Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Bisur vs Rey' derwa

Go down 
SzerzőÜzenet
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Bisur vs Rey' derwa   Hétf. Dec. 20, 2010 8:47 am


Egy predator Disneyland egyik mókavasútjában húzta meg magát, de szerencsére pont arra volt egy katona a közelben, aki bement, hogy megmérkőzzön a ragadozóval.
A kék Bisur, a zöld Rey' derwa.

Mileőtt hozzákezdenétek, kérlek írjátok le a fegyvereiteket.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bisur vs Rey' derwa   Hétf. Dec. 20, 2010 9:58 am

Alapfelszerelés: Medikett, Álcázó generátor, Ceremóniás kés, Csuklópenge

Ezenkívül 1db shurikent vinnék.
Vissza az elejére Go down
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Bisur vs Rey' derwa   Kedd Dec. 21, 2010 12:05 am

Nos:
VP70
Predator ceremóniás kés
- Motion Tracker (mozgás érzékelő kék vacak ami pittyeg)
- GC-20 PLASMA RIFLE
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bisur vs Rey' derwa   Szer. Dec. 22, 2010 10:44 am

Bisur
Éppen járőröztem amikor az egyik sarkon hirtelen egy ragadozóval találtam szembe magam. Azonnal tüzelek a plazma fegyverrel, tudom ők is ilyennel szoktak lőni ezért lehet meglepem. Ha látom ő próbálkozna valamivel arrébb ugrok. Ha eltűnne akkor a mozgás érzékelővel kémlelem a terepet itt elég jó a hatótávolsága. Ha netán ő lenne a gyorsabb és nem tudnék a plazma fegyverrel tüzelni, a VP70nel adok a fejére sorozatok.

Rey’ derwa:
A humánt megpillantva azonnal hasra vágom magam, mivel ezek a ravasz lények ilyenkor reflexből általába lőni szoktak. Amint hasra vetődtem, rögvest elgurulok balra, az oszlop mögé, ahonnan elindítom shurikenemet az ember felé vakon, elterelő céllal. Remélhetőleg ellenfelem figyelmét leköti a fegyver addig, amíg én álcázómat bekapcsolom, és minden lélekjelelnlétemet összeszedve elfutok a terem másik végébe(A tervrajzon ha nézzük ez a jobb felső sarok). Így folytatom villámgyors utamat a fal mellett, remélve, hogy így kinnt vagyok a mozgásérzékelő hatótávából. Eközben végig a terepet mérem fel, nézek előre, hátra, balra, jobbra, fel, le, nehogy meglepetés érjen. Ha mégis érne, Azonnal bevetem magam az egyik fal mögé, hogy testemet fedezzem. Ha nincs ilyenre lehetőség, akkor a földre lapulok, majd szabálytalan mozgásokkal eljutuk egy védelmet biztosító helyig. Ám ha nem jön közbe semmi, Álcával körülöttem megkeresem a vasutat. Amint odaértem hozzá, az egyik embert örökre elnémítom karmolóm sujtásával, a másik embert pedig nyakánál fogva kiemelem a kocsiból. Eközbe végig szmfüles maradok, hogy vész esetén magam elé dönthessem a vasutat fedezékként. Az előző tervet folytatva villámgyorsan belenyulok a szerkezet vezetékei közé, és kiszedek valami vaskosabbat onnan. (most ugye a vázlat alapján a tervrajz bal sarkánál vagyok). Ezután a humánt hozzászíjazom a bal sarokba lévő bal oldali gerendához, úgy, hogy azért pár lépést tudjon tenni, de szabadulni aszt ne. Eközbe is szintén körülnézegetek, nehogy az elvetemült katona bekerítsen, majd leterítsen. Erre az eshetőségre marad a hasalós-fedezékes figura, majd a futás, de persze szintén nem nyít folyosón. Visszatérve, miután kikötöztem a szerencsétlent, a tőle pár méterre lévő gerendának nekifutok vállal párszor, hogy az kiessen stabilitásából, de vigyázva arra, hogy a lélek még megtartsa, viszont egy lehellettel már ki lehet dönteni. Ezután feltépek egy pár méternyi sínt, és az egyik végére jó ölnyi átmérőjű kampót formázok. Kiszaladok a kocsiért, majd behúzom magammal a félköríves fal hátulja, és a mellette lévő sarokelem elé, így minden oldalról védve vagyok legalább pár lövég erejéig. Álcám továbbra is bekapcsolva, és nem mozdulok. A meghajlított acéldarab továbbra is a kezembe van, ha a katona eljönne előttem, főfegyverérhez nyúlok a kampóval, és megpróbálom"Kikampózni azt, ezután pedig jönnek a jól megérdemelt "nyaklevesek" ujdonsült szerszámom segítségével.

A predator azonnal lehasal és elgurul, így nem éri találat. Közben eldobja dobócsillagát, de az ember elvetődik előle. A yautja végrehajta tervét, elgurul , elfut, kiköti áldozatát, majd elrejtőzik új fegyverével, rögtönzött barikádja mögé.
Bisur közben feltápászkodik s rápillant a mozgásérzékelőre. Egy ideig két mozgó pontot lát, majd egyet és semmi egyebet.
Rey’ derwa megbújik a rejtekében, Bisur pedig figyeli a detektort.
A zöld kör az, ahol utoljára érzékelte a ragadozót, a kék kör pedig az, ahol most is látja a mozgást.


__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bisur vs Rey' derwa   Szomb. Dec. 25, 2010 10:17 am

Bisur:
A lény meglepetésemre elvetődött. Amivel igencsak meglepett, de persze egy nagy dobócsillag felém repült. A mozgás érzékelő elég össze-vissza jeleket mutatott, ami nem is nagyon tetszett. Végül csak két darab jel maradt, abból az egyik eltűnt, a másik tovább mozgott.
~ Nyilván azt hiszi nem látom, mert álcázós, de egyben csapda mániás is. Nehéz döntés.
Egy, két másod percet várok, fegyveremet kézben tartva, majd felveszem a shurikenjét és elteszem a kés mellé, nehogy még ellenem használja. Ezután szépen lassan óvatosan elindulok hátra felé (Felső jobb sarok a térképen, a sín mentén)
~ Akárhol lehet és akármilyen csapdája lehet.
Sokszor hátra tekintek és a neszekre is figyelek. Nehogy meglepjen a humanoid vadász, ha valami gyanúsat látok arra lövök, és arra is amerre ment bízva fegyverem pusztító erejében. Ha mégis elkapna akkor a predátor tőrhöz nyúlok és valószínű meglepem mert már ismerem a fajtáját és elég jó vagyok közelharcban. Ha lehet megvizsgálom a dobó csillagot is, tudom-e vészhelyzetbe használni. Valamint indulásom előtt újratöltöm a plazma fegyvert.

Össze foglalva a mozgással ellentétes irányba haladok a sín mentén, nagyon óvatosan és mindenre lövéssel reagálva.
Rey’ derwa:
A puhahúsút nem láttam körülöttem. Többször is átállítottam a vizoromat, de visszakapcsoltam hőérzékelő módba, mivel semerre nem találtam. A pályát felmértem nagyjából, így tudtam, mik az esélyeim. Mivel nem saccoltam túl sokra, a lehetséges terepváltás mellett döntöttem. GYorsan körbenéztem, nem látom-e a mocsodékot. Ha valahol megjelenne, a földre lapulok, majd fedezékbe húzodok. Ha nem jön közbe semmi, gyorsan odarohanok(térképen jobb alsó sarok) a két gerenda közé, összekulcsolom kezem, és vállam segítségével elkezdem kidönteni a faltól távolabb eső gerendát. Gerenda? A gerenda nem dísz..tart valamit. A gerendát szintén ugyanúgy ahogy az előzőt, 99%ig kidöntöm, majd hátrébb lépek párat. Ismét körülnézek, nem fenyeget e veszély, ebbe az esetben az oszlopok mögött keresek menedéket. Szóval lehasalok a gerendától pár méterre, a kampós vasrudat beakasztom a gerendába, majd egyszerűen kirántom a helyéről. Remélhetőleg így leszakad a plafon, de legjobb lenne ha alattam is volna egy szint, így a gerenda oda is vájna egy lyukat. A plafont fürkészve ráakadtam pár vaskosabb vezetékre. Többször rátekertem jobb csuklómra, majd másik kezemmel is megfogtam. Ha sikerült lyukat vágnom lefelé, oda ugrok, ha csak a plafon szakadt le, akkor felmászok.Ha egyik se jött volna össze, a vasrúddal "bököm" ki a plafont, és úgy megyek fel. Miután leugrottam(vagy felkapaszkodtam) kezemben a kampós vasrúddal, egy távolabbi sarokba települök, élcám továbbra is bekapcsolva. Nem tehetek meg mást, várok..


Bisur a sínek mentén kommandózik, s közben megvizsgálja a shurikent is. A fegyver emberhez képest elég nagy, eldobni semmiképp sem lehet, ráadásul a széles sugarú pengék miatt tárolni is nehézkes. Mikor eléri a kép jobb felső sarka alatti pontot, hirtelen valami zajt, pontosabban robajt, hall, néhány kanyarral távolabbról.
Rey’ derwa eközben végre hajtja akcióját, melynek hatására a plafon beomlik, így ő felmászhat a keletkezett lyukon. Az eggyel fentebbi szint egy nagy terem, tele viasz mesehősökkel. Némely szobor megvan két méter magas is.
Edit: a viaszmúzeum padlója vasbeton, melyek a gerendák fölött meggyengültek, ezért kell a kitámasztás.
//A fenti szintről később alaprajz is lesz//


__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Bisur vs Rey' derwa   Kedd Dec. 28, 2010 9:10 pm

Az oldalt átható PvP szabály módosítás miatt. A GC-20 Plasma Riflet a következő körben M21A COMBAT SHOTGUNra cserélem, ami robbanós, páncéltörő lövedékkel van ellátva.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bisur vs Rey' derwa   Hétf. Jan. 10, 2011 7:09 am

Rey’ derwa:
Célomat elértem, a plafon sikeresen leomlott. Csuklómra mégegyszer rátekertem a kábeleket, majd felhúztam magam a következő szintre. Viaszfigurák álltak körülöttem. A tervem a következő volt. Először is, felkapok egy viaszbábut, majd a nyílás elé tolom pár méterre. Közbe állandóan körültekintek, nem jön e utánam ellenfelem, ez esetben egy hatalmas ugrással, és nyitott karmolóval fogadnám: egyenesen a "torkának ugranék", és szúrnám/vágnám ahol érem. Ha nem jön közbe semmi (folyamatosan húzom magammal az erős kábeleket) a végére egy csúsztatható hurkot rakok(Ha meghúzom a kábelt, a hurok összeszűkül). Ezt a hurkot a lyuk(nyílás) fölé helyezem, hogy teljes egészébe beterítse azt, de lentről ne látszódjék. Ezután megkeresem a villanykapcsolót, és annak eltépem a vezetékeit, így sötétségbe borítva a termet. Ezután újabb viaszbábut hozok magam mellé, ezt az oldalára fektetem, majd a kábel sima végével lefekszem a nyílástól 5-6 méterre.

Összegezve: Feljöttem, kábelt felhoztam, levágtam, egyik vége a kezemben, másikból hurkot csináltam és a lyuk köré terítettem, a villanyt kiiktattam,(sötétség van), lehasaltam a nyílástól 5-6 méterre, a viaszfigurát pedig elgúrítottam a terem másik vége felé(így az utoljára mozgó dolog a viaszbábu lesz, én nem én.) És várok, várok és várok, hogy ellenfelem feldugja fejét, és akkor bizony "szorul a hurok a nyaka körül".


Bisur:
Óvatosan haladtam. De semmi. A lény fegyvere nagy volt nekem, nem számít, viszem magammal.
~ Ez gyanús... nagyon gyanús.
Majd hirtelen robajt hallok. És mozgásokat látok az érzékelőn, amiről eddig meg is feledkeztem.
Követem szememmel a mozgásokat. De nem jutok sehova. Szépen közeledek a robaj irányába, ugyan olyan óvatosan, ezúttal az érzékelőt is kémlelve.
Ha elérek a robbanás helyére akkor rögtön a lyukra és az emeletre tekintek. Ha meg jellene egy fura árny (vagy akármi) akkor rálövök a plazmával.
~ Fenébe hol lehet?!
Ha a mozgások alapján rájövök, hogy a tetőn van akkor a gerendákat lövöm magam körül. Fegyverem elpusztítja azokat és beomlik a plafon, de vigyázok arra, hogy engem ne temessen be semmi.


Az ember egy darabig figyeli a mozgásérzékelőn a mozgásokat, de környezetében nem látja ellenfelét. Végül a detektor egy utolsó mozgást jelez, majd semmi. Bisur abba az irányba lő a terve szerint, de nincs egy fontos támgerenda sem, így csak a lőszer fogy.
Eközben a vadász vár, csapdája szélén, akár egy kövér pók.
Szükség esetén teszek be képet is, csak kérjétek, de ne PÜ-ben, hanem itt.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bisur vs Rey' derwa   Hétf. Jan. 10, 2011 7:16 am

Képet légyszi.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Bisur vs Rey' derwa   

Vissza az elejére Go down
 
Bisur vs Rey' derwa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kalandok :: PvP-
Ugrás:  
HungarianForum.com | Art, Culture and Leisures | Mangas | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog
mobil avptrinity