Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Őserdő /Kaland helyszín/

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Csüt. Jan. 13, 2011 9:04 am

Egy kupacot találtam, amiről közelebb érve megállapítottam anyagát, hát elég szar volt. Vizorom segítségével megállapítottam, hogy még friss. Azonnal leguggoltam, majd körbenéztem. Remélhetőleg találok itt pár méteres körzetben még pár kupacot, ami azt jelenti, hogy rátaláltam egy állat „törzshelyére”. Mivel naponta ürítenek, ezért muszály lesz megállapítanom valamit. Letörök egy kisebb piszkabotot, majd a kupac felszínét (ha kell beljebb túrok) kezdem kapirgálni. Két lehetőség van: vagy magokat, megemésztetlen levéldarabokat találok, vagy csontokat és porcokat. Ha az utóbbit találom, akkor várok, vagy lábnyomok találása esetén követem azokat, ám fülemet időközönként a földre tapasztom, nem e dübörög egy kicsit a fenevad léptei alatt. Ha nem találok semmit, akkor keresek egy magas, robosztus fát, felkapaszkodok rá, majd körbenézek, és figyelek. Ha ez se jár sikerrel, akkor a lombkoronákon ugrálva közlekedek, végig fülelek, és figyelek.
Vissza az elejére Go down
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Csüt. Jan. 13, 2011 10:26 am

Rey' derwa:
Winetout megszégyenítő ügyességgel olvasol a nyomokban, s meg is lesz a művelet eredménye. Nem is olyan mélyen a barna kupacból fehér és kemény dolgok kandikálnak ki. Ez jó hír, s az is, hogy több lábnyomot is találsz, méretükből ítélve egy fajhoz tartozó egyedek hagyták őket hátra.
Elindulsz az erdőbe, követve őket, de nem szükséges a földön fülelned, egész testeddel érzed, ahogy megremeg a talaj. Majd egy bömbölést hallasz, s rövidesen még egyet, de azt másik irányból.

Ger'dar:
Éppen az utolsó pillanatban ütöd ki a puskát a humán kezéből, ugyanis pont meghúzza a ravaszt, de a gránát mögötted robban. Ez az ember is meghal. Trófeagyűjtés közben azonban ismét zajt hallasz. A bozót zörög, abban az irányban, merre a helikopter is tartott.

Bi' vro:
Nem hallasz semmi hangot, csak a szél borzolja a rét magas aljnövényzetét. De hirtelen előtted tíz méterre, majdnem a tisztás peremén ismét mozgást látsz, majd egy pillanatra fel is tűnik egy hosszúkás, tollas fej, melynek gazdája rád mereszti hüllő szemeit, majd alábukik a dzsindzsásban.

Algard:
Jó ideig kell röpködnöd, mire a fák között észreveszel egy tetemet. Elég régi, már bomlásnak indult, pont emiatt észlelheted hő látásban. Azt hogy mi ölte meg nem látod, de azt igen, hogy valaki evett belőle. Egy ideig semmit nem látsz, de az istenek rád kacsintanak, ugyanis morgást hallasz, s oda fordulva két alakot látsz mozogni a fák között. Amennyire ki tudod venni, hét- nyolc méteresek lehetnek.


__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ger'dar

avatar

Tartózkodási hely : Predator őshaza

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Csüt. Jan. 13, 2011 12:46 pm

Nah sikerült megölnöm az utolsó puha húsút-is, igaz a humán eltudta sütni a fegyverét, de nem sikerült eltalálnia, mert kiütöttem a fegyvert a kezéből! Végre elkezdhetem begyűjteni a három trófeámat, a három puha húsú koponyáját és gerincét! Eddig 4 trófeám van, gondoltam, és elkezdtem volna begyűjteni a megérdemelt trófeáimat, de ekkor megint zajt hallottam! Körbefordultam ,és láttam hogy egy bozót mozog abban az irányban, amely felé a helikopter ment volna, de én keresztül húztam a számításaikat! Talán megint egy humán lehet, aki észrevette, hogy lezuhant a helikopter és, jött megnézni, hogy mi történt, vagy talán a helin volt fönt csak kizuhant a gépből bele a bokorba?! De az is lehet hogy egy másik lény! Gyorsan bekapcsolom az álcázó berendezésemet, és elindulok a bokor felé, az ikerpengéim készen állnak, hogy belemélyesszem abba a lénybe ami a bozót mögött van...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bi'vro

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Csüt. Jan. 13, 2011 10:31 pm

~ Semmi zaj, semmi jel... otthon vannak, vigyázni kell. Jobb lesz ha óvatos leszek, vagy nem.
Ellenőrzöm a gránátokat és a többi felszerelésem, pont ekkor látom meg a lényt, ahogy engem vizsgálgat. Én kihívóan üvöltök majd a sűrűbe ugrok. Odalent dárdával a kezembe lassan körbe forogva várom a támadásokat. Remélem gyors reflexem miatt van esélyem több ellen is, meglepetés esetén a dupla karmolókat használom. Ha nem ér támadás lassan haladok előre, fejemet forgatom, vizorom hő látásmódban. Néha erősebben szórítom dárdám, ahogy meghallok egy-egy zajt.
~ Eszelős egy lények, annyi szent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Pént. Jan. 14, 2011 9:36 am

A lábnyomok jó helyre vezettek. A hatalmas üvöltést visszhang szerűen követte egy másik, ám kis mértékben eltérőek voltak. A két irányt gyorsan bemértem, majd elmém átállt vadászati üzemmódban. Maszkomat gondolkodás nélkül elhajítom (kicsit messzebb, nehogy eltapossa/sák), majd kihúzom magam, hátranyúlok lándzsámért, kinyitom, fejem fölött egyszer körbeforgatom, majd a jobb hónom alatt fejezem be a második körét a fegyvernek, ezzel jelezve a fenevadaknak hogy harcra készen állok. A két frontos támadás buktával szokott végződni, ezért megpróbálok a két állat vonalának felezővonalával együtt hátrálok egy kicsit (bocsi a bonyolult fogalmazásért), így a két állatnak egyszerre kell felém fordulnia, hogy támadni tudjon. Amint a megfelelő helyre értem, megállok, majd tüdőmet átszellőztetem, majd érzékeimet a célpontra koncentrálom.
Vissza az elejére Go down
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Vas. Jan. 30, 2011 2:05 am

//Elnézést a késlekedésért! Ahogy elnézem Algardot is betehetjük Malak mellé NJK-nak, ha majd jön ő is folytathatja.//

Bi' vro:
A sűrű bozótban semmi támadás nem ér, bár néha látsz egy-egy hőjelet fel- fel bukkanni, de mind különböző irányból érkezik s csak alig egy másodpercre tűnik fel. Elindulsz hát, lándzsádat szorítva, míg végül ismét meglátod a tisztás szélén a fejet. Az óriás raptor hideg, sárga szemei ide- oda forognak gödrükben, majd a lény felborzolja tollait, s vérfagyasztó hangos és éles kiáltást hallat.

Rey' derwa:
A várt két nagy lény helyett sok kisebb, ám egyenként is veszélyes ellenfél tör elő a bozótból. Hatalmas csőrös teremtmények, izmos lábakkal, s ló méretű fejjel. Az egyik gyilokmadár pont feléd tart, s mire észbe kapsz, egy ugrással le is terít, s csőrével pöröly módjára lesújt. Reflexszerűen félrehajolsz, így a fej puffanva a földbe fúródik, de a tollas bestia már készül is egy újabb csapásra, miközben egyik karmos lábával a mellkasodat szorítja, a másik végtag pedig a jobb oldaladon mar bele a földbe, ahogy a fenevad igyekszik stabilan tartani magát.

Ger' dar:
Lopakodva indulsz a sűrűbe, de amint kilépsz a bokrok takarásából, máris meg kell állnod. Előtted alig húsz méterre öt puskákkal és gránátvetőkkel felszerelt katona halad a dzsungelban. Egymástól körülbelül öt méteres távolságban, de úgy, hogy lássák egymást. Téged még nem vettek észre.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bi'vro

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Szomb. Feb. 05, 2011 11:44 pm

Szépen haladok tovább a bozótban, néha egy-egy hőjel felvillan...
~ Okosak ezek, méricskélnek engem.
Újra egy tollast fejet látok meg ami már kiáltást is ad és feltehetőleg körbe fognak venni. Előre rohanok, hogy szembe találhassam az egyikkel magam és a lándzsámmal átrohamozhassak rajtam. Gondolom gyűrűben fognak körül venni ezért a hátamra is figyelek. Meglepetés esetére ott vannak a dupla karmolóim is.
~ Nah gyertek, csatázzunk!
Majd hatalmasat kiálltok futás közben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Csüt. Feb. 10, 2011 2:10 am

A rengeteg fenevad szörnyű sebességgel rohant. Amelyik felém futott, elég termetes jószág volt, hatalmas csőrrel vicces pofáján. Hanyatdöntött, majd lábával kezdett taposni. Jobb kezemet megpróbálom hátrahajlítani, majd csuklópengémet aktiválva két gyors mozdulatot végrehajtani: először is a jobb lábát levágni, ám ezután villámgyorsan egy felfelé irányuló döfést is ejteni az állaton alúlról. Ha ezt elszalasztom, az állat rámdőlhet, vagy csőével támadhat továbbra is. Ha nem jön össze, primitíven addig szurkálom amíg mozog. Utána felpattanok, és eltéve fegyvereimet várom a következő áldozatot.
Vissza az elejére Go down
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Szer. Május 04, 2011 5:21 am

Na kicsit el voltam foglalva, de leszereltem, megkaptam az obsitot, egy angol érettségi még van, de már tudok újfent írni, szóval ki az aki még aktív ebben a kalandban?

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Szer. Május 04, 2011 7:23 am

//Bivro jelentem még játszani szeretne//

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Pént. Május 06, 2011 8:58 am

//Akkor folytassuk, immáron egyszemélyes kalandként, amíg valaki vissza nem tér:D //

A tollas hüllő teljes nyugalommal figyelte a rohamot. Szenvtelen, hideg tekintetében hátborzongató nyugalom csillogott. A yautja már majdnem lesújtott rá, ám hirtelen két másik raptor támadt rá, pontosan úgy, ahogy azt előre látta. Bár számított a támadásra, fel sem vehette a versenyt a pehely könnyű lények gyorsaságával. Ketten, két oldalról ugrottak rá. Ahogy az egyiket felnyársalta, meleg vér fröccsent az arcára, ám nem élvezhette sokáig. A másik fenevad a hátán csimpaszkodott, sarló alakú karmával a páncéllemezt kaparva, a vérszagtól egyre agresszívabban. Időközben feltűnt két újabb tollas bestia is, azonban a csalétek szerepét betöltő alfa hímhez hasonlóan ők sem támadtak. Kivártak, megfigyelték, hogyan boldogul a falka Bi' vron csüngő tagja.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bi'vro

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Vas. Május 15, 2011 4:38 am

Megiramodok előre, a lény csak nyugodtan áll, mintha pont azt akarná, hogy kivégezzem. Mielőtt elérném két oldalról, két raptor támad rám, az egyiket sikerül felnyársalnom.
~ Igen okosak... számolnom kellett volna ezzel.
A másik raptor a hátamon köt ki, szerencsére páncélom megvéd a sarlós karmától, egy kis ideig. Ha tudok, hátra nyúlok, dárdámat eldobva, és megpróbálom megragadni és a földre dobni az állatot, ha ez megvolt akkor karmolóm egyik pengéjét a nyakába/szívébe/fejébe próbálom lőni. Ha közben egy másik raptor támadna meg akkor arra is próbálok egy pengét kilőni vagy kitérni előle. Ha ezzel megvagyok és van elég időm, felkapom a lándzsám és azzal védekezek, ha nincs sok időm, akkor az ostorom kapom elő és elkezdem magam felett pörgetni, hogy, ha támad valamelyik, elkaphassam vele a nyakát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Kedd Május 17, 2011 12:12 pm

A yautja vasmarka megragadta támadója grabancát, majd az adrenalin hatására olyan erővel vágta prédáját a földhöz, hogy hallani lehetett a csont reccsenését. A kegyelemdöfést a hüllő torkát áthasító penge adta meg. Közben az alfa hím, aki a legtestesebb volt, szemből támadott. Rohamát még a mellkasába fúródó csuklópenge sem állíthatta meg. Egyenesen a ragadozóra vetette magát, s ahol karmai a vadász bőrét érték, ott mélyen felszántották azt. A páncélnak hála csak a harcos bal oldala sérült meg a gyomor alatt. A vágás izmot ért, de létfontosságú szervet nem. A feldühödött yautja a lándzsájáért nyúlt, de nem érte el, így az ostorát tekerte támadója nyaka köré, majd egy rántással lefejezte, s már talpra is szökkent. A megmaradt két lény csak állt, s nézett. Intelligens tekintetükön látszott, hogy gondolkodnak. Sárga szemei hol a yautját, hol a másik egyedet fürkészték, néha pedig a bozótot, Egyértelmű volt, hogy a helyzetet mérlegelik, vagyis hogy meneküljenek, vagy inkább támadjanak. A döntést a nagyobb, színesebb tollazatú példány hozta meg. Nyakát kinyújtotta, s hangos, kürtöléshez hasonló hangot hallatott, egymás után többször is.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bi'vro

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Pént. Május 20, 2011 7:45 am

A hátamon lévőt könnyen elintéztem, majd a domináns alfahím támadt nekem, őt is sikerült leszerelnem, ennek igazán örültem, nyerésre álltam. Ezután a másik kettő felé fordultam, látszik gondolkodnak.
~ Nem tetszik ez nekem. Igazán nem, nagyon okosak ezek a lények, valamit terveznek.
Majd amint meghallom a hangot, egy borzongató érzés fog el, gyorsan ha tudom nyaka köré tekerem az ostort, és megpróbálom lefejezni a lényt, közben a másikra is figyelek, ha kell egy pengét küldök felé, vagy karmolok ha kell. Ha ezzel megvagyok, gyorsan felkapom a dárdámat, körbe fordulok és várom a támadást. Ezúttal felkészülve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Pént. Május 27, 2011 12:41 am

Egy csattanás hangja hasított keresztül a dzsungelen, majd egy tollas fej hullott a porba, s néhány másodperccel később a teste is követte. A csonkokból kifolyó vértócsa lassan egyre nagyobb lett. Ám a yautja, aki az egész műveletet végrehajtotta, már másfele figyelt. Éppen farkas szemet nézett az utolsó dinoszaurusszal. A lény azonban nem támadt, sőt még tett egy bizonytalan lépést hátrafelé. Ám esze ágában sem volt menekülni, hiszen a rét magas fűtengeréből susogás hallatszott, és a félrehajló fűszálak jelezték: közelít az erősítés.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bi'vro

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Szomb. Jún. 11, 2011 2:56 am

~ Szép, ejtettem még egy remek trófeát. De persze ez nem jelenti, azt, hogy nyerésre állok, ezek a lények nagyon okosak.
Közben a másik raptor nem menekül, ez jelzi számomra, hogy nincs egyedül, hiszen akkor inkább menekülne, ő is csalétek. Miután hallom a többi raptor közeledtét, máris tudom, mit kell tennem. Ahogy csak tudok odapattanok a földön heverő dárdámhoz, aktiválom amint lehet, és figyelek a neszekre, kivárok, félig guggoló helyzetben vagyok, majd amint az egyik támad, rögtön felpattanok és belé próbálom döfni a dárdámat.
Közben ha meglepetés érne, vagy valami mégse sikerülne a terv szerint akkor a karmolómmal próbálok védekezni, maszkom hőlátó módban van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Pént. Júl. 29, 2011 7:12 am

Glah' dor a rétről figyelte a vadászok teljesítményét. Bár azok nem tudtak róla, titkon felderítő kamerák követték minden mozdulatukat. Az elder figyelme ezúttal az egyik dinoszauruszvadászra terelődött. Alkari komputeréből gyorsan kikereste a yautja nevét. Bi' vronak hívták. A ragadozó épp most bánt el egy falka deynonicosszal, s most arra várt, hogy még több egyed érkezzen. Glah' dor mérgelődve figyelte az eseményeket. Az ostoba vadász elkövetett egy egyre gyakoribb hibát, nem ismerte a mértéket. A jó vadász tudja mikor kell abba hagyni és tovább állni, ez azonban hősködni próbált, s a dicsőség hajszolása a józan ész útjába állt. Az elder nagyra becsülte a bátorságot, ez azonban már túltett a vakmerőségen is, s már- már az őrültség határát súrolta. Normál esetben hagyta volna, hogy a fiatal ragadozó szétmarcangoltassa magát, most azonban nem azért jött a Varra, hogy védencei közül akár egyet is elveszítsen. Intett egyik segítőjének, aki tudta mi a dolga, azonnal felpattant az egyik siklóra s el is tűnt a fák fölött.

Bi' vro eközben felváltva figyelt a fák közé és a tisztásra. Az utolsó tollas fejű szörnyeteg a levegőbe szimatolt, majd közelebb lépett a vadászhoz. Amaz jól tudta, hogy hamarosan ismét vér fog folyni, azt azonban nem lehetett sejteni, hogy kié ömlik majd a puha földre. A magas fűszálak megremegtek, s pillanatokon belül újfent egy falka karmos ősgyík vette körül a yautját. A felállás hasonló volt a legutóbbihoz, öt ősgyík, középen Bi' vroval. Azonban az események most másképp alakultak. A hüllők nem támadtak, ide- oda forgatták fejüket, hol egy másra, hol a vadászra néztek. Morásokkal és különös, ugatás szerű hanggal kommunikáltak egymással. Egyszer csak az egyik támadásba lendült. Hátulról ugrott a ragadozóra, aki azonban gyorsan reagált, s lándzsájával hatástalanította a fenevadat. Ám ezzel egy időben még két példány is rávetette magát, ledöntve a lábáról. A Fekete Harcos árnyéka a ragadozóra vetült, s úgy tűnt nincs menekvés. Éles karmok s hegyes fogak tépték a páncéllal nem fedett testrészeket. Hirtelen azonban az egyik szörnyeteg szó szerint lerobbant Bi' vroról. A szétrepülő véres hús és csontdarabok beterítették a környéket. Egy újabb lövés még egy egyedet megsemmisített, mire a falka felismerve az újabb ellenfél fölényét, egy pillanat alatt eltűnt a bozótban. A megmentő egy másik yautja volt, Glah' dor kísérője. Bi' vro feltápászkodott, miközben a másik odahívta a harcos közelben lebegő platformját.
-Tűnj el innen! -szólt nyersen. -Keresd meg a fő prédát és legközelebb ügyelj a mérték tartásra!
Azzal bekapcsolta álcázóját és már el is repült saját járművén, egyedül hagyva a a sérült ragadozót. Körülötte a véres csatatéren mindenfelé tetemek hevertek, a legtöbb ép volt, mindössze kettőt tépett szét a plazmafegyver.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Szomb. Júl. 30, 2011 6:36 am

//Játékosok hiányában a kaland véget ér. A karaktereket épségben hazaszállítjuk, és ha tulajdonosaik visszatérnek, a Denobolán folytathatják a játékot, kivéve Malak, aki a Blioron marad.//

Glah' dor a cserkésző yautjákat figyelte, amikor egyik segédje odaszaladt hozzá.
-Adás érkezett az Őshazából. Veled akarnak beszélni, ó nagy harcos.
Az elder tenyérrel mellbe taszította a talpnyalót, majd a legközelebbi komphoz sietett, hogy a nagy hatótávolságú adóvevővel kapcsolatba léphessen hívójával. A széles képernyőn az egyik Nagyvezér jelent meg, a yautja társadalom egyik legmagasabb rangú tagja.
-Glah' dor. Haladéktalanul térj vissza a Denobolára, és készíts fel egy csapatot! Hamarosan újra jelentkezünk további utasításokkal!
-Igenis, nagy tekintélyű vadász!
Az adás megszakadt, az elder pedig visszahívta a kintieket. Néhány órán belül mindenki megérkezett épségben, kivéve Rey' derwa, kinek holttestét, pontosabban azt ami az Allosaurus támadása után megmaradt belőle, a kísérők hozták vissza. A kompok elemelkedtek a talajtól, az anyahajó hajtóművei pedig felbőgtek. Ahogy a kisebb hajókat elnyelte az óriási jármű hangárja, az űrhajó el is indult. Rövidesen kiértek a Var gravitációs vonzásából, s csúcssebességre kapcsoltak.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   

Vissza az elejére Go down
 
Őserdő /Kaland helyszín/
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: Blior-
Ugrás:  
Create a forum on Forumotion | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog
mobil avptrinity