Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Az oldal bevezető története

Go down 

Tetszik a Szentháromság történet?
Igen.
87%
 87% [ 13 ]
Nem.
13%
 13% [ 2 ]
Összes szavazat : 15
 

SzerzőÜzenet
Dexantreal

avatar


TémanyitásTárgy: Az oldal bevezető története   Vas. Május 02, 2010 8:34 am

Szentháromság

Sötét éjszaka volt. A csillagok is elbújtak a nagy és komor felhők mögé, ijedtükben halványan pislákoltak ezen a zord éjszakán. Villám cikázott át az égen. Ágyú dörej szerű mennydörgések kergették tova a csendet sokszor.
A kis város utcái üresen ásítoztak, a boltok bezártak, mindenki otthon kucorgott. Mindenki, kivéve néhány hajléktalant... és pár nem várt vendéget.
A vendégek úgy jártak, mint a kísértetek.
Láthatatlanok és hallhatatlanok voltak. Nem hallották őket és voltaképpen bizony tényleg nem tudtok ártani nekik. Nem is tudtak volna, senki nem látta őket. Csak az áldozatok. Ám ők már nem beszélhettek senkinek.
Az egyik sikátorban egy hajléktalan didergett összekuporodva, csurom vizes volt. Átázott, éhes volt és reményvesztett. Senki nem foglalkozott vele. Csak egy valaki. Az árny hirtelen tűnt fel. Megjelent a sikátor egyik falán és halk szisszenés borzolta a kedélyeket. A fickó hátán felállt a szőr és riadtan kapkodta fejét jobbra, balra. Az árnyék eltűnt! Ismét mozdulatlanná dermedt a sikátor, csak a szél játszott a rengeteg szemétel. Maga előtt görgette és dobálgatta unottan.
A hajléktalan fejére valami nyálka csöpögött. Undorodva vakarta le, mert ez nem esőcsepp volt, hanem valami ocsmányság. Felnézett, hogy megnézze mi csöpögött, s száját rémült, rettenetes sikolyra tátotta, de már nem tudta befejezni. A villám és a mennydörgés elnyomták.
A sikátor falait vér borította be és a hajléktalan eltűnt.
Arrébb pár utcával kisebb szekta csoport ácsorgott egy fedett helyen. Kint voltak ők is a szabadban, de eszkábáltak maguknak egy kis kunyhót, hogy behúzódjanak, amikor ilyen zord az idő. Hordókban barátságos tűz lobogott és a köré gyűlve próbáltak melegedni.
Ám az árny őket is elérte.
Hirtelen tűnt fel több árny társával együtt és esélyt sem adtak a szektásoknak. Hús cafatok repültek szanaszét. Az egyik árny harcos a tetőről mászott be és kitátotta tűhegyes fogakkal rendelkező pofáját, egy belső állkapocs kilövellt és szétrobbantotta a halálra rémült szektás fejét. A test rongybaba módjára borult fel és gurult el.
Alig öt perc kellett, hogy kiirtsák a szektásokat.
Reggel a rendőrség értesült az eltűnt személyekről és kimentek helyszínelni és döbbenten tapasztalták a látottakat.
- Rosszabb, mint egy horror film - mondta valaki és a többiek komor bólogatások közepette helyeseltek.


-----------------------------------------****************************--------------------------------------------

- Uram, ezt látnia kell!
- Mi az, Jackson? Mi történt? Felborult Juliska néni bilije, vagy Pista bá megijedt, mert pókot látott a sarokban? - dühöngött a Főnök és rágyújtott egy remek szivarra. Jackson ledobta neki a jelentést. Főnök szeme elkerekedett. - Nebassz! Na, ez már komoly... úgy tűnik valami marha nagy szarba nyúltunk. Ez az eset megerősíti, hogy Juliska néni és Pista bá nem két faszkalap barom, akiknek eggyel több kerék dolgozik az elsorvadt agyukban. Azt hittem, kamu! Kösz Jackson, majd meghívlak serre! - lelkesen felpattant Főnök és vette a vagány bőrkabátját, majd intett és kirohant.
Az autóval hamar oda értek.
- Mi a faszt tetvészkedtek ott ti, puhapöcsű tetvek? - pattant ki energikusan Főnök az autóból, mikor megérkeztek. A rendőrök éppen végeztek a helyszíneléssel és összegezték a tényeket, hogy tulajdonképpen nincs mit összegezni.
- Csá, Főnök! Megint ugyanaz. Vagyis semmi. Mit örül a szád? - csodálkozott az egyik rendőr.
- Azért örül, te farok, mert most megcsíptük ezeknek a buziknak a seggüket! - csapott erősen saját tenyerébe Főnök. - Ez a jelentés és eset tisztán tükrözi a szituációt. Valami profi bandával van dolgunk, vagy, ha nem velük, akkor idegen létformával és seggbe lesznek kúrva.
- Megint sokat ittál. Itt nincs semmi idegen.
- Beszélj, amit akarsz! Elfogjuk csípni őket!
- És hogyan gondoltad mégis? Kevesen vagyunk, bekamerázni nem tudjuk ezt a kis városkát, de voltaképpen kurvára nem érdemes, az USA úgy is szarik rá, mi történik itt - magyarázott a rendőr.
Főnök pedig elő állt a haditervvel.
Másnap eljött az újabb éjszaka. A lakók tudták, hogy egy ideje valaki, vagy valami tizedeli őket és továbbra is bezárkózva töltötték az estéket, ahol általában naponta eltávozott valaki az élők sorából. A tettest nem érdekelte, hogy szegény, vagy gazdag, befolyásos, vagy sem. Jött és vitt. Kegyetlenül.
Olyan éjfél tájt indultak be az események.
A Hold éppen szomorúan elbújt egy felhő mögött, mikor valami kaparászásra lett figyelmes Főnök. Megfogta erősen fegyverét és figyelt. De lám, sehol semmi. Kiköpött és káromkodva várt. A kaparászás újra megismétlődött, majd elhallgatott. Egy idő után surranó árnyak lepték be a környéket, melynek közepére két árva embert tettek ki Főnökék csalinak. Ezek a faszfejek sittes pöcsök voltak, ahogy Főnök fogalmazott és szart se ért fos életük. Elbaszták a szerencsétlenek, mikor egy ostoba bank rablással próbálkoztak és kinyírtak pár embert. Életfogytiglant kaptak és így egy öntetűen mindenki azt mondta, értük nem kár, ha a furcsa árny harcosok őket viszik ma el. Így nem megy pocsékba az emberi élet, ha Főnök terve bukna.
Azonban úgy tűnik, ma még valaki más is beakart szólni ebbe a játszmába.
Éles rikoltás hagyta el valaki száját. De ez nem emberi volt. Csontfagyasztó idegen hang, mely teli volt fájdalommal. Utána egy mély hörgés hasított bele az éjszakába, majd egy két mázsás test zuhant Főnök alá és nem tudott kikecmeregni.
Reggelre kiértek megint a rendőrök és Jackson is ijedten kereste Főnököt... mindenki nagyot röhögött az abszurd helyzeten, de elkomorultak, mikor Főnök is észre vehette végre mi terítette le.
Egy két méter magas, rohadt súlyos, leginkább rovarra emlékeztető valami. A baj az, hogy ennek a valaminek a feje tőből hiányzott. Valaki letépte az egészet.
Egyébként a dög olyan horrorisztikus volt. Ijesztő, éles karmok és bordázott test, hosszú, tüskés farok, erős lábak.
Biztos valami pokoli fej tartozott hozzá, vélte Főnök.
De nem adta fel és elő állt új ötlettel.


-----------------------------------------****************************--------------------------------------------

Ha ez sem sikerül, lehúzhatják a rolót és tétlenül nézhetik, ahogy ezek szétölik az embereket a városkában. Mert Főnök kurvára biztos volt benne, ahogyan ő mondta, hogy most már még valaki bekapcsolódott a gyilkolásba. De ez a valaki az árny harcosokat megveti, ugyanúgy tizedeli a soraikat, mint az emberekét.
Szóval három három ellen, háhh?
Na, megálljatok faszfejek, gondolta Főnök, mikor az újabb éjszakán kuporgott egy épület tetején.
Pontosan a legnagyobb épület tetején, ahonnét ügyesen és könnyen átláthatta az egész kis szar kupac várost.
Jackosn is vele volt, de úgy fosott, mint egy hetvenéves öregasszony. Az nem vitás, hogy az előző éjszaka után sok ember morálja igen alaposan megcsappant. Nem tudták mivel állnak szemben, nem értették miért nem segít rajtuk senki és nem tudtak semmit arról, miért akarják őket, valamint, hogy mikor lesz ennek a lidércnyomásnak vége.
Elmúlt éjfél is, Főnök oldalba bökte csipkerózsika Jacksont, hogy ne aludjon és tovább figyeltek.
Hajnali kettő is elmúlt.
- Lehet nem jönnek - vetette fel Jackson.
- Jönni fognak baszki, mindig megjelennek. Csak most lehet kivárnak - felelt Főnök.
Egyébként a tegnapi két életfogytiglanra ítélt fószert elkapták az árny harcosok. De vajon ki volt az a harmadik személy, aki az egyiket megszabadította a koponyájától? Vehetne tőle pár leckét Főnök és seggbe rúghatná ezeket a bogarakat. De ő ezt a harmadik tagot is elakarja kapni. Főnök és a többiek voltak az elsők, a védők, az árny harcosok a betolakodók, a harmadik ismeretlen meg hát... ő valamilyen ismeretlen izé volt. Nem tudta hova tenni Főnök ebben a furcsa, zavaros képletben. De talán majd végére tud járni. Mert titokban bevallotta magának, hogy ebben se biztos. Lehet ő se éli túl.
És ekkor, hirtelen! Szeme megakadt az egyik ház tetején. Valami moccant. A bogaraknál is magasabb valami, de határozottan ember alakja volt. Kecsesen ugrott át vagy öt métert két ház között a levegőben és olyan nesztelenül szökkent a szemközti ház tetején, hogy, ha Főnök nem látja, el se hiszi!
- Biztos valami kibaszott indián - dörmögte Főnök, mire a ház tetején lévő furcsa alak megtorpant és Főnök biztosra vette, hogy az illető rá néz! De nem láthatja, hiszen honnan tudná, hogy ott van?!
A következő pillanatban Jackson felnyögött. Egy pöttöm lándzsa fúródott bele a homlokába, apró vércsík csordogált lefelé. Jackson szemei döbbentem meredtek a furcsa alakra, de már nem látta őket, teste elernyedt és eltávozott az élők sorából.
- Büdös picsába! - fakadt ki Főnök és félre hempergett, felpattant, de leesett. Még jó, hogy az épület aljánál volt egy bolt, annak ponyvájára zuhant rá és így az esés sebességét lassítva egész könnyen megúszta. A zöldségeket nyomta szét. Zöldséges seggel bukdácsolt ki az utcából és autóba ülve sebesen elhajtott ahhoz a tömbhöz, ahol az alakot látta.
Ám közben érezte, követik. Követik, méghozzá a kibaszott árny harcosok!
Kurva jó!
De nem érdekelte. Leparkolt a háznál és már éppen neki fogott volna a mászásnak, mikor sziszegés hallatszott hátulról... majd... valami nagy és súlyos terítette le és visongva gurult vele tova. Az a dög, bogár, vagy rovar bestia, aminek hiányzott a feje múltkor, most megvolt!
És tényleg, rohadt egy pokoli fej tartozott hozzá!
- Anyádat! - üvöltötte Főnök és megfejelte. Kő kemény volt, el is szédült. A banán formájú fej rohadt erős lehetett, mert meg se kottyant a dögnek. Főnök egy darab szemet nem látott a bestián, mégis biztosra vette, látja őt. De többre nem maradt ideje. A dög kitátotta pofáját és nyál tenger zúdult Főnök nadrágjára, majd belső állkapocs tolódott ki és egy centire megállt tőle. Csattogtatta a dög a belső állkapcsát és látszott, kiélvezi a fölényes, már-már győztes helyzetet. Végül úgy döntött, hogy Főnök számára itt a vég és Főnök bátran farkas szemet nézve a Halállal várta az ocsmány véget.... de ekkor! Ekkor a semmiből előtermett az a fura alak, aki lelőtte Jacksont és elkapva a dög belső állkapcsát, nemes egyszerűséggel kitépte! A bestia akkorát visított, hogy Főnök biztosra vette, az egész szaros városka felébred rá és ide sereglik. Arrébb gurult, kihasználta a pillanatnyi alkalmat a menekülésre, mert úgy vélte, most, míg a másik kettő egymással van elfoglalva, meglóghat, rendezheti sorait és seggbe rúghatja ezt a kettőt!
A nagy darab ember formájú valami behúzott egyet a dögnek, majd a pengéivel szépen felnyársalta!
Főnök döbbenten figyelte, amint kibelezi a rovart, aztán nyelt egyet. Most ő jön. Eldobta fegyverét és bokszoló állást vett fel, ugyanis régen a suliban profi bokszoló volt, bajnokságot is nyert iskolájának.
- Gyere, te mocsadék! - üvöltötte. - Küzdjünk meg, mint férfi a férfivel! - és felhergelte magát rendesen.
A furcsa szerzet fejét oldalra döntve méregette és halkan kerregett hozzá. Majd egy olyat üvöltött, hogy abba a ház falai egészen biztosan beleremegtek.
Talán megértette mit akar Főnök, mert nem jött a hókuszpókusz idegen fegyvereivel, hanem egyszerűen felé rohant... és úgy fellökte, hogy mindketten az utca végéig szálltak. De ott nem tartottak szünetet, egymást kezdték csépelni olyan vad hévvel, mintha kettejük között évszázados vita most hágott volna a tetőpontjára.
Főnök becsületére legyen mondva, hogy egy másodperc után még élt és a furcsa illető nem belezte ki. Azonban szinte biztosra ment Főnök, hogy ő itt nem éli túl ezt az éjszakát. Ez a fasz majd kicsinálja. De legalább becsülettel tud küzdeni, még akkor is, ha simán leveri a furcsa valaki.
Mikor a vadász - mert Főnök a rövid dulakodás alatt észrevette fegyvereit és kinézetét és rájött, hogy ez a tag egy vadász - behúzott neki egy akkorát és még pár ilyent, hogy a levegő is kiszorult belőle, tudta, hogy eljön számára a vég. A vadász fogta a pengéjét, amivel az előbb olyan szépen, "aranyosan" elrendezte a dögöt és Főnök feje fölé emelte. De ekkor egy hatalmas árny borította el az utcát. A vadász rögtön felpattant és hangosat üvöltve kitátotta agyarait.
- Mi a szent szar?! - képedt el Főnök. Ugyanis valami rohadt nagy tarajos dög állta el szabályosan a kijáratot, mögötte a kis dögök rohangáltak. - Megjött a mami - morogta és a fegyveréért nyúlt. - Kurva jó. Intézzük el vadászkám ezeket a dögöket és utána végezhetsz velem - a vadász hátra nézett egy pillanatra, talán nyugtázni akarta a segítő szándékot és ez hiba volt. Az egyik két méteres bestia piszok fürgén rárontott és végzett is volna vele, ha Főnök pisztolya nem sül el. A dög összeesett. Nem mozdult. Zöldes valami folyt ki testéből.
- Sav! Bassza meg! - hőkölt hátra Főnök. - Jó tudni. Csoda, hogy a múltkori nem eresztett ilyet magából, mikor leterített. Már nem élnék! - magyarázott a vadásznak, aki közben előtt pár lándzsát a kis dögök felé, míg a mami fődög ott vicsorgott a háttérben. Kilőtt egy hálószerű valamit a mamikára, aki erőset csapott a farkával. Erre beleremegett az utca és a hálót is letépte magáról.
Főnök folyamatosan lőtt. Ketten hamar kicsinálták a hallhatatlannak hitt árny harcosokat, csak, hogy a fődög hátra volt.
Vadász és fő dög rontott egymásnak, nem kímélve egymás testét. A dög hosszú farka leszántotta a mellettük lévő ház oldalát, mire az reccsenve adta meg magát és hatalmas robajjal összedőlt. Egy helyi szupermarket volt. Na, erre már kijöttek a lakosok is! Ott özönlöttek kifelé és sikoltoztak összevissza. De akadt pár bátor férfi ember, meg néhány rendőr, akik fegyvereket szereztek és mintegy erősítés gyanánt, elkezdték hátulról durrogtatni a fő dögöt. De ez rá kábé olyan hatással volt, mint mikor Csubakkát sorozod meg a Star Warsben. Fel se vette, esetleg feldühödött és megint a farkát hívva segítségül messzire repítette őket.
Hatalmas csata alakult ki. Főnöknek volt még pár lőszere, azokat gondosan célozva a fő mami fejébe küldte, ami egy idő után érzékenyen kezdte érinteni a dögöt. És mivel a vadász elvolt foglalva azzal, hogy életüket mentse, fegyvereihez nem tudott nyúlni, ezért Főnök önállósította magát.
- Bocs vadász, de ezt kölcsön veszem! - és lenyúlt valamit a furcsa szerzet oldaláról, amaz üvöltött erre, de belátta, hogy nincs más megoldás. Ha az ember nem segít, végük. Így együtt harcoltak tovább és valahogy sikerült elkalapálniuk a fő mamát, a fő dögöt.
Gyanakodva méregették a testet, ami földrengés szerű robajjal dőlt el, miután kimúlt a fő dög. Majd egymásra néztek. Az emberek időközben szétszóródtak és magukra maradt a két nagymenő.
- Na, most vagyok szarban - dörmögte Főnök, de a vadász jól hallhatta ettől függetlenül.
- Anyád - mondta a vadász teljesen Főnök hangján. Ami meglepte Főnököt. Majd sarkon fordult az ismeretlen szerzet és beleolvadt az éjszakai árnyakba, ahol immár idegen árny harcosok nem maradtak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Az oldal bevezető története
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános :: Társalgó-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblog
mobil avptrinity