Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 London

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Pént. Ápr. 29, 2011 10:47 pm

//Bocsánat a csúszásért//

A lénybe bele lövöd a gránátot, bár célzásod nem a legjobb, de ezt kompenzálja a dög mérete. Ismét robbanás rázza meg a járatot, bár ezúttal kisebb mint az előbb. Majd hallatszik a xenomorph sikolya... igazi túlvilági sikoly. Most viszont kialudt a lámpád és sötétség vesz körül, alig látni valamit, és mindenhol por kevereg.

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: London   Vas. Május 01, 2011 5:31 am

Hallja a szörny sikolyát. De nem tudja, hogy tényleg meghalt-e, mivel a lámpája egyszer csak kialszik.
- Mi a fene? – gondolja magában, miközben megpróbálja kivenni a körülötte zajló eseményeket. Nem jár túl sok sikerrel, mivel ha a sötétség nem lenne még elég, akkor por lepi el az egész helyet.
Azt tudja, hogy még kenne lennie energiának a lámpában így csak valami sérülés, avagy meghibásodás lehet az oka. Így hát megpróbálja megfogni a lámpát, hogy kiderítse történt-e vele valami.
- Mindenki egyben van? – kérdezi meg aztán a sötétségbe.
Reméli, hogy nem csak ő maradt életben egyedül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Hétf. Május 02, 2011 5:38 am

Lámpa ellenőrzés közben kiderül, hogy egy nagyobb kő esett rá, a fejeden is landolhatott volna, de még mindig jobb ha a lámpád megy tropára. Ahogy megszólalsz, hangod kicsit visszhangszik, választ hamar kapsz. Először egy nyögést hallasz, távolabbról, majd egy női hangot egész közelről.
- Én élek...
Már kivehetőek a nő alakjai, melletted fekszik, a parancsnok pedig tőletek pár méterre, ő nem mozog, de lélegzik. És megint hallod a hangot, ezúttal és hideg és riadt.
- Ez a dög itt van fölöttem, beszorultam.
És valóban most már látod a lényt is, csak a sejtelmes körvonalai vannak meg... nem tűnik sérültnek.

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: London   Hétf. Május 02, 2011 8:53 am

Kissé azért örül, hogy csupán a lámpája ment tönkre és nem a feje a rá esett kő nyomán. A sisak a kisebb darabokat meg nyílván felfogja. Hát van ez így. Majd hallja a többiek hangját is. Pontosabban csak a nő hangját, de innen már legalább ki tudja venni. A sérüléseit nem látja, de azért nem lehet valami fényesen. A parancsnokot is látja, de ő nem mozog. De legalább a mellkasa emelkedik és süllyed szabályos időközönként.
Ám hamarosan megint hallja a csaj hangját. Azt mondja, hogy a dög ott van. Majd hamarosan meg is pillantja a körvonalait. Látszólag sértetlen, de a reménykedik, hogy csupán a félhomály miatt nem látja rajta sérülésnek a nyomát.
- Mi a fene. Ennyinek elégnek kellett volna lennie. – morogja maga elé.
Aztán célba veszi a körvonalat és belé ereszt egy rövid sorozatot. El akarja vonni a figyelmét a dögnek, de úgy, hogy a lánynak közben nem esik baja. Még van egy kis tartozása felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Kedd Május 03, 2011 2:38 am

Van egy kis időd, amíg nem mozdul a lény, és kimondod szavaid. Úgy tűnik aminek elégnek kellett volna lennie, nem volt elég! De most beküldesz egy sorozatot, amiért rád terelődik a figyelme... Rögtön feléd rándul, de nem mozog már olyan fürgén... csak éppen elkapja a lábead és már rántana is el amikor két lövést kap fejre. Rögtön összezuhan, és meglátod, hogy feji páncéljának fele hiányzott, majd azt is hogy a parancsnok lőtt a szolgálati fegyverével. Lábadon enged a szoirítás. De társaid nincsenek túl jól, nem mondható, hogy néma csend honol, néha apró nagyon apró lépéseket hallani, mintha egy rovar lenne.

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: London   Kedd Május 03, 2011 5:57 am

Nos a terve fél sikert ért el. legalább a lény figyelme felé terelődött és a lába előtt fekvő nőről meg is felejtkezett. De sajnos ő sem volt elég gyors, mivel sikerült elkapni a lábát. Ám két lövés végre megakasztotta a mozgásban és elereszti a lábát.
Ő még a biztonság kedvéért beleereszt két töltény a fejébe, majd ideje a többiekkel is foglalkoznia.
- Fel tud állni, parancsnok? – kérdi meg tőle.
Majd a lány felé igyekszik, aki beszorult. Legalábbis ezt mondja, de minek hazudna, így hisz neki. Majd elkezdi vizsgálni, hogy mi alá szorult is be. Ha parancsnok képes felállni, akkor nem megy oda. De ha nem, akkor miután leellenőrizte a lányt a parancsnokhoz megy.
Ám a szabad járat felé is néz, hisz neszezést hall. Reméli, hogy nem újabb dögök tartanak erre, mert akkor igencsak szorult helyzetben vannak. Hiszen már csak ő járó képes. De már őt is rendes meg van tépázva, hisz a lámpája nem működik. De ekkor jut eszébe, hogy van nála jelző fáklya. Így az egyiket előveszi, majd meggyújtja és előre dobja, hogy lássa, ha közelít valami.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Kedd Május 03, 2011 6:47 am

Beleeresztesz néhány lövést a lény fejébe, alaposságod megmentett úgy tűnik, mivel amikor belelősz a lény fejébe még hallasz egy halk sikolyt, majd előtted csapódik a földnek a farka, végén egy 50cm hosszú tüskével, majdnem megölt vele.
Ezután a lány fölé hajolsz, arcán látszik hogy fájdalmai vannak, de nem mutatja, csak a szeme csillog nagyon. Hasán van egy hatalmas beton gerenda féle, alaposan összenyomja szegényt, más baja nincs.
A parancsnok nem válaszol, fel áll négykézlábra. Majd a komunikátorját vizsgálja.
- Fenébe! Nincs vétel! Ezek a rohadékok rendesen szét csaptak köztünk. Huh. Azt hiszem... nekem kell egy kis idő.
Majd leül és a falnak dől, kezében a pisztolya, egyenletesen lélegzik, az oldalát fogja, látszik rajta is, hogy nagyon fáj neki. Majd ahogy fáklyákat dobsz a járatba, meg pillantod a zaj okát, néhány nagyra nőtt cserebogár szerű mászkál. Ha jól emlékszel hallottál már róluk, dögevő rovarok, veszélytelenek.
Hirtelen meg mozdul felettetek a járat, arrébb csúsznak az elemek, és a nő sikolya hallatszik.
- Segítség!
Parancsnok mellett is megreped a fal, ő próbál arrébb menni, ahogy csak bír.
- Nehogy itt dögöljünk meg a fenébe is!

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: London   Kedd Május 03, 2011 7:13 am

Amint megpillantja a levegőben felé meredő farkat megáll benne az ütő. Nem hitte volna, hogy még ilyen helyzetben is képes lesz támadni. De szerencsére megmentette az életét ez a pár plusz töltény, amit belé küldött. Mivel a farok lehanyatlik és a lábainál fekvő lény még mintha sóhajtana egyet.
Majd látja, hogy a lány eléggé rossz bőrben van, köszönhetően egy rajta pihenő betongerendának. Nem lesz könnyű onnan kiszedni, az már egyszer biztos. Nem is biztos, hogy sikerül. Akkor viszont meg kell, hogy ölje a nőt. Sajnálni fogja, de ez még mindig jobb halál, mintha keltetőt csinálnának belőle a dögök. Ő legalábbis így van vele. Ennek ellenére mosolyt erőltet poros arcára, habár nem biztos, hogy látja ezt.
- Kiszedünk innen, ne aggódj. – mondja neki kissé krákogós hangon.
Végül elindul a parancsnok felé, hogy megtárgyalja vele a következő lépést. Ekkor pedig megmozdul a föld a talpuk alatt és a plafon és a fal is kezd megnyílni. Így hát ismét csak rajta a megdöbbenés sora.
- Mi a fene jöhet még, a fenébe is! – üvölti kikelve magából.
Már a hócipője is tele van az egésszel. Így hát elindul gyorsan a parancsnok felé, hogy legalább segíthessen neki. Gyorsan a hóna nyúl, majd elkezdi a nő felé húzni. Közben az egyik ujját a fegyver ravaszán tartja és tekinget jobbra, balra és fel is. Ha bármit lát, ami nem ember, arra azonnal tüzet nyit. Amikor odaér, elkezd beszélni a parancsnoknak.
- Amint sikerül egy kicsit megemelnem a gerendát, próbálja meg kihúzni onnan. Világos? – mondja neki, majd a gerenda alá nyúl.
Reméli, hogy eközben semmi sem tör rájuk. Majd minden maradék erejét latba vetve, próbálja megemelni a gerendát. Legalább pár centit próbál rajta emelni. Közben kidagadnak az erei a nyakán a nagy erőlködés közben és még üvölt is egy jót, csak úgy ösztönösen. Reméli a parancsnok közben teszi a dolgát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Kedd Május 03, 2011 7:46 am

A parancsnok nem kér a segítségből, úgy tűnik jót tett neki, hogy felemelted a hangodat. Szépen magától is oda megy a gerendához. Vagy 4 cm-t arrébb csúszott a gerenda, így már tényleg elég kemény nyomást gyakorolhat az alatta lévőre. Viszont ennek előnye is van... van egy kiálló vasdarab, ami könnyebb fogást nyújt. Veszel egy nagy levegőt, majd minden erődet összeszeded.
Egy hirtelen mozdulattal megemeled, közben üvöltesz, ez úgy tűnik erőt ad és vagy 20 centit emelsz a gerendán... hihetetlennek tűnik az erőd. De nem bírod sokáig, elgyengülsz és le kell tenned. Hátad megrántottad, kezeid lehorzsoltad, de társad kint van, még hátán fekszik és a hasát fogja. De van annyi ereje, hogy bekapcsoljon egy lámpát, közben hangosan liheg. Hamarosan újra neszt hallasz, a rovarok, mintha közelednének felétek, nem kíséret nélkül. Óriási csótány szerű lények is jönnek, 40 centisek. Összesen negyvenen lehetnek, de gyorsak.
- Na jó... tűnjünk innen!
Szólal meg a parancsnok, majd feltámogatja a női társát és megindul előre, nem törődve a rovarokkal. Fegyver van mind a hármótoknál, a járat tisztának látszik a rovarokon kívül, van elég fény, belátni mindent.

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: London   Kedd Május 03, 2011 8:13 am

Végül csak sikerül a nőt kimenteni szorult helyzetéből. Szerencsére volt kéznél egy emelő szerkezet gyanánt szolgáló acélrúd is. Ennek köszönhető a siker, amibe igencsak belefáradt ő is. Legszívesebben most lerogyna a földre egy kicsit kifújni magát, de tudja, hogy ez bizony még nem az a helyzet. Így hát felkapja a földre tett fegyverét.
- Jó. Felőlem is eltűnhetnénk már innen. – ért egyet a parancsnokkal.
Így hát ő is megindul előre. Ha kell támasz nyújt nő társuknak, hogy gyorsabban tudjon mozogni. Ha nem kell, akkor mögöttünk marad, mint eddig is a küldetése során. Szerencsére egyenlőre a járat tiszta, de ez bármikor változhat. Közben gyakran pillant hátra. Ki tudja, hogy mik jönnek elő azokból a repedésekből. Reméli, hogy csak a robbantása utóhatásai. Ha nem, akkor még mindig csávában vannak. De jobban belegondolva, amíg itt vannak, addig csávában vannak.
Követi a többieket. Reméli, hogy már semmi sem vár rájuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Szer. Május 04, 2011 7:20 am

Segítesz támogatni a nőt, járással akadnak gondjai, eléggé megnyomhatta a beton tömb. Szépen haladtok előre, a rovarok utat nyitnak, de gyanúsan sompolyognak körülöttetek. Lehet, hogy már csak azt várják hogy mikor lakomázhatnak belőletek?
Egy kis ideig minden jól megy, a terep nem túl nehéz, egyenes járat, itt ott szeméttel és romokkal tarkítva.
Hamarosan ismét egy olyan gyanús takarót találtok, lehet hogy csak illúzió, de mintha megint mozogna egy picit.
- Hagyjatok itt. Csak lassítalak.
Mondja a nő hidegen, a parancsnok nem szól, csak néz maga elé, a lepedőre, majd arca elfintorodik.
- Még, hogy mentő akció! Öngyilkos akció!
Senki nem tesz semmit és a morál sem a legjobb, lehet téged is megtör London?

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: London   Szer. Május 04, 2011 8:38 am

Nem haladnak valami gyorsan a nő sérülése miatt. Habár senkit sem hagy szívesen hátra, de tudja, hogy nélküle bizony gyorsabban haladhatnának. Habár így pedig több a fegyver tartó kéz. Valamit, valamiért ahogy mondani szokás. A apró dögevő bogarak pedig utat nyitnak nekik. De egyenlőre nem izgatja ez a tény és nem is igazán foglalkozik velük. Csupán végre ki akar innen jutni.
Ám hamarosan megint egy lepedő állja az útjukat. Ő igazán nem látta tisztán az előzőt, de tisztán emlékszik, hogy mi következett utána. Majd a nő is megszólal.
- Ha már kirángattunk az alól az oszlop alól, akkor nem foglak itt hagyni. – mondja a nőnek.
Ám lehet igaza van. De inkább még nem gondol ebbe a lehetőségbe bele. Majd a parancsnok is mormog valamit elől. Jól hallja a mondandóját.
- Én megmondtam. – gondolja magában komoran.
Vet még egy pillantást a takaróra, majd tovább indul.
- Parancsnok. Mennünk kell. Ha itt maradunk meghalunk ez egészen biztos. Ha megyünk tovább, legalább még egy halvány remény marad. Talán még kapcsolatba is léphetünk az apc-vel, vagy a hajóval, ha kijutunk. – mondja neki.
Fegyverét eközben a rongy kupacra tartja. Majd megindul előre. Még mindig a nőt segítve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Pént. Május 06, 2011 7:45 am

A női társad belátja, hogy igazad van és köszönés képen gyengéden végigsimítja meleg kezével az arcodat. Nem mondtál túl újat a parancsnoknak, de ezt betudja a helyzetnek, és nem szól le érte, ahogy tenné. Persze még a takaró is ott van, hamarosan mocorogni kezd valami alatt. És fél perc múlva fel is tűnik egy férfi, nincs rajta sérülés, de látszik nagyon rosszul van.
- Maguk! Segítsenek... segítsenek a fiamon. Vigyék ki innen kérem! Nekem már késő, de legalább ő élje túl, egy 13 éves fiú...
Lassan könnyek kezdenek el csurogni az arcáról.
- Kérem! Magukról már sok jót halottam. Ne hagyják meghalni...
Lassan arca eltorzul a fájdalomtól, a földön görcsbe rándul és csuklani kezd. Valami nincs rendben vele.

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: London   Szomb. Május 07, 2011 8:35 am

Amikor a takaró mocorogni kezd elengedi a nőt, hiszen megállni megtud a két lábán. De legnagyobb meglepetésére egy ember bújik elő alóla. Egy felnőtt férfi. A fegyvert azért biztos, ami biztos készenlétben tartja, habár már nem fogja rá. Majd figyelmesen hallgatja a fickónak a mondókáját. Látszik rajta, hogy nincsen a legjobb passzban. Habár több évnyi itt tartózkodás után ő is hasonlóan érezné magát.
Ha a többiek nem tesznek semmit, akkor feltenne neki pár kérdést erről a kölyökről.
- Mi a neve a kölyöknek? - kérdezi meg.
Ám ekkor váratlan dolog történik. A férfi arca eltorzul a fájdalomtól és csuklani kezd. Már tapasztalt ilyet,de szerinte már a többiek is.
- A francba. – mondja, és ezzel egy időben hátra is lép egyet, hogy nyugodtan lőhessen.
Ezt követően a szenvedő fickóba ereszt egy három lövéses sorozatot. Ezek után óvatosan megközelíti, majd a hátára fordítja a lábával. A mellkasába is lő két golyót. Csak, hogy biztos legyen.
- Most mi legyen, uram? - néz kérdően a parancsnokra.
Várja a további utasítást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Hétf. Május 09, 2011 8:57 am

A fickó még kinyögi a nevet:
- Adam... Ada...
Majd rángani kezd, szerencsére megszabadítod a kínjaitól... A lény már kezd belőle kitörni amikor szétlövöd a mellkasát. Ez sikerrel jár, ám a kis lény sikolya betölti a járatot... rossz hangulatot teremt.
A parancsnok is készen áll ha baj történne, majd válaszol kérdésedre:
- Elhúzunk innen a fenébe azzal a kölyökkel.
Majd elindul előre fele, léptei visszhangoznak, a nő már egyedül is tántorog, erősnek akar látszani, talán az is. A csönd nyomasztó!

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: London   Pént. Május 13, 2011 11:14 pm

A visításra el húzza a száját, majd gyorsan körbe is néz. Nem csodálkozna, ha hamarosan megjelennének a dög evő bogarak is. De egyenlőre nem nagyon foglalkozik ezekkel. Mivel egyenlőre nem fenyegetik őket. Majd a szavaira bólint egyet.
- Rendben van. Akkor keressük meg.
Mondja ő is, majd elindulnak az alagútban. Habár a lámpa működik, de még így is túl sok a sötét beugró, ahol vagy egy xeno, vagy akár egy gyerek is könnyedén megbújhat. Leginkább hangosan a fiúnevét kiabálva keresné az eltűnt személyt, de nem nagyon mer megszólalni. Ki tudja, hogy még mi rejtőzik az alagútban. Nem szívesen futna össze még egy olyan turbó alien-be. Így is nehéz volt legyőzni.
Út közben talál pár üres üveget és néhány cigi csikket a földön elhajigálva. Néhol még régen kialudt tüzek maradványait is lehet látni. De a fiú nyomára egyenlőre nem akadtak rá. A fegyvert készenlétben tartja, ahogy valószínűleg a többiek is. Néha-néha háta is néz, hogy lássa a lány tudja-e követni a lépéseiket. Ha nem tudná, akkor mögé zárkózik fel.

//bocsi a késésért, csak készülök a szakdogára is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Szomb. Május 14, 2011 9:04 am

Szépen haladtok tovább a gyenge világítással, eléggé egymás mellé szorultok, de semmi baj, jobb az óvatosság. Mindenre figyeltek amire csak lehetséges. Nem történik semmi, csak az idegeiteket tépi szét a várakozás. Végül gond nélkül elértek egy régi metró állomáshoz, itt egy emberi tábor romjait találjátok. Sátrak, szerszámok, vér, roncsok mindenfele. Egy 100m hosszú, 20m széles rész.
- Na keressük meg azt a kölyököt!
Adja a parancsot az őrmester.

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: London   Hétf. Május 16, 2011 7:36 am

Ő is jól szemügyre veszi a helyet, ahol az emberek éltek itt a katasztrófa után. Eléggé lehangoló a helyzet. Csodálkozna rajta, ha bárki is életben maradt volna. Főleg egy kölyök, de hát csodák történhetnek. Hiszen ki tudja, hogy hova férnek be ezek a kölykök. Talán még a xenoktól is el tudnak rejtőzni. Majd meg is kapják a parancsot.
- Értetettem. – mondja szinte suttogva.
Így hát ő is keresni kezd a romok és a tetemek között. Fegyverét mindvégig tüzelésre készen maga elé tartja. Kíváncsi, hogy megtalálják-e a gyereket. No meg, hogy jól teszik-e. Ő legalábbis figyelni fog rá, hogy semmi olyasmit ne vigyenek fel az állomásra, aminek nem ott a helye. Közben, hogy lásson is valamit eldob még egy világító rudat. Hiszen az ő lámpája már nem működik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Hétf. Május 16, 2011 8:29 am

Keresel, kutatol, szépen bedobsz egy fáklyát is középre, így jobban látsz... Szétváltok, így kutattok tovább, majd hallotok neszeket, nem tudni honnan. A gyerek sehol sincs, így egyre gyanúsabb a helyzet. Hamarosan megjelennek kis barátaitok, a másik kettő nagy zöld, egyik előttetek, másik mögöttetek, hirtelen füst kezd ömleni a tetőből, hirtelen megragad egy kar, futni kezdesz utána, majd egy másik is, az egyik a srác keze, a másik a nőé.

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: London   Kedd Május 17, 2011 7:44 am

Úgy fest, hogy a balszerencse sajnos erősen üldözi őket. Ismét találkoznak régi cimboráikkal a zöld tetkós aliennekkel. Kíváncsi lenne, hogy milyen állatból bújtak ezek ki, mivel még sosem látott ilyeneket. De ezen majd máskor is ráér gondolkozni. Hisz most közbe fogták őket, ami sokkal rosszabb helyzet, mint az előző volt. Mert ott legalább csak egy irányba kellett védekezni.
- Mi a fene… - hördül fel.
Mivel hirtelen füst öleli körbe és egy kéz is, majd még egy kéz megragadja. A nagy felfordulásban nem tudja, hogy mit tegyen, így hát engedelmeskedik a ráncigálásnak és fut a többiek után. Azaz a lány és egy számára idegen fiú után. Valószínűleg ő lehet Adam. Csodálkozik, hogy még él.
Azért a futás közben megereszt a lények felé egy-egy rövid sorozatot. Habár tudja, hogy túl sok reakciót nem vált ki ezekből a lényekből. Túl erős a páncélzatuk. Így is történt. A lövésére csupán halált ígérő üvöltés a válasz. Túl sok jóra így se számított, de kezd kissé már parázni. Elege van a kialakult szituációból.
Közben szemével keresi a parancsnokot, de a nagy felfordulásban nem találja.
- A parancsnok merre van? – kérdezi meg a társát.
Majd követi a többieket. Reméli, hogy valamilyen kijárat felé vezeti őket a srác. Máskülönben itt fognak megpusztulni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Kedd Május 17, 2011 8:05 am

Követed a srácot, közben lövöldözöl, tudod, hogy ez hiba volt, mivel egy-két másodperc alatt is utánad eredhet és megölhet. De nem történik semmi.
- Nem tudom hol a parancsnok. -mondja a nő-
Hamarosan, mintha beesnél egy lukba, egy acél tartályba, majd felettek becsukódik a fedő, egy kis lámpa gyullad, megpillantod a srácot, élelmes gyereknek tűnik. Alig kapsz levegőt, kaptál a füstből rendesen, két zacskót hoz nektek a kölyök. Egy ideig bámul titeket.
- Jól vannak? Odakint azok a dögök... Maguk értünk jöttek igaz?
Hangzanak a bizonytalan kérdések.

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: London   Szer. Május 18, 2011 2:31 am

Már a menekülés közben is a köhögés kerülgette, de nem igazán adott teret eme kísértésnek a katona. De amint beestek ebbe az aknába, már nem tudta magát türtőztetni és el is kapta a köhögő roham. Sokáig tartott, míg végre sikerült neki leküzdenie eme kényszert és már nem tüsszögött többet a par miatt.
Ekkor vette szemügyre a kölyköt. Aki minden bizonnyal Adam volt. Le a kalappal előtte, hogy eddig életben tudott maradni. No meg a szerencséje felé is, hiszen nem kis részben ennek is köszönhette valószínűleg, hogy életben maradt. De ha más valaki, vagy inkább valami keze van a dologban, akkor jobb óvatosnak lenni a kölyökkel.
- Az kár. – mondja Elizanak.
Majd figyelme ismét a kölyök felé terelődik. Aki elkezdi kérdéssel bombázni őket. Egyenlőre nem is tudja, hogy melyik kérdésre válaszoljon először.
- A helyzethez képest jól. Igen. Elvileg értetek jöttünk. – mondja, majd elhúzza a száját a helyzet abszurditásán.
- De ami most fontosabb. Tudsz valami kivezető utat? – teszi fel a kérdést a srácnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Szer. Május 18, 2011 7:27 am

A kissrác egy ideig hallgat, majd kezetekbe nyom egy-egy nyitott konzervet és kanalat. Egy ideig hallgat, majd mondja amit tud:
- Kijutni sajna innen nem lehet... de most biztonságban leszünk, az a füst, össze zavarja az érzékeiket. Bár! Van egy metró szellőző, ami elvileg felfelé vezet, bár nem tudom mennyire tiszta...
Felsóhajt a nő, majd maga elé tekint mereven.
- Nem hittem volna, hogy így kell meghalnom, a föld alatt mint egy patkány.
A kissrác egy pillanatra elmosolyodik, majd elő kap egy kis csokit és oda dobja nektek.
- Én is kibírtam valahogy... csak pozitívan. Egyenlőre jobb lesz ha itt töltjük az estét.

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Frank Smith

avatar

Tartózkodási hely : Föld - London

TémanyitásTárgy: Re: London   Csüt. Jún. 02, 2011 3:54 am

Figyelmesen hallgatja a srác szavait a kis lyukban. Úgy fest, hogy egyenlőre bizony itt maradtak. De neki nem akaródzik sokáig itt maradni. Sosem szerette az ehhez hasonló helyeket. De ha éppen nem volt más választása, akkor jobb a semminél.
- Akkor megpróbáljuk azt a szellőzőt. Ki kell mennünk innen. – mondja határozott hangon.
- De igazad van. Egyenlőre itt maradunk. – teszi még hozzá – Amint lenyugodtak a kedélyek indulunk.
Meg is lepődik a hangjának az erején. Sosem szokott ahhoz, hogy parancsokat osszon. Ő mindig is egyszerű közlegény volt, akit nyugodt szívvel dobnak le bárhová.

//Bocsi az ismételt kimaradásért, de ma tudtam le a záró dogát. Szal most már leszek.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bishop

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: London   Vas. Jún. 05, 2011 2:34 am

A kis srác megszeppen azért a hangodtól, ahogy gyakorlatilag felülírod őt. De azért élelmes kis srác szóval nem rezel be.
- Megsérültek? Hozzak valamit?
Majd az egyik kupacban eltűnik derékig, látszik keres valamit.
- Azzal a szellőzővel nem próbálkoznék még most... Igazi fertő az a hely... hacsak.
Majd előhúz egy fegyvert, érdekes darab, nem tudod megállapítani fajtáját, csak azt, hogy sörétes és, hogy egész jó állapotban van.

Szépen leellenőrzi, be is tölt bele négy darab töltényt. Ezután két takarót hoz.
- Szerintem most aludjunk... de sajna csak két takaró van.
Ezután oldalra dől és betakarózik, a fegyvert a bejárat és saját maga közelében tartja.
- Szerinted van még remény? -kérdi Eliza- Vagy jönnek értünk? Csak nem hagynak itt.

__________________________________________
Who's wrong, who's right - this is World at War!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: London   

Vissza az elejére Go down
 
London
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: Föld :: Európa-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Have a free blog with Sosblog
mobil avptrinity