Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 James Raynor

Go down 
SzerzőÜzenet
James Raynor

avatar


TémanyitásTárgy: James Raynor   Szer. Május 25, 2011 6:54 am

Faj: Ember
Név: James Raynor
Rang: Tizedes
Kor: 21
Születés év: 2189 január 1
Születési hely: Philadelphia
Foglalkozás: Katona
Külső jellem: 185 cm magas, szálkás férfi.
Belső jellem: Ki nem állhatja azokat akik nem tudják a helyüket, tisztelettudó, nehéz felhúzni

Felszerelés
- M4A3 szolgálati fegyver
- Enfield IW/SA80
- M40 Gránát
- M3 típusú személyi páncél + M10-es páncélsisak
- M-94 jelzőfáklya

//"Si vis pacem, para bellum" azaz, ha békét akarsz, készülj a háborúra. Az emberiség egyik leghírhedtebb, egyben legigazabb közmondása. Nincs béke, harc, küzdelem valamint vérontás nélkül. Eddigi tapasztalataim mind ezt sugallják, és ahogy érzem, ez a későbbiekben sem lesz másképp. A béke, csak egy illúzió. Háborúk mindig is voltak, vannak és lesznek, és ez soha nem fog megváltozni. Persze vannak reménykedő emberek, akinek van ambíciójuk, de esélyük annál kevesebb...//

- Hé, kelj fel! Hallod? - mondta Cortez, miközben a vállamat lökdöste - Kelj már fel!
- Mi? Mi történt? - kérdeztem még félálomban. Közben körbenéztem és ott állt a lakótársam fölöttem és lökdösött. Az ablakon kinézve láttam hogy sötét van, a holdfény világította meg a kopasz fejét.
- Támadás érte a támaszpontot. Elvágták a vezetéket. Nincs áram. A tartalékgenerátorokat megpiszkálták. De most nincs idő erre, sietnünk kell. Kapd össze magad és húzzunk ki innen a vérbe! Kint van a helikopterem!
Ágyból kiugorva felveszem a ruháimat, lábszáramhoz rögzítem a késem, a pisztolyomat kézbe veszem és elrakok pár tartalék tárat.
- Kik támadtak? - kérdeztem a már az ajtóban álló Corteztől
- Valamilyen lázadó csoport lehet. Úgy 20 perce támadták meg a központot. Van itt egy tégla is valahol, aki megbabrálta a tartalékgenerátorokat. - mondta, miközben fél szemmel a folyosót nézte.
- Kész vagyok! - kiáltom, majd rohanok Cortez felé az ajtóhoz, és elindultunk. Kiérve a házból, holttesteket találunk a pilótával a támaszpont területén szétszórtan. Egyeseknek ki volt lyukasztva a feje, mások golyó által haltak meg. A támadás hirtelen jöhetett, mert néhányuknál még fegyver sem volt.
- Szép pusztítást végeztek... De hova tűntek? - kérdeztem társamtól
- Nem tudom, de nemrég még kiáltásokat és lövéseket hallottam. Érthetetlen számomra, hogy miért mentek el.
- Nézzünk körbe, hátha találunk még túlélőt! Te menj az eligazítóba, én körbenézek a hálótermekben! - Mondtam a pilótának, és elindultunk két különböző irányba...
A hálótermek tiszták voltak. Se halott, se élő emberrel nem találkoztam. A rádió teljesen süket volt, csak a papírzacskó zörgésre hasonlító zörejt hallottam. Visszamentem oda, ahol elváltunk Cortezzel, és vártam. Pár perccel később látok egy emberi körvonalat formálódni a sötétben. De ez csak a körvonal volt. A levegő hullámzott, és az a felhő felém jött. Pisztolyomat felemelve lőttem, a nyaki rész környékére céloztam, és zöld folyadék ömlött ki onnan. Leadtam még két-három lövést, majd összeesett az alak. Abban a percben Cortez is megjelent már már rohanva a lövés hallatára.
- Mi volt az? - kérdezte lihegve
- Egy valami, amit... - és ebben a pillanatban a levegő felhőt felváltotta egy hús-vér test. Ilyet még sehol sem láttam.
- Mi a franc? Mi ez? - kérdezte Cortez
- Egy Yautja. Más néven, ragadozó. Még soha sem láttam élőben, csak olvastam róluk. Az univerzum legveszélyesebb teremtményei. Ez éppen az első küldetését csinálhatta, mert egy fejlett yautját nem nagyon tudnék megölni szemtől szembe. - Mondtam a pilótának - Most tűnjünk el innen, ez a hely nem biztonságos. Bárhol lehetnek!
Elindultunk a helikoptere felé, ami épségben volt még. Tankja tele volt üzemanyaggal, minden rendszer működött. Felszálltunk és elindultunk a semmibe, reménykedve hogy találunk valamilyen másik támaszpontot.

//"Az ellenségem ellensége a barátom!" Ez az állítás, a mostani esetben nem teljesen fedi a valóságot. Két ellenségünk van, és ők ketten is egymásnak ellenségei. Mondhatnánk azt is, ez egy ördögi kör. Mindenki mindenki ellen. Itt az erőnk nem nyom sokat a latba. Most a
technikánkkal, a fejünkkel kell kell harcolnunk, akkor van esélyünk. A háború már tart, és menetelünk a béke eléréséért. Küzdünk, harcolunk, vért ontunk és vérünket ontják.//


- Állítólag van valamilyen másik támaszpont előttünk. Látsz valamit? - kérdezi Cortez tőlem
- Az ég világon semmit! - a nap már felkelt, látási viszonyok jók voltak - A rádió még mindig...
- Itt a Philadelphiai őrség . Azonosítsa magát!
- Cortez Enrique Matías Jimenez pilóta, a Springdale-i támaszpontról jöttünk. A támaszpontot megtámadták. Yautja és Xenomorph támadás ért minket, Szerintünk mi vagyunk az egyetlen túlélők. - hirtelen éles sípolást hallottunk, és a radaron megjelent két rakéta, ami felénk tartott.
- Kapaszkodj! - kiáltott Cortez és én egyből megragadtam a kapaszkodót mellettem. Az első rakétát sikerült kikerülnünk, de a második elkapta a helikopter farát, és elkezdtünk zuhanni.
- Le fogunk zuhanni! Katapultálj! - mondta, és én egyből meghúztam a székem alatti kart. Mindketten kilőttünk, az ejtőernyő meg szabályosan kinyílt. Földet érésünk után egyből a roncshoz siettünk, és kivettük a fegyvereket ami benne volt.
- Pilóta! Hall engem? Jelentkezzen!
- Itt Cortez! Valaki leszedett minket egy rakétával!
- Maradjanak ott! Bemértük magukat, kiküldtünk egy csapatot önökért! A környéken erős xenomorph aktivitást észleltünk a napokban! Tartsák nyitva a szemüket!
- Vettük! Secret! Három óránál látok két jelet a radaron. Gyorsan haladnak! - Oda fordultam, és a távolból két idegent láttam közeledni.
- Ezek alienek! Gyere, szedjük le őket!
Cortez letérdelt mellém, és tüzelésre készen vártuk azt a két mocskot. Mikor lőtávolba értek, elkezdtük sorozni mindkettőt. Sok lövedék ment mellé, de sikerült elintézni őket. Előttünk tíz méterrel estek össze holtan. Cortez visszarohant a rádióhoz és beleordított.
- Hol vannak már?!
- Itt Martinez őrmester! Már látjuk magukat! Egy kilométerre vagyunk maguktól! - eközben legalább tíz alien jelent meg a horizonton, egyenest a helikopter felé tartottak.
- Látom magukat! Secret!
- Tudom, látom őket! Ezeket nem bírjuk, induljunk el a támaszpont felé! - mindketten a lehető leggyorsabb iramban elindultunk a közeledő kocsi felé, ami a mentőcsapatot szállította. Már csupán száz méter választott el az erősítőstől, mikor Cortez belelépett egy medvecsapdába, ami iszonyatos erővel csapódott össze. Félelmetes kiáltásai között csupán egy szót tudtam kivenni: Fuss! Rohantam tovább, hátam mögül hallottam, hogy szétmarcangolja a leggyorsabb xenomorph.
- Fusson! Ne nézzen vissza! - Kiáltott a közben megérkező kocsiból egy férfi. A kocsi megállt előttem pár méterrel, és az autóból eszeveszett fegyver dörgések sora hangzott. Hallottam ahogy szakadnak szét az alienek testrészei, szinte éreztem a fájdalmukat. Beugorva a kocsiba, az egyből elindult a támaszpont felé. Egy darabon még követtek azok a dögök, de egy idő után lekoptak.
- Martinez őrmester, Philadelphia! Nagy szerencséje van uram, hogy éppen a környéken jártam a csapatommal! - mondta az anyósülésen ülő katona
- Secret tizedes, Springdale-i támaszpont. Köszönöm a segítséget.
- Sajnálom a társát! Biztosan jó katona volt! - folytatta, amint abbahagytam a beszédemet.
- Köszönöm. - csak ennyit bírtam kinyögni. Cortez nem csak lakótársam volt, hanem a legjobb barátom is. Tíz éve mindent együtt csináltunk, és hirtelen vége. Mindennek. Meghalt. Nincs többé.

//"Az idő változik, és vele együtt mi is!" A változás, az ami éltet mindenkit. A remény, hogy minden megváltozik/jobbra fordul, és ennek eléréséért akár fegyvert is fognak.//

A hely látszatra nem komoly. De amint belép az ember (jobb esetben ember) máris megváltozik a véleménye. Egy rendezett hadsereg látványa tárul elénk.. Az elrendezés modern, mégis megőrzött egy két huszonegyedik századi vonást. Az őrmester bevitt egy nagy épületbe, ami az egész hely központja volt. Bent beszálltunk egy liftbe, és három emelettel a föld alatt állt meg, és szálltunk ki. Egy hosszú folyosó tárult elém. A legvégén egy ajtóba botlottunk, ahova az Őrmester bekopogott. Rövid várakozás után egy mély, határozott hang szólt.
- Bejöhet! - bementünk az ajtón, az őrmester tisztelgett - Pihenhet. Mondja, Secret tizedes. Hogy menekült el a támaszpontról?
- Cortez volt az egyik pilóta a támaszponton. Az ő helikopterén menekültünk el! - A tábornok intett az Őrmesternek, aki vette a jelet, és elhagyta a termet.
- Mi nem veszünk fel új embereket a itt. Választhat. Vagy elküldjük a Torontói támaszpontra, vagy felküldjük a Gate Way-re. Úgy tudom mindkét helyen elkell az erősítés!
- Uram, a Gate Way-t választanám! - reméltem jól döntöttem. Ezek után nem akartam a Földön maradni. Ez egy éles bomba, ami bármikor robbanhat.
- Jó választás! A repülő három óra múlva indul a leszállópályáról. Az őrmester kint várja és elkíséri oda! Értesítem a pilótát önről. Tudni fog magáról! Jó utat!
- Köszönöm Uram! - tisztelegtem, majd sarkon fordultam és kiléptem az ajtón. Ahogy a tábornok mondta, Martinez őrmester kint várt, és elkísért a leszállópályához. Odaérve egy férfit láttam integetni felém. Az őrmesterrel kezet fogtam, és elindultam az űrhajó felé...

//"Még az ezer kilométer is egyetlen lépéssel kezdődik!" Úgy érzem megtettem ezt az egyetlen lépést. Az első lépést a felé, hogy a végtelen messzeségben lévő békéért harcoljak, küzdjek és vért ontsak. //A hozzászólást James Raynor összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 26, 2011 12:10 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dexantreal

avatar


TémanyitásTárgy: Re: James Raynor   Szer. Május 25, 2011 7:53 pm

Földi bázisok nincsenek... tudtommal.

a Föld már régóta a dögöké/idegeneké/xenomorphoké.

A bázisra látszata rémisztő.

ezt javítsd, így értelmetlen.

továbbá ne csináld azt, hogy hol múlt idő, hol jelen idő, javaslom a folytonos múlt időben való írást, úgy az igazi.

egyébként szép történet, végre vmelyik ember nem elsősorban a dögök ellen harcol, hanem predátorok ellen.

14pont +2 a szintlépésért, adatlap és hajrá kaland.

ja, még annyi....Secret helyett vmi normális emberi név... max, ha nagyon akarod ezt a nevet, akkor megtarthatod becenévként.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Raynor

avatar


TémanyitásTárgy: Re: James Raynor   Szer. Május 25, 2011 9:55 pm

Köszi szépen!

Amiket mondtál, javítottam.

Akkor visszaveszem a régi nevemet
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dexantreal

avatar


TémanyitásTárgy: Re: James Raynor   Csüt. Május 26, 2011 12:56 am

Raynor, te meg miért léptél le az oldalról, ha ez a régi karaktered? és mi történt a régi karaktereddel?

mindegy, jó, hogy itt vagy és hajrá.

de kalandot ne gatewayen kérj, hanem kaland topikban, bár oda is írhatsz a gatewayre, aztán hátha vki csatlakozik.

ja és oké, hogy kijavítottad, kösz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: James Raynor   

Vissza az elejére Go down
 
James Raynor
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek :: Előtörténetek-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblogs
mobil avptrinity