Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Vérengző vs. Wah'nagini

Go down 
SzerzőÜzenet
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Vérengző vs. Wah'nagini   Kedd Dec. 28, 2010 11:19 am

Szeles délután volt. A predátor éppen a fákon haladt valami becsesebb trófea után kutatva. Hirtelen egy tisztásra tévedt. Egy tisztás volt, körbe magasabb fákkal. Közeépen egy betonbunker állott. A vadász éppen tovaindult volna, mikor vizora kapcsolgatása közben egy keményhúsút vélt felfedezni a közelben. Az építmény felé suhant el. Még egy pillanatra látta, majd eltűnt. A távolságot őjra felmérte, ám nem tévedt: mérete praetorianra utalt..

Szóval a helyszín adott, képek is vannak hozzá.

1es kép:-ez a tájkép, a bunker látható felületét mutatja meg. A fekete-barna sáv előtte lövészárok, 1,5 méter mély, kb 70-80 centi széles. Előtte az ábrázolt részen homokzsákok helyezkednek el. A létesítmény vasajtókkal van felszerelve. A fák mérete 10-20 méter. Az egész tisztás sugara 17 méternek felel meg.

2es kép:-ez az épület tervrajza(így is van építve). Remélem az árok és a homokzsákkupac egyértelmű, akárcsak a tisztás és az erőd/fák. A "téglalap" formájú világosszürke rész a kilátszó felület. kb 2,5-3 méter emelkedik ki belőle, a bejárati ajtók is itt találhatók. A pirossal jelzett felületeken lőrések találhatóak. A világos szürkével jelölt "kör" alakú terem egy 270°-os lőállás. A lőréseknél épphogy van hely, ha elsétálsz fölötte észre sem veszed hogy van ott valami. Ebbe a kör-terembe egy lépcsőn lehet lejutni, ez 2 méteres. A körön belül középen van még egy létra, ha itt felmászol, egy szűk 360°-os lőállásba jutsz, ennek teljes egésze kilóg a talajból. A nyílás kb 20 centiméter magas. A kékkel ábrázolt teremben semmi különös nincs, lényegében az itt leirtakból ki lehet találni a dolgokat. A sárgával jelölt rész a vészterem, ide egy 8 méteres létra vezet le, az ajtó kívülről és belülről is csukható, ám ha belülről bezárták kívülről már nem lehet kinyitni. Ennek a körnek 20centi acélból készült. Ebben a helységben nem megenegedett két( azaz kettő(2)) hozzászólásnál többet itt tartózkodnotok(ki kell jönni lekésőbb a 3. hsz-be) Csak hogy minden világos legyen. Ha valami mégsem az, az bizony szívás. Nagini, írd le mien fegyvereket viszel, ám ez nem lehet több 2-nél alapokon kívül (karmoló, c. kés).

Ja és Vérengző a piros-fehér paca, Nagini pedig a zöld-fekete.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wah'nagini

avatar

Tartózkodási hely : Oroszlány

TémanyitásTárgy: Re: Vérengző vs. Wah'nagini   Kedd Dec. 28, 2010 12:01 pm

Na akkor, rajtam van a vért, a hozzátartozó kiegészítőkkel együtt, így a medikai felszerelés és a maszk is.

Van rajtam egy karmoló, velem van a ceremóniás késem, a lándzsám és két robbanó pengém, továbbá velem van az Erő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Vérengző vs. Wah'nagini   Szer. Dec. 29, 2010 10:52 am

Akkor hát kezdődjék a harc, hsz-ek jöhetnek, jó szerencsét, győzzőn a jobbik!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Vérengző vs. Wah'nagini   Csüt. Dec. 30, 2010 8:47 am

Vérengző: Egy bunker féle épülethez tévedtem. Fel akartam kutattam hogy van e valami gazda test vagy legalább egy ember akivel játszadozhatok. Először a lövész árokhoz mentem. Aztán mikor beleszagoltam a levegőbe hogy találok humanoidot. Embert nem találtam de egy yautját éreztem. Nem hittem hogy csak nézelődni akar és lehet hogy már ki is szúrt.Ezért gyorsan bementem az ajtón hogy nehogy lesből támadjon. Majd ha közelebb jön be megyek az első útba jövő ajtón. S belül az ajtó mellett várom hogy be jöjjön és így rögtön támadhatok.

Wah'nagini: Az erdőt jártam préda után kutatva. Kezdtem ideges lenni, mivel semmit nem találtam, ám végül elértem egy rétre, közepén valami épülettel. Épületekben jó vagyok, a beavatásomon is efféle helyen volt, ezért igencsak megörültem a helyzetnek. Egyedül a préda hiányzott, de mikor többféle látásmódban is végigpásztáztam a terepet, megláttam egy alient, éppen csak egy pillanatra, ám ennyi már elég volt. A távolságot kétszer is felmértem, majd számoltam kicsit, s az eredménytől majdnem leestem a faágról, melyen pihentem. A lény méretei…legalább húsz láb lehetett (1 láb ~30 cm). Ez bizony egy praetorian, dicső préda, ínyenc falat. A cserkészés öröme máris véres fátylat terített szemem elé, s égtem a vágytól, hogy megütközzek a lénnyel. Szemtől szemben akartam megküzdeni vele, ezért a fákon ugrálva megkerültem a mezőt, majd annak túlsó oldalára érve, leugrottam a földre. Először ellenőrzöm, mennyire felkészült a préda, s ha úgy látom nincs elég közel, hogy rám támadjon, egy dobóbombával a kezemben és aktivált karmolókkal rá ordítok, hogy magamra vonjam a figyelmét. Ha közben rohamozna, vagy másképp támadna, a fák közé vonulok vissza, hogy aztán egy dobóbombával meglephessem oly módon, hogy a robbanó pengét az egyik fába vágom úgy időzítve, hogy akkor robbanjon, mikor a lény odaér hozzá. Ha rá döntöm a fát, lelassítom, s könnyebb célpont lesz számomra.

A xenomorph bemegy az ajtón, majd beáll az ajtó melleti sarokba, itt várja ellenfelét. A yautja eközbe leugrik a fáról, és ellenfele után kutat, aktivált karmolóval, és beélesített dobóbombával a kezében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Vérengző vs. Wah'nagini   Hétf. Jan. 03, 2011 2:47 am

Nagini: Mikor kiugrottam a rétre, a lény már sehol nem volt. Mivel nem láttam mozogni, úgy sejtettem bement az épületben. Odabent ő volt előnyben, ezért elhatároztam, hogy cselhez folyamodok. Folyamatos körültekintések mellett, nehogy az idegen meglepjen, vagy esetleg a fák közül hátba támadjon, ha mégsem a bunkerben lenne, levettem a maszkom, majd letörtem egy hosszú faágat (lehetőleg három méter körülit). Az egyik dobóbombát úgy állítottam be, hogy becsapódáskor robbanjon, majd a maszkom belső felére rögzítettem, a sisakot pedig a bot végére. Tervem az volt, hogy egyik kezemben az aktivált lándzsával, felkészülendő az esetleges váratlan támadásra, másikban a maszkos bottal odalopakodok a bejárathoz, s a lehető legtávolabbról benyújtom a botot a nyíláson úgy, hogy csak a maszk látszódjon belülről, mintha én volnék az. Ha a fenevad lecsap rá, akkor a támadása lesz a becsapódás, mely felrobbantja a pengét. Ettől remélhetőleg kimúlik a lény, mindesetre ha van robbanás, ha nincs, az épületbe még nem hatolok be. Hogy a lehető legbiztosabb legyek a dolgomban, előtte a lábnyomok érzékelésére alkalmas látásmódban is (avp1) végigpásztázom a terepet, hogy lássam melyik ajtón ment be.
Miközben felkészülök az akcióra, figyelek, nehogy a lény kirontson a bunkerból, vagy esetleg hátba támadjon, ezért nem csak a bejáratra, de minden irányba, még a bunker fölé és a fák közé is figyelek és természetesen folyamatosan szemmel tartom a többi ajtót is. Amennyiben a praetorian kirontana, vagy más irányból támadna nyíltan, a fák közé szaladok a botot meg a lándzsát is hozva, ügyelve nehogy elakadjak az árokban vagy a homokzsákok között és eljátszom a korábban kitervelt robbanó pengés, fakidöntős tervet.

Vérengző:Meguntam a várakozást és újra beleszagoltam a friss levegőbe. A yautja és a épületen kívül van. Kimerészkedek és valahogy úgy próbálok a bejárati ajtó mellé menni hogy ne vegyen észre és mikor be jön leköpöm savval. Majd ha leveszi a maszkját (mivel a fejére célzok) akkor egy a secundary nyelvemmel ki lékelem a fejét vagy átszúrom a szívét. De ha megint nem jön közelebb akkor át megyek az épület másik oldalára be megyek az erdőbe és addig megyek ott amíg nem kerülök a yautja mögé. S mikor mögé kerültem megrohamozom.

//Wah'nagini// A sisakodat ráilleszted a bot végére a bombával egyetemben, ám a keményhúsú kijött a sarokból így meglepetten veszed észre, hogy ellenfeled a túl oldalon várja a fejedet. A sav lemarja a bot végéről az eszközöket, majd belső állkapcsával támad, ám a rossz távolságfelmérés miatt jóval előtted csattog az álkapocs.

//Vérengző// Meglepedten nézed, hogy csak egy páncéldarab hátulja kukucskál be hozzád, ám már a sav elhagyta pofádat. A botról lemarta a végével együtt az eszközöket, így egy kezébe botod fogdosó vadász állt meg előtted. Egy ugrással közelebb mentál, majd másodlagos nyelvedet használtad, ám a távolság úl nagy volt, a bot távolt tartott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Vérengző vs. Wah'nagini   Pént. Jan. 28, 2011 12:50 pm

Vérengző: ~ó a francba.Észrevett, gyorsan cselekednem kell mert súlyos sérüléseket kaphatok.~ A trükk miatt a el kellet tűnnöm ott. Elfutok a folyosó végébe és ott várom az ellenséget. Meg ha birok még egyet köpni lyukat égetek a falon és így a meglepetés erejével támadhatok. Vigyáznom kell ezzel a vadásszal.Nagyon ravasz és bármikor meglephet. Az is megtörténhet hogy
rögtön bejön az ajtón és szemtől szembe jön nekem. De.... ő túl ravasz ahhoz hogy ilyet csináljon de bármi megtörténhet. Meg ha képes leszek lyukat égetni akkor az épület tetejére felmászva talán rábírok ugrani és onnantól már könnyebb dolgom lesz.

Wah'nagini: Ellenfelem savköpéssel válaszolt a cselre, s a maró nyál hatástalanította a bombát és maszkomat is. Csak a bot tartotta vissza a fenevadat attól, hogy halálos belső állkapcsával kivégezzen. Ám ez nem történt meg, bár nem sokon múlott, sőt a lény még elő is jött rejtekéből. Azonnal eldobtam a második robbanó pengét, kicsivel a lény lábai elé célozva. Ha a bestia előrefele mozdul, hogy rám támadjon, a bomba pont alatta robban és vége. Ha hátra, vagy oldalra megy, a detonáció akkor is megsebesíti. A dobással egy időben hátrafelé és nekem jobb oldalra ugrok, hogy elkerüljem az esetleges savas, vagy farok támadást, továbbá, hogy a robbanás ereje ne érjen el. Közben előveszem a ceremóniás kést, s ha a lény a robbanás után nem a bunkerba menekül, hanem nekem ront, akkor én is felé futok, bal kezemben a tőrrel, jobb kézen az aktivált karmolókkal ügyelve arra, hogy kitérhessek, ha megint köpni próbálna. A farok támadást a késsel, vagy a csuklópengékkel hárítom, a csapás irányától függően, a döfések elől pedig el, vagy le hajolok, a magasság függvényében. Ha láb söpréssel próbálkozna, fel- és előreszökkenek. Amint beérek a karmos kezek hatótávolságába, azokat kikerülendő előre vetődök, a szörny lábai közé, s átcsúszás közben mindkét pengével igyekszem minél mélyebb sebet vágni a lábakba, hogy megbénítsam, vagy lelassítsam. A támadás során egy ősi technikát vetek e, hogy csak ellenfelemre és a harci manőverekre koncentrálhassak (Csata meditáció skill).Ezután kicsit hátrálok az épület felé, és aktiválom a dárdát, de közben készen állok arra, hogy a savköpés, a farok támadás, vagy egy újabb roham elől bal fele kitérhessek és a lándzsával a fejre célozva döfhessek.. A bunkerba nem megyek be, ha úgy adódik a fal mentén az objektum bal sarka felé vonulok vissza. Ha a teremtmény visszavonul az épületbe, akkor felugrok az objektum tetejére és nyitott lándzsával várom a lényt. Ha valamelyik ajtón kidugja a fejét, a nyílás fölé ugrok (a tetőn maradva), s döfök egyenesen a koponyába, de csak akkor, ha a kobakját látom meg, tehát csakis a fejet támadom, ha farok jön ,vagy karmok, igyekszem kitérni és szükség esetén a dárdával félreütni a végtagot, valamint ha egész testével ki, és felfele ugorna, szintén a fejére igyekszem döfni, kitérés közben.

A sav adag a falon landol, ám a vasbeton fal vastag és kemény, a sav lassan marja..a lény a bunker falánál van, a ragadozó a füves térségen vár a két említett fegyverrel ellátva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Vérengző vs. Wah'nagini   

Vissza az elejére Go down
 
Vérengző vs. Wah'nagini
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kalandok :: PvP-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog
mobil avptrinity