Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.
 
HomeGy.I.K.TaglistaRegisztrációBelépésszentháromságCsoportokKeresés
Keresés
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Szégyen fal
Kedd Aug. 30, 2011 9:53 pm by Halál
Már a címből sejthetitek, hogy mire való.
Aki nem képes együttműködni, az ide lesz kirakva. Ha bannolnak valakit az is kikerűl ide.
Közölni kell a felhasználó nevét, hogy miért lett ide kirakva és a büntetés megnevezését, teszem azt, bannolás, 2 hétre.

Comments: 30
Latest topics
» Folyosók
Kedd Feb. 07, 2012 11:48 pm by Halál

» Idegen kolónia Európában
Szer. Jan. 04, 2012 9:51 am by PRéDA

» Menekűlttábor
Szer. Jan. 04, 2012 9:13 am by PRéDA

» Királynői kamra
Csüt. Dec. 15, 2011 8:46 am by PRéDA

» Kamrák közti folyosók
Vas. Dec. 11, 2011 7:48 am by PRéDA

» Közös Társalgó
Vas. Dec. 11, 2011 6:24 am by PRéDA

» Szabad
Vas. Nov. 06, 2011 4:07 am by Koncoló

» 6-os terem
Szomb. Nov. 05, 2011 2:43 am by Halál

» Túlélő kaland
Szer. Nov. 02, 2011 3:28 am by Halál

Zene


Facebook

Share | 
 

 Őserdő /Kaland helyszín/

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Őserdő /Kaland helyszín/   Hétf. Dec. 13, 2010 6:28 am

Egy hatalmas erdő tágas rétekkel, és dinoszauruszok kora beli páfrányfélékkel.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Hétf. Dec. 13, 2010 6:49 am

Hatalmas árnyék borult a páfrányerdőre, mely szinte éjszakai sötétséget hozott a tájra. Az érkező hajó mély búgással egyre lejjebb ereszkedett, de körülbelül egy kilométerre a talajtól megállt. Még ebből a távolságból is hallatszott, ahogy a jármű hasán hangos kattanással lassan kinyílt egy hangárajtó. Több száz méteres rés tátongott az űrhajó hasán, de ez csak „kis lyuknak” tűnt az űrjármű hatalmas méretei mellett. A dokkból három kisebb, egyenként körülbelül harminc méter hosszú jármű ereszkedett le egy széles mezőre.

Algard: Te még az Őshazában szálltál fel a hajóra egy jó kis zsarnokgyík trófea reményében. A Denobolai kitérő miatt néhány hetes utat saját kedvtelésed szerint töltötted (a hajón minden van edzőteremtől a könyvtáron át a büféig, rád bízom miket csináltál, de azért írd le ).
Most hogy végre megérkeztél, elégedetten szállsz ki az egyik siklóból, de mielőtt elindulnál, Glah’ dor a válladra teszi kezét és maradásra int.

Rey’ derwa: Éppen a dzsungelt jártad valami jó kis préda után kutatva, amikor figyelmes lettél a hatalmas sziluettre. Kíváncsian figyelted ahogy a hajó belép a légkörbe, majd azt is ahogy a hangárból kirepülnek a siklók. Kíváncsiságodtól vezérelve elindulsz arra, amerre landolási helyüket sejted. Rövidesen ki is érsz a mezőre ahol egy csoport Yautja vár. Egy különös maszkot viselő vadász meglát, s magához int.

Malakh’ aij: Te is a dzsungelben járkálsz, mikor meglátod az űrhajót. A kíváncsiság benned is erős, de te lopakodva közelíted meg a leszálló helyet és a fák rejtekéből figyeled az eseményeket.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Algard

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Kedd Dec. 14, 2010 5:51 am

Egy átlagos napom volt.Amikor nincs semmi küldetésem vagy ilyesmi akkor edzeni szoktam vagy tökéletesítem fegyvereimet. De már gondoltam arra hogy csinál egy jó kis fegyvert amit minden hova elvisz.De még csak tervezve van. Majd mikor ki megy a ház elé egy sikló szált le.S benne yautjákkal.Először nem tudtam miért vannak itt.Majd mikor megkérdeztem tőlük hogy miért jöttek ide. Elmondták hogy toboroznak néhány yautját hogy begyújt essenek egy T-rex trófeát.Remegett az izgalomtól a kezem.Mondtam nekik hogy én is megyek hiszen mindig is vágytam egy olyan trófeára ami felér egy királynőjével.Összeszedtem a kellő felszerelést.Ez a felszerelés két shurikenből, két alkarpengéből, egy lándzsából állt.Meg persze egy medikcsomagból.Mikor már felszálltam volna a hajóra apám megállított.S biztatva ezt mondta:
-Bízok benned fiam és élve jöjj él vissza.
Bólintottam majd felszálltam.Az utat az edző teremben töltöttem.Legalábbis a nagy részét.De ellenőriztem fegyvereimet hogy nehogy a csatatéren romoljanak el.Mert akkor nem hiszem hogy élve jövök vissza.Majd mikor megérkeztünk, rögtön mentem az ajtóhoz.Elől pedig egy Elder állt.A neve Glah'dor volt.Amikor kinyílt az ajtó már mentem volna be az erdőbe.De a yautja vezérem a vállamra tette a kezét.Mintha azt akarná hogy maradjak még.Egy morogtam majd vissza álltam mellé.A távolból kiszúrtam még egy társat.Glah'dor oda int neki hogy jöjjön ide.Na még egy harcossal bővült a csapat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Szer. Dec. 15, 2010 5:09 am

Sejtésem bevált, a nagy hajó nagy embert takart. Mivel személyiségébe nem voltam biztos, ezért zsebkardom fölött tartottam a kezemet, de amint közelebbről is végig mérhettem őt és társaságát, rájöttem, hogy nincs okom mitől tartani. Ahogy odaértem, intettem nekik köszönésképpen, majd megálltam előtte és némán ránéztem, majd megeresztettem a kérdést, hogy mit szeretne. Tulajdonképpen vadászaton voltam amikor megláttam a hajót, és reméltem hogy nem rossz híreket hoz.
Vissza az elejére Go down
Ger'dar

avatar

Tartózkodási hely : Predator őshaza

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Csüt. Dec. 16, 2010 8:50 am

Mentem a dzsungelben, és egyszer csak hallottam, egy süvítő hangot! Valahonnan halottam már ezt a hangot! Gondoltam hogy, emberi gép nem lehet! Elindultam az irányába, ahonnan halottam a hangot, és egy pillanat múlva, valami csámcsogni kezdett! Nem tudtam mi az, de nem is érdekelt! Szembeszállok vele, remélem egy nagy trófea lesz belőle!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Malakh'aij

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Csüt. Dec. 16, 2010 9:52 am

Biztonságos távolságba közelítettem meg a helyszínt, és egy nagyon magas fa tetejéről figyeltem az eseményeket. Az egyik hajó előtt egy kisebb csoport vadász álldogált, egyikük egy fura maszkot viselt. Kisvártatva egy újabb yautja lépett ki az erdőből a mezőre(Rey'derwa), alig 20 m-re annak a fának a tövétől, amelyiken én figyeltem. Azon gondolkodtam, hogy oda menyek e az idegenekhez vagy majd később és még maradok figyelni. Végül is még maradok. Meglátjuk a későbbieket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Csüt. Dec. 16, 2010 10:32 am

Algard, Rey’ derwa : Az elder megválaszolja kérdéseiteket.
-Vadászok, most végre megtudjátok miért jöttünk ide. Ezúttal nincs küldetés, nem kell mások mocskát feltakarítanunk és nincs veszélyben egy ősi kincsünk sem. Utazásunk célja nem más, mint a szórakozás, s a préda nem más, mint egy igen nagyra becsült ragadozó, a Tyranossaurus rex, ahogy az emberek hívják. –itt egy pillanatnyi szünetet tart, miközben valamit bepötyög az alkari paneljába. Néhány másodperc múlva az üzenetet ti is megkapjátok, Glah’ dor pedig folytatja: -Ám mielőtt elindulnátok, hogy becserkésszétek ezt a nemes vadat, bizonyítanotok kell, hogy alkalmasak vagytok végigcsinálni a feladatot. Éppen ezért elküldtem nektek a bolygó teljes élővilágának listáját. Fussátok át, s vállaszatok ki egy állatot, melyet levadásztok s trófeáját elhozzátok nekem. Abból majd tudni fogom, készen álltok-e a harcra.


Malakh’ aij: A fáról figyelve látod, hogy az elder a többi vadászhoz beszél. Valamit matat a computerén, mire a te alkari paneled is fogja a jelet, s te is megkapod az állatok listáját. Egyenlőre még nem tudod, hogy T-rex a cél, de azt sejted, hogy valami nagy dolog van készülőben.

Ger’ dar: Hirtelen előugrik a bokorból a csámcsogó zajforrás, mely nem más, mint egy coelophysis. A három méter hosszú, törékeny testalkatú őshüllő hegyes fogakkal teli szájában egy hatalmas szitakötő vergődik. A dinoszaurusz kerek szemeivel rád mered, nem tudja eldönteni elfusson-e, vagy folytassa a lakmározást. Időközben te is megkapod a listát.


//A lista az Adatbázis téma Élőlények topicjában megtekinthető. Minden vadászható, ami él a Blioron.//

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ger'dar

avatar

Tartózkodási hely : Predator őshaza

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Csüt. Dec. 16, 2010 11:27 am

Eindultam tovább, de hirtelen elém ugrott az a lény, aminek a csámcsogását halottam! Láttam, hogy egy coelophysis, de nem tudtam hogy levadászhatom-e, vagy sem! De hirtelen megjelent előttem egy lista, és ebből arra következtettem hogy a hajón lévő Elder küldhette nekem!De szerintem, több vadász is megkapta ezt a listát!De most nem foglalkozhattam mással csak a prédámmal! Gyorsan átfutottam a listát, és örömmel láttam hogy,ez a lény rajta van a listán, amit le lehet vadászni!Ez a lény egy szitakötőt rágcsált a szájában, ezt én gyorsan ki fogom használni, gondoltam, és nagyon gyorsan a dárdámmal a torkát célozva megszerzem a második trófeámat! Gyorsan elővettem a lándzsámat, és levegőt visszatartva becéloztam a nyakát...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vérengző
TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Pént. Dec. 17, 2010 7:28 am

Ja bocsánat nem néztem meg az előbbi h.sz-eket.Nem is zavarok többet.


//Őőő, most akkor te meséled neki vagy én? El kéne dönteni, mert kettő már sok - Glah' dor //

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Algard

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Pént. Dec. 17, 2010 9:21 pm

Mikor idejött a másik yautja is glah'dor bejelentette hogy mi lesz a dolgunk,de inkább ezt szórakozásnak állította be.De még bizonyítanunk kellet hogy elég erősek és bátrak vagyunk erre a kihívásra.S adott egy listát amin rajta volt milyen vadakat cserkészhetünk be.A legfőbb prédánk egy Tyrannosaurus rex. Hát az már igaz hogy a lista alapján a T-rex-et egy királynő erejével sorolják be.Azt is mondta glah'dor hogy mielőtt elindulnánk a dicső trófeáért lekel vadásznunk még egy vadat amivel bizonyítjuk hogy alkalmas ellenfél vagyunk a nagy dinó ellen.Ahogy szét néztem a listán egy állat neve nagyon megfogott a Deinonychus.Lehet hogy egy magába nem olyan erős de ha csoportba vannak már nem olyan könnyű.Én olyan 2-3 egyszerre szeretnék találni.Lehet hogy így elhiszi már az elder társ hogy rátermett harcos vagyok.Tehát egy Deinonychus fogok levadászni.Már csak arra vártam hogy elengedjen a főnök.Vagy már elindulhatok?Nem tudtam de inkább megvárom míg bejelenti hogy menjetek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Szomb. Dec. 18, 2010 10:34 am

Helyeseltem beszédét, majd elő is hívtam a 3D-s holoképet. A választék szép nagy volt, de így a választás is nehezebbé vált. A holokép, egyszercsak betelt egy hatalmas állattal, amit nyomban fel is ismertem, ez méghozzá az Allosaurus volt. A listát tovább nézegettem, majd leírás alapján megtetszett még egy lény, ami a Titanis nevet viselte. Sokat latolgattam a kettő között, többször is megnéztem a képeiket, leírásukat, végül mivel nem akartam társaimat emgvárakoztatni, "hadd szóljon" alapon az Allosaurus mellett döntöttem. Szóvá tettem, hogy örülnék ha nem eggyel kéne megmérkőznöm, bár lehet, hogy csak ábránd marad..
Vissza az elejére Go down
Bi'vro

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Vas. Dec. 26, 2010 7:53 am

Éppen az erdőben jártam, amikor megláttam egy hatalmas hajót.
~ Nagy hajó, nagy név. -gondoltam-
Közelebb érve már egy egész predator csapatot láttam. Nem egy klánból valók.
~ Valami vadászatra készülhetnek.Megnézem.
Közelebb érve máris megpillantottam Gla'dort aki egy híres Elder. Közel mentem és tiszteletemet tettem nála.
~ Remélem engem is bevesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Vas. Dec. 26, 2010 10:12 am

//A kalandot folytatjuk, Malak addig NJK-ként csücsül a fán, ha visszatér, folytathatja.//

Algard, Rey’ derwa:
Mielőtt indulhatnátok, Glah’ dor ismét maradásra bír titeket. Int egyet, mire az egyik siklóból két yautja egy hatalmas ládát cipel ki, egy harmadik pedig egy összetekert szőnyeget hoz, melyet a lábatok elé terít. Az elder ezután egy rúgással felborítja a tárolót, melynek tartalma a szőnyegre borul. Ezek voltak a dobozban:
-3db szigony puska, visszatekerhető kábellel (kb. 20m)
-2 db folyadék kábeles szigony puska, hegyes nyele karó- szerűen végződik, melyet a földbe lehet döfni (kb.20m)
-2 db folyadék kábeles szigony puska, vége kampóban végződik (kb. 50m kábel)
-4 db, kb 20 méteres lasszó- szerű kötél
-4 db óriás csapda, álcázóval (mint a medvecsapda, csak kb. 2m átmérőjű, tehát összecsukva is egy méteres)

-1 db hálóvető, 10 méterszer tíz méteres hálóval, melynek végén súlyok vannak (a fegyver akkora mint egy rakéta vető, és úgy is működik. )

-10 db füst gránát (sűrű fekete füstöt bocsájt ki, mely megzavarja a préda látását és szaglását, széltől függően akár percekig megmarad, kb. 10 átmérőjű körben, 5 m magasságig)
-5 db villanó gránát (fénye elvakít bárkit, és átmenetileg megzavarja az elektromos berendezéseke )


Az eszközökre mutat, s a következőket mondja.
-Vállaszatok a fegyverek közül. De csak két félét vihettek és maximum két darabot! Világos?
Eközben Bi’ vro is megérkezik, így ő is hallja e szavakat.

Bi’ vro:
Mikor meglát, Glah’ dor téged is odainvitál. Elmondja , hogy t-rexre vadásztok, de előtte, afféle próba gyanánt, el kell ejtened valami más vadat is. Neked is átküldi a listát, s megkér, hogy válassz vadat és fegyvert.

Ger’ dar:
A lényt gondosan becéloztad (de nem írtad, hogy eldobod a fegyvert), ám az elszaladt zsákmányával. Nincs más hátra, tovább indulsz az erdőben. De alig teszel pár lépést, amikor ismét búgást hallasz. Először azt hiszed, még egy űrhajó, de végül egy ember helikoptert látsz meg, a menet irányod szerinti bal felé haladni.


__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bi'vro

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Vas. Dec. 26, 2010 10:32 am

Glador közelebb invitált. Eközbe láttam két Yuatját akik leszálltak és fegyvereket hoztak.
-Vállaszatok a fegyverek közül. De csak két félét vihettek és maximum két darabot! Világos?
Majd az elder elküld nekem egy listát.
~ T-rex a végső cél, jó lenne egyet fogni. De én előbb akarok bizonyítani. Mi itt a legnehezebb pérda?
Könnyen megtaláltam.
~ Deinonychus, borotva éles karmokkal, ember nagyságú, gyors izmos, csapatban jár. Nem egy könnyű eset. Na de a fegyverek.
Kicsit töprengek majd szólok az Eldernek.
- Villanó és füst gránátokat kérnék. A prédám Deinonychus lenne. Készen állok. -mondom harcra kész de tisztelet tudó hangon-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ger'dar

avatar

Tartózkodási hely : Predator őshaza

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Vas. Dec. 26, 2010 11:11 am

A kis dög megfutamodott előlem, pedig szeretem volna elejteni a második trófeámat, igaz nem volt nagy trófea!
Tovább indultam az erdőben, egyszer csak valami zúgás ütötte meg a fejemet! Talán egy másik vadászcsapat érkezett? Észrevettem hogy nem, egy helikopter közeledett felém jobbról, és balra haladva! Puha húsúak szép trófeák lesznek a falamon gondoltam,és a vállágyúmmal a helikopter hátsó propellerére céloztam, hogy a gép lezuhanjon, és ott megküzdhessek a puha húsúakkal!
Amint sikerül eltalálnom a gépet, és lezuhan gyorsan bekapcsolom az álcázó berendezésemet, és a helikopterhez kezdek futni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Vas. Dec. 26, 2010 12:00 pm

Nem győztem csodálni a gyünyürű eszközöket. Glah'dor ügyesen összeválogatta, mindent találtam ami csak kellhetett. Az egyiken megakadt tekintetem: Egy visszatekerhető kis nyilpisztoly volt, könnyen hordozható, kis helyen elfér. A tartalma 20 méteres, így számomra tökéletesen megfelelt..mindjárt kettőt is markoltam belőle. Végignéztem övemet, majd belehelyeztem őket új helyükre. Miután helyükre tettem, megláttam karmolómat. Eléggé eléletlenedett, ám én az élezés helyett a csere mellett döntöttem. Hátranyúltam, majd elővettem a másik ikerpengémet. Szintén saválló volt, ám sokkal hosszabb pengékkel, és frissen élezve. Lándzsámat leellenőriztem, majd egy bólintással jeleztem a Nagy Vadásznak, hogy elkészültem, részemről akár indulhatunk is. Ez után hátráltam pár lépést, hogy társaim is tudjanak maguknak választani a kreatív eszközök közül.
Vissza az elejére Go down
Algard

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Hétf. Dec. 27, 2010 2:12 am

A tömérdek fegyver feküdt ott. Azon gondolkoztam hogy a prédámhoz milyen fegyver jó.Nem olyan könnyű leteríteni. Talán egy füst gránát és két csapda. Ezen kívül van még egy shurikenem, karpengém és egy lándzsám amit még a hajóra felszálláskor hoztam. Aztán még egy társ jött. elmondta neki is Glah'dor hogy mit csinálunk és hogy mi lesz most. Ő előbb ment a fegyverért és ki választotta a prédáját. Ugyan az volt mint az enyém. Nagyon dúlt bennem az ideg. Úgy hogy megint elővettem a listát és választottam egy új prédát. Egy Carnotaurus lesz. Ő se olyan könnyű préda. Aztán döntöttem a fegyvereknél is. Egy tekerhető szigony puskát és két villanó gránátot vettem el. Ezek tökéletesek lesznek az elfogásához. Feltettem a gránátokat és a puskát az övemre.Majd úgy mint Rey'derwa hátraléptem.S vártam a parancsot hogy elindulhassunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Hétf. Dec. 27, 2010 3:36 am

Algard, Bi' vro, Rey' derwa:
Az elder ismét int egyet, mire a siklók aljáról egy -egy korongalakú lebegő platform érkezik.
-Ezekkel eljuttok a prédához. Jó vadászatot!

Ger' dar:
A lövés sikeres, a faroktorok szétrobban, s a helikopter pörögve lezuhan a fák közé. Mikor odaérsz, látod, hogy a túlélők védelmi alakzatot vettek fel. Hárman vannak, egy a helikopter ajtajában áll, ketten egy -egy fatuskó mögül figyelnek.
Te vagy a piros pötty, a kékek az emberek.


__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ger'dar

avatar

Tartózkodási hely : Predator őshaza

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Hétf. Dec. 27, 2010 4:24 am

A tervem sikeresen bevált, és a gép lezuhant! Mikor odaértem három puhahúsút láttam! A velem szembelévöt a dárdámmal fogom megölni! Látom hogy egy fatörzs mögött helyezkedett el! Megvárom a megfelelő pilanatott hogy, kiduja a fejét, és akkor a feje felé hajítom a dárdámat! Remélem sikerül a túlvilágra küldeni az embert! Ezzel remélem a két embernek elterelem a figyelmét, és zavart okozok!Utánna gyorsan balra indulok halakan és, a helikpoter ajtajánal lévő embert az ikerpengéimmel segitségével, megprobálom leválasztani a fejét, a nyakárol....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bi'vro

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Hétf. Dec. 27, 2010 6:20 am

A hatalmas hajóról lebegő, kör alakú konzolok ereszkednek le. Majd szól az Elder.
-Ezekkel eljuttok a prédához. Jó vadászatot!
Megvárom míg a többiek elfoglalnak egyet. Majd tisztelet tudóan bólintok az Eldernek. Ezután felszállok egyre vagy felugrok, megnézem hogy működik és elindulok. Esetleg ha valami mutatja merre kell mennem akkor arra megyek. Ha nekem kell kiválasztanom az irányt akkor körbe kémlelek és valami bozótost keresek, ahol nincsenek fák, csak sűrű 1-2 méteres aljnövényzet.
~ Ahogy meséltek erről a lényről, bozótokban él, és meglehetősen inteligens.
Útközben ellenőrzöm felszerelésem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Hétf. Dec. 27, 2010 10:40 am

Megvártam társaimat, majd indulni akartam a sűrűbe. Ekkor látam, hogy Glah'dor három különös csészealjat vezet elénk. Még sosem láttam ilyet, így kicsit idegenkedtem tőle. Mégegyszer megnéztem minden nálam van-e, majd óvatos léptekkel a platform felé sétáltam. Mielőtt beszálltam volna, meghajoltam a fiatal Elder előtt, majd társaimnak is szerencsés vadászatot kívántam. Beszálltam a járműbe. A felszállás kicsit nehézkesen ment, ám hamar belejöttem, végül már egészen jól irányítottam. Miután elértem a 20 méter magasságot, kicsit elkezdtem futtatni a gondolataimat, hogyan leljek rá a becses prédára. Gondoltam, hogy vizet keresek először is. Minden állatnak szüksége van vízre, így ha találok egy folyót, annak a folyását követve, -annak közelében- keresek egy nagyobb tisztást. Remélhetőleg ráakadok valamilyen növényevőkből álló csoportra, csordára, ahol lehetséges és ideális vadász hely van egy ekkora bestia számára. Ha ez nem járna sikerrel, a víz fölött megállok. Bő 15-20 méter magasan állok meg egy fa közvetlen közelében, ám ügyelve arra, hogy ne ütközzek semmibe az elkövetkező felszállás alkalmával sem, és most sem. Ha ez megtörtént, a fára átlendítem magam és lemászok rajta. A platform eközbe lebeg remélhetőleg, így nincs kitéve annak a veszélynek, hogy távollétemben valami fenevad nekiront, szétroncsolja, megkárosítja -biztonságban van-. A víz mellett a talaj puhább, iszapos, egy allosaurus lábnyoma mindenképpen jól látható mellette. Így a víz folyását követve remélhetőleg akadok pár lábnyomra, és ha a nyom nagyságát felmérve lehetségesnek találom hogy az én leendő trófeámé, akkor követem őket. Eközbe persze én is a víz mellett járok, így akár nyomaim visszafelé követésével könnyedén meg is találhatom lebegő járművemet.
Vissza az elejére Go down
Algard

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Hétf. Dec. 27, 2010 11:35 pm

Már indultam volna amikor az elder maradásra intett. Majd a sikló alól három csésze hajó alakú platform jött elénk. Először megvizsgáltam hogy mire való. Egy kisebb járműnek látszott. Ellenőriztem fegyvereimet és felszereléseimet majd beszálltam a fura járműbe. Áttanulmányoztam a gombokat,eszközöket és elindultam. Először nézek egy olyan helyet ahol van valamilyen döglött állat és ha van egy olyan 15-20 percig egy bokorban fogok megbújni. Ha odamegy a prédám akkor lecsapok.De ha ez nem válik be akkor egy jó nagy területet (kb. egy 8 kilométeres körzetben. nézek szét. Ha találok egy egyedet akkor valahogy szép halkan és lassan leszállok a hajóval a talajra. Ez a jármű nem tűnt hangosnak ezért lehetséges a tervem. De akkor gyorsnak kell lennem hogy nehogy valamelyik állat csináljon valami rosszat a hajóval.


A hozzászólást Algard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 29, 2010 12:08 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Glah'dor
Mesélő
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Kedd Dec. 28, 2010 2:13 pm

//Algard, a HSZ-ed nyomozós része kísértetiesen hasonlít az előtted postolóéhoz, úgyhogy légyszíves javítsd át. Ha megvan, kapod te is a reagot.//

Rey' derwa:
Lábnyomot nem találsz, csak egy jókora gőzölgő ürülék kupacot. Még friss, ezt szagából és a melegéből is érzed .Ez utóbbi megállapításához nem kell beletúrnod, hőlátással is tökéletesen érzékeled. Hogy kitől, vagy mitől származik, az még nem egyértelmű, de biztos nem nyúlbogyó.

Ger' dar:
Az emberke nem számít rád, így bátran emeli fel a fejét, hogy körülnézzen. Lándzsád szélsebesen hasítja a levegőt, s átdöfi szegény áldozat homlokát. A nyélen vér és agyvelő csorog le. Társa, bár harcedzett katona lehet, mégis görnyedve rókázik a bozótba. A másik túlélőt, aki a segítségére sietne, a helikopterben kapod el. Feje nagyot koppan a jármű padlóján, majd egyenesen az utolsó életben maradt baka lába elé gurul. Amaz, mikor meglátja, dühösen rád vicsorít, majd egy gránátvetőt szegez rád.

Bi' vro:
A vezérlőpanelen egy kis térkép mutatja a préda lelőhelyét, de elég nagy terület az, így kénytelen vagy a bozótkereső hadműveletet végrehajtani, Találsz is egy megfelelő helyet. Egy körülbelül húsz méteres tisztást találsz, ahol több méter magasra nő a fű. A sűrű aljzatban hőfoltokat látsz mozogni. Öt darab van, de nem tudod egyértelműen megállapítani, mik is azok.

__________________________________________

A szigor nem ellened van. Pusztán azért, hogy a helyes irányba tereljen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bi'vro

avatar

Tartózkodási hely : Hell!

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Kedd Dec. 28, 2010 9:26 pm

Szerencsére a konzolon, volt egy térkép, az mutatta a körül-belüli irányt, ez nekem már elég volt. Ahogy haladtam és kémleltem a tájat, találtam egy szép tisztást, ahol az aljnövényzet, nagyon magas fű.
~ Kíváló, azok a foltok valószínű azok lesznek. Nyílván már tudják itt vagyok. Vigyáznom kell.
Először még követem a hőfoltokat, de olyan tíz méter magasból, mert tudom, hogy nagyot ugranak. A hangokra is figyelek, hátha hallok valami klasszikus ragadozó dínó hangot. Ha biztos vagyok, hogy ezek a kiszemelt prédák, álcázómat bekapcsolom, lejjebb ereszkedem a panellel 5 méter magasságba, dárdámat aktiválom, majd leugrok. A gránátok az öveimen vannak, hogy bármikor kéznél legyenek. Amint leérkeztem, körbe forgok, és kémlelem a terepet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ger'dar

avatar

Tartózkodási hely : Predator őshaza

TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   Kedd Dec. 28, 2010 11:50 pm

Sikerült két, puhahúsúval végeznem, már csak egy maradt! az ember elé ugrottam, ő rámszegezte a fegyverét! Gyorsan kiütöm a kezéböl, és az ikerpengéim segitségével, az álla alatt felfelé fogok szúrni, hogy átdöfhesem a koponyáját, és elkezdhetem begyüjteni a trófeéimat.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Őserdő /Kaland helyszín/   

Vissza az elejére Go down
 
Őserdő /Kaland helyszín/
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Helyszínek :: Blior-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | www.sosblog.com
mobil avptrinity