtam a fegyvert és célra tartottam. Aztán ordítottam egy nagyot, hogy lenyugodjak és tudjak gondolkodni.
- Áhhhhhhh- Ordítok akár egy őrült. Ezt a magam megnyugtatására teszem, remélem a többiek is erősen tudnak ettől koncentrálni.

- Nahh ne a lyuknál is hallatszik a sziszegés.- mondom hangosan. - mennyetek a folyosó bal oldalára, hogy tudjuk egymást fedezni- kiálltok feléjük, remélem értik amit akarok.
- Tex fedezz.- Szólítom az izom kolosszust.
Én a baloldalt voltam, Tex fedezet. Én Aimékhez közeledtem. Ügyeltem arra, hogy úgy helyezkedjek el, hogy csak pár helyről tudjanak támadni. Az ajtókat figyeltem, és a fegyveremet jobbra, balra jártattam 1-2 másodperces idő tartamban. A tervem az volt, hogy közelebb megyek, és fedező tüzet biztosítok Aiméknek. Ők addig eltudnak helyezkedni jobb oldalt, így nem fogom lelőni őket. Remélem Tex fedezi a hátamat, és Birus az övét . Fura dolog az, amit éreztem. Erősen volt bennem a félelem, nem tudom hogy a hormonok játszottak velem, de a testem felgyorsult és a fegyver súlyát sem éreztem. Adrenalin. Igen ez öntötte el a testemet. A félelem megszűnt, de az óvatosság és a feszültség magas szintet Ütött meg nálam.
Pont most akarok hősködni? Teszem fel magamnak a kérdést. Tudjátok van az, amikor halálközeli élményben van részetek. Nah nekem pont az van, és lejátszódott az életem egyes részei. A gyerek korom, Szibéria, Nagypapa az öreg harcos. Anyu, Apu. A késelős haverok. Az iskola, a bunyók, az hogy kidobó voltam és hogy féltem a gránátoktól. Gránát?
Visszaemlékezés közben a bal karom önkéntelenül is megmozdul. Leguggolok, hogy a bal combom tartsa előre a fegyvert a jobb pedig tüzelhet. Előveszek egy gránátot. Kibiztosítom a fogammal, sőt, kitépem a kis karikás pöcköt és bele dobom a járatba. Remélem jól eltalálom, és ha minden össze jön, akkor egy nagyot szól. Remélem Ghost csatlakozott Aimékhez. Hisz figyelmeztettem, de bármi megeshet.
A katonaság jutott eszembe és amiket a kiképző mondott.
Maga katona nem félhet, csak engedéllyel. Nem sz@rhat be, csak engedéllyel. Ha félnek jusson eszükbe a sok nemes és bátor ember szavai.
" Mindenek előtt, soha ne félj. Az ellenség, aki téged meghátrálásra késztet, abban a pillanatban ugyanúgy fél tőled." - Andre Maurois

Sajna a pasas nem tudta, hogy az ellenségünk koránt sem félt. Nem baj mit is mondott a kiképző? Mi Csinál közlegény?! Tartsa erősen az a kib@szot puskát.

" A gyávák sokszor meghalnak haláluk előtt; A vitéz sosem ízleli meg a
halált, csak egyszer. " - William Shakespeare, Julius Ceaser

Akkor most meghalok, vagy hősként élek tovább.

" A bátorság- Egy perccel tovább visszatartani a félelmet. " George S. Patton Tábornok

Nah pont ez csinálom most. Visszatartom a félelmet és a szellőzőbe tüzelek, ahonnét a dobogásokat gondolom. Majd észre veszem, hogy a mellettem lévő kabin ajtaja zöldet jelez. Talán képzelgek? Meg lehet. Vissza lépek párat, hogy ne közvetlen mellettem nyíljon ki. Hanem előttem. Ami kilép, az a fegyverem csövével nézz farkas szemet.

" Jobb meghalni a lábaidon, mint élni a térdeiden! " - Emiliano Zapata

Hülye emlékek, hülye kiképző. Mondom magamba. Elveszve állok a folyosón.

( + csak figyelmeztetlek Van gránát dobó skillem Smile hátha sikeresebb lesz a dobás )

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 10:13 am

*Az események gyors fordulata szó szerint gyors.Ahogy a hangot hallják mindenki mozdul,de Iván cselekedetére senki nem számít, talán ő maga se.Ha a padló képes volt berobbanni, akkor vajon egy gránát mit művel vele.Aim felé futott és onnan dob, így Bisur és Tex alatti szerelőjárat részre repül a gránát.*
-NE vá...!-*nagy robbanás rázza meg a T elágazás, Bisur felőli oldalát.Tex és Bisur a légnyomástól elvágódnak,mindenki füle cseng a zajtól.Ami eztán következik, már csak hab a torkán...

...Alulról Xenomorph visítás is vegyül a robbanásba,felül pedig a mennyezet meglazulva omlik le Bisur és Tex mögött,ami csupán egy nagy fémlemez rajta két lénnyel.A fémlemez kitakarja az újonnan keletkezett hatalmas lyukat.Leérkezve felvisítanak és a két kábult gyalogos felé vetik magukat.*

-Xenok!Fedezettűz!-*halaltszik a csengésen keresztül is Shade hangja.Bisur és Tex feje fölött süvítenek el a lövedékek.A két idegen közül az egyik négykézláb a falra mászik,míg a másika padló maradványain fut előre.A fedezettűz elől,a két okos lény próbál úgy helyezkedni hogy pont Bisur vagy Tex is a tűzvonalba legyenek.*
-Bisur, Tex! Mozgás!-*Bisur egy pillanatra elveszti eszméletét,amikor felkel tompa összemosódó hangok és képek úsznak a fejében, akár egy lassított film.A légnyomás hatása.Felemelve a fejét pont a csapat felé tekint,akik szája üvöltözésre nyílik,de groteszk módon mintha nem hagyná el hang.A szájról leolvassa:"X.E.N.O.K.".A shotgun jobb kéz közelben,mellette Tex hever háton,tekintete zavarodott...Bár lehet csak saját szemeit látja tükröződni?*

*Iván összeszedve maradék lelkierejét és ép elméjét felméri a szituációt.Ő áll legközelebb Bisurékhoz a falnak lapulva.Viszont mintha közvetlen az ő lába alatt is mozgást érzékelne.Hallucinál vagy igazi?*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 10:25 am

Elég gyorsan történt minden...
~ Ez a hülye felrobbant mindent.
-NE vá...!
Majd zugás, csengés, elmosódott képek, fura hangok...
-Xenok!Fedezettűz!
~ Bazd meg, ha ezt túlélem...
Feltápászkodok, fülem cseng, melettem Tex fekszik... Előre nézek... a csapat üvöltözik pont felém...
~ Szeret, széna... szar?... szamuráj... bazzeg xeno, xeno
Ekkor érzem meg a két jómadarat a hátam mögött.
Hátamra fordulok, egyik kezembe a shotgun, másikba pedig a pisztolyomat fogom, megpróbálom leszedni őket, mivel szinte alig látok, lövök mindenre ami mozog. Ha rámugrik egy akkor a tőrhöz nyúlok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 10:44 am

Nah Felrobbantottam a lyukat. Hallani lehetett, hogy felsziszegtek a lények. De a robbanás maga után vonzott egy nagyobbat, amitől A fennyezeten lévő szellőzőrész, pont Bisurék oldalán esett le. Bisurék a földön feküdtem. leterítette a gázrobbanás őket. Szédelegtek. Feléjük rohantam. 2 xenomorph volt, akik úgy helyezkedtek, hogy ne tudjuk lelőni őket. Hát én meg próbáltam a fegyvert úgy tartottam, hogy a golyók majd Bisurék kikerüljék jó nagy távolságban. Ők feküdtek. Ergo én a fejük fölött lövöldöztem 50cm-rr körül belül. Remélem használt, ha nem akkor pisztolyt rántok és célzok egy banán fejre, majd elsütöm. Legalább 5 golyót eresztek el, csak remélem, hogy valamelyest tudok csillapítani a xenon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 11:12 am

*A fény villogásával váltanak irányt a dögök.Iván előre ront és tüzel.Bisur fölött elhúz pár lövedék egyenesen az idegenbe akiből sav fröcsköl ki,legalább 20 lövedék csap belé de látszólag még mindig rohamozik.Végül Bisur is fordul majd tüzet nyit.A shotgun lövés hátrarepíti a már sérült Xenot majd a pisztollyal tüzel a másikra.Tex is észbe kap,felkönyököl és a falhoz húzza magát majd még szinte ülő pozícióba nyit tüzet.Akit a shotgun eltalált még mindig rázkódik.*

-Gyerünk gyerünk!Előre!Védelmi zóna!-*kiált Shade hogy csatlakozzon mindenki Bisurék fedezéséhez. Ghost indul meg mikor a meglazult fenti járat ismét megadja magát.Ezúttal a Xenok és nem a robbanás hatására.

A pengeéles karmok szinte széttépik a lemezt.Két dög mászik ki Ghost mögött aki fordulatból tüzelni kezd.Shade és Aim elszakadva visszahátrálni kényszerülnek.Még kettő érkezik az újonnan kialakult fenti járatból.Ghost gyors lépésekkel felzár Iván mögé,és tárazni kezd.
Shade is kifogy.Tárazik, míg Aim pontosan az egyik pofájába lő.Szemei elkerekednek amint látja hogy a lény még így is jön.*
-Shade, hátrálj baszd meg!!-*mondja és egyre visszább szorulnak a folyosón.*

*A káosz teljes,és látszólag a kör bezárult.Shade és Aim nem tudnak fedezni,mert a két Xeno feléjük tart,míg a másik négyes két oldalt a lyuk körül próbálnak túlélni.Bisur a lyuk közelében újabb sziszegéseket hall.
Mindenki torkát marják a felszabaduló gázok.
Körültekintve, a folyosó ezen részén egy lyuk és két szobaajtó van a két oldalon.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 11:31 am

Szerencsémre eltaláltam a dögöt. De még mindig rohant Bisurék felé. Jobbra és balra is mozgattam a fegyveremet, hogy mind2 dögnek jusson rendesen az áldásból. Rendesen lőttem őket, Már Bisurék mellett jártam, miközben a másik oldalt leszakadt a szellőző része. Így megakadályozták Aimék átjutását. A felénk esőrészről Ghost volt és háta mögött 2 Korcs. Fordulatból lőtt. Én is célba vettem az egyiket, úgy, hogy Ghostot tutira de ne találjam el. Ha likvidáltam az egyiket, feltehetőleg a hozzá legközelebb esőt, de úgy, hogy ne lőjem le Ghostot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 9:15 pm

Iván segítségünkre sietett, egy dögöt megtunkolt, végül leszedtem shotgunnal, elrepült pár métert...
~ Sanyikám, soha nem tanulod meg...
-Gyerünk gyerünk!Előre!Védelmi zóna!
Ekkor leszakad a szellőző még 2dög érkezik, Ghost és Iván szedik őket.
~ Hányan lehetnek, 10-20... mitől vannak ennyien?
Feltápászkodok, pumpálok egyet a shotgunon, majd támadó pozíciót veszek fel.
~ Fene, a lyukból is jönnek.
- Az ajtókat, az ajtókat nyissátok ki! -üvöltöm-
Majd, a lyukra koncentrálok.
~ Aimék majd megvédik magukat csak kettőt kaptak.
Iván Ghostot védi, Tex tápászkodik, én a lyukat figyelem és a hátom... de a hátom felé alig nézek csak a megérzésre hagyatkozok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 9:52 pm

*Tex sorozatai hátravetik a közeledő Alient aki megakad a rohamban.Iván fegyvere kifogyóban,a körkörös mozdulatokkal sokat pazarol.Az egyik fekete dög lábát elégszer találja el, hogy leszakadjon,így az a földön húzva magát megy tovább.A másik a testlövésektől hátrébb csúszik.Rendkívül sok lövést adnak le,de valahogy mégse akarnak kimúlni a dögök.

Ghost reagál Bisur ötletére.A jobboldali ajtóhoz fut,rácsap a konzolra,és ahogy nyílik átpréseli magát.Mielőtt viszont közelebb oldalazhatna a csapat,azt veszik észre hogy az ajtó már csukódik is vissza.Ghost számára véget ért a csapat munka.Mindig egyedül dolgozott,mindig meg volt a feladata.Minden más statisztika.Az ajtó zárja pirosan villan,de még van nyitható ajtó.*
-Rohadékok!-*bömböli Tex,majd lassan lépve előre megveszve sorozza a földön vergődőt.Annak végtagja megadják magukat.*
-Tűnjünk innen!

Bisur érzi hogy itt valami nem stimmel.Ezek nem a szokványos játszótársai.Érzi hogy a T elágazás felől a halál áramlik,és itt összpontosul ahol vannak.Gondolatai zavarosak.Ilyen körülmények közt nehéz eldönteni mi az igaz és mi a hallucináció.Egy bizonyos itt nem maradnak sokáig életben.
A lyuk felől kileső első dög pofájába lő,ami jórészt lerobbanna de helyette csak hátravetődik.A sav felcsap az idegen felyén keletkezett kis sebből, de ez nem ér el senkit.

Shade és Aim már a sarkon túl hátrálnak és utánuk fordul a két lény.Aim a lövést a végtagra méri,és az üldözőjüknek leszakad az egyik karja. Shade a másik lábait lőve lelassítja.Többet nem látni belőlük már,csak a lövések hallatszanak.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 10:27 pm

Lövök, csak lövök és nem akarnak megdögleni a bogarak. A francba. Mi van ezzel a puskával, hisz 20mm golyó van benne, ami szétrobbantja az ember belső szerveit. Még a GateWay-en is jobb volt a 9mm puska. Nem értem. Valami nem stimmel.
Most meg Ghost is elhúzta a belét. Az ellen minden honnét jött. A kabinnokból viszont nem. Ghost az egyikbe be menekült. Mentünk mi is utána, amikor az ajtaja becsukódott és pirosat jelzet.
- A francba.- kiálltok fel és megnézem jobban a dögöket, hogyan néznek ki, mennyivel különböznek az eddigiekkel, amiket láttam még ezek előtt.
Azután a sors adta sugallattal, oda megyek az egyik ajtóhoz. Közben a folyosón tüzelek és arra az oldalra, ahol a T elágazás van.
- Hé fiúk bújjatok be egy- egy kabinba.

Majd belecsapok a nyitó szerkezetbe és remélem, hogy kinyílik. Közben tüzelek a folyosón. Már nagyon kevés a lőszerem. Amikor kinyílt az ajtó a fegyveremet előre tartva szétnézek, ha tiszta akkor belépek, ha nem akkor megtisztítom, akár a Cillit Bang. Minden mocsokkal együtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 10:36 pm

~ Ghost te áruló picsa, ne lopd a stratégiáimat... én is egyedül szoktam dolgozni de ez most csapat meló te szemét.
Ez első dög kap egy lövést a shotgunnal, 2méteren belül van... szét kéne robbantia... ehelyett csak kis seb keletkezik a fején.
~ Mi a francból vagy te Sanyikám? Valami nukleáris cuccban fürödtetek kikelés előtt vagy mi?
- Hé fiúk bújjatok be egy- egy kabinba.
~ Most futamodjak meg? Na még majd rendezzük a számlát Sándor...
Még egyet lövök a dög fejébe, biztosan ne jöjjön utánam. Majd egy kabinhoz megyek, megnyomom a gombot, közbe pumpálok egyet a shotgunon, ha van odabent egy nagy nyáladzó fekete dög a szájába nyomom a shotgunt, szét loccsantom a fejét és bemegyek a kabinba...
Ha tiszta, rögtön bezárom.
~ Qrva élet, a végtelenségig nem maradhatunk itt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 11:00 pm

*Ivánnak nincs sok ideje megfigyelni a dögöket.A fény villódzik a gáz zavaró.Első ránézésre semmi különbség nincs csak az amit eddig is tudott.Nem akarnak meghalni.

Bisur szemei elkerekednek a hatást látva,majd újabbat durrant a fejbe,a hatás már jobb,a lény fején több lyuk is tátong,és vergődik.Viszont látszik hogy van benne élet.

Tex még mindig lő majd az egyik ajtóhoz fut ő is.A három ajtó kinyílik.Iván és Bisur nem lát semmi t a megnyíló résen.Besurrannak mihelyt elég tágra nyílik az ajtó,viszont Tex rosszabbul jár.Hatalmas izmait nem tudja átpréselni elég gyorsan.Fordulva kezdi fedezni magát,mikor kattan a fegyver.*
-Bassza meg...-*morogja majd még látjátok hogy pusztakézzel vetné magát a dögökre.A lyukból újabb lények tűnnek fel,és a T elágazás felől is.Legalább 6-7 lehet nem tudni.*

*A szobák belülről zárhatóak.A felépítésük egységes,leszámítva a személyes holmikat.Egy ágy,egy öltöző,egy íróasztal rajta konzollal.Könyvespolc az ágy fölött.A villanykapcsoló felkapcsolható,és működik.Néha pislákol egyet.A személyes tárgyak Bisur szobájában első pillantásra családi fotó és egy kép a falon,míg Ivánnál egy erotikus poszter és pár széthajigált sörös doboz.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 11:10 pm

~ Na azért Sándor kettőtöl már illik kicsit rosszul lenni.
Az ajtók kinyílnak, gyorsan bemegyek... becsukom az ajtót, még látom ahogy Tex kifogy és szétfogják tépni az alienek.
~ Szegény izomagy, sejtettem valami ilyesmi fog történni vele.
Bent a szoba biztonságosnak látszik.
~ Se szellőző, se járat csak az ajtó... jó lesz.
Eltorlaszolom az ajtót, majd kutatni kezdek a kabinban, hátha találok valami használhatót. Eközben éberen figyelek, fegyveremet magamnál tartom.
~ Nem maradhatunk itt a végtelenségig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Szer. Nov. 03, 2010 11:29 pm

A szobában nem volt senki, és semmi. Majdnem beléptem, amikor megláttam, hogy Tex beragadt. Nem tudott mozogni. Kifogott a lőszerből. Meg fogtam a puskámat és lőttem a lyuk felé kb 3-4 nagy sorozatot, ahol a szörnyek voltak. . A szörnyeket, remélem lelassította a golyó. Remélem jól találta el a lábukat, így vánszorognak, persze ha csak szerencsém van. Dobok egy gránátot, a lyuk közelébe , úgy, hogy a lényeket érje a robbanás, így megszédülnek és lelassulnak még jobban. Remélem ez idő alatt Tex ügyesen behúzza a hasát. Mivel értek a gránáthoz a robbanás vagy a retesz nem találhatja el, de a gázok benyomhatják az ajtón. mondjuk az előbb robbantottam egy gránátot így kicsi az esélye, hogy akkora legyen a hatás.
Majd bemegyek az kabinomba és becsukom. Szétnézek a fegyver előttem van balra majd jobbra. Ha nem látok idegent, akkor eltorlaszolom az ajtót valamivel. Ha van időm, megnézem a puskám lőszer ellátását. Utána a kabin belsejében lévő dogokat. Asztalok, reteszek, dugi helyek. Fiókok. A falon lévő réseket. Bármit ami van. Kommunikátort. Leguggolok és hát ha van valami a földön. Be kapcsolom a váll lámpámat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Csüt. Nov. 04, 2010 12:32 am

Iván mindent megtett Texért.Már majdnem sikerül is de a T elágazás felől érkező lények egyike még beugrik az ajtón Tex után mielőtt bezárul.Nem hallani a végeredményt ki nyert,mert az ajtók lezárulnak.Bisur ajtaját pár ütés rázza meg,de végül elhallgat.

Elhúzza Bisur az ágyat is a barrikádhoz,és ekkor tűnik fel egy rácsos szellőző.A kiáramló szag erősségét nem érzi már,de tudja durván 30perc amíg teljesen elveszti az önkontrollját.A járat sötét, és ahogy lehajol,valami kis pókszerűt lát felé futni.Nem érezte a jelenlétét..Maga se érti hogy lehet ez.

Iván körülnéz,a váll lámpa kialszik,de ő is észreveszi a kis szellőzőt.Szabvány lehet.Átkutatva a szobát egy régi forgótáras magnumot talál egy doboz lőszerrel.Valami hobbigyűjtő lehetett a fazon, hogy ilyen muzeális darabokat is tart magánál.Jobb mint a semmi.
A rácsot késsel ki lehet csavarozni,de hogy a járat hová vezet,azt senki nem tudja.
Iván gyomra hirtelen felfordul és némi epét köhög fel.A gáz hatása,tudja jól.Összeszedi magát és felidézi a hallottakat:"Két szinttel alattunk...Gépház..".Ebből kell kiindulnia ha meg akarja találni amit keres.

Mindketten tudják hogy ilyen helyzetben nem veszíthetik el a fejüket,de ez még a legkeményebb katonáknak is kihívás lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Csüt. Nov. 04, 2010 1:02 am

Az ajtót elkezdték szétszedni... támadó helyzetbe álltam de abba hagyták.
~ Nem szokták ennyibe hagyni...
Elkészítem a barikádot majd a szellőzőhöz megyek. Észre veszem a pókszerű lényt.
~ A franc... kis sunyi.
Előkapom a betörő maszkomat amiből csak a két szemem látszik ki és felveszem. Ezután a shotgunnal próbálom likvidálni, mivel annak a legnagyobb a szórása. Ha leszedtem betöltöm a shotgunt.
~ Mennyi időm lehet még...
Ezután felszedem a rácsot és elindulok a járatban, nagyon óvatosan. Közbe a régi gondolataim jutnak eszembe.
~ Ahol egy van ott több is van... Hazai terepen verhetetlenek... Ahol egy van... Mindenhol lehetnek de ez nem azt jelenti, hogy mindenhol vannak... hazai ter... ha olyat csinálsz amire nem számítanak te vagy előnyben... figyeld a falakat... mindenhol vannak...
Kezdek bedilizni a gázoktól. Gyorsan kell haladnom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Csüt. Nov. 04, 2010 1:44 am

Sajnos már Texért nem tehettem semmit. Az ajtó bezáródott. A fegyverem kifogyott. Elő vettem a kis pisztolyomat, ahogy körül néztem, láttam egy revolvert. Meg akadt a szemem. Igazi szépség. Találtam hozzá egy doboz lőszert. Ami helyzetemet, javítja, hogy van kiút egy szellőző díszeleg szemben a falnál. Jobban megnézem, szerencsére bele férek. A késemmel kicsavaroztam, majd óvatosan leengedtem a földre. Vissza tettem a kést a mellkasomon elhelyezkedő tokjába. Meg ragadtam a revolvert és megforgattam a tárat. Bele töltöttem a meglehetősen nagyot ütő golyókat. elmosolyodtam. A másik kezembe elővettem a szolgálatii pisztolyomat. Épp menni akartam a járatban, amikor rosszul lettem. Hányinger kapott el. Biztos a gáz, nem sok időm van. Aim, Shaperd, Tex, Bisur, Freez, Mike, Doki, Ghost. Merre vagytok? Kezdtem hallucinálni. Össze kell szednem magam, gyerünk. Túl kel élnem. Nem szabad, hogy itt maradjak.

Össze szorítottam a fogaimat és előre tartottam a fegyvereket. A Gép puskát rég letettem.
"Két szinttel alattunk...Gépház..".
Oké akkor oda megyek. Lassan lépkedtem fegyveremet jól meg markoltam. Ha kereszteződésbe érek, akkor először balra, majd jobbra ellenőrzöm. Fegyveremet mindkét irányba tartva. mindig az egyik sarokhoz közeledek. Ha a bal oldalt akarom megnézni, akkor a jobb sarokhoz közeledek, de nem úgy, hogy a fejemet kidugom, hanem csak résnyire lássam. Nem akarom, hogy lerohanjon egy olyan dög. ezért tartom két irányba a fegyverem egyiket a mellkasomhoz, ami fedez ha jobbról valami jönne, a másik pedig a baloldalt fedezi résznyire. Azután beállok középre és mindkét irányba tartok egy egy fegyvert. A bal kezemben a szolgálati, jobban a revolver, hogy megbírjam tartani, hisz nagyon erőset üt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Csüt. Nov. 04, 2010 2:38 am

Bisur felhúzza a maszkot,céloz és a maszk alatt már szinte örül hogy egy csapdábaesett kis arcramászót kinyírhat.A lövés keresztül megy az illuzión ami hirtelen köddé válik.Megrázza a fejét,majd leszereli a rácsot ls megindul.A járat fel illetve le ágazik el.Feltehetőleg ez egy mellékága a szellőzőjáratnak minden szobába.Fent egy álló ventillátor lent pedig valami fény jelzi a kiutat.
"Halál..."suttog a fülébe valami mintha a rádió indulna be...És be is indul.


Iván a szellőzöbe megindul,ami nem jobbra vagy balra hanem fel illetve le ágazik el.A metódust követve óvatosan néz először le,mert az messzebről is megteheti majd kicsit kihajolva fel.Nem sokat lát,de alulról fény pislákol.Ott lehet a kijárat.
Mintha lent valami árnyék futna végig,mikor a rádió felrecseg a fülében.

-i...eeez...b..szél..- halkul el,majd újra. -Itt Freez!..Veszi valaki még?- a választ hallva hátraszól.
-Őrmester megvan a kapcsolat!...Mi a helyzet?- várják a jelentést. -Már azt hittük odalettetek....Mit kereshettek itt a xenok..Már keresem a választ..-

-Sikerült kizárnom a zavaró jelet erről a frekvenciáról,de nem tudom meddig tarthatjuk a kapcsolatot...Igen zavaró JEL! Egy kurva jeladó kapcsolt be a gépen,már bemértük nagyjából merre.Shade és Aim úton vannak,de elakadtak egy ajtónál.Ilyen tempóban hamarabb megfulladunk.Tájoljátok be magatokat mihelyt lehet...- hallatszik a hang,de olykor Freez beszéde eltorzul.

-Már dolgozunk rajta hogyan hozzunk ki titeket,de tovább kell menni...-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Csüt. Nov. 04, 2010 3:12 am

Találtam egy elágazást, ami fel és le vezet. Látok egy árnyékot elszaladni alattam, majd a kommunikátor megszólal a fülemben.
-Itt Freez!..Veszi valaki még?
Gyorsan hátrébb helyezkedek. Majd beszélek.
- Itt Iván. Hallotok engem?
-Mi a helyzet?
- Egy szellőzőben vagyok. Aim és Shepard lemaradtak. Bisur és Ghost egy másik kabinban vannak.
-Sikerült kizárnom a zavaró jelet erről a frekvenciáról,de nem tudom meddig tarthatjuk a kapcsolatot...Igen zavaró JEL! Egy kurva jeladó kapcsolt be a gépen,már bemértük nagyjából merre.Shade és Aim úton vannak,de elakadtak egy ajtónál.Ilyen tempóban hamarabb megfulladunk.Tájoljátok be magatokat mihelyt lehet...- hallatszik a hang,de olykor Freez beszéde eltorzul.
- Oké vettem.
-Már dolgozunk rajta hogyan hozzunk ki titeket,de tovább kell menni...- majd megszűnik a jel.
Nem tetszett ez az egész. Utálom a szellőzőket. Újra szemügyre veszem az elágazást óvatosan. Majd leereszkedem. Szétnézek, hogy merre mehetnék. Fegyvereimet sorosan magamhoz tartottam, mellkas szélességben. Próbáltam megtalálni az utat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Csüt. Nov. 04, 2010 4:22 am

Bele lövök az arcmászóba, erre az elpárolog.
~ A fenébe a halucináció már nagyon a végén van... qrva élet, be kell kapcsolni azt a szart.
- Halál...
Gyorsan megfordulok majd egy határozott mozdulattal a levegőbe szúrom a tőröm... visszateszem a tőröm...
~ Játszál még az idegeimmel.
Beindul a rádió.

-Itt Freez!..Veszi valaki még?
- Itt Iván. Hallotok engem?
Kicsit hátrébb megyek majd védekező pizíciót veszek föl, kezembe a tőr és a shotgun.
-Mi a helyzet?
- Egy szellőzőben vagyok. Aim és Shepard lemaradtak. Bisur és Ghost egy másik kabinban vannak.
-Sikerült kizárnom a zavaró jelet erről a frekvenciáról,de nem tudom meddig tarthatjuk a kapcsolatot...Igen zavaró JEL! Egy kurva jeladó kapcsolt be a gépen,már bemértük nagyjából merre.Shade és Aim úton vannak,de elakadtak egy ajtónál.Ilyen tempóban hamarabb megfulladunk.Tájoljátok be magatokat mihelyt lehet...
- Oké vettem.
-Már dolgozunk rajta hogyan hozzunk ki titeket,de tovább kell menni...

- Iván, Freez, ugyanabban a szellőzőben vagyok mint Iván, le ne lőj Iván és figyelj mert erősen halucinálunk. Elindulok lefele. Freez ezek a dögök félistenek, nem akarnak meghalni... lehet igazam volt a kísérletekkel kapcsolatban.
Elindulok le, figyelve... shotgunnal a kézben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Csüt. Nov. 04, 2010 6:10 am

-Vettem..Freez kilép...-*hallatszik a válasz,majd a rádiócsend ismét beköszönt,hacsak nem Iván és Bisur használják.
Ettől kicsit visszanyerik a józan eszüket,hogy nem egyedül vannak teljesen.

Iván leereszkedik,hátát a falnak vetve.A fény egyre közeledik,majd óvatosan leugrik.A bakancsa koppanva érkezik a padlóra,és körbetekint.A hajó kantinjában van.Asztalok és székek körülöttük.A hajó látszólag nagyobb legénységre volt tervezve mint amit eddig láttak,ki tudja talán még akadnak zsoldosok is.Dulakodásnak nyoma sincs,két ajtót lát ezenkívül, és a konyharészt.A két ajtó kapcsolója zöldet mutat,jelezve hogy nyitható és van is benne áram.A konyharészen a villany kiment.Nem tudni hova vezetnek az ajtók,de az egyik a kantin főbejáratának tűnik,ez egy nagyobb ajtó.A másik talán valami dohányzó vagy mellékhelyiség lehet.A mellékhelyiségből monoton zajt hall.

Bisur hátával támaszt a falnak.Tudja hogy nem biztonságos,de másképp nem tud leereszkedni.Amilyen halkan tud úgy halad lefelé,majd ahogy a szellőző végéhez ér leugrik.A bakancs ezúttal vizes talajra toccsan.Körültekintve egy mellékhelyiség lehet.A vízcsapot valaki nyitva felejtette,és látszólag a keringető rendszer híján eldugult a csap.A szoba nem túl nagy és pont a végébe ugrott le Bisur.Hat darab fülke a baloldalon van,a jobboldalon a csapok és egy egy tükör.A fény ki-kihagy és a fülkékben le vannak oltódva a lámpák.Szembe Bisurral van a kijárat a WCből,de az ajtó ledje belülről nem mutat semmit,így nem tudni zárva vagy sem.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Csüt. Nov. 04, 2010 6:28 am

Amint leértem egy mellékhelységben találtam magam, körülnéztem.
~ Folyik a csap... tehát a csobogó víz megtisztította a levegőt.
Veszek egy óriási levegőt. Majd ellenőrzöm a WCkabinokat, hátha elbújt bennük valami, akármi van odabent rögtön lövök. Utána elmegyek wc-re mert már nagyon kell. Ezután az ajtóval próbálkozok. Ha kinyílik óvatosan kimegyek.
Közbe gondolkozok.
~ Mit kerestek itt a dögök? És mitől ilyen erősek... ezek gyilkológépek... ösztönük a gyilkolás, nem is állatok, lehet okosabbak nálunk csak a gyilkolási ösztönük rovására megy minden... a zsoldos szövege alapján Weylandék kifejlesztették a szuper xenot, így akarják átvenni a hatalmat. Hmmm... vagy valami nagyokos xeno buzi... inkább az kéne kutatni, hogy lehet kiírtani. Megint gondolkodok jobb itt a levegő...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Csüt. Nov. 04, 2010 9:40 am

Szerencsére leértem. Kantinban találtam magam. Mindenütt székek és asztalok voltak, egy konyha helyiséggel párosulva. A teremben még volt 2 ajtó. Az egyik a főbejáratnak tűnt. A másik valami mellékhelyiségnek. Az utóbbiban fura ütemes hangok bocsátkoztak ki. Legszívesebben A főbejárathoz mennék, de a lábam nem mozdul, meg dermedt. A folyosók az alienekre emlékeztetnek. Nem lehetett egy könnyen megölni őket. A szellőzőket is utáltam. Mindenütt alienek. Remélem a mellékhelyiségben barátot találok. Oda megyek az ajtóhoz. Szépen lassan a bal oldalára állok. Így nem szembe leszek. Remélem nem tűnök fel. Majd lenyomom a gombot a markommal. Meg ragadom a pisztolyaimat és keresztezem őket a mellkasomon.


Majd a fejemet felülről gyorsan bekukkantok, amilyen gyorsan csináltam ugyan olyan gyorsan húztam vissza a fejem. 1 másodpercet néztem. Várok 10 másodpercet, közben hallgatózok, hogy jobban kitudjam venni a hangokat. Majd újra megismétlem a gyors fejmozdulatomat. Csak a fejemet láthatja meg az, aki bent van, annak is egy részét. Csak egyik szememmel nézem mindig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Redswift
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Csüt. Nov. 04, 2010 9:56 am

*Bisur megmarkolja a shotgunt,majd lassan oldalazva méri végig a WCket.Üres.Üres.Üres.Az utolsó fülkénél megáll.Rossz előérzete támad,majd hirtelen kifordulva rászegezi a fegyvert....a semmire.Üres.Pont jó lesz hogy ide vizelj.Épp neki is látsz mikor az ajtó kinyílik....

Iván a falnak simul,nagyot lélegez és felkészül a jelenetre.A konzolra ráüt,majd kihajolva bekukucskál "Bisur WCjébe".A csurgatást elnyomja a csobogó víz,ami lassan kifolydogál a kinyitott vékony lemezű ajtón.Valami mocorgás hallatszik talán a legközelebbi fülkéből.*//Very Happy//

A találkozás után ha nem lövik agyon egymást,kilépnek ismét a kantinba.A konyha rejthet közelfegyvereket,de feltehetően sok hasznát nem fogják venni ,így az egyetlen kivezető út a folyosóra fog vezetni.
Ha mégis benéznének a konyhába a világítás igen gyér,de konyhakést és húsbárdot is találhatnak.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Csüt. Nov. 04, 2010 10:08 am

Bent WC-ék helyezkednek el. Hallom ahogy csobog a víz, valaki nyitva hagyta a csapot? Teszem fel magamban a kérdést. Majd belépek lopakodva. Az ajtók kivannak nyitva, csak egy nincs, ahonnét a csurdogálás hallatszik. Lehet hogy a képzeletem játszik velem. Talán a gáz? Bemegyek lopakodva a mellette lévő Wc-be felállok és látom, hogy Bisur épp hugyozik.

-Cső, hát élsz?- kérdezem tőle vigyorogva, örültem ,hogy valaki itt van velem. gyorsan lepattantam a wcről, de valami morgást hallottunk. Össze rázkódtam és az ajtó felé tartotta a pisztolyokat.
Majd óvatosan kilépünk. Remélem fedezz, ha minden tiszta, leszámítva a lenem húzott retyót, akkor a folyosóra megyünk ki. Én az egyik oldalt, Bisur a másik. De előtte súgom neki a tervet, majd lenyomom a konzolt és az ajtó elé pattanok két cső társaságával a kezemben. Remélem ő sem habozik és fedező pozícióba áll.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   Csüt. Nov. 04, 2010 10:13 am

Nyílik a WC ajtó... Iván az...
~ Ez a tag a halálba is követ?
-Cső, hát élsz?
- Nem előbb a kommunikátoron Napoleon Bonaperten beszélt veled.
Nevetek.
Elvégzem a dolgot.
Valami morgást hallunk odakintről.
~ Sanyikám, hát te is itt vagy...
Iván elmondta a tervet, egyszerű volt.
~ Szóval ő berambozik mert az hiszi nagyon sokat tud csinálni ha egyik ráugrik én meg fedezem a seggét.
Így is történt. Már nyílik a folyosó...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Destiny csempészhajó   

Vissza az elejére Go down
 
Destiny csempészhajó
Vissza az elejére 
3 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: Űr-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create your own blog
mobil avptrinity