Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 A Halálosztó-Kaszás páros összecsapása a Jester-Bisur duóval

Go down 
SzerzőÜzenet
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: A Halálosztó-Kaszás páros összecsapása a Jester-Bisur duóval   Szomb. Jan. 01, 2011 2:13 pm

A két ember a harc után ledőlt az árnyékba. Nagy csetepaté volt, az egész csapatból csak ők 2en élték túl az ütközetet(Koromnyomok, lőpor, robbantások, égésnyomok). Egy pálmafa árnyékába húzták meg magukat. Az egyik katona elment vízért, ugyanis már nagyon gyötörte őket a szomjúság.
Ugyanekkor két idegen is ólálkodott a környéken. A lövéseket, robajokat hallva a helyszínre siettek egy kiadós kis portyázás reményében..
(bocs hogy csak így sikerült a képet közzétennem, de valamiért nem enged rendesen feltölteni..amint megjavul javítom)
A két épület méreteit pirossal tüntettem fel, az arányokat ezekhez mérjétek. A nagy kék folt az egy tavacska szeretni lenni, rajta tutajuk úszkálnak.(Az egész terület lakatlan rajtatok kívül) Továbbá vannak még lőállások, ezeket zöldel jelöltem, rajta egy M249-es fityeg, egy bő méteres hevederrel együtt. Remélem látszik, hogy a puska cső merre néz( a fekete a cső, a barna a tus szeretne lenni). Az állványa forgatható, de csak egy bizonyos szögig, ezt a szöget lila vonalakkal jelöltem. A többi remélem egyértelmű a képről, ha nem akkor szóljatok. A piros-fekete folt Kaszás, a piros-fehér Halálosztó, valamint a kék-fekete Bisur, a kék-fehér pedig értelem szerűen Jester. A humánok legyenek szívesek leírni mien fegyvereket hordanak maguknál, ennek száma nem lehet több kettő(2)-nél. Gránát és miegyéb esetén max 2 lehet nálad. Búnuszként a támogatófegyvereket használhatjátok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: A Halálosztó-Kaszás páros összecsapása a Jester-Bisur duóval   Szomb. Jan. 01, 2011 11:19 pm

Nos akkor én vinném a:
- Predator ceremóniás késem
- Combat Shotgunom
- Mozgás érzékelőm

//A halál CMC-se mindenkin átgázol, akkor is megdöglesz ha két pofával játszol//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jester

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: A Halálosztó-Kaszás páros összecsapása a Jester-Bisur duóval   Vas. Jan. 02, 2011 1:58 am

Én a BDU páncél és a jelzőfáklya csomag mellé vinném az alkar pengém és a katonai késem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: A Halálosztó-Kaszás páros összecsapása a Jester-Bisur duóval   Vas. Jan. 02, 2011 3:56 am


Itt a map Guant ^^ (kép jobb click és képmegjelenítése... ott a link)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Guan'twhei
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: A Halálosztó-Kaszás páros összecsapása a Jester-Bisur duóval   Kedd Jan. 04, 2011 6:05 am

Kaszás: Egy szép napsütéses napon épp a fészekben dolgozott az alien, mikor egy nagyobb csapat elindult egy csatába. Kaszás otthon maradt, néhány társával együtt. Sokáig semmi hírt nem kaptak a többiek felől és ez elkezdte aggasztani a társaságot. Nem mintha különös dolog lenne, csak az a helyzet, hogy a fészeknek több mint a fele elment. Mivel sokáig nem jött semmi válasz ezért Kaszás úgy gondolta utánanéz a dolgoknak. Egyedül nem akart elindulni ezért összeszedett még egy társat, egy kígyó alient. Elég érdekes kis csapat, egy majom meg egy kígyó.A forró környéket járták amikor meghallották testvéreik hangját. Már nem voltak túl messze a helytől és a levegőben lehetett érezni a csatában halál szagát. Sajnos ez nem az emberek bűze volt hanem sokkal inkább alieneké. Kaszás már sejtette, hogy itt semmi jó nem történt. A közelben láttak egy tavat és itt a társa úgy döntött ő inkább arra megy. Ezt helyeselte is Kaszás, hisz barátja jobban képes mozogni a vízben, neki meg a száraz a kedvence. El is indult keresni egy kis húst. Felmászott egy nagyobb épület tetejére és ott megérezte egy embernek a feromonjait.
Nem is olyan unalmas itt dolgozni. Sokkal jobb, mint, hogy a csatában kockáztassam a bőröm, meg amúgy sincs kedvem hőgutát kapni. Egész nap nem történt semmi, vajon hol lehetnek. Azt hiszem utána kéne néznem. Nem akarok egyedül menni, úgy nem a legbiztonságosabb. Összeszedek magammal valakit. Találtam is egy vállalkozó szellemű egyéniséget, egy snake alinet. Nem mintha bajom lenne a fajtájával, csak olyan furcsák, semmi kéz, semmi láb, bár ez előnyös mert így könnyeben eltudnak rejtőzni. Na mindegy menjünk. Hű, de meleg van, kellett volna hozzak naptejet, nem baj hátha lesz valahol egy kis ember vér azzal majd hűtöm magam. Mi ez a hang? Ez nem túl jó. Azt hiszem sietni kéne, na kapcsolj csak rá csúszkálós barátom. Ja szóval te arra mész, nekem jó. Én maradok a szárazon. Szóval felmegyek oda és onnan megvizslatom mi van. Már érzem is a bűzt a levegőben, egy ember szaga. Azt hiszem jobb lesz ha meggyőződöm róla, hogy nem él, persze ezt úgy lesz a legkönnyebb ha én magam nyírom ki. A nyavalyás megöli a társaim és még van képe itt maradni. Ezért meglakol.

Kaszás a házak tetején odaoson a pálmafa mögött levő házra, lehetőleg úgy, hogy a katona ne vegye észre. Ha nem észre akkor egy gyors mozdulattal megpróbál ráugrani és vagy leharapni a fejét vagy a farkát belé döfni. Ha a katona lelöki magáról akkor gyorsan fedezékbe szökken és megvárja, hogy ellenfele közelebb menjen. Amint elég közel ér hozzá előugrik és megtámadja a farkával. A fejét és a törzsét célozza, de néha a lábai felé is csap egyet. Persze csak akkor ha a férfinál nincs lőfegyver, ha van nála akkor össze vissza ugrál, hogy összezavarja. Amikor már eléggé összezavarodik akkor megpróbálja ledönteni és végezni vele. Ha észrevenné akkor megpróbálja elcsalni onnan, egy nagyobb épületbe.

BIsur: ~ Nagy csata volt az biztos... kaptak a dögök a punnyadt seggükbe. Az egész kóceráj romokban hever. Sok hülye... csak én és Jester maradtam...
Ekkor Jester feláll és elindul vízért, mert már égett a torkunk. Én tovább hűsölök az árnyékban... majd valami fura neszt hallok. Kiálltok Jesternek:
Jester! Gyere vissza, nem vagyunk egyedül!
~ Nem most jöttem le a falvédőről, van itt még valami.
Kicsit paranoijásan, nagyon óvatosan a közeli gépágyú álláshoz megyek, minden mozgásra figyelek, hátra, hátra tekingetek. Ellenségre rögtön lövök. Persze figyelek társam meg ne lőjem.
Detektorom mellettem van és majd szépen jelez. Ha valami mégis meglepne a tőrt használom védekezésre. Shotgunom az oldalamon lóg egy karabíneren, a lövész állásban állok, teljes készenlétben.

Halálosztó: Meleg,fülledt levegő és idő volt. Társammal jártuk a környéket. Majd a forró időben meghallottuk fajtánk halálkiáltását. A Mezőnyre siettünk de már halottak voltak. S közben megéreztünk még két embert. Bosszút esküdtem ellenük. Majd a két humanoid szétvált. Megbeszéltem a másik társammal hogy te az egyiket én meg a másikat. S elindultam az egyik ember felé. Végig kúsztam a száraz talajon míg el nem értem egy tóhoz. A katona nem volt messze s mintha ő is a víz fele menne. ~Na ennél nincs egyszerűbb préda.~Gondoltam elbizakodottan. A tervem a következő volt. Bemegyek a vízbe és a víz alatt megközelítem az emberi fajzatot. S mikor elé kerülök a vízből nagy sebességgel kiugrok és leharapom a karját. Vagy ha eltérne előlem akkor mikor földet érek savat köpök rá.

Jester: Egy vérgőzös mészárlás után frissítőért indultam a közeli tóhoz. Bár nem láttuk jelét több ellenfélnek vagy fenyegetésnek, de egy idegen helyen soha nem lankadhatunk. Még is szinte tátongó lyuk ként érzett tüdőm arra késztetett, hogy az utolsó cigarettám határozott lépteim közben meggyújtsam és úgy haladjak tovább a kulacsokkal. Mikor a vízhez érek a cigit egy kicsit a fülem mögé helyeztem, amíg leöblítettem az arcomat, amíg csordogál ról a víz kifújom a füstöt. Majd megnéztem igató-e a víz és ha igen kortyolok belőle. Azután töltöm csak meg a két kulacsot. Az előtt és után is körül nézek, majd bár úgy teszek mintha laza lennék egy kis aggódalom fut át rajtam. Megszaporázom a lépteim vissza fele. De nem rohanok, csak nem is sétálok jelentőség teljes térdrogyasztásokkal fűszerezve a magambiztos mozgást. Az én kulacsom az oldalamon pihen felakasztva, de Art-é a balkezemben. A cigit kiveszem a kezemből és kicsit idegesen fújom ki ismét a füstöt, erős füst oszlopban. Ez után viszont vissza kerül a számba a dekk, hogy levegyem a sapkám, hogy amíg szívok kicsit összekockoljam a hajam, ami megizzadt a sapka alatt. De nem is teszem vissza, a zsebembe gyűröm a fejfedőt. Rossz előérzetem van, néha ki-ki pillantok.

//Kaszás// (kicsit érthetetlenül fogalmaztál, van amit 2x is leirtál. kérlek erre máskor figyelj!(a kevesebb néha több)) Eljutsz a ház teteéig, ám ekkor ellenfeled közelébe valami el kezd pittyegni. A kezében lévő fegyverrel tüzet nyit, így te menekülésre kényszerülsz. A ház másik oldalán húztad meg magad.

//Bisur// Egy alien jut a küzeledbe a háztetőn, ám ekkor ezt kijelzi mozgásérzékelőd. Mivel a géppuska arra nem tud fordulni, ezért a válladon lógó fegyvereddel nyitsz tüzet, azonban akkorra már csak a hűlt helyét találod.

//Halálosztó// A víz színe alatt észrevétlenül sikerül megközelítened a humánt. Mikor az a vízhez hajol mosakodni te lecsapsz, és a meglepett ember mellső végtagjával távozol.

//Jester// Mosdás közben egy furcsa lény támad meg. A meglepetéstől hanyattesel, ám csak az egyik kezeddel tompítottad a puffanást...a másik a fenevad magával ragadta (ez egészen pontosan a bal kezed)//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A Halálosztó-Kaszás páros összecsapása a Jester-Bisur duóval   

Vissza az elejére Go down
 
A Halálosztó-Kaszás páros összecsapása a Jester-Bisur duóval
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kalandok :: PvP-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create your own blog
mobil avptrinity