Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Frank Smith

Go down 
SzerzőÜzenet
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Frank Smith   Csüt. Ápr. 21, 2011 1:03 am

Faj: ember
Név: Frank Smith
Becenév: Barbár
Születési hely, idő: Panama, 2159. augusztus 20.

Foglalkozás vagy volt foglalkozás: Katona
Kinézete: 210 cm magas és 115 kg súlyú fickó. Haja rövid és sötét színű, míg a szemei zöldek. A bőre kissé barnás, talán a sok napon töltött óra miatt. Arcszőrzete nincs, mivel ha teheti megborotválja. Igencsak erőteljes a testfelépítése, de ennek köszönhetően egy kicsit lomhább is az átlagnál.

Jelleme: Eléggé harcias. A kihívások elől sosem tér ki. Szereti a verekedéseket és az izgalmas küldetéseket. Persze meghalni még nem szeretne. A parancsokat szokása betartani. Szeret a bajtársaival iszogatni és kártyázni. Meg ha teheti rágyújt egy cigarettára, de az új cigiket nem nagyon szereti.

Felszerelés
- M4A3 szolgálati fegyver (2 tár+1 tár a fegyverben)
- M41A1 PULSE RIFLE (5 tár+1 a fegyverben)
- M40 Gránát 3 db
- M3 típusú személyi páncél+M10 sisak
- TNR lámpa
- Személyi lokátor
- Jelző fáklya 4 db
- Robbanószer 4 db + detonátor

Előtörténet

- Nos akkor ha benne van én bele is kezdenék doktor. Persze, csupán röviden.
Panama városában születtem, ami egy piszkos kis leprafészek. Máshoz nem is nagyon lehet hasonlítani. Apámra nem emlékszem, de anyám azt mondta, hogy amerikai volt. Ennél többet sosem árult el, engem meg nem is nagyon érdekelt a dolog. Talán egy turista volt, vagy egy katona, ki egy kis olcsón vett szerető érintésre vágyott. Isten tudja a választ, de ő nem nagyon fogja elárulni. Így hát anyámmal nőttem fel. Ő éjjel-nappal melózott valami nagy cégnél. Talán még le is feküdt a főnökével egy kis plusz zsetonért. Talán így volt, mert egész jól megéltünk.
No persze én, mivel anyám naphosszat tolta a robotot, hamarosan csatlakoztam egy bandához. Még eléggé kis gyerek volt ekkor. Lehettem vagy úgy 12 éves, de már stukker volt a kezemben és a haverokkal terítettük a város csóró negyedében a kokaint, a heroint, meg az összes többi agypusztító cuccot. Ám csakhamar megláttam ennek a rossz oldalát is. A barátaim hullottak körülöttem, mint a legyek. Hamarosan valami csoda folytán, már csak én voltam talpon a régi ismerőseim közül. A többiek vagy a sitten, vagy a temetőben voltak. Talán én annak köszönhettem a szerencsémet, hogy sosem nyúltam a cucchoz. Csupán a bagóra szoktam rá. De aztán csakhamar fordult a szerencse. Valaki köpött és hamarosan már a rendőrség dörömbölt az ajtón. Sikeresen el is kaptak, majd börtönbe kerültem. Ekkor 16 éves voltam.
Benn a élet csak még rosszabb volt. Hisz itt az emberek nagy része utált, míg egy kisebbik része működött velem együtt. Elhatároztam, ha kijutok innen, akkor valami mást csinálok. Valami nagyon mást. Így telt el 4 évem. Eredetileg csupán 3 év lett volna, de mivel muszáj voltam megölni valakit, így még egy évet rám sóztak. Ezen idő alatt rengeteget nőttem és nagyon meg is erősödtem. A vége felé már nagyon kevés ember mert belém kötni. Ha valaki mégis megtette, az általában törött képel, vagy lerúgott vesével távozott. A 4 év viszonylag hamar letelt, majd távozhattam is. Igaz minden cuccomat nem kaptam vissza, de hát egy fene. Legalább az ujjaim megvoltak.
Majd ígéretemhez híven, igyekeztem változtatni az életemen. Rendes kétkezi meló, meg a többi. De nem igazán jött ez be. éppen hogy csak meg tudtam belőle élni. Végső soron megláttam egy toborzó plakátot, ami arra sarkalt, hogy csatlakozzam a gyarmati tengerészgyalogsághoz. Mivel a maradásra igazán okom már nem volt – anyám meghalt - , így hát csatlakoztam.
A kiképzés kemény volt és viszonylag hosszú. Legalábbis számomra. Néha még a börtönt is vissza könyörögtem. De végül is pár év leforgása alatt sikerült a végére érnem, majd hivatalos tengerészgyalogos lettem. Végül már csak várakoznunk kellett, hogy bevessenek minket. Sokat várnunk nem is kellett, hisz csakhamar parancsot kaptunk arra, hogy kihajózzunk.
Számomra egy teljesen ismeretlen bolygóra mentünk. Mind a mai napig nem emlékszem a nevére, de annyira nem is érdekelt akkoriban. Sőt, még ma sem érdekel. Így felszálltunk a hajóra, majd hibernációs kamrába kerültünk, hosszú-hosszú időre, egészen addig, míg el nem értünk a célbolygót.
Küldetés sajnos teljes kudarccal ért véget. A feladatunk az volt, hogy az egyik bolygón adatokat szerezzünk az alienekről. Eléggé őrült egy terv volt, de információkra volt szükségünk ezekről a lényekről. A legjobb az lett volna, ha egyet életben elfogunk, habár igazán nem füllöt hozzá a fogunk. Hallottuk a történtetek erről a teremtményeket. Legszívesebben megöltük volna őket, de a parancs az parancs és ez bizony felülről jött. Így hát megtettük, amit tudtunk. Elindultunk bogárvadászatra. A küldetés rövid és véres volt. Mire visszaértünk a hajóra már csak a csapat fele volt meg. A másik fele vagy elesett az alienektől, vagy a fészekbe hurcolták őket. Választ sosem kaptunk, de inkább dobtunk egy atomot a fészekre, remélve, hogy az majd a földdel teszi egyenlővé a helyet. Nem mentünk vissza, hogy megnézzük sikerrel jártunk-e. Inkább úgy döntöttük, hogy visszatérünk. Mivel a parancsnok meghalt, így hát igazán nem volt igazán ellenvetés. Majd megint mélyálomba süllyedtünk és hazafelé vettük az irányt.
Amire hazaértünk a föld már támadás alatt állt az alienektől. Fogalmunk sem volt, hogyan is kerültek ide. Talán más csapatok több sikert értek el, mint mi. Így hát arra vettük az irányt és csakhamar megint a frontvonalban találtunk magunkat. Mivel már találkoztunk velük így lettünk mi kiválasztva. A harcok kegyetlenek voltak és folyamatos hátrálásra voltunk ítélve. Nem nyerhettük meg ezt a csatát, csupán hátráltathattuk őket. Sok jó bajtársat vesztettem el ott. Mi pedig csak harcoltunk és harcoltunk egyre hátrébb szorítva, míg végül már nem volt hova menekülnünk. Így hát felszálltunk egy hajóra és sok civilt hátrahagyva menekültünk el.
Majd a Gateway állomáson kötöttünk ki, ahol szabadságra küldtek minket. Már alig várom, hogy visszatérhessek.
Kérem, doktor, engedje, hogy ismét harcoljak.


A hozzászólást Frank Smith összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 21, 2011 11:37 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dexantreal

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Frank Smith   Csüt. Ápr. 21, 2011 1:40 am

jó lett, én engedélyezném, de mivel nem biztos, hogy van erre felhatalmazásom, még várd meg Halált, ő majd eldönti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Frank Smith   Csüt. Ápr. 21, 2011 10:49 am

Tényleg jó történet, részemről is elfogadva! Smile
Egy valamit nem értek, mégpedig az utolsó mondatot. Az alapján úgy tűnik, hogy dokinak meséled, de az elején semmi utalás nincs erre. A kerettörténet jó ötlet, csak értelem szerűen mivel keretet ad neki, elején végén is el kell térni a lineáris elbeszéléstől. Mindenesetre ha nem módosítod, az sem baj, hiszen el lett fogadva.

Dexantreal, nyugodtan pontozd le, ha Halálnak sincs ellene kifogása.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: Frank Smith   Csüt. Ápr. 21, 2011 11:38 am

Nos igazad volt ezzel a keret dologgal, így javítottam. Remélem így már jobb lesz.

Ja, és köszönöm az ügyintézést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dexantreal

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Frank Smith   Pént. Ápr. 22, 2011 9:34 pm

helló Smith. átrágtam magam a rám vonatkozó szabályzaton és végre sikerült kibogoznom a kusza szálakat, így hát előléptettelek sikeresen tizedessé Very Happy, mert a hadseregnek szüksége lesz egy jó katonára. akár majd egy osztagot is alád sózhatunk, mit szólsz? Very Happy

15 spt kapsz. egyrészt a szép és megfelelő előtörténet miatt, másrészt mert ezzel a sztorival sikerült elérned a 2dik szintet és így jött ki a sok pont.

hajrá. költekezz és gyere majd a kalandra, amit indítok Very Happy.

nos, annyiban módosítom, hogy nem leszel még tizedes, az egy újonc számára túl nagy falat, bizonyíts a mostani kalandban és lehet akkor megkapod. üdv közlegény a fedélzeten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: Frank Smith   Pént. Ápr. 22, 2011 10:07 pm

Köszönöm szépen Smile A meghívást is a kalandra, de már van egy kaland, ahova jelentkeztem, szal már mindjárt kezdődhet is XD
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Frank Smith   

Vissza az elejére Go down
 
Frank Smith
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Előtörténetek-
Ugrás:  
HungarianForum.com | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblogs.com
mobil avptrinity