Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 CMC leírása

Go down 
SzerzőÜzenet
Ra'ke

avatar


TémanyitásTárgy: CMC leírása   Pént. Júl. 09, 2010 6:26 am

Egyesült emberiség Gyarmatügyi Tengerész gyalogsága vagy más néven ŰrgárdaHÁTTÉR
A 2101-es Nemzetbiztonsági Törvény négy hadosztályban és négy repülőosztályban, valamint az ezekhez szervesen kapcsolódó kiszolgáló-támogató alakulatokban határozta meg a Gyarmati Tengerészgyalogság felépítését. Jelen pillanatban a Gyarmati Tengerészgyalogság hadereje 165 000 fot számlál. A tartalékos haderok létszáma 50 000 körül van, ők alkotják az ötödik hadosztályt ill. repülőosztályt.
A Gyarmati Tengerészgyalogos Hadosztály a Tengerészgyalogság űrbéli Haderőinek alapvető szárazföldi eleme. Harcoló, támogató és kiszolgáló elemekből álló kiegyensúlyozott haderő ez. A három gyalogsági ezredbe szerveződő hadosztály különösen orbitális támadások végrehajtására lett kialakítva, és hosszantartó felszíni hadműveletekre is képes.
A Gyarmati Tengerészgyalogság Repülőosztály a Tengerészgyalogság űrbéli Haderőinek légharci eleme. A légi támogatásra és légi szállítási missziók lebonyolítására kialakított repüloosztály valójában adminisztratív jellegu alakulat, mivel harci eroinek jelentos része közvetlenül a Gyarmati Tengerészgyalogos Hadosztályhoz van csatolva. Egy tengerészgyalogsági repüloosztály tipikusan kb. 300 leszállóhajót, 30 "heavy-life" siklót és 100 csapásméro hajót üzemeltet.
A Tengerészgyalogság logisztikusainak roppant kihívással kell szembenézniük; feladatukat ugyanazzal az agresszív hozzáállással kell végrehajtaniuk, mint a támadásban részt vevő gyalogosoknak. A rendelkezésükre álló készletek végesek, mégis "push mode" rendszerben kell dolgozniuk, azaz előre kell látniuk az előretolt egységek szükségleteit, és még azelőtt kell eljuttatniuk hozzájuk a szállítmányt, hogy azok egyáltalán rájönnének, hogy szükségük van rá. Ez óhatatlanul is pazarláshoz vezethet, ha olyan egységekhez küldik előre a készleteket, amelyeknek valamilyen okból már nincs szükségük rájuk. Az ilyenfajta pazarlás azonban még mindig kívánatosabb, mint az a katasztrófa, amely akkor következne be, ha a készleteket csak azután küldenék ki a frontvonalra, hogy a szükséglet már felmerült.
Mivel a Gyarmati Tengerészgyalogos egységek még a "forró" konfliktusokban is gyakran kis csapatokban, egymástól kontinentális távolságokra vannak szétszórva, az USCM logisztikai erőgépként a széles körben elterjedt UD-4 Cheyenne leszállóhajót és az N-1 Snakefightert használja. A harctéren az M570 terepjáró szállítójármű szolgál szárazföldi erőgépként, melyről gyakran helyben, rakodógépek segítségével rakják le a szállítmányt.

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK GYARMATI TENGERÉSZGYALOGSÁGÁNAK LÉGIPARANCSNOKSÁGA
A Gyarmati Tengerészgyalogsági Repülőosztály egy adminisztratív alakulat, melynek feladata a hozzá tartozó Tengerészgyalogsági őrbéli Haderő összes légi- és űrjárművének működtetése. A Repülőosztály feladatai többek között légifölény-missziók végrehajtása, felderítés, közeli légi támogatás nyújtása, légi csapásmérés, készletek előrejuttatása, szállítás, sérültek evakuálása, valamint keresés és mentés. A légi hadműveletek a standard Tengerészgyalogságnak is integrált részét képezik. Egy osztály három csoportra oszlik: A Leszálló Csoportok a megszálló tengerészgyalogosokat szállítják és támogatják. A Taktikai Csoport feladatai a felderítő- és a támadómissziók. Végül a Támogató Csoportra tartozik a sérültek kimenekítése (CasEvac), a keresés és mentés, a psyops, a különleges erők bejuttatása és hasonló feladatok. A Gyarmati Tengerészgyalogság fő igáslova a mindhárom csoport gépeinek nagy részét kitevő UD-4 "Cheyenne."

GYARMATI TENGERÉSZGYALOGOS-ROHAMEGYSÉG
A Gyarmati Tengerészgyalogos haderők építőköve a Tengerészgyalogos - Rohamegység (Marine Assault Unit, MAU). Úgy képezték ki őket hogy minden utánpótlástól elvágva is függetlenül működjön. Elég találékonyak. Egy egész fegyvertárral együtt érkeznek a bolygókra. A tartalékaik harminc napig elegendőek. Az ilyen alakulatokat felderítésre, és gyors lerohanásra szokták használni. Egy rohamegység általában négy gyalogosrajból, egy légi járműből, és két földi egységből áll. M-402-es aknavetőket, HIMAT páncéltörő rakéták és Sim-118-as Hornet, és LIM-417-es Phalanx föld-levegő rakétákat kapnak egy küldetésre. Egy rohamcsapatot egy ideiglenes főparancsnokság irányítja. Ezen az ideiglenes főhadiszálláson van egy logisztikai, egy karbantartó, és egy egészségügyi egység. A terepen lévő egységek egy felderítőszakaszt, egy mesterlövészszakaszt, egy normál kiképzésű szakaszt, és egy nehézfegyverzettel ellátott katonákból álló csapat, akik a hátvédet nyújtják.

LOGISZTIKAI EGYSÉG:

Nekik ugyanazzal az elszántsággal kell megközelíteni a célpontot, mint a rohamegységeknek. Náluk van kéznél azaz utánpótlás aminek a bolygó helyszínén harcoló tengerészgyalogosok nagy hasznát veszik. Gyakran követniük kell az előrenyomuló egységeket, és be kell repülniük az ellenséges vonalak felé. Előfordul hogy néha a legnagyobb ellenséges tűzbe kell repülniük, és ez katasztrófához vezet.
De az erősítést vinni kell még a legforróbb helyzetben is.

Általában UD-4-es Cheyenne szállítóhajókat használnak, a légtérben. A felszínen M577-es terepjárókat használnak. A terheket P-5000-esekkel, vagy más erőgépekkel mozgatják.

TENGERÉSZGYALOGOS ALAKULAT

Az USCM főparancsnoksága fontosnak tartja, hogy legyenek olyan egységeik akik képesek minden utánpótlástól bevetni. Saját tartalékokat visznek magukkal, amiket aztán felhasználnak. A szállítást saját maguk oldják meg, épp úgy, mint a feladatokat. Csak a parancsot kapják meg, a végrehajtás módja már a saját dolguk. A tengerészgyalogos alakulatok alapja az osztag. Egy osztag négy tengerészgyalogosból áll: egy tizedes, egy őrvezető, és két közlegény. Mind egyik osztag két csapatra osztható. Egy Puskás csapat, és egy Ágyús csapat. A Puskás csapatnak egy M41-es Pulzuspuskával van felszerelve, míg az Ágyús csapat egyik tagja egy M41-es gépfegyver visz magával, addig a másik egy M56-os smartgunt "forgat". (ez az alap felállás) Egy alakulat két osztagból áll amit egy őrmester vezet. A szállítást M577-es APC-vel oldják meg a felszínen, míg a bolygóra egy UD-4-es szállítóhajó viszi le őket.
A két osztag egy szekciót alkot. Két szekció már szakaszt alkot amiben 25 tengerészgyalogos van, és egy főhadnagy vezeti őket. A szakasz tagja általában egy vagy kettő szintetikust, akik tudományos, orvosi, vagy pilóta feladatkörben tesznek szolgálatot. Az akciókra visznek magukkal nyolc M-240.es lángszórót, nyolc UA-571-es távolsági lőfegyvert, kettő M78-as PIG plazmafegyvert, vagy M5-ös páncéltörőt, tizennyolc SADAR tankelhárító intelligens rakétát, és egy M402-es aknavetőt.

A CMC speciális osztagjai

Gyors reagálású parazitasemlegesítő szakasz (RDPEP)

A legtöbb tengerészeti szakasz fenntartja, az Ölj, és Uralkodj elvet. A tengerészgyalogos rögtönöz, győzedelmeskedik, és alkalmazkodik a csatafeltételekhez. Ez alól kivétel az RDPEP (RAPID DEPLOYMENT PARASITE ELIMINATION PLATOON). Az alakulat hajóján egy biofegyver labor van. A CMC általában az alakulatot biológiai katasztrófákhoz küldik. Ez az alakulat kapja meg a legjobb felszereléseket. Ez az alakulat vizsgálta a Sulaco eltűnését.

Most ők harcolnak az idegenekkel szembe a legtöbben. Csupán az léphet be ide, akinek már volt tapasztalata a xenomorphokkal. A jelentkezés szigorúan önkéntes alapú. A katonának jelentkeznie kell a tisztségviselőnél, majd beszélnie kell a szakasz vezetőjével. A bogárvadászokat oda hívják, ahol már rohadt a helyzet. Ahol már a fertőzés annyira előre haladott, hogy már csak a pusztítás lehet a válasz.

Ezen egység katonáinak helytállása legendás a csatatéren. Ha kell, az űrben is harcolnak. És nem hagynak hátra senkit. Ha kell, visszamennek a társuk holttestéért.

A szakasz negyven katonából áll. 4 pilóta, 2 sofőr, 16 gyalogos, 2 őrmester, 1 fegyverszakértő, 4 biofegyver szakértő, és egy parancsnok. Az egységnek rendelkezésére áll 3 UD-4-es szállítóhajó, és egy AD-17A vadászgép.

KM megjegyzés: Általában ezeket a csapatokat küldik be először egy fertőzött helyre.

Bersekerek

A Bersekerek először akkor tűntek fel, amikor a külső kolóniákon annyira elharapózott a fertőzés hogy a hadsereg vesztesége ezres nagyságrendű volt. A Bersekerek nem robotok, hanem olyan automatizált harci öltözetek, amiket egy ember irányít /elmebetegek, és elítélt bűnözök/.
Egy Berseker csapat elég kicsi. Két nehézfegyverzetű harcos, egy csapatvezető, plussz az ezeket karbantartó orvos, és technikus. A Bersekereket csak arra használják hogy végezzenek a fészek közepén lévő királynővel. A Bersekerek mindig kapcsolatban vannak a technikussal.
Ha a Bersekerek nem járnak sikerrel, akkor egy termonukleáris bombával nyírják ki a fészket. Ezt a bombát csak a Bersekerek tudják hatástalanítani. Először mindig a nehézfegyverzetű Bersekerek, és a mesterlövészek kezdik meg a tisztogatást. A mesterlövész beszivárog a fészekbe (ő a csali, egy jeladó van rajta amit követ a csapat), vagy beviteti magát a xenokkal. Arra képezték ki hogy ne álljon ellent. Csak annyira van ellátva fegyverekkel hogy az arctámadókat, vagy a gyengébb idegenekkel végezzenek. A mesterlövész el van látva egy arcvédővel, ami megvédi az arctámadóktól. Az arcvédő be van kenve Nutragél bevonattal, és negyven évig kitart. Egy adóvevővel tartja a kapcsolatot az egységével. Miután a mesterlövész zavart keltett azután az egység behatol, és mindennel végez, ami csak az útjába kerül, majd azonnal végeznek a királynővel. A nehézfegyverzetűek pedig megsemmisítik a tojásokat. Majd az akció után megvárják az orbitális bombázást, hogy a fészeknek még a nyomát is eltüntessék. Az akció után a páncélzatokat ezután megtisztítják, és elzárják. A Bersekereket egy Bougainville fregatt szállítja, és egy TSAPC viszi le őket a bolygóra.
Csupán a KM irányíthatja őket. Nem lehet JK.

Xenobiologiai bolygófelderítő csapat

Kezdetben csupán a Weyland Yutani társaságnak voltak ilyen egységei, majd hamarosan a CMC is megalakította a sajátját. Ha egy bolygón a xenomorphok jelenlétére utaló nyomok vannak, akkor a CMC őket küldi, hogy megvizsgálják az esetleges fertőzés lehetőségét. Ezek az osztagok hivatalosan tudományos céllal szállnak le a bolygókon, a katonák csupán védekező, és semlegesítő csapatként mennek velük.
Feladatuk még az idegenek tanulmányozása. Nem feladatuk a fészkek semlegesítése. Általában a Bersekerek után érkeznek meg, hogy átvizsgálják a lerombolt fészkek területét. Nem vesznek részt a fészkek elleni támadásban. A katonák is inkább a tudósokat védik meg.
Általában egy Conestogán, vagy egy Bougenvill-en mennek a bolygókra. Negyventagú egy ilyen csapat. Egy XBC-nek az ötven százaléka tudós. Gyakran használnak xenomorphoz hasonló gépeket, hogy bejussanak egy fészekbe. (szintetikus alienek)
KM: Pilóta, vagy ragadozó építmények felderítése, vagy nyomozós kalandok alkalmasak egy ilyen csapatnak.

A CMC támadóerői.

Ők nyújtják a CMC űrerejét. A Gyarmatügyi Flotta általában ezeket az Egységeket alkalmazza bombázásokhoz, vagy támadásokhoz. Nincsenek tudományos egységeik. A legtöbb fregatt csapatokat is visz. A fregattokon ezredesek, őrmesterek, kapitányok parancsnokolnak, egy flottát egy tábornok vezet. Harci flotta kisebb egységei gyakran járőröznek az Alexandriai határon. Egy harci erőben 3-12 hadhajó található, amik általában 12-24 harci osztagot szállít.

Sol támadóflotta
Első Tengerészgyalogos hadtest
Első Tengerészgyalogos vadászgép
Első Tengerészgyalogos utászbrigád
Második Tengerészgyalogos vadászgép
Második Tengerészgyalogos utászbrigád
Második Tengerészgyalogos logisztikai hadtest
Harmadik Tengerészgyalogos utászbrigád
Eridani támadóflotta
Harmadik Tengerészgyalogos hadtest
Harmadik Tengerészgyalogos vadászgéposztag
Herculisi támadóflotta
Negyedik Tengerészgyalogos hadtest
Negyedik Tengerészgyalogos vadászgéposztag
Első Tengerészgyalogos logisztikai hadtest

Vészhelyzeti mentőcsapat

Ezek a csapatok kizárólag a CMC-nek teljesítenek utasításokat. Képesek egy tengerészgyalogos alakulat igényeitől kezdve, egy egész kolónia igényeit kielégíteni. A peremvidéken járőröznek a Conestogáikkal, és figyelik az étert a segélykérő jelek miatt, és a feladókat kimentsék bármilyen veszélyből. Bármennyi tagja lehet egy ilyen csapatnak.

Biológiai Menedzsment

Ezek a csapatok mindig egy-egy bolygón teljesítenek szolgálatot. Ez a munka magas fizetséggel jár, és magas kockázattal. A CMC az ilyen csapatokat általában a GrantCorp, a ZTC, és a Weyland-Yutani idegenkutatásait felügyelik. Ezek a vállalatok nagy pénzt ajánlanak fel azért hogy a CMC katonákat küldjön. A CMC két okból küldi ezeket a csapatokat.
1. Hogy a vállalatokat megakadályozza a cégeket a bogarak törvénytelen használatában.
2. És hogy ha az idegenekkel valami gond van, akkor a csapatok közbelépjenek.
Legalább harmincan vannak egy csapatban. Nehéz fegyverzettel fel vannak szerelve. Általában standard fegyverzetük van.

Különleges Tengerészgyalogos erők.

Minden katonai erőn belül vannak egyszerű gyalogosok, és elit erők. A tengerészgyalogság alkalmazza a mélységi felderítőket, és az utászokat. Ezek az osztagok teszik meg a gyors rajtaütéseket, és a mentőakciókat. Ezeket az osztagokat szabotázsra, partizánakciókra, orvgyilkosságokra, épületek lerombolására, és mentőakciókra képezték ki. Ezeknek az osztagoknak minden környezeti tényezőben helyt kell állnia. Még a víz alatt, és a légüres térbe is. Ezeket a csapatokat lopakodásra is kiképezték. Általában négyen mennek egy akcióra. Az észrevétlen leszálláshoz nem használnak szállítóhajókat. A felső légkörben kiugranak, és ejtőernyővel folytatják az utat. De ahol a tengerészgyalogosok már leszállózónákat birtokolnak a bolygón ott szóba jöhet a leszállás. Ezeket a csapatokat 2 tengerészgyalogos, 1 mesterlövész, és 1 utász alkotja.A Tengerészgyalogosok becsületkódexe

A fegyelem lényeges a küzdelembe. A tengerészgyalogosokat egy becsületkódex kötelezi, ami nélkül csupán egy csürhévé válnának. Ha valaki megszegi ezeket az elveket akkor az büntetést kap.

1. A tengerészgyalogosok csak az ellenséggel harcolnak.
2. Ha az ellenség megadja magát, akkor azt nem szabad bántalmazni. Le kell őket fegyverezni, és átkell adni őket a felletess tisztnek.
3. A tengerészgyalogosok nem kínoznak foglyokat.
4. A tengerészgyalogosok együtt segítik a sebesült bajtársukat, és nem hagyják hátra őket.
5. A tengerészgyalogosok nem támadhatnak meg orvosi személyzetet, létesítményt, vagy berendezést.
6. A tengerészgyalogosok csak azt semmisítik meg ami a küldetésben a cél volt.
7. Minden civillel jól kell báni.
8. A tengerészgyalogosok nem lophatnak, és tisztelniük kell más tulajdonát.
9. Ha valaki megszegi a becsületkódexet azt jelentenie kell a társának.


Rangok és azokhoz járó fizetés

Közlegény 500$
Őrvezető 550$
Tizedes 600$
Őrmester 650$
Törzsőrmester 700$
Hadnagy 800$
Főhadnagy 900$
Ezredes 1000$

KM-i rangok
Dandártábornok
Vezérőrnagy
Altábornagy
Tábornok
AdmirálisCéges zsoldosok:

Csak a WY-s zsoldos játszható! Megegyeznek fizetésben és rangokban a tengerészgyalogsággal, fegyverzetben viszonylag eltérnek, illetve ők nem támadó erők.
Fő munkájuk a kolóniák és laborok védelme. Illetve új kolóniák kialakításánál vagy bolygó felmérésnél a ki egészíthetik a CMC-s erőket, ha ama dologban érdekelt az adott cég.


Szabadúszók:

A CMC fél szeme mindig rajtuk van. Szedet vetett banda. Kevés kivételtől eltekintve komoly bajforrásai. Kalózok, csempészek stb. Fegyverzetük nagy részét a feketepiacról szerzik.


Milícia:

Főként önkéntesekből áll. Ők alkotják a bolygók helyi hadseregeit. A CMC-től és a cégektől függetlenek de az ICC alá tartoznak.
Fegyverzetük többé – kevésbé megegyezik a CMC fegyverzetével.
(fenti háromtól eltérően ez nem játszható)Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
CMC leírása
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános :: Adatbázis :: Az emberi fajról-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog
mobil avptrinity