Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Hagyatékok

Go down 
SzerzőÜzenet
Halál
Admin
avatar


TémanyitásTárgy: Hagyatékok   Szer. Júl. 21, 2010 5:16 am

[b]Fontos helyek (Artifact Worlds):

Acheron – Pilóta hajóroncs: Talán az egyetlen olyan pilóta hagyaték amit az emberek könnyen elérnek. A hajó –ami még mindíg tartalmazza a fázisban tartott tojásokat- lezuhanása óta hatalmas viharokat állt ki, a terraformálást és az atmoszféra processzor nukleáris robbanását. A roncs még így is tökéletes, lezuhanása utáni állapotban van. Igen a helyes szó a lezuhanás, a hajó tojásokat szállított a Proteusról, több ezer évvel ezelőtt, de utazás közben az egyik lény elszabadult és beimplantálta a gazdatestbe az embriót. A pilóta biztosra tudván, hogy meghal, letette a gépet a legközelebbi planétán amit talált, majd kiküldött egy figyelmeztető jelet. A leszálláskor a hajó alig sérült, ám a raktár sztázismezői meghibásodtak egy kivételével. Így, még a hosszú életű tojások is elpusztultak kb. ezer év után, kivéve persze a sztázisban maradtakat.


Tirgu-Mires – A megfigyelő
: Ezt a hagyatékot nem rég fedezték fel. Tirgu-Mires egy öreg, régi kolónia, a bolygó leginkább uránium exportból él meg a Hyperdynenak. A kolónia négy generáción át zavartalanul működött, és valószínűleg ez a világ is elfelejtődött volna, ha nincs a felfedezés, amit találtak rajta. Épp egy fúrás közben egy érdekes új anyagot hoztak a felszínre, mikor a fúró nem volt képes lejjebb hatolni pár száz méternél a föld alá. Egy pilóta otthonát találták ott, egy csendes megfigyelő lehetett, hogy mit figyelt meg, inkább ez a nagyobb kérdés. Sokak szerint talán az utolsó volt a társai közül és a fajtája pusztulását figyelte meg. Más elméletek szerint a polgárháborújukat követte nyomon, egy másik feltevés szerint –mivel ez a legközelebbi pilóták által valaha lakhatott bolygó a földhöz- talán az emberiséget figyelték. A pontos választ senki sem tudja, a pilóta akit találtak az öregedéstől halt meg, egybeolvadva a megfigyelő székével. Talán még xenomorphok is megtámadhatták a megfigyelőt. Úgy tűnik, hogy egy rendkívül különös számítógép a pilóták történelmét jegyezte ott. Mikor a kolonisták megtalálták a kincset, nem volt sok idejük, hogy élvezzék, a HyperDyne egy HK (hunter/killer), kivégző osztagot küldött a kolóniára, hogy elhalgattassák őket. Ezt persze a nagyközönség a mai napig sem tudja.

Prism-177 – A generátor: Prism egy kis gázbolygó hét névtelen holddal, mióta megtalálták jelentéktelennek jegyezték fel erőforrások hiányában és az ellenséges környezet miatt. Nagyon sűrű a levegője és egyharmada a gravitációja a földéhez képest. A felszín egyetlen furcsa objektumot tálal, egy generátorféleséget. Látszólag úgy lett tervezve, hogy a mélyűri részecskéket magához vonzza és elraktározza azt egy kondenzátorba. Egy régebbi humán hajótípus is hasonló tulajdonságokkal bírt, miszerint a hajó orrában begyűjtik a részecskéket és a hajó végén kilövik, ezzel meghajtást adva az űrjárműnek. Az objektumnak két hatalmas tornya van, és ha meg tudják zabolázni az energiát bármit feltölt, az erőforrás a tornyokban korlátlan. A felszín ártalmatlan, de valószínűleg idegenekkel fertőzött.

Con-888 – Az épület: A Con-888 nevű planétán egy néhai pilóta létesítmény romjai találhatóak, olybár tűnik, hogy az építmény egy távvezérlő állomás lehetett. Úgy tűnik, hogy ez az utolsó épület amit a xenomorphok kiírtottak, a belseje teljesen üresnek tűnik, bár nem hivatalos forrásból, állítólag maradtak fent a pilóta technológia maradványaiból. Az épület hihetetlenül nagy, még orbitális pályáról is látni.

Peri-120 – A Bio-ötvözet: A bio-ötvözetet valószínűleg ezen a kicsiny aszteroidán találták fel, a kisbolygó, kívülről úgy tűnik mint egy hullámzó massza. A bio-ötvözet minden, a felszín közelébe érő nyersanyagot magába olvaszt, a felszín ezért oránként láthatóan változik. Azt mondják ennek a bio-ötvözetnek, még nincs intelligenciája, mivel mindent magába olvaszt, bár páran ellentmondanak ennek.

Hori-001 – Mutációk: A bolygón egy rég elpusztult laboratórium maradványai vannak, a föld alatt mutációk tanyáznak a pilóta technológiát védve, hogy mi okozta a laboratórium pusztulását senki sem tudja. Talán a xenomorphok, vagy maguk a prototípusok valami rendellenesség folytán.

ISO-567 – A leszállópálya: A legnagyobb felfedezés a Proteus mellett. A bolygó egy viszonylag zord felszínnel rendelkező, szeles planéta. Az egyetlen talán ma is működő pilóta űrhajó található itt. Persze pilóta nélkül a technológia is rejtve marad az egyesülés technológiája miatt. A leszálló egy majdnem teljesen üreges hegységben található, ami méretre kb. A fele a Mount Everestnek, több szeparált hely van itt űrhajóknak, de csak az egyikükben van hajó. Felmerül a kérdés, ha itt hagytak egy hajót vajon hol lehet a pilótája.

Proteus: A biomechanoidok egyik legfőbb bolygója és a xenomorphok őshazája, az egész bolygó az idegenek raktározására lett terraformálva. Az atmoszféra tele van ártalmas összetevőkkel, radioaktív és korrózív anyagokkal. A felszín valahogy mégis lélegezhető egy kicsit több nitrogénnel mint a földé, de az ózon réteg telítődve van ezekkel a radioaktív részecskékkel amik valahogy hatástalanítanak minden nukleáris eszközt, megzavarja a kondenzált energiát és megzavar szinte minden repülő rendszert. Emiatt szinte nincs olyan űrhajó ami be tudna lépni az atmoszférába ezen mellékhatások nélkül. Még nem találtak elég hatékony eszközt, hogy kiírtsák az idegenek millióit a felszínen. Azt mondják, hogy a pilóta hajók képesek voltak ebbe az atmoszférába belépni mellékhatások nélkül, ám kevés hajó mint a Nemesis és a Razzia osztályú hajók is védve vannak ezektől a hatásoktól, ám túl ritkák ahhoz, hogy komoly erőt képviseljenek.

Tojás-silók: A pilóták hatalmas silókban, sztázisban tárolták a tojásokat, a következő bolygókon már találtak silókat: Rumford, Byron’s Hope, Saros-600, Indra-300, TMA-651, Tsien-343.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avptrinity.hungarianforum.com
 
Hagyatékok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános :: Adatbázis :: A pilóta fajról-
Ugrás:  
Forumotion.com | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblogs.com
mobil avptrinity