Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Maniac

Go down 
SzerzőÜzenet
Maniac

avatar


TémanyitásTárgy: Maniac   Vas. Jan. 02, 2011 8:06 am

Faj: Ember
Nem: Férfi
Név: Zahar Pugacsov
Becenév: Maniac
Születési dátum: K. sz. u. 2158
Születési hely: Föld
Foglalkozás vagy volt foglalkozása: CMC katona, ex-bérgyilkos
Külső és belső jellem: 190 cm magas, 80 kg, barna szem, fekete haj /külső/
Bérgyilkos évei alatt már nem sajnálja áldozatait, elfogadja, hogy meg kell halnia a célpontnak. Humora néha beteges, meg a legrosszabb pillanatokban is viccelődni próbál. Társaihoz nem ragaszkodik, nem tekinti őket egyenrangú félnek, viszont nem áldozná fel őket. Ismeretlen emberekkel szemben próbál közvetlen lenni, gyakran eljátssza a kemény gyereket, de nem mindig jön össze neki.
Felszerelés: M252 HEAP /mesterlövész puska/, katonai kés, M4A3 /pisztoly/, BDU /páncél/, speciális szemüveg (hőlátás, mozgásérzékelő, éjjellátó)

Előtörténet:

Küldetésünk egyszerűnek tűnt első hallásra, de az ilyen küldetések mindig balul szoktat kiütni, remélem most nem lesz igazam. Szóval a feladat egyszerű, behatolni, minden infót megszerezni, kinyírni mindenkit, majd szépen eltűnni a helyszínről. Az akciónak szépen és csöndesen kell lezajlania. Öt katonát osztottak be a küldetésre. Brad, kiváló hacker és jól bánik a pisztolyokkal, Jason és Carl, egy testvérpár, állítólag szadista barmok, de csapattársat soha nem bántanak, Adam, a medikus, az ő feladata egyértelmű, ha valakit eltalálnak, akkor ő férceli össze a szerencsétlent, és persze ott vagyok én, az „újonc” mesterlövész a csapatban.

Egy helikopter visz ki minket a célállomásra, a bevetési zónával szemközt lévő toronyházra, én a háztetőn maradok, a többiek meg bejutnak valahogy, ez már nem az én problémám lesz. Semmi gond nincsen, szépen megérkezünk a háztetőre, többiek elkezdik a behatolást, a helikopter meg a biztonsági zónába vonul vissza. Én előkészítem a felszerelést és feszülten figyelek, próbálom meghatározni a társaimnak az őrök és a civilek helyzetét az épületen belül. A mozgásérzékelő a szemüvegemen ilyen távra nem jó, csakúgy, mint a hőérzékelő, viszont az éjjellátó pont megfelel ilyen távolságra.

Minden simán ment, a társaim gyorsan és tisztán végzik a dolgukat, senki sem veszik őket észre, mivel a holttesteket elrejtik és nem csapnak túl nagy zajt. Ám ekkor meg történik a baj, egy csoport fegyveres bezárta magát a szerver terembe, ablakok nincsenek, semmit nem látok, csak hallom, ahogy társaim anyáznak, és parancsokat osztogatnak egymásnak, innen tudom leszűrni, hogy mi történik nagyjából. Nem áll jól a szénájuk, sokan vannak és nem amatőrök. Mivel nem tudok mit csinálni, ezért rágyújtok egy cigire, hirtelen éles fájdalom nyilal a bal vállamba… hogy az a k.rva életbe, ezeknek is van egy orvlövészük, az öngyújtó meg elég nagy fényt csinál, hogy kiszúrjanak… kezdem elveszteni az eszméletemet, az a büdö…
Lebegek… nem érzek semmit… Mi a franc lehetett abban a golyóban, hogy így kiütött??? Az csak egy szimpla váll-lövés! Mik ezek a hülye képek? Naneeeee! Most az a rész, amikor lepereg előttem életem filmje? Popcornt nem osztogatnak? És kólát? Sz.r egy film lesz én már látom…

Gyerekkoromban nem sok minden történt velem. Apám behajtóként dolgozott a helyi maffiának, anyám meg prosti volt, ha jól emlékszem… Tizenkét éves koromban „balesetben” hunytak el, akkor egy kiöregedett bérgyilkos vett magához, állítólag a család barátja… Én mindenesetre még sohasem láttam azelőtt. Szóval ő vett magához, és rögtön el is kezdett engem tanítani. Naponta kemény edzések, lövészetre jártunk, nem éppen egy tizenévesnek való dolgok… Így teltek életem napjai, edzés, lövészet, ebéd, edzés, lövészet, vacsora, edzés, lövészet, alvás, húsz éves koromra végre közölte velem Árny, hogy készen állok az első bevetésemre. Azt elfelejtettem mondani, hogy a mesterlövész puskákra szakosodtam, közelharcban, elég gyengécske voltam, illetve vagyok is, pisztollyal még jól tudok bánni.

Az első bevetésem egy család megölése volt. Nem ismertem őket, még névről sem, de megölni egy nyolc évest az azért durva! Talán, akkor zakkantam meg? Lehetséges… Egy parkban akartuk végrehajtani az akciót, a család békésen, mit sem sejtve sétálgatott a parkban. Próbáltam lebeszélni Árnyat, hogy a házukban lőjük le őket, legalább a gyerek ne lássa a vért meg a többit… Mentorom hajthatatlan volt, azt mondta, hogyha nem lövök ő fog lőni és a gyereket fogja utoljára hagyni. Remegett a kezem a ravaszon, a tenyerem izzadt, mit ne mondjak, ideges voltam. Aztán meghúztam a ravaszt. Egy dörrenés, a gyerek meghalt. Szabályos lövés volt, egyenesen a fejbe, nem akartam, hogy szenvedjen. A szülei megzavarodtak, segítségért kiáltottak, Árny, ekkor lőtte ki a nőt. Én rögtön a férfit céloztam meg, de Árny gyorsabb volt nálam.

Kiborultam utána, végül is egy ártatlan családot öltünk meg. Kérdőre vontam árnyat, ám mikor elém dobta a részemet, elhallgattam. Sok pénz volt az asztalon, életemben nem láttam annyit. Mit ne mondjak a pénz elég jó indok, hogy embereket öljél. De ha a pénz miatt öltem, akkor hogy a fenébe kerültem én a katonasághoz? Inkább elmesélem a dolgot!

Az évek során Árnnyal dolgoztam együtt, ő inkább csak az információt osztotta meg velem, mivel a látása egyre rosszabbodott. Az ügyfél őt kereste fel, ő leadta a célpont fotóját és egyéb adatait én meg kinyírtam az illetőt. Egyszerű módszer volt, neki megvoltak az alvilági ismerősei, nekem meg a képességem, hogy öljek, de egyszer ennek az „idillnek” és félbe kellett szakadnia…

Könnyű munkának tűnt, de mégis itt siklott félre az életem. Az ügyfél anonim maradt, mint mindig, a célpont egy üzletember volt. Odamentem a helyszínre, elfoglaltam a pozíciómat és felkészültem a lövésre, de ekkor egy helikopter reflektora világított bele az arcomba. Reflexből a pilóta ülése felé rántottam a fegyverem és elsütöttem azt. Sikerült eltalálnom a másodpilótát, de ez nem nagyon zavarta meg a pilótát. Időközben a kommandósok is felértek, eldobtam a puskát és előrántottam a pisztolyomat. Képes vagyok embereket egy puskával két kilométeről leszedni, pár kommandós tőlem ötven méterre nem jelent sok gondot, elméletben… Viszont egy nyugtató lövedékkel a seggedben már nehezebb a dolog. Kiürítettem a teljes tárat, mielőtt elájultam. Utólag tudtam meg, hogy a nyolc főből kettőt találtam el, az egyik nyakon, a helyszínen elvérzett, a másikat meg lábon, pár hétig nem tudott járni, de meggyógyult, szerencsém volt mi? Inkább nem… Választhattam, vagy életfogytiglan leültetnek engem, esetleg még ki is végeznek, vagy beállok katonának. Én inkább beálltam katonának. Jah, és a gyengébbek kedvéért... A meló egy átverés volt, Árnyat megölték miközben megpróbálták elfogni.

Szóval a sereghez kerültem, ahol megkaptam a szokásos kiképzést. Közelharc, pisztolyok, puskák… Nem tudtak nekem újat mutatni azok a barmok. Pár hét kiképzés után, illetve egy pszichológiai vizsgálat után beosztottak a csapatba, akiket éppen most mészárolnak le. Már vége is a filmemnek? Ilyen rövid volt??? És hol vannak belőle a sexjelenetek??? Pedig a Marson az a csaj olyan… ÉS a menekülés a Földről? Ilyen fontos részeket kivágtak belőle? Elég hülye egy rendező volt az, aki ezt a vackot csinálta, a forgatókönyvíróról nem is beszélve…

- Ébredj te idióta! Egy szimpla váll-lövéstől kifeküdtél, tudod, hogy ez mennyire gáz? – Ez valszeg a medikus hangja, szóval túlélték.
- Sikerült a küldetés? Mennyi embert vesztettünk?
- Egyet sem te mamlasz, azzal csak szívattunk téged! Viszont az orvlövészre nem számítottunk, hál’ Istennek béna volt a fazon és nem a fejedet találta el.

A seb lassan forrt be, és addig nem mehettem a csapattal, időközben új mesterlövészt kaptak, akit már nem akartak elengedni. Most a Marson vagyok éppen, és várakozok egy új küldetésre és egy új csapatra. Egy esélyre, hogy Maniac újra megőrülhessen!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Maniac   Szer. Jan. 05, 2011 6:39 am

Elnézést a késésért. Igazából egy dolgot kifogásolnék, a spéci szemüveget. Létezik éjjellátó készülék már a mai világban is, létezik mozgásérzékelő berendezés, valóságban nem tudom, milyen formában, de a játékban egy kézben vihető gép, valamint léteznek hőkamerák is. Viszont egyben, egy szemüvegben szerintem itt sok. A mozgásdetektor amúgy is kézben vivős kütyü, szóval a szemcsit valahogy szedd szét légyszi, mert egybe nem hiszem hogy elfér, hacsak valami nagyon fantáziadús módon le nem írod a működését, meg a kinézetét.
Ezt leszámítva kifogástalan előtörténet, izgalmas, és jó, hogy végre nem a daráló klán alien ölő macsója voltál.

Szóval 14 pont +1 pont a bővítés + 1 pont kártérítés a késésért. Ezt így 16 azaz kettes szintről 18 ponttal kezdheted a játékot.

Üdv köztünk!

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maniac

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Maniac   Szer. Jan. 05, 2011 7:07 am

Akkor a mozgásdetektort választom. Lentebb berakok egy képet is, illetve a működési elvet.

Működési elv: Infra sugarakat bocsát ki a szemüveg, amik visszaverődnek a készülékbe, ha valami változás történik a visszaverődési időben (tehát elmozdul valami), akkor a mozgásra felhívja a készülék a figyelmet. Azokat a dolgokat amik nem mozognak azokat elmosódottan tűnnek fel. Csak arra működik amerre nézek. A készülék közép- és rövidtávra van tervezve.Megjegyzés: A jobb felső sarokban lévő radar az én verzióm nem használja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Maniac   

Vissza az elejére Go down
 
Maniac
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Előtörténetek-
Ugrás:  
Forumotion.com | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog
mobil avptrinity