Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Pént. Május 14, 2010 9:32 amEgy olyan piramis belsejében vagytok, amit az avp filmből is ismertek. A zöld kör Malakh'aij helyzete, a piros X pedig Agresszív Vicsor. Remélem, a térképről mindent le tudtok olvasni, de hanem, akkor nyugodtan kérdezzetek. Jah, az a kék valami az oszlopokkal, rajta, egy erkély szerüség. Az oszlopok támasztják alá, illetve az erkélyen is oszlopok helyezkednek el.

Malakh'aijj, válassz, fegyvereket, de nem lehet több 3-nál.
Vicsor, te, a "magadnál hordott" fegyverekkel támadhatsz Very Happy
Vissza az elejére Go down
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Pént. Május 14, 2010 9:42 am

Mind két alkarom iker penge, háló vető,naginata a sok a két alkari penge akkor csak egy kell
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Pént. Május 14, 2010 9:49 am

Azt hiszem, hogy a naginatára gondolsz. Alkarpenge, ikerpengék, hálóvető és naginata.

Akkor lássunk hozzá. a pvp, körökből áll. Először elmondok egy bevezetőt, aztán írtok mindketten egy hsz-t. Ez után ismét én jövök,tehát a sorrend pl Mesélő(vagyis én), Malak, aztán Vicsor. Ismét én, malak és vicsor. Persze írhat előbb Vicsor is, de mindig meg kell várni a mesélő sz-ét, szóval a hsz-eim között csak egy hozzászólásotok lehet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Pént. Május 14, 2010 10:02 am

Én is először csinálok ilyet, szóval bocs, ha valamit nem értetek.

Malak//...A predátor, lassan belép egy újabb folyosóra. A falakon csak néhány helyen égtek csak a fáklyák, amik adtak még valamilyen fényt, de inkább csak az árnyékokat szaporították. A termetes Yautja mégigment rajta. Érzékeit arra a Xenomorph-ra öszpontosította, aki nem rég suhant el elötte.

Vicsor//...Egy sötét üregben valami mozgolódni kezdett. Lassan feltápászkodott, kinyújtóztatta végtagjait, majd felkészült, hogy elkapja azt az "idegent" aki épp felé közeleg. (nem az a xeno, akit malak látott)
Vissza az elejére Go down
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Pént. Május 14, 2010 10:27 am

Elindultam lassan és kimérten, az előttem lévő folyosón. Gyenge fény volt csak. Érzékeim kiélesedtek. hallottam a saját szívverésem és minden más apró neszt is. Egyszer csak valami elsuhant előttem. Egy árny, egy Kainda Amedha, a préda. Előkaptam A naginatat villám gyorsan, de egyelőre csak haladtam tovább, amíg elértem egy nagy áldozati terembe. Meghallottam valaminek a neszezését. Azonnal a hang irányába fordultam fegyverem magam elé szegezve, de csak egy beláthatatlanul sötét folyosót láttam, semmi mást. Hát vártam, hogy mi fog történni. Izmaimat megfeszítettem, ugrásra készen ha esetleg megtámadna valami. A lándzsám úgy tartottam, hogy a másik hegy és éle hátra felé nézzen, azért, hogy ha hátulról támadna valami akkor ezzel is növelem a védelmemet, és ha megtámad akkor nekirontana a pengének. Csak várok és várok...de felkészültem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Pént. Május 14, 2010 10:56 am

Átmozgattam elgémberedett végtagjaimat, majd csak figyeltem pár pillanatig, hátha észreveszek valamit/valakit. Feszülten gondolkodtam „-Mit is tegyek?” Mert amit érzek, bármi lehet, lehet, hogy csak egy patkány, aki a tetemektől tévedt errefele.De nem,ezt a lényt sokkal nagyobbnak éreztem! Ahogy egyre közelebb ért, egyre izgatottabb lettem.Ám ekkor, megpillantottam a velem szembe lévő oszlopokat. Ahogygondoltam, már csak a lélek tartja az alkotmányt.Megállt az „idegen”. Úgy döntötttem, itt az alkalom, mielőtt túl közel érne. Villámgyorsan lekúsztam a falon, a az oldalához tapadtam. Csak egy levegővétel erejéig maradtam ott,utána pedig iszkiri, bevetettem magam az utolsó előtti oszlop mögé .
(ha nem lenne egyértelmű,akkor a rajzon lentről utolsó előtti(ami velem szembe van)).
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Szomb. Május 15, 2010 8:07 am

Malakh'aij:
Lassan lépkedsz előre, majd besétálsz, egy kör alakú terembe. Meglátsz 4 db áldozati oltárt, rajtuk a mumifikálódott emberi bölcsőkkel. Bordáik kifele hajlanak, a belőlük kibújt mellkasrobbantóktól. Odalépsz az egyikhez, hoz szemügyre vedd egy kicsit. Amint megállsz mellette, egy másik folyosó végéről zajt hallasz.

Agresszív Vicsor:
Bebújsz, az egyik oszlop mögé a sötétbe, de hogy igazén meg tudd lepni, azt a valamit, ami közeleg, úgy döntesz, hogy egy szinttel feljebb mászol. Felugrasz, tehát az egyik oszlopra, majd hangtalanul felsurransz, az erkélyre és ott bebújsz egy oszlop mögé, ám véletlenül belerúgsz egy kődarabba, ami legurult a földszintre, egy hangos koppanás kíséretében.
Vissza az elejére Go down
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Szomb. Május 15, 2010 8:15 am

Halván a zajt, lassan óvatosan elindultam az irányába. Menet közben minden felé figyeltem, padlótól a plafonig, faltól, falig. Ahogy végig értem a folyosón, megálltam a végén. Elém egy hatalmas csarnok tárult. A végén oszlopok és azokon egy erkély szeriség. Körbenéztem és közben bekapcsoltam maszkom Xenovizor módját. Feltűnt nekem jó néhány üreg út közben kb. 2,5 m magasan. Ebben a teremben is volt egy. Semmi nem mozdult. Csendvolt, de érződött a levegőben a halál vibrálása. De vajon honnan? nem mozdultam, türelmesen várok amíg történik valami. Lándzsám továbbra is előre és hátra szegezve. Tekintetemmel folyamatosan a termet pásztáztam. Várok. És feszülten figyelek minden irányba, minden neszre és mozzanatra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Szomb. Május 15, 2010 8:27 am

Ahogy figyeltem a folyosót,egyszer csak úgy éreztem, hogy aza valaki elindult felém. Nem sietett, óvatosan közelgett. Egyre közelebb és közelebb ért. Adrenalin szintem az egekbe szökött. Egyszer csak odaért, ahol előzleg meghúzódtam. Elfordult az üregek irányába. Ekkor villámgyorsan levetettem magam, és ismét a földszintre érkeztem. Nem figyeltem semmire, egyedül a célomra. El kell érnem az utolsó oszlopokat. Rohantam ahogy csak bírtam, és végül megálltam az utolsó két oszlop között. Úgy álltam, hogy csak 1 mozdulatba teljen bebújni az egyik oszlop mögé, így védve voltam a hálóvetőtől és a naginátától. Feszülten figyeltem, és koncentráltam, bármelyik pillanatba kész voltam fedezékbe húzni magam...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Szomb. Május 15, 2010 8:46 am

Malakh'aij:
Ismét hangot hallasz, de most a hátad mögül. Gyorsan megfordulsz és meglátsz valamit a sötétben. Szabad szemmel, alig észrevehető, de mivel a xenomódra állítottad a maszkodat, megláttad a Kemény húsút.

Agresszív Vicsor:
Te pedig(úgy olvastam ki, hogy) várod a Yautja lépését.
Vissza az elejére Go down
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Szomb. Május 15, 2010 8:55 am

Hirtelen valami moccant szélsebességgel. Alig láttam valamit, de hála a vizoromnak láttam a bestiát amint beoson az egyik oszlop mögé. Fontolóra vettem mit is tegyek. Végül is úgy döntöttem ,hogy: Óvatosan lehajoltam a földre és felmarkoltam egy nagy marék törmeléket de úgy hogy tekintetemet egy pillanatra se vettem le a helyről ahol a dög rejtőzik. A törmeléket odahajítottam ahhoz az oszlophoz, és felkészültem, hogy a bestia esetleg támad. Izmaim megfeszítve ugrásra készen bármelyik irányba, dárdám biztosan és feszesen simul a kezemben. Várok ugrásra és ellentámadásra készen. Vajon mit lép most a dög?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Szomb. Május 15, 2010 9:11 am

Feszültem várakoztam,hogy mi fog történni. Egysuer csak mozgást érzékeltem tőlem nem messze. Úgy döntöttem várok, és figyelem az idegent. Egyszer csak valami nekem ütődött. Éreztem, ahogy valami a fejemnek ütődi. A vadász karját kinyujtva áltt előttem, felémvágott egy maroknyi törmeléket. Ettől elfutott a méreg, és a gyilkolás vágya. Elrugaszkodtam, és az oszlopok védelme alatt(az oszlopok mögött) végigfutottam a teraszon. Nem törődtem semmivel, végigrohantam, és ezzel a vadász oldalához kerültem. Megsem álltam, csak száguldottam. Erőteljesen elrugaszkodtam, és az oszloptól 2 m-re lévő vadász felé ugrottam,farkamat előreszegezve, közbe félelmetes vicsorral pofámon, belső szájammal kitekintve. Csak remélhettem hogy sikeresen vetem rá magam...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Szomb. Május 15, 2010 9:19 am

//Na jó...most, Malakh'aij jön. Döntesz, hogy mit csinálsz, aztán ír egy hsz.-t Vicsor is és majd holnap folytatjuk, mert mennem kell. De azért ne csináljatok gondot!Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Szomb. Május 15, 2010 9:27 am

Amint földet ért a törmelék a fenevad előugrott rejtekéből, átrohant a termen elrugaszkodott és felém ugrott kitárt pofával és előre szegezett farokkal. Én még mielőtt a dög ugrott volna előrántottam hálóvetőmet és gondos célzás után elsütöttem. A fegyver halk csattanással sült el. A háló kivetődött és szál a felém ugró dög irányába. Én eközben amilyen gyorsan csak tudtam hátra ugrottam vagy 5 métert. Reméltem lövésem célba ér mivel elvileg a dög ugrás közben nem tud irányt változtatni a levegőben. Én földet érve lándzsámat dobásra készen tartottam. És vártam a megfelelő pillanatot a dobáshoz. Tudtam igyekeznem kell mert a sav kb 6-7 másodperc alatt szétmarja a hálót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Szomb. Május 15, 2010 10:43 pm

Egyszer csak annyit érzékelek, egy háló jön felém. Elis talált, de a farkammal, pengeéles, tűhelyes karmaimmal és belső szájammal átlyukasztottam azt. Amint földet értem, a vadásztól pár lépésre találtam magam, aki naginataját felém szegezte. A hálót azonnal levetettem magamról, majd egy ugrással a fal oldalánál is voltam.Villámgyorsan felkúsztam rajta, majd behúzódtam az egyik üregbe, várva mit lép a predátor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Vas. Május 16, 2010 7:00 am

Megkértem a Drága Ati barátomat, hogy egy ideig(és ha úgy tetszik akkor végig maradhat Very Happy ) Ő vezesse a kalandot, mert elég elfoglalt vagyok mostanában. Szal sok sikert! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Vas. Május 16, 2010 7:09 am

A háló ugyan eltalálja az idegent, de a karmok megbontják azt, így nem ejti fogságba. Mégis sikerül annyira lelassítania a xenomorphot, hogy a predator hátrébb ugorjon, s így ne sodorja le lábáról az alien. A savvérű azonnal kiszabadítja magát a hálóból s eltűnik az egyik üregben. A yatuja sértetlen, az idegenen viszont vannak a háló okozta felületi sérülések.

Malak: szem elől tévesztetted az idegent, de nem sérültél meg. A hálóvetőt újra kell töltened, de szerencsére még van miből (2 maradt)

Vicsor: Elrejtőztél egy üregben, de sajnálattal látod, hogy bár sérülésed nem komoly, mégis csöpög belőled a savas vér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Vas. Május 16, 2010 7:18 am

A gyosan forgó események közepedte elvesztettem szem elől a bestiát. Utoljár akkor láttam amikor elugrott a hálótól. Elugrottam a faltól az oszlopok irányába, most kb. a terem közepén állok. Átállítottam maszkomat feromon érzékelő módra így láthatóvá váltak előttem a xenó savas vére álltal okozott savgőz a padlón. Tekintetemmel követtem a nyomokat egészen fel a falon tátongó üregig. Visszaváltottam Xenovizor módra. Szóval ott tűnt el a fenevad. Vajon ott maradt vagy az az üreg egy folyosó bejárata? Valahogy ki kell derítenem. De egyenlőre állok és várok, hogy mi lesz. Vajon elő bújik a dög? Továbbra is feszes izmokkal hárításra készen és ugrásra felkészülten állok az üreggel szemben kb 4 méterre tőle. Mindenre felkészültem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Vas. Május 16, 2010 7:31 am

Olyan hamar történt midnen, hogy kicsit ki kellet fújnom magam. Ez az üreg jó menedéket adott arra a kis időre amíg regenerálódok és ujra tudok tökéletesen koncentrálni. Egyszer csak, mozgást érzékeltem. A vadász a földet nézve, a véremet vizsgálta. Hogy mi vele a célja, aszt még nem tudtam. Követte a véremet, egészen az üregig. Ekkor értetlen fejet vágott, és hátrált pár lépést. Ekkor megállt, és úgy tűnt várakozik valamire. Támadásra nem volt esélyem, mivel naginátáját felém tartva állt, egy urgással csak felnyársalódtam volna. Úgy emlékeztem, abból az üregből, ahol előzőleg pihentem egy folyosó nyílt. Még nem térképeztem fel,de úgy döntöttem majd most sort kerítek rá. Vártam pár percet, hogy ne tudjon azonnal reagálni a trófeagyűjtő. Kiszaladtam a mellettem lévő falra,és a következő üregig másztam. Bementem a folyosóra, és egészen a kanyarulatáig mentem. Ott megálltam, hogy fedezékbe legyek. Közben erőteljesen koncentrálva figyeltem az eseményeket.
Vissza az elejére Go down
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Vas. Május 16, 2010 7:57 am

Az alien átmászik a másik üregben. A vadász ezt látja, de mielőtt cselekedhetne, a piramis megremeg és a flak változni kezdenek. Rövid időn belül átalakul a csatatér.

A piros paca Vicsor, a zöld Malak. Jelenleg mindeketten döbbenten álltok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Vas. Május 16, 2010 8:05 am

Huh, kissé meglepett a piramis változása de nem ért váratlanul, hiszen a fajtám építtette. Viszont nagy meglepetésemre előkerült az elbujdosott "bárány". Ott gubbasztott előttem egy oszlop mögött. Lassan támadópózban elkezdtem oldalirányba haladni a terem közepe felé. a terem közepén egy csatorna fedél volt. Ügyeltem, hogy ne lépjek rá. Ahogy haladtam láthatóvá vált a dög ostor farka és két hátsó lába. oda nyúltam bal alkaromhoz kipattintottam az ikerpengék egyikét, felemelte céloztam, pontosan a dög bal combjára, és teljes erőmből elhajítottam. Aztán Védekező pózba álltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Vas. Május 16, 2010 8:12 am

Még remegett az alkotmány ,amikor érzékeltem hogy veszélybe kerültem. Előttem körbe oszlopok helyezkedtek el. Hamarosan előbukkant a vadász, félelmetes testtartásban,és a karját felém nyújtotta. Nem tudtam mit akar, de abban bizto svoltam hogy semmi jót. Pattanós izmaimmal szinta csakúgy "bepattantam" az oszlop mögé. Még a támadás átélése feldolgozásán voltam, és magamat vizsgáltam, el talált e az a nyamvadt lövedék.
Vissza az elejére Go down
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Vas. Május 16, 2010 8:17 am

A xenomorph elrugaszkodik, így a penge csak súrolja a bal lábát. Ebből a sebből is csöpög a sav, de a háló okozta sérülésekből már nem. A penge a padlóba csapódk.
Malak, a pengéd súrolja az elmozduló idegent, aki az oszlop mögé rejtőzik.

Vicsor: a penge súrolta a lábad és vérző sebet okozott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Vas. Május 16, 2010 8:27 am

Láttam amint a beste beugrik az oszlop oltalmába. Én gondolkodás nélkül odavetettem magam az oszlop másik oldalához, és lándzsám élével, gondos célzással a lény nyaka felé sujtottam, de nem teljes erővel nehogy bele áljon a penge az oszlopba. A másik szabad kezemet védelemre emeltem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   Kedd Május 18, 2010 5:33 am

A predator az oszlop másik oldaláról támad az idegenre. Az idegen megpróbál elugrani ,de már késő, a meglepétés szerű támadás hatásos. A naginata éle félig elválasztja a xenomorph fejét a tstétől, aki rövid hakáltusa után kímúlik. Savas vére beteríti a padlót.

Győztes: Malakh'aij
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca   

Vissza az elejére Go down
 
Malakh'aij és Agresszív Vicsor harca
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kalandok :: PvP-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog
mobil avptrinity