Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Elhagyott gyárépület

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Ellen Ripley

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   Pént. Május 27, 2011 8:45 am

Ripley végig hallgatja Ivánt és látja, hogy kezd elszállni agyilag, bár ilyen kaland után, amit mesélt, meg is érti.
- Nyugalom Iván, minden oké... és ez nem annyira szűk hely, mint amiben volt... kitartás... fedezem a seggét - vigyorog és hátrébb megy, Ivánt meg előre engedi, max lelövi aki az útjába áll, mármint Iván fogja lelőni... Ripley meg hátul figyel és így mennek előre, a folyosó végébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   Szer. Jún. 01, 2011 1:48 am

A folyosó néma, és rendkívül hideg volt. Oly' alacsony hőmérséklet uralkodott, hogy a katonáknak még az orrukon kilélegzett pára is látszódott, s füstfelhőként szállt tova. Hőseink nem tudták eldönteni, hogy a kísérteties hangulat, vagy a csontig hatoló hideg miatt lúdbőrzik-e a hátuk. Végül, nem messze az alagút végétől, egy ajtót fedeztek fel, jobb kéz felől. Iván óvatosan benyitott, de bent vaksötét volt. Tapogatózva beljebb ment, mígnem valami furcsa, nyálkás dolgot érintett meg. A tapintása ismerős volt, így a tengerészgyalogos rémülten hátrébb ugrott, puskáját idegesen szorongatva.
-Mi történt? -kérdezte Ripley. Iván válasz helyett csak az ajtó melletti falon matatott, mígnem megtalálta a villanykapcsolót. A kis csapat szóhoz sem jutott a látványtól. Hidegvérét először a férfi nyerte vissza, s hogy oldja a feszültséget, kicsit humorosan kérdezte.
-Lekapcsoljam inkább?
A teremben, ahol álltak, több tucat idegen tojás volt lefagyasztva. Ezért volt olyan hideg a folyosón. Szerencsére az összes veszélyes szervezet hibernálva volt, de még így is ijesztő volt látni, hogy mivel foglalkoznak itt a Marson.


//Bocsi, hogy beszéltettem, meg cselekedtettem a karaktereket, de most így jött ki a lépés.//

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ellen Ripley

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   Szer. Jún. 01, 2011 2:41 am

Nagyon hideg lett a folyosón és nehéz volt eldönteni, hogy a kísértet téma az ijesztőbb, vagy éppen ez a hideg a bosszantóbb. Egyik se kellemes. Ripley óvatosan lépkedett, apránként haladt előre, ha nem sietteti Iván. Ráér. És nem akar bajt, jobb mindent kétszer megnézni és megfontoltan cselekedni.
Nem sokára a folyosó végén egy ajtót találtak jobb oldali irányban, így hát bementek, de Iván mintha falnak ütközött volna, megtorpant.
- Mi történt? - kérdezte Ripley, kicsit rosszat sejtett, valami rosszra gyanakodott.
Iván felkapcsolta a helységben a villanyt... Ripley pedig kitátotta a száját és be se tudta csukni, szeme kerekre tágult. Nem a félelemtől. Már rég nem félt az idegenektől és a tojásoktól se. Meghalt, újraklónozták, egy förtelemmel is megküzdött és rengeteg idegen társaságában volt már... ez nem hatott rá. Csak a tudat... hogy a Marson... emberek valószínűleg... önszántukból... tojásokat tenyésztenek, vagy tenyésztetnek egy Királynővel. Nevetséges... szánalmas. Mintha a Weyland Yutani lenne. Lehet ők vannak itt. Nem árt megfontolni ezt a felvetést. De ezzel ráér később foglalkozni, előbb derítsenek fényt a rejtélyre. Már iszkolt volna ki, hogy esetleg elkerülje a bajt, becsukta a száját és megnyugodva tapasztalta, hogy ezek a tojások egyelőre ártalmatlanok.
- Mindegy - vigyorgott oda Ivánnak boldogan a kérdésre válaszolva, mert ennyivel nehezen bírnának el. - Ezek hibernálva vannak, nem fognak támadni. Esetleg majd repítsük a levegőbe ezeket - mutatott a tojásokra. - De előbb nyomozzuk ki, mi a fene folyik itt - és szétnézett a helységben jobban... majd, ha nem talált semmit, elindult a tojások között, mintha azok csak húsvéti tojások lennének.

//np Glahdor.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   Szer. Jún. 01, 2011 3:35 am

A folyosón hideg volt. Állapította meg Iván abból, hogy látta a lehelettét maga körül. Az orosz jól bírta a hideget, meg sem kottyant neki, de nem értette, hogy miért áll fel a hátán a szőr.
Tovább haladva egy ajtón benyitott. A falon tapogatózott egykézel. A másik kezében a smartgunt szorongatta. Érezte, hogy valami nedves és nyálkás dologba nyúlt. Katonánk pulzusa az egekbe emelkedett. Ijedtében tovább tapogatózott és megtalálta a kapcsolót. Orosz katonánk megkönnyebbülve nézett körül a teremben. Szerencséjére nem valami másba nyúlt. A lényektől félt, de ezek még csak peték voltak, lefagyasztva.
-Lekapcsoljam inkább? - nézett a társára vigyorogva. Hát ha érti a poént.
A hadnagy szét nézett. Iván sem tette másképpen.
Először a falakat nézte és a berendezéseket. Keresett szellőzőt is. Ha nem talált semmi érdekeset, akkor megszámolja a tojásokat és kiszámítja, hogy mennyi gránátot használhat-e el.
De elveti ötletét. Mivel ezek a lények hibernálva vannak, akkor nem mozognak. Oda ment az egyik tojáshoz és belerúgott, hogy szét loccsanjon.
// Semmi gond Glador. Remélem nem gond, hogy én is belemeséltem. HEHEHEHE////
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   Szer. Jún. 01, 2011 3:45 am

//Néha szükséges Smile //

A két baka felderítette a terepet, de nem találtak semmit, csak tojásokat, és a hozzájuk tartozó állapot kijelzőket. Illetve, Iván felfedezte a klímaberendezést a plafonon, de az széles volt, és alacsony, így sem ember, sem egy kifejlett idegen nem férhetett el benne. Sajnos hiába rúgott bele a tojásba, az csak annyira volt lehűtve, hogy a benne lévő arctámadó ne ébredjen fel, nem pedig annyira, hogy teljesen jéggé fagyjon. Mivel nem tört szét, a katona csak annyit ért el, hogy bakancsa orrára ragacsos máz tapadt.
-Huszonöt! -jelentette. -Huszonöt darab tojás.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   Szer. Jún. 01, 2011 7:33 am

- 25 darab tojás van.- jelenti ki a magas katona. Bakancsa orra csupa nyálka lett a tojástól. Mivel nem tudta szétrúgni így, smartgunját tartotta a tojás felé és tüzelésre várt.
- Hadnagy! Felrobbanthatom? - kérdi a katona vigyorogva, közben az egyik kezével egy gránátot dob fel, azután megint elkapja. Csak szépen játszik a golyóval, mint ha az egy játékszer lenne, és nem egy veszélyes robbanó eszköz.
Ha igen, akkor Iván ki lép a hadnaggyal a szobából és a gránátot kibiztosítja, majd bedobva, becsukja az ajtót. Pár másodperc múlva nagy robajt hallanak! katonánk élet kedve, pedig a magasba szökken és egyre vidámabb lesz. Mindig is szeretett robbantgatni. ezek után tovább indulnak.

// Köszi a lehetőséget Glador Smile ! Ripleynek van valami ötlete, akkor állítsa le Ivánt egy paranccsal. Azután írok egy hsz-t ha szükséges ahhoz. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ellen Ripley

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   Szer. Jún. 01, 2011 9:50 am

Nem sok mindent lehet itt tenni, így akár el is hagyhatják a helységet, hogy tovább kutakodjanak. Olyan az egész, mint egy kísértet város. Nem jó jel, nem jó. Sóhajt egyet és csípőre tett kézzel szét néz, mert mégse indult el sétálni. Van egy szabályozó a teremben a plafonnál valahol, annak a környékén, abban a magasságban. Az szabályozza a hőmérsékletet a tojásoknak. Nem mirelit tojások, nincsenek teljesen lefagyasztva, csak éppen annyira, hogy az arctámadók ne jelentsenek gondot. Hála a jó égnek. Ripley nem akar velük küzdeni, bár az Aurigán egy arctámadót elintézett a vízben, nem jelentett gondot. De itt sokkal több lenne, igaz ott is, de csak eggyel volt elfoglalva.
Áh, mindegy.
Iván kérdése zökkenti ki az egész gondolat menetből.
- Öh... hát... nem hiszem, hogy betemetődhetünk, úgy, hogy miért ne? De előbb engedjen ki Iván - vigyorog a nő és kihátrál, majd Iván is jön, gránátot bedob és ajtót becsuk.
BUMM!
- Szép munka, Iván - veregeti hátba a fickót, akinek máris jobb a kedve. Ripley is vigyorog egy sort.
- Na, most kérdés, merre? - néz szét újra kint a folyosón.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   Szomb. Jún. 11, 2011 7:23 am

Iván dicséretet kapott a robbantásért. Büszke volt a gránátjaira.
- Szerintem tovább kell mennünk abba az irányba, amerre még nem voltunk. - majd fogta magát a katona és előre ment a smartgunját tartva. Járása teljesen megegyezett a 20. század egyik legsikeresebb filmjének főszereplőjével, a terminatoréval. Higgadtan ment végig a járatban. Elől nem látott semmit. Ha talál egy ajtót, az jól szemügyre veszi, hát ha talál valami írást rajta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   Szomb. Júl. 30, 2011 5:28 am

A katonák tovább haladtak, de több ajtót nem találtak a folyosón. Az alagút vége felé közeledve viszont érezhetően egyre növekedett a hőmérséklet. Végül kijutottak egy tíz méter átmérőjű, kör alakú terembe, ami azonban üres volt. Mögöttük a folyosó ajtaja bezárult, majd a padló résein át valamiféle gáz kezdett beömleni a helyiségbe. Jellegzetes szaga volt.
-Kloroform! -kiáltotta Ripley.
Gyorsan kijárat után néztek, de a másik három bejárat is zárva volt. A tőlük jobbra eső ajtó együttesen azonban átlátszó plexi ablakok voltak, mely mögül egy laborköpenyes, szájmaszkos ember figyelte őket.

A mellékelt ábra a helyiséget hivatott jelképezni. A piros vonalak a sima ajtók, a kék pedig a plexi üveges.
A fekete csíkok a rések, ahonnan a gáz ömlik a terembe.
A két kék pötty a két ember.


__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ellen Ripley

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   Szomb. Júl. 30, 2011 7:10 am

Elindultak kifelé, útjuk nyugodt volt, semmi nem zavarta meg őket. Semmi és senki. Így hát biztonságban eljutottak egy új helyre, ami egy kör alakú teremnek látszott és voltaképpen az is volt. Ránézésre egy egyszerű kör alakú terem, de csak ránézésre. Mögöttük hirtelen az ajtó becsukódott. Emellett idefelé jövet növekedő hőmérsékletet érzékelhettek.
- Francba! - morogta Ripley a becsukódó ajtót látva és, ha már ezért mérges volt, akkor azért is az lehet, mert hirtelen valami furcsa valamivel kezdett tele lenni a terem.
- Kloroform! - kiáltotta Ripley szinte egy tizedmásodperccel később, ahogy felismerte a jellegzetes szagot.
Körbe nézett.
A teremnél bal oldalt két sima ajtó volt látható, egy pedig mögöttük pihent becsukva. Mögöttük és előttük a gáz ömleni kezdett a terembe. Jobb oldalt viszont egy plexi üveggel ellátott ajtó zárta el útjukat. Ripleyt elöntötte a düh, ahogy észrevette az ajtó mögött a köpenyes alakot, aki talpig fehérben feszített. Mocskos kis laboratóriumi tetű! Ripleyt a fickó az Aurigán lévő dolgokra emlékeztette, ahol újra klónozták és megpróbáltak Istent játszani... nem sikerült nekik. Ez a fickó meg talán Sátánt akar játszani és megszeretné őket ölni, vagy lehet valami kísérletnek vetné alá őket.
- Iván, nézze meg a sima ajtókat bal oldalt, én meg megpróbálom bezúzni ezt a plexit. Ha a bal oldaliakkal nem jár sikerrel, rohanjon ide hozzám, mielőtt végünk lenne és essünk neki ennek a plexinek, hátha... így hirtelen jobb ötletem nincs, hacsak nem az, hogy nézzen szét jól, hátha talál, vagy lát valamit. Vevő vagyok bármi ötletére - azzal Ripley addig is elrohant a plexi ajtó irányába, ha sikerül persze oda férkőznie.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iván

avatar

Tartózkodási hely : valahol

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   Szomb. Júl. 30, 2011 10:14 am

Utunk végén egy kör alakú szobában találtuk magunkat. Rossz előérzetem volt. Csapdába estünk és mindenhonnét ömleni kezdett a gáz.
- Kloroform! - kiáltotta Ripley szinte egy tizedmásodperccel később, ahogy felismerte a jellegzetes szagot.
- Iván, nézze meg a sima ajtókat bal oldalt, én meg megpróbálom bezúzni ezt a plexit. Ha a bal oldaliakkal nem jár sikerrel, rohanjon ide hozzám, mielőtt végünk lenne és essünk neki ennek a plexinek, hátha... így hirtelen jobb ötletem nincs, hacsak nem az, hogy nézzen szét jól, hátha talál, vagy lát valamit. Vevő vagyok bármi ötletére
- Vettem!- mondtam katonai egyszerűséggel. Az ajtók szemmel láthatóan nem mozdultak. Bár mit tehettem. Ezért fegyveremmel a plexire lőttem.
- Hadnagy, sav kellene, beverhetem a képét?- majd előrántom a tőrömet, és Ripleyhez közeledek.
( nos a sav segíteni fog, mint az alien 4 filmben. szét fogja a plexit roncsolni.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ellen Ripley

avatar

Tartózkodási hely : Mars

TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   Szomb. Júl. 30, 2011 10:41 pm

Iván hamar ott termet a plexinél, úgy tűnik a többi ajtó esélytelen. Jól gondolta ő is. De hogyan intézzék el ezt a nyavalyás ajtót? Nos, nem tudja, de kell egy megoldás mindenképpen.
És ekkor Iván előállt a zseniális ötlettel!
- Néha teljesen elfelejtem a klónozás óta, hogy nem vagyok teljesen ember! - dühöngött a nő és odatartotta a bal karját. - Ne a képem vágja be, itt vágjon inkább egyet a késsel - és miután Iván eleget tett a kérésnek, a savat az ajtóra irányította Ripley, hogy szétmarja.
- Zseniális volt Iván, ha nem szól, nem is jut eszembe. Na, rúgjuk szét ennek a köpenyes állatnak a képét és tudjuk meg, hogy mi a fene folyik - mondta Ripley, majd becsörtetett a laborba, ha sikerült az ajtót semlegesíteni.
- Ide figyelj te kis patkány, mi ez az egész? Áruld el, vagy fasírtot csinálunk belőled! - indult meg Ripley az illető felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott gyárépület   

Vissza az elejére Go down
 
Elhagyott gyárépület
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: Mars-
Ugrás:  
HungarianForum.com | Art, Culture and Leisures | Mangas | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create your own blog
mobil avptrinity