Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Iván kontra Malakh'aij

Go down 
SzerzőÜzenet
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Iván kontra Malakh'aij   Hétf. Dec. 13, 2010 9:47 am
A termetes yautja vadászata után ledőlt egy fa árnyékában lenyúzni, megtisztítani becses trófeáját. Eközben egy bátor tengerészgyalogos tartott terepfelderítést a dzsungelben. Hirtelen elfogyott a föld, és egy szakadékhoz érkezett. Még időben visszatántorgott a peremről, és behátrált egy kis sziklagát mögé. A ragadozót hamart kiszúrta, aki gondatlanul háttal helyezkedett el neki. Ebben a pillanatban a yautja meghallot valamit, és a sziklafal felé figyelt. A katona még időben lebukott, bár nem tudja észrevette-e. Miután visszapillantott, a predátor leszúrta maga mellé ceremóniás kését, majd folytatta félbehagyott munkáját.

A kék pötty Iván, a bordó Malak. A sziklafal 4-5 méter magas, az egész terep hossza 60m.(azon kívül nem a végtelen űr van..Very Happy) remélem semmit se csesztem el. (ha valami nem világos szóljatok) És Iván, malak, válasszatok fegyvereket mit visztek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Iván kontra Malakh'aij   Hétf. Dec. 13, 2010 10:18 am

Hogy mit visztek, ide írjátok, és ne legyen több 3nál!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Iván kontra Malakh'aij   Hétf. Dec. 13, 2010 10:21 am

Smartgun célzó rendszerrel és 5 db gránát 2 szolgálati pisztoly. Smile Pedig milyen jó lett volna az a felszerelés. Direkt nem akartam smartgunt xd
- Smartgun sok lőszerrel 500db
- 2 szolgálati pisztoly
-5db gránát
- Ha lehetne akkor egy kést is kérek. Ami a mellkasomon van, Hátha késelnem kell xd
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Iván kontra Malakh'aij   Hétf. Dec. 13, 2010 10:33 am

alapokon kívül tehát (ceremóniás kés, ikerpenge) viszek hálóvetőt, discet, és a naginatamat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Iván kontra Malakh'aij   Hétf. Dec. 13, 2010 7:17 pm

Malakh'aij:meghallom a zajt odapillantok de nem látok semmit. Elég gyanus a dolog de ugy teszek mintha nem vettem volna észre a dolgot, és közben bekapcsolom a hangerősítömet és a mozgás érzékelőmet. kezemet pedik a Discemen tartom készenlétben.

Iván:A felettesem elküldött egy terep felderítésre. A levegő páratartalma magas volt, és izzadtam a páncél alatt. Megálltam egy időre, hogy igyak a kulacsomból. A hűvös h2o-t jól esett a száraz torkomnak. 10 perc menetelés után egy szikla ligetnél tartottam, amikor megláttam a a RAGADOZÓT!
Éppen valamit lenyúzott. Gyorsan lehuppantam a szikla ligetbe így talán nem vehetett észre. Vártam vártam és vártam. Gondolkozni kezdtem. Elsőnek is elő vettem egy gránátot. Kibiztosítottam és számolni kezdtem. Gyorsan felugrottam és arra a helyre dobtam, ahol legutóbb láttam. Próbáltam úgy kiszámolni az időt, hogy amikorra gránát oda ér egyből robbanjon, így előnyt kovácsolhatok belőle. . Gyorsan a smartgunt megragadtam és közben a szememmel keresni kezdtem. Majd a ravaszt meghúztam és lőni kezdtem mindenfelé. A gép monoton hangja megnyugtatta az idegrendszeremet, főleg, hogy magától célzott így kevésbé kellett hagyatkoznom a mesterlövész képességemre. . Mivel a smartgun egy igen erős fegyver nagy tűzerővel, és gyorsasággal rendelkezik, magabiztosan tartottam. Arcomon nem mutattam érzelmeket.. Követtem a fegyvert amerre csak forgott. Ha balra, akkor balra, ha jobbra, akkor jobbra. 100-125db lőszert lőhettem ki ami kb. 3 másodperc telhetett el. Ha a predator elugrik, akkor a fegyveremet arra mozgatom, amerre ő van. Ha látom, hogy valamit elővenne és el dobna, akkor gyorsan a szikla ligetbe fekszek egy gyors eséssel. Esetleg ha a lövöldözésem közepette a fa mögött keres fedezéket gyorsan lehuppanok a szikla fedezékébe. Várok 5 másodpercet, majd oda dobok egy gránátot megint, fekvő helyzetből, de ennél nem várok. Felállok, azaz felugrok megint. Majd kicsi sorozatokkal tűz alatt tartom a pozícióját. Az ő döntése lesz, hogy a golyók vagy a gránát szaggatja szét.

A mozgásra felfigyelt a yautja, ám akkor a gránát repült. A fa előtt ért földet és felrobbant, aminek ereje a vadászra is kihatott, több métert repült előre. A sorozatot beleeresztetted, ám ennnek nagyrésze a földbe és a fába fúrödott, mivel a fa takarásában feküdt hason a sérült predátor. Kicsit kidugtad a fejed, hogy él e még, ekkor azomban a kezében megvillant valami, és hihetetlen sebességgel feléd repült. Azonnal lebuktál a szikla oltalmába, és láttad ahogy a fegyver bejárja a körívet és visszatér gazdájához.

// Malakh'aij // A fa előtt vagy kb 2 méterre, disced a kezedben. Komolyabb sérülés nem ért, a hátad roppant egyet, és a gránátl egy repesz van a bal válladban.

// Iván // A fejeden nedvességet érzel mikor odanyúlsz. Kezedet megnézve látod a csorgó vért, amit a pengeéles fegyver okozta sebből vérzik:a fejbőrödet tépázta meg, a fejednek semmi baja, csak a teteje érzékeny.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Iván kontra Malakh'aij   Kedd Dec. 14, 2010 9:28 am

Iván: A predator valamit felém dobott. Én gyorsan lebuktam a szikla ligetbe. Kezemmel megsimogatom a fejem búbját, majd látom, hogy tenyeremen vörös folyadék mutatkozik.
- Ez az én vérem te szemét!!!!- fel kiálltok hangosan.
Egy gránátot el dobok felé, úgy, hogy közben fekve vagyok, és megint vissza számlálok. Csak emlékezetből dobom arra a helyre, ahol megpillantottam őt. Remélem célba talál. Majd kúszni kezdek a sziklákon lefelé a fedezékben. Arcomról folyik a vérrel keveredett izzadság. Lihegve veszem a levegőt. Megállok félúton egy pillanatra és próbálok lehiggadni. Fegyverem előttem van.


Malakh'aij: A discem visszatért a kezembe. Láttam, hogy véres a pengéje de azt is tudtam, hogy ellenfelem sérülése nem halálos. Felnéztem a hegyre és láttam, hogy visszabujt fedezékébe. Bekapcsoltam élcázómat, és irgalmatlan sebességgel felmásztam a fa törzsén, de úgy, hogy végig a széles fatörzs takarásában maradjak, a törzs elég vastag ahhoz, hogy ne üssék át a golyók. Addig másztam, amíg be nem láttam ellenfelem menedéke mögé és teljesen láthatóvá nem vált. Discemet eldobtam, majd hálóvetőmet célzára emeltem, ha kikerülné a discet akkor behálózom, de ha a disc talál akkor is lövök a hálóval. A terep szerint nem tudna kitérni a támadásaim elöl mert előtte nyílt terep van, mögötte csak a kő ami már nem fedezi és a szakadék. Visszalőni nem nagyon tudna mert azonnal kilövöm a hálót, de persze közben végig fedezékben maradnék.

A gránát pontosan a fa tövébe csapódik ugyanúgy, ám ekkor a vadász már a fán van. Mivel már a 2. gránát csapódik a vaskos törzsbe, az megreped, és recsegéssel nagyon lassan a szikla felé kezd el dőlni. Ebben a pillanatban a predátor eldobja plazma éllel ellátott dobókorongját, ami azonnal a kúszó katona felé vette az irányt: a humánt a tarkóján találta, majd a sziklafalat megkarcolva visszakanyarodott használójához. A fa ekkor már gyorsult, így a termetes yautja egyszerűen felfutott rajta, és a sziklaszirtre vetette magát. Sikeresen földet ért, majd ellenfeléhez ment. Már csak egy test volt, egy mellette heverő fejjel vértócsástul..

Malakh'aij hátulról eltalálta disc-ével Iván, aki halálos sebet kapott, elveszítette a fejét,

Győztes: Malakh'aij
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Iván kontra Malakh'aij   Kedd Dec. 14, 2010 9:34 am

Gratulálok Malakh'aij! Nagyon ügyes volt. Legközelebb meghúzom a hajadat Very Happy!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Iván kontra Malakh'aij   

Vissza az elejére Go down
 
Iván kontra Malakh'aij
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kalandok :: PvP-
Ugrás:  
HungarianForum.com | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog
mobil avptrinity