Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Kíméletlen Lékelő

Go down 
SzerzőÜzenet
Kíméletlen Lékelő

avatar


TémanyitásTárgy: Kíméletlen Lékelő   Vas. Ápr. 24, 2011 2:57 am

Faj: Idegen
Név: Kíméletlen Lékelő
Rang: harcos, ha a többiek is így látják jónak
Alfaj: drone
Születési hely: USMC csapatszállító hajó, a tojás oda kerülésének oka rejtélyes és ismeretlen, időpont szintén ismeretlen

Külső leírás: egy kifejlett idegen példánnyal állunk szemben, azok a jellegzetes és halálos tulajdonságokkal felruházott dolgok benne is megtalálhatóak. A banán héjra emlékeztető hátranyúló fej, a tűhegyes fogsorok és a belső állkapocs, a csöpögő nyál a pofáról. Erőteljes testalkat, a szabványnak megfelelő mérettel, két erős kar és veszélyes karmok. A lábak pedig gyorsak, a farok tüskés és hosszú, csontos.

Belső tulajdonságok: mit lehet elmondani egy idegenről, amik a belső tulajdonságait tartalmazzák? Kíméletlen, hidegvérű, precíz gyilkos. Halk, nesztelen és egy kifejlett gyilkológép. A királynő szava szent.


Előtörténet

A távoli űrben hangtalanul suhant tova egy csapatszállító hajó az USMC besorolása alatt. Legénysége mélyálomban óhajtotta átvészelni a hosszú utat, ami "hazáig" hátra volt. A haza gyakran egy adott bázist jelentett valahol az űr egyik csücskében és nem egy bolygót. De a katonák már beletörődtek ennek, sőt örültek is, hogy végre valahol máshol lehetnek, ami nem az űrhajó. A hajó nem volt nagy, átlagos, szokványos, közepénél a főteremben helyezkedtek el a piciny kapszulák, bennük a katonák. Egy kis étkezdét kapott a csapat, egy pilótafülkét, ahol a komputer automatizálta a rendszert és elvezette a hajót a koordinátákig.
Azonban valaki nem akarta, hogy elérjenek a bázisra ezek a katonák. Vagy legalábbis egészben semmiképpen sem. A hajó egyik sötét zugában az árnyékok között egy kicsi idegen bújt meg és fejlődött percről percre, óráról órára, míg nem sikerült elérnie azt a tekintélyt parancsoló külsejét, amit egy kifejlett példány képviselt. Kíméletlen Lékelő bár még friss volt, ám mégis semmiben sem tért el a társaitól külsőre. Banán alakú hátra felé nyúló fej, erős test, tűhegyes fogak, belső állkapocs, piszok gyors lábak és a csontozott, tüskés farok.
Az idegen halk szisszenéssel ugrott ki rejtekhelyéről és mászott a falon tova, egyenesen a pilóta fülkébe. Felülről óvakodott le és kitátotta a pofáját, miközben továbbra is a plafonon lógott, mert nem mászott le. Nyál cseppek csorogtak le a vezérlőpultra, kitolta lassan belsőállkapcsát, majd deaktiválta a berendezést a belső állkapoccsal, ami így fegyverként funkcionált. Utána új rejtekhely után nézve felkaptatott Kíméletlen Lékelő a szellőző nyílásba és megbújt, várta, hogy elkezdődjön a tánc. A tánc a Halállal.
A hajón piros fények villogtak és sziréna vijjogott, a kapszulák sorban felnyíltak, álmos katonák keltek ki és zavarodottan néztek körbe. A parancsnokuk hamar konstatálta a helyzetet, valaki deaktiválta a kapszulákat és tönkre tett sok létfontosságú elemet a hajón. De arra pont elég, hogy még így is elevickéljenek a bázisra, csakhogy azt a valamit meg kell mindenképpen találniuk. A saját biztonságuk érdekében.
A katonák elindultak megkeresni az ismeretlen tettest, voltak elképzeléseik ki, vagy mi tehette és igen, a legrosszabbal is számoltak. Tehát vele, az idegennel. Lékelő a szellőzőjáratban osont fel-alá a hajó különböző részein és egyszer sikerült két katona mögé érkeznie... azok beszélgettek... ő lelógott mögöttük és az egyiket felhúzta, kezével befogta a száját... és eltörte a nyakát... a test hangtalanul csúszott le a földre. Kíméletlen Lékelő lemászott a szellőzőből a földre és kúszva sietett a másik után, aki még mindig beszélt, észre se vette társa eltűnését. Farkát skorpió módjára előre tolta és egyenesen bele a hátába, felnyársalta az embert, a magasra emelete, majd eldobta elemi erővel és a falnak vágódott a hulla. A baj csak az volt, hogy ahogy a farkát belevágta az emberbe, az reflexszerűen leadott pár lövést, így körbe szitálta a területet maga előtt és a fegyver kiesett a kezéből. Úgy, hogy a társai meghallották. Kíméletlen Lékelőnek megint változtatnia kellett a pozícióján, a baj csak az volt, hogy már nem tudott visszamenni a szellőzőbe. Így a folyosó végén behúzódott balra a kicsi árnyékba és várt. Tizenkét katona volt a hajón, most már csak tíz. Négyen jöttek megnézni mi történt. Elszörnyedtek társaik halálát látva, a padlót vér csíkok és cseppek terítették be, valamint idegentől származó nyáltenger. Elindultak előre, ketten felnéztek és belelőttek a szellőzőbe. Ha Lékelő ember lenne, most arra gondolna, még jó, hogy nem oda bújtam be. De nem volt ember, így lapított helyén és várt, számító rideg gyilkos volt, tudta mikor kell cselekednie. Tiszta, hideg fejjel kalkulálta ki mindig a következő lépését. Most is így cselekedett és az emberek mikor túl közel merészkedtek rejtekhelyéhez, mert ők is gyanították, hogy itt lehet az idegen, akkor a meglepetés erejét kihasználva, Kíméletlen Lékelő kiugrott és dühödt sziszegéssel támadásba lendült. Farkával hason csapta az első katonát, az méterekkel hátrébb repült. Karmával végig szántott ez idő alatt a másik katona arcán és súlyos sebeseket szerzett neki. A másik kettő viszont tüzet nyitott és bár az idegen ezzel is számolt... egy ugrással próbálta kikerülni azonnal a golyókat... de nem volt elég ügyes, így kisebb találatot kapott az oldalába, ahonnét savas vér spriccelt a hajóra és a talajt elkezdte átmarni. De szerencsére nem volt vészes a seb. Lékelő pedig ügyesen végzett ezzel a kettővel is. Farokkal ölte meg egyiket, a másikat meg kettétépte. A harmadik, aki hátra repült, pont akkor kelt fel, mikor Lékelő fölé egyenesedett és belső állkapcsával végzett a szerencsétlennel.
Ez után az idegen elbújt ismét a szellőzőben és jól bevackolta magát valamelyik járatban, hogy a "sebeit nyalogassa".
Hatan maradtak és az első nap így telt el.
Az éjszaka megint magával ragadott egyet a Halál.
Kíméletlen Lékelő véletlen észrevette éjszakai ellenőrző útján az egyiket, amint amaz hanyagul a fegyverét maga mellett tartva a falnak dőlve virrasztott. Lehet ő volt az éjjeli őr, ha így is volt, pocsék munkát végzett. Másnap reggel a társai hűlt nyomát találták. Kíméletlen Lékelő magával vitte a darabjait a szellőzőbe vésztartaléknak.
Második nap a parancsnok újfent kiküldte megmaradt embereit őrjáratra. Egyébként nem nagy parancsnokra kell gondolni, hanem max őrmesterre. Ez egy kis létszámú csapat, minimális veszéllyel. Hárman mentek egyik folyosón, ketten egy másik folyosón, de így se fedhették le az egész hajót, mint első nap. Kíméletlen Lékelő megfigyelte mindkét csapatnak az útját, halkan lépkedett a szellőzőben és onnan nézte az eseményeket. Kitanulmányozta az útvonalakat és várt. Másnap, tehát harmadnap akcióba is lépett. A két főből álló járőr csapat felé ment, ahol az útvonal ellenőrzése közben a felénél az egyik elment wcre. Kíméletlen Lékelő belopózott. Nemes egyszerűséggel rátörte az ajtót a szerencsétlen katonára, aki ott szorongott és vérfürdőt rendezve beborította a helységet... és eltűnt utána, mármint az idegen. A társa csak a szörnyű vérengzés utó nyomait láthatta.
Negyedik nap a katonák felettese teljesen kész volt és nem is akarta kiküldeni őket. Bezárkóztak a kapszulák termében. De nem nézték meg a szellőzőt a marhák. Az egy lövés ami volt egyik nap a szellőzőbe, annyi volt az ellenőrzésük, biztos tapasztalatlan csapatról van szó, mert más különben már rég elkapta volna őt fent is. A negyedik nap az emberek számára bizonytalansággal és rettegéssel telt egy helyben szorongva. Kíméletlen Lékelő felszámolta a vésztartalékát a szellőzőben és jól lakottan és egykedvűen várt.
Ötödik nap végre valamelyik embernek eszébe jutott a szellőző és ketten be is másztak és elindultak két különböző irányba. Az egyikkel az idegen végzett, a másiknak szerencséje volt. Ugyan látta a sarkából az ember, de meglógott. Még aznap az éjszaka Kíméletlen Lékelő meglepetésszerűen lecsapott és végzett a katonákkal hangtalanul, üzenetet hagyva itt ezzel a felettesnek, aki aztán teljesen pánikba esett másnap, a hatodik napon.
De utána nem történt semmi. És lehet lassan őrületbe került a fickó, mindenesetre vissza már nem aludt és elindult a bázis felé manuális vezérléssel.
A cél pedig a Gateway volt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Halál
Admin
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kíméletlen Lékelő   Kedd Ápr. 26, 2011 4:11 am

Elolvastam és azt kell hogy mondjam...kicsit furák a mondataid...vagy lehet, hogy csak én értelmeztem rosszul, mindenesetre kapsz 12 pontot az előtörténetedre. Mivel meg volt egy oldal, jár, 1pont bónusz is. A kettes szintet is elérted, így összesen 15 pontot kapsz. Ügyesen oszd el! és képességeidet írd be a profilodba is.
További jó játékot! Very Happy

__________________________________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avptrinity.hungarianforum.com
Dexantreal

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Kíméletlen Lékelő   Kedd Ápr. 26, 2011 5:41 am

Halál írta:
Elolvastam és azt kell hogy mondjam...kicsit furák a mondataid...vagy lehet, hogy csak én értelmeztem rosszul, mindenesetre kapsz 12 pontot az előtörténetedre. Mivel meg volt egy oldal, jár, 1pont bónusz is. A kettes szintet is elérted, így összesen 15 pontot kapsz. Ügyesen oszd el! és képességeidet írd be a profilodba is.
További jó játékot! Very Happy

nemisfurák Razz. mi bajod vele?

kösz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kíméletlen Lékelő   

Vissza az elejére Go down
 
Kíméletlen Lékelő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Előtörténetek-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | www.sosblogs.com
mobil avptrinity