Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Menekűlttábor

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Pént. Nov. 11, 2011 3:32 am

Tovább haladva egy szűk sikátorba, lakóházak közé értek. Érezték az emberek szagát, s azt, hogy a legtöbben alszanak. Utcai lámpák itt nem világítottak, s a házak is sötétek voltak, így a két idegen nem tűnt többnek egy- egy kósza árnyéknál. Fantomok voltak a sötét éjszakában. Hirtelen az egyik tetőn felbukkant valaki. A holdat eltakarták a felhők, így a fickó nem vehette észre az idegeneket, akik némán igyekeztek tovaosonni. Azonban még valaki érkezett, s immáron ketten figyeltek a tetőről. A hold egyszerre átvilágított a felhőkön, de úgy tűnt a behatolók nem buktak le. Ám az egyik férfi megszólalt.
-Te is láttad?
-Mit? -kérdezte társa.
-Nem tudom. -elővette rádióját. -Vétel. Tizedes, ott vagy?
~Igen. Mi a helyzet? -hangzott a felelet, rövid statikus zörej után.
-Láttam valamit az utcában. Nem tudom mi volt az, de jobb ha megnézitek!
~Értettem!
A két idegen mindebből csak annyit érzékelt, hogy öt fegyveres közeledik feléjük, futóléptekkel. Mivel lopakodtak, lassan haladtak, így a távolság fokozatosan csökkent köztük és üldözőik között. Rövidesen elágazáshoz értek. Három felé mehettek, előre, jobbra vagy balra. A katonák időközben már csak alig ötven méterre voltak. A vaksötét ellenére csak másodpercek kérdése volt, mikor veszik észre őket.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PRéDA

avatar

Tartózkodási hely : Föld, Európa

TémanyitásTárgy: PRéDA   Pént. Nov. 11, 2011 3:15 pm

Ez a bázis igaz a híréhez nem véletlen, hogy még üzemel. Rengeteg katonát láttam már itt és folyamatosan szinte mindenhol ott voltak. A sötét sikátorban ezen töprengtem, amíg ki nem érünk pár lakóházhoz. Az emberek feromonjai szivárognak ki de túl nyugodt állapotban érezem őket biztos alszanak. Elég sötét van és kicsit megszaporázva léptünket haladunk egyenesen. Az épületek elég magasak így eltakarják a nagy fénylő égi testet. Egy nem távoli tetőn egy alak tűnik fel kis időre megtorpanunk, de mivel a tekintete hamar más irányba vetődik osonni kezdünk, majd feltűnik mellette még egy ember. Szintén megállásra kényszerülünk pont a legrosszabbkor. A hatalmas korong fénye pont annyira szűrődik át a vékony felhőrétegen, hogy a gyengébb árnyékok elváljanak éjsötét külsőnktől. Egy tömb aljában lapulunk meg hirtelen a legkevesebb feltűnést tükrözve. Ám érthetetlen nyelvüket érzem terjedni kommunikálnak. Az általuk készített kütyüket is használják és itt már biztos vagyok benne, hogy valami történni fog. Többször is belebeszél a kis dobozba és abból is hangrezonancia vehető ki. Hirtelen érezzük meg közeledő emberek jelenlétét, elég gyorsak. Öt embert érzékelek de az izgalom miatt már ebben sem vagyok biztos. Lassan osonunk tovább de ha így folytatjuk darabokra lőnek, viszont ha megiramodunk minden bizonnyal fentről szednek le. Elég szorult a helyzetünk, aztán újabb remény bár lehet a végzetünk. Három választási lehetőség, majd a társam mentális gondolatát épp úgy érzem, mint előtte az enyémet irányába. Most viszont ő kért tanácsot ,,merre,,? Felnézek a fenti őrszemekre pont jókor valószínűleg ők már látják a társaikat, akik talán ötven méterre lehetnek. Őket figyelik ezt kihasználva behúzunk a baloldali útra rögtön, ha tudunk olyan helyeket keresünk, ami által fel is szívódunk. Csatorna, romos épületek, földalatti vagy hasonló biztonságos helyek vagy a futás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Kedd Nov. 15, 2011 2:40 am

A két idegen egy csatornában lelt menedéket. A katonákat még észlelték, így hát a bűzös alagútban folytatták útjukat. Főleg az utcák alatt haladtak, s a fejük fölött egyre több embert érzékeltek. Hirtelen az egyik csatorna fedelet félrehúzta valaki, s a két idegen az utolsó pillanatban merült el a fekália lében. Egy zseblámpa fénye világította be a járatot, majd egy embert hallottak.
-Itt nincs senki. Mehet!
A fedél visszahúzódott, de a xenomorphok nem nyugodhattak meg. A távolból egyre erősödő zúgást hallottak, melybe még a falak is beleremegtek.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PRéDA

avatar

Tartózkodási hely : Föld, Európa

TémanyitásTárgy: PRéDA   Kedd Nov. 15, 2011 12:14 pm

Szerencsénkre hamar feltűnt egy fedél a földön, ami alatt jól sejtettük, hogy a csatorna hálózat húzódik a végtelen utakkal párhuzamosan. Az emberek eléggé kiszámíthatóak és hamar meg lehet ismerni a szokásukat és gondolkodásukat főleg, hogy az én gazdatestem is ember volt. Ügyelek, hogy a fedelet pontosan visszahúzzam a helyére és az utak alatt haladunk tovább. Az embereket még érzékelem és társam is, nincsenek túl sokan de tovább haladva szinte minden elágazás felett erőteljes emberi feromont érzékelek, majd felettünk az egyik csatorna fedél elmozdul. Szerencsénkre elég nehéz ahhoz, hogy a legkevesebb vízmozgást előidézve bukjunk le a fekáliában. A sűrű szutykos és koszos vizet a lámpák fénye nem képes átvilágítani úgy fél perces vizsgálódás után sem. ,,Itt nincs semmi,, bár a kijelentést nem értem de a fedél hamar visszakerül a helyére és ismét sötét van. Az aggodalom viszont nem múlik, mert a távolban nagy erejű zúgást érzékelünk, ami még a falakat is megrengeti. Sok feladatot teljesítettem már a királynőnek de ez a mostani az eddigi legnagyobb próba tételem. Tapasztalt társammal feszülten várakozunk még egyenlőre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Szomb. Nov. 19, 2011 12:18 am

A morgás egyre csak erősödött, ám sokkal aggasztóbb volt, hogy a vízszint rohamosan emelkedni kezdett. Az emberek megnyitották a zsilipeket, hogy friss tengervízzel mossák át a csatornahálózatot.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PRéDA

avatar

Tartózkodási hely : Föld, Európa

TémanyitásTárgy: PRéDA   Vas. Nov. 20, 2011 12:54 am

A várakozás közben a vízszint hamar emelkedik az előbb a bokámat mosta és most a térdemig ér. Minél magasabb a vízszint annál nagyobb erejű hullámokban érkezik. A falakat nézem hát ha találok valami üreget vagy bemélyedést lehetőleg olyat, ami kettőnknek is elég. Valószínű kimossák a rendszert az emberek pedig csak találgathatnak a jelenlétünkre. Ha nem találok semmit a falon alábukunk és a fekáliás csatorna alját vizsgáljuk legalább valami kapaszkodóban tudnánk magunkat rögzíteni. Felmenni túl veszélyes a járőröző katonák miatt. Nincs túl sok időnk igaz a vízben meg nem fulladunk viszont ha kimos minket az ár egy nyílt terepre ahol még várnak is ránk az a biztos a véget jelentené.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Vas. Nov. 20, 2011 4:47 am

Az idegeneknek nem volt sok idejük keresgélni, a hullám gyorsan közeledett. A két alien nem talált sem rejteket, sem kapaszkodót, így a víz alá bukva várták az elkerülhetetlent. Az ár meg is érkezett, s egyből magával ragadta őket. Ide- oda ütődtek a kanyargós alagutakban, de komolyabb sérülést nem szenvedtek. Végül a kifolyó nyíláson akadtak fenn. A cső végi rács a nagyobb szemétdarabokkal együtt felfogta őket. A víz egy néhány méterrel alattuk elterülő bűzös tóba ömlött, s a csatorna újra elcsendesedett. A xenomorphok megrázták magukat, majd körülnéztek. A csövön túl a már említett tó terült el, körülötte fák. Sem emberek, sem őrzőberendezések nem voltak sehol. Az idősebb bestia második nekifutásra kitörte a rácsot, s kimászott. Feromonokkal jelezte mit lát. Elmondása alapján felettük ugyanolyan vaskos vasbeton kerítés húzódik, mint ami a várost is körülveszi, ugyanakkor őrségnek nyoma sincs. A szennyvízcsatornák kivezetőnyílását nem őrzi senki.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PRéDA

avatar

Tartózkodási hely : Föld, Európa

TémanyitásTárgy: PRéDA   Vas. Nov. 20, 2011 10:54 am

Hiába minden a hullám már a derekunkig ér és a mozgás is nehéz. Megállunk egymás mellett és már érezzük, hogy pár másodperc múlva elrepít minket az ár. Még érzem ahogy társam mentálisan annyit mond ,,amiben megtudsz kapaszkodni el ne enged,, aztán mellbe ver a víztömeg. A falaknak sorozatosan neki csapódunk a fájdalom nem jelentős inkább a sodródás és a kavargás, ami a tehetetlenségemet tükrözi az aggaszt igazán. Vakon kapkodok a semmi után ha egy falnak csapódok próbálok fogást találni de hiába. Aztán nekivágódunk a rácsnak, ami a csatorna kivezető nyílására van erősítve, hogy a nagyobb szemét darabokat felfogja. A víz nyomása hamar gyengül és lassan már a vízszint is megint a bokánkig ér. Megfordulva a szennyes vizet amennyire tudjuk lerázzuk magunkról és az elterülő tájat bámuljuk, ami jó pár méterrel alattunk kezdődik a tóval. A tó messze elterül de a partját körbe vevő fákat még érzékeljük. Nincs a közelben egy védelmi berendezés sem és emberi feromon sem. Társam második neki futásra kinyomja a rácsot. Kimászik kémlelődni és pár perc után a feromonjaival tudatja velem a helyzetünket. A tábor határa itt húzódik, mert itt is olyan falak vannak, amik a várost körbe veszik. Őrök sehol és több nyílás is van ezen az oldalon. Elindulunk ki a szabadba, hogy képet alkossunk a helyzetünkről és milyen messze is lehetünk a kikötőtől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Vas. Nov. 20, 2011 11:07 am

A két idegen beugrott a szennyvizes tóba, majd a partra úszott. Itt újfent megbizonyosodtak róla, hogy a környéken nyoma sincs őröknek. A csatorna kiömlőnyílás környékén csak a betonfal volt, még őrtornyokat sem lehetett látni. A tengert nem érzékelték, ám a fal mentén bal felől enyhe szellő csapta meg Prédát, s egy pillanatra a tenger illatát érezte benne. A távolságot nem tudta felbecsülni, de a szag gyenge volt, csak egy pillanatig érződött.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PRéDA

avatar

Tartózkodási hely : Föld, Európa

TémanyitásTárgy: PRéDA   Hétf. Nov. 21, 2011 4:23 am

A tó nagyon sűrű és mocskos érzékeim nem éreztek semmit. A partra kiugorva is megbizonyosodtunk, hogy emberek nincsenek a közelben de tornyok sem csak a hatalmas fal, amit először láttam ami védi ezt a helyet. Kicsit kitisztítja gondolatát társam érzem és én is így teszek. Nem tudjuk merre van a tenger nem érzékelünk semmit, majd egyszer csak a fejem megbillentem lassan és a levegőben megérzett sótól lecseppen egy kis nyál a talajra. Jelzek társamnak, akivel a falmentén balra ugrunk az útnak hiszen már nem is érzem az illatot a távolságot nem tudjuk felbecsülni, de szerencsére más feromont sem érzünk, így minél gyorsabban haladunk balra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Szer. Nov. 23, 2011 7:52 am

A fal mentén haladva végül találkoztak őrtornyokkal, ám a sötétben a falhoz lapulva nem vették észre a két portyázó idegent. A szél egyre erősebben hozta a tenger illatát, s a hullámok zaja is már messziről hallatszott, mígnem végül elérték a partot. A fal még a tengerben is folytatódott egy darabig, s a vízből egy kisebb, de felfegyverzett hajó pásztázta a partot fényszóróival. A kikötő a falon túl lehetett.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PRéDA

avatar

Tartózkodási hely : Föld, Európa

TémanyitásTárgy: PRéDA   Csüt. Nov. 24, 2011 10:08 am

Elég hosszú az út és unalmamban feloldalazok a kikötőt és a várost védelmező falra. Társam heccből vagy ő is szimpla unalomból követ és most a falon kapaszkodva haladunk tovább. Elérünk egy őrtoronyhoz de a benne lévő emberek nem vesznek észre úgy hozzá lapulunk az árnyékok takarta falhoz. Kicsit lassítunk és figyelünk fő az óvatosság. Itt már intenzíven érezzük a tenger sós illatát és a hullámok partra csapódását. Az őrtornyon túl, nem messze elérünk a parthoz de a fal folytatódik tovább. Fejem a hatalmas víztömegre szegezem és benne egy hajó formálódik ki, amin emberek és fegyvereik védik a vizeket. A partokat nagy fényszórókkal világítják meg. A kikötő a közelben lehet társamnak mentálisan közlöm, hogy alá kell merülnünk és bejáratot keresnünk a fal mentén. A víz alatti közeg nem sok befolyással hat ránk de sebezhetőbbek vagyunk. Óvatosan elindulunk le a parthoz és a nagyobb homokbuckákat és a növényeket használjuk ki fedezéknek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Vas. Nov. 27, 2011 10:04 am

Az idegenek megindultak, ám az öreg tanácsára végig a falba kapaszkodva úsztak. Sajnos ez sem volt elég, amint a fal pereméhez értek, az erős sodrás elragadta a tapasztalt xenomorphot. Próbált úszni, s kapálózni, ám kisodródott a nyílt vízre. Talán lesz esélye a partra vergődni, ám az időbe telhet majd. Pérdának egyedül kellett folytatnia útját.
Továbbra is a falhoz lapulva kijutott a város tengerpartjára. Járőröket nem látott egyelőre, de azért egy öreg halraktár mögé rejtőzött, s onnan nézett körül alaposabban. Kicsit távolabb ott volt a kikötő. A mólók mellett hajók sorakoztak, beljebb, a parton pedig egy hatalmas nyílt téren egy űrhajó pihent. Épp ellátmány érkezhetett, mert legalább száz fegyveres katona segített a rakodásban.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PRéDA

avatar

Tartózkodási hely : Föld, Európa

TémanyitásTárgy: PRéDA   Hétf. Nov. 28, 2011 9:25 am

A parton sikerült végig láthatatlannak lennünk és mielőtt bemennénk a vízbe tapasztalt társam megjegyzi ,, a falba kapaszkodva talán megússzuk,,. Beleereszkedünk a vízbe minél halkabban az apró vízcsobbanás miatt. Pár méter után egy erősebb ár behúzza társamat a nyílt vízre a sodrás. Próbál megkapaszkodni és úszni kapálózni de minden hiába. Az emberek még nem vették észre bár csak idő kérdése, hogy lebukjunk. Tovább kell mennem az ösztönöm hajt és tovább haladva a fal mentén elérek a a városi tengerparthoz. Kissé kifárasztott az út és társam állapota is aggaszt de nem szabad figyelmemnek lankadnia egy halraktár épülete mögött pihenek meg. A terepet felmérve sem őrség és semmiféle mozgás nincs. A messziben kirajzolódtak a kikötő határai és jó pár hajó is ringatózott a vízen. A parton egy platformon legalább száz fegyveres katona pakol ki az űrhajóból katonás fegyelemmel. Talán az ellátmány és utánpótlások érkeztek meg de nem tudhatom. A vízre tekintve ha semmit nem látok a messziben akkor vízen közelítem meg a kikötőt, hogy lássam mit rakodnak.

/egyébként van értelme a kalandnak? én nagyon szívesen írok csak remélem nem teher mesélned:D illetve értem arra is, hogy lesz e vmi vége?Smile/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Hétf. Nov. 28, 2011 11:10 am

//Halált kérdezd, én csak mesélek Very Happy Hogy mikor és hogyan lesz vége, az csak rajtad áll, hiszen a feladat felderítés. Te érzed, hogy mikor lett felderítve a terep Very Happy //

Préda beosont a vízbe, s lassan elmerült. Nehéz volt megtalálni az egyensúlyt, hiszen a sekély vízben kellett maradnia az áramlatok miatt, de ügyelnie kellett, hogy ne vegyék észre. Már majdnem elérte a kikötőt, mikor mozgásérzékelős vízalatti aknák állták az útját. Az emberek felkészültek voltak. Szerencsére a közelben csak romos mólók voltak, katonák nem.
__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PRéDA

avatar

Tartózkodási hely : Föld, Európa

TémanyitásTárgy: PRéDA   Hétf. Nov. 28, 2011 11:55 pm

/Köszöntem akkor most már még nagyobb lendülettel fogok neki menni:) Csak még egy kérdés ez az oldal ugye nem fog végleg megszűnni?/

A víz hamar ellepte a testemet szép lassan merültem el, hogy megtaláljam az egyensúlyomat. Testemben éreztem pár kémiai változást talán e miatt de az áramlatok miatt csak arra figyeltem, hogy megtudjam tartani magam.
Szerencsére sikerül a sekély vízben haladnom viszont nem tudnék sietni ha akarnék sem, mert távolabb már a fények mozogtak. Folytatom a lassú úszást és az áramlatokkal való viaskodást a kikötő már elég közel van, amikor vízalatti aknákat érzékelek talán még a hangjukat is. Elúszva tőlük kicsit megkönnyebbültem. Megfordult bennem ,,Talán ez a bázis tényleg bevehetetlen,,? Eltávolodva az aknáktól több móló romja hever egymáson pár hely egy kis fészeknek is adhatna otthont. Kimászok a romok közé és takarásukban elindulok a rakodás irányába. Fedezékből fedezékbe mozgok ne hogy őrjáratba rohanjak, remélem társam nem bukott le.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Pént. Dec. 02, 2011 2:58 am

//Nem tudom.//


Préda közel ért a rakodókhoz, s tisztán érzékelte az embereket. Voltak ládák, melyek tartalmát nem tudta meghatározni, de sok dobozban ételt érzett.
Megpróbálta máshonnan is megfigyelni a terepet, de ekkor ugatást hallott. Két közepes termetű kutya közeledett felé, csaholva.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PRéDA

avatar

Tartózkodási hely : Föld, Európa

TémanyitásTárgy: PRéDA   Pént. Dec. 02, 2011 12:56 pm

Elég közel érek a dolgozó katonákhoz, akik ládákat pakolnak ki. A legtöbben étel van biztos utánpótlást kaptak. Kicsit még közelebb osonok, de a legtöbb láda tartalmát nem tudom és ekkor az emberek egyik rabszolga állatainak hangja terjed a levegőben. Az ugatás egyre erősödik és közeledik felém. A tábort már eléggé feltudtam mérni és a romos mólók felőli oldalról talán egy kisebb csapat betudna hatolni, de semmit nem tudok a távolról érkező társaimról. Jobbnak látom most már visszavonulni és tervezni a kijutást a bázisról. Az ugatások még közelebb érnek és elkezdek visszafele vonulni a romos mólók irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Hétf. Dec. 05, 2011 8:17 am

Préda a félig- meddig összedőlt romok irányába sietett, ám az ebek követték, s az ugatást sem hagyták abba. Néhány ember felfigyelt a zajra.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PRéDA

avatar

Tartózkodási hely : Föld, Európa

TémanyitásTárgy: PRéDA   Szer. Dec. 07, 2011 12:07 pm

Próbálok az észrevétlenség mellett a leggyorsabban haladni a romos mólók irányába. A kutyák szagot foghattak mert egyenesen felém tartanak és ami a még nagyobb baj, hogy pár ember is felfigyelt az ebekre. Attól tartok követni fogják őket. Ha olyan területre érek ahol már van bőven fedezék csak arra fogok összpontosítani, hogy minél hamarabb elintézzem a kutyákat majd feltudjak szívódni mielőtt a gazdáik ideérnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Pént. Dec. 09, 2011 4:00 am

Préda a romok közé ért, s a kutyák hamarosan utol is érték. Az egyiket lesből elintézte a farkával, a másik viszont ezt látva nem ment közelebb, hanem biztonságos távolságból csaholt, hogy jelezze gazdáinak a behatoló hollétét.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PRéDA

avatar

Tartózkodási hely : Föld, Európa

TémanyitásTárgy: PRéDA   Szomb. Dec. 10, 2011 6:22 am

A romok szélénél felkapaszkodom és bebújok egy kisebb üregbe várok, hogy ha kellő közelségbe érnek az ebek lecsaphassak. Ugatásuktól belsőmet elönti a gyűlölet most, hogy a kijutás az egyetlen célom ez a két szánalmas teremtmény a vesztem is okozhatja. Mikor elérik a romok határát a kutyák a sötét búvó helyemről nagy lendülettel tör előre penge éles farkam és a vakmerőbb elől haladó ebet egészébe felnyársalom. A nyüszítésétől társa megtorpan és csaholásával akar jelezni de nem mer közelebb jönni. Az emberek bár mely percben itt lehetnek. Teljesen kimászva rejtekemből nem foglalkozom vele inkább neki iramodok a part irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Szomb. Dec. 10, 2011 6:43 am

Préda futásnak eredt, de ekkorra már az emberek is felfedezték. Az idegennek szerencsés napja volt, mivel az emberek nem követték és nem is lőttek rá. Mielőtt beugrott a vízbe, még érzékelte, hogy az egyik megint abba a bizonyos "dobozba" beszél. A tengerbe érve még nem volt biztonságban. Éppen egy nagyobb csónak úszott felé, s a fedélzetén lévő nagy kaliberű gépfegyverből leadott sorozat alig pár méterre az idegentől hasított végig a vízen. Szerencsére sötét volt, s a reflektorral nem lelték az idegent, így csak vaktában lőttek a vízbe rövid sorozatokat.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
PRéDA

avatar

Tartózkodási hely : Föld, Európa

TémanyitásTárgy: PRéDA   Vas. Dec. 11, 2011 5:08 am

Ahogy az izmaim bírták az életemért kezdtem rohanni de éreztem, hogy lebuktam. Furcsállom, hogy miért nem lőnek utánam talán a táv miatt vagy úgy gondolják, hogy nagy ez a bázis és mivel csak egyedül vagyok valaki úgy is leszed. A víz lassan nyaldossa a partot mielőtt lemerülnék a hátam mögé tekintek és ellenőrzöm, hogy lát e valaki. Megpillantva az egyik humanoidot a dobozát közel tartva szájához magyaráz. Kezdem érteni miért nem pazarolta a töltényt. Nem merültem mélyre mert még be kell mérnem az irányt ám hamarosan egy nagy csónak közeledik és a rajta lévő katonák feszült idegzettel kémlelik a vize. A mozgásomra felfigyelnek és a nagy kaliberű fegyverből kilőtt golyók pár centire szántják fel a vizet körülöttem. Szerencsés napom van eddig. Inkább a víz alatt várok közel a ,,tűzhöz,, ezért mélyebbre merülök, de csak annyira, hogy érzékelhessem mikor csitul a helyzet. Az emberek a reflektoraikkal a vízfelszínt pásztázzák, a víz alatt csak egy nagy gömbnek tűnik, ami kezd eltávolodni. Néha néha leadnak pár sorozatot a vak szerencséjükben bízva és elindulok a vízalatti aknamező határa felé óvatosan nehogy aktiváljam őket. Ugyan arra fogok visszafelé menni mint amerről idekerültem. Remélem hamarosan megláthatom a nagy falat, ami kiló métereken keresztül húzódik a part mentén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   Pént. Dec. 16, 2011 9:22 am

//Elnézést a késésért! Kárpótlásul most extra izgalmat teszek be neked Very Happy //

Préda úszott ahogy bírt, ám az emberek nagyon fondorlatosak voltak. Valami csobbant a vízben, s az idegen érezte a hanghullámokat, amiket kibocsájt. Egy szonár volt az, mely minden bizonnyal érzékelte a xenomorphot, mivel a hajó irányt váltott. Az alien próbált menekülni, de a jármű utolérte. Mire az idegen észbe kapott, egy háló csapódott a vízbe, s foglyul ejtette a lényt. Préda már félig kint volt a vízből, ahogy megpróbálták a fedélzetre húzni.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Menekűlttábor   

Vissza az elejére Go down
 
Menekűlttábor
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: Föld :: Európa-
Ugrás:  
Free forum | Art, Culture and Leisures | Mangas | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | www.sosblog.com
mobil avptrinity