Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Könyörtelen Bélrágó

Go down 
SzerzőÜzenet
Könyörtelen Bélrágó

avatar

Tartózkodási hely : Bárhol lehetek

TémanyitásTárgy: Könyörtelen Bélrágó   Hétf. Ápr. 25, 2011 2:08 am

a, Faj: xenomorph
b, Nem: nincs
c, Név: Könyörtelen Bélrágó
d, Becenév: Bélrágó, Beles
e, Születési dátum: Pár nappal ezelőtt
f, Születési hely: LV-1201
g, Foglalkozás vagy volt foglalkozása: nincs
h, Külső és belső jellem: (Külső jellem: Hosszú fej, hosszú farok, erős karok, nagyon éles karmok)(Belső jellem: Képes osonva támadni, gyors, kíméletlen, minden helyzetet megold)
i, Felszerelés: nincs

Az LV-1201 nevű planétán, egy hatalmas fészekben láttam meg a sötétséget. Miután kibújtam a tojásból, melyben arcmászóvá fejlődtem ki, egyből keresni is kezdtem magamnak egy gazdatestet, melybe belepetézhetek.
Keresgélés közben kiértem a fészekből és valami egészen furcsa dolgot láttam. Éppen egy teherautó állt a közelben, valószínűleg bombákat szállított, mert mögötte vagy három APC sorakozott fel.
Gyorsaságomnak hála, gyorsan el tudtam bújni néhány katona elől, akik nagyon beszélgettek és nem tudták, hogy egy ilyen veszélyes helyen, mint a fészek bejárata, nem szabad senki emberfiának elbóbiskolnia, beszélgetnie vagy mennie az orra után.
Miután a katonák elmentek éreztem, hogy most már tiszta a levegő, így a teherautó alá mentem és ott kerestem egy helyet, ahol meghúzhatom magam addig, míg egy közeli városba nem érünk.
Hatóra múlva a teherautó meg is állt egy városban és a vezetője kiszállt belőle. Én lemásztam a jármű tengelyéről és gyorsan befutottam egy láda mögé, mivel megint éreztem, hogy katonák jönnek.
Miután azok is elmentek előbújtam rejtekemből és észre is vettem egy nyitott ablakot. Gyorsan bemásztam rajta és észre is vettem az áldozatomat, melyből kiváló gazdatest lesz. Ez egy székében elaludt katona volt.
Az ablakból egyetlen ugrással az arcán termettem és kezdtem is az embrió behelyezését áldozatom mellkasába.
Egy vörös helyet vettem észre, már egyből tudtam, hogy abban az emberben vagyok, amelybe még arcmászóként belepetéztem. Egyből elkezdtem magamat kirágni. Először a húsfalat rágtam ki, majd a tüdejét, majd a bordáit és végül a bőrét. Így már ki is jutottam az áldozatomból.
Miután kijutottam az áldozatomból, abban a szobában találtam magam, ahol rátámadtam az alvó katonára. A szobában ott volt a döglött arcmászó és a halott katona.
A szoba fala véres volt, mivel eléggé brutálisan keltem ki belőle. A szobában volt még egy szekrény, egy ágy és egy számítógép. Miután alaposan szemügyre vettem a szobát visszamentem az ablakhoz és kiugrottam onnan.
Amikor földet értem, egyből az utcán találtam magam. Ott volt az a teherautó is, mellyel bejöttem a városba gazdatestet keresni. De ekkor észrevettem, hogy egy fegyvertelen ember valamit szerel.
Találtam egy ládát, mely mögé el tudok bújni. Miután elbújtam a láda mögé, hallottam, hogy a közelben beszélgetnek majd pár perccel később a beszélgetés abbamaradt.
Kimásztam a láda mögül és elindultam előre, majd balra egy sarokba, ahol csótányok nyüzsögtek. Itt egy kicsit lakomáztam ezekből a bogarakból, majd levedlettem kinőtt bőrömet.
Folytattam utamat a veszélyes terepen, tudtam, hogy bármelyik pillanatban felfedezhetnek engem a járókelőt, ezért mindig a házak tövében mentem, ahol nem ér fény, így nem fedeznek fel egykönnyen.
Utam végén észrevettem egy megfelelő helyet, ahol zavartalanul fel tudok nőni, így nem törődve semmivel, gyorsan besurrantam a raktárba, ahol zavartalan lesz a fejlődésem.
Miután felnőttem, éreztem, hogy tennem kell valamit. Kimentem a raktárból és észre is vettem két fegyvertelent, akit azon nyomban ki tudok végezni. De előbb körülnéztem, hátha nincsenek a közelben fegyveresek. Miután meggyőzöttem róla, hogy nincsenek a közelben fegyveresek, odaosontam a két fegyvertelenhez és az egyiket már azon nyomban elkaptam, miután megálltam mögötte. Még hátranézni sem tudott, olyan gyorsan érte őt a kegyetlen csapás, melynek következtében holtan esett össze.
A másik meg egyből futni kezdett egy kapu felé, de gyorsaságomnak köszönhetően, szinte egy másodperc alatt úgy rá tudtam magam vetni, hogy eltört a gerince, így gyorsan ki tudtam lékelni a fejét.
Miután végeztem a két fegyvertelennel, a testüket ott kellett hagynom, mert éreztem, hogy a kapu felől veszély közeleg, így visszamentem a raktárba és vártam.
Két perccel később két katonát vettem észre, akik a testeket vizsgálták, majd az egyik hirtelen a raktár felé kezdett jönni. ,,Itt a vég" gondoltam, de nem. Hála valaminek, a katonák visszafutottak oda, ahonnan jöttek. Ekkor még nagyobb veszélyt éreztem.
Gyorsan elkezdtem keresni valami szellőzőt vagy szervizalagutat, melyen keresztű ki tudok jutni valahová. Találtam is egy szellőzőt, melyet azonnal be is törtem, majd azon keresztül kerestem magamnak valami veszélytelen vadászhelyet.

Kijutottam a szellőzőből és egy folyosón találtam magamat, a folyosón meg egy fegyvertelen szerelt valamit. Odaosontam és azonnal megöltem egyetlen harapással. Az ember szinte csak a fájdalmat érezte, amint valami nekicsapódik a fejének és áthasítja a koponyáját.
A rövid ideig tartó vérengzés után befordultam egy másik folyosóra, majd ott találtam is egy szellőzőt, melyet betörtem, majd azon keresztül mentem végig, míg egy szennyvíztelephez értem. Kimásztam a szellőzőből és körülnéztem.
Az egész hely véres volt és hullaszaggal teli. A padlón megölt katonák voltak. Némelyiknek hiányzott a feje, némelyiknek át volt lőve a mellkasa, némelyik meg volt nyúzva.
Tudtam, hogy ez csak egy valamit jelenthet, ragadozót.
A hullákat kikerülve eljutottam egy teremhez, ahol ismét éreztem, hogy valami nagy veszély van itt.
,,Lehet, hogy ez a ragadozó még itt van, de nem árt az óvatosság. Mivel most először fogok egyel harcolni, nagyon oda kell figyelnem, nehogy félre üssek vagy döfjek."
Bementem a terembe és meg is láttam ellenfelemet. Ez egy igen gyengén felfegyverzett, beavatáson résztvevő ragadozó volt.
A harc megkezdődött, a ragadozó pontosan akart döfni lándzsájával, de még jókor el tudtam kerülni ezt a csapást. Hogy a ragadozónak ne legyen könnyű dolga velem, fogtam magam és kibillentettem az egyensúlyából, majd ráugrottam. A farkam nem talált telibe, mert ellenfelem, a ragadozó, gyorsan el tudta fordítani a fejét, így a farkam pont a talajt találta telibe.
A ragadozó lerúgott magáról és pár méterrel odébb értem földet. Fogtam magam és még egyszer rávetettem magam, de ekkor hirtelen telibe talált engem a karján lévő pengékkel.
A fájdalomtól ott előtte estem össze, de ekkor a ragadozó nem vette észre, hogy már neki úgyis mindegy. Hasba döftem a farkammal. A ragadozó összeesett, én felálltam, odamentem és belékeltem a maszkját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dexantreal

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Könyörtelen Bélrágó   Kedd Ápr. 26, 2011 3:07 am

helló

részemről10spt kapsz, költsd el, készíts adatlapot és majd hamarosan lesz globális kaland, azon részt vehetsz.

üdv az alienek között Very Happy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Könyörtelen Bélrágó

avatar

Tartózkodási hely : Bárhol lehetek

TémanyitásTárgy: Re: Könyörtelen Bélrágó   Kedd Ápr. 26, 2011 4:05 am

Köszi szépen!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Könyörtelen Bélrágó   

Vissza az elejére Go down
 
Könyörtelen Bélrágó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Előtörténetek-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Have a free blog with Sosblogs
mobil avptrinity